Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהזמנה מ-EBAY איטליה

גיא127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מצאתי מכסה מנוע באייבי איטליה.

איך אני מזמין?

מי מכיר את השפה?

http://cgi.ebay.it/Cofano-Anteriore-Fiat-127-1a-Serie_W0QQitemZ260054420324QQihZ016QQcategoryZ126566QQrdZ1QQcmdZViewItem

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי גיא

למה אתה מתכוון כשאתה כותב "איך אני מזמין"?

הרי כבר הזמנת (ולעת עתה זכית).

האם שמת לב שהמחיר הנדרש עבור ההובלה הוא לאיטליה?

האם ביררת כמה עולה הובלה לארץ הקודש? עלול להיות יקר ...

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף למה שכתב אבי נוף, ובנוסף -

כתוב שם Spedizione in Italia. המשמעות של זה היא שהוא שולח רק לאיטליה, ולא לשאר העולם.

אם הוא היה שולח לכל העולם, היה כתוב Tutto il mondo.

אם תיזכה, הוא יכול לומר שהוא מוכן לשלוח רק לכתובת באיטליה, ואם לא תסכים תחטוף פידבק שלילי.

אגב - גם אם הוא היה מוכן לשלוח לחו"ל, משלוח של חלק כזה יכול לעלות יותר מהחלק עצמו, ובוודאי לא 34 יורו.

תפעיל את הקישור הזה, ולפחות תקבל את הדף עם ממשק-משתמש באנגלית.

בקיצור - תקווה שמישהו אחר יזכה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

... ודרך אגב, הוא גם לא מקבל פייפל.

:cry::cry::cry:

המקום הנכון:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאסוף מזוודה-נראה לי אתה טס לאיטליה לשלם לו במזומן ולהביא את החלק...או מוותר על הרכישה -אין לך פידבק להרוס

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הפשרות להזמין FEDEX?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאסוף מזוודה-נראה לי אתה טס לאיטליה לשלם לו במזומן ולהביא את החלק...או מוותר על הרכישה -אין לך פידבק להרוס
אים אין שום דרך להביא לפה.

ויתרתי

http://cgi.ebay.it/Cofano-Anteriore-Fiat-127-1a-Serie_W0QQitemZ260054420324QQihZ016QQcategoryZ126566QQrdZ1QQcmdZViewItem

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא

היית רשום כבר כזוכה (בינתיים). איך שונתה הכרזתך?

האם ביקשת מהמוכר אישר לביטול ההכרזה והוא הסכים ללא בעיות?

תודה - אבי.

המקום הנכון:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף למה שכתב אבי נוף, ובנוסף -

כתוב שם Spedizione in Italia. המשמעות של זה היא שהוא שולח רק לאיטליה, ולא לשאר העולם.

אם הוא היה שולח לכל העולם, היה כתוב Tutto il mondo.

אם תיזכה, הוא יכול לומר שהוא מוכן לשלוח רק לכתובת באיטליה, ואם לא תסכים תחטוף פידבק שלילי.

אגב - גם אם הוא היה מוכן לשלוח לחו"ל, משלוח של חלק כזה יכול לעלות יותר מהחלק עצמו, ובוודאי לא 34 יורו.

תפעיל את הקישור הזה, ולפחות תקבל את הדף עם ממשק-משתמש באנגלית.

בקיצור - תקווה שמישהו אחר יזכה...

קובי - למד אותי איך מקבלים את ממשק המשתמש באנגלית.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפעלתי את הקישור שהוא נתן (מ-ebay איטליה), והעתקתי את מספר המכירה (ב-COPY רגיל).

אח"כ הפעלתי את www.ebay.com ובחלון החיפוש הדבקתי את המספר והפעלתי את החיפוש. האתר מצא את הפריט, אבל מכיוון שהייתי באתר האמריקאי, קיבלתי ממשק משתמש באנגלית.

הצעה שלי - לעשות חיפוש על פריטים בכל האתרים של EBAY בעולם. אפשר לעשות זאת בחיפוש אחד.

תפעיל את הקישור הזה, ובמקום MGB תכתוב בחלון החיפוש את הפריט שאתה מחפש. תקבל תוצאות מכל העולם, ועם ממשק באנגלית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...