Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה באי ביי

shahar7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הצעתי הצעה לפריט אבל בסופו של דבר לא זכיתי. שמתי לב שנוצרה לי אפשרות לרכוש את המוצר בכל זאת , דרך המושג הבא: Second Chance Offers. מה זה אומר, שהמוכר מעדיף אותי במקום הזוכה?

תודה לעונים.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצתי אליך תזהררררר

ישנן הרבה פניות "מזוייפות" של כיביכול SECOND CHANCE OFFER שלמעשה הינן הפנייה לחשבון פייפאל אנונימי שאין בין המוכר לבינו ולא כלום.

באם אינך בטוח - פנה למוכר , דרך איביי, ושאל אותו האם הוא הציע לך את המוצר...

המלצתי בכל מקרה , גם במקרה של זכייה במוצר - לשלם דרך איביי עצמה ולא דרך ההפנייה שהגיעה בדואר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי זה נכון שהקונה מוותר על הזכייה שלו- אבל -

שמתי לב - שזה קורה בזמן האחרון. לדעתי זה אומר שיש קומבינה.למוכר יש כמה שמות - ואם הוא לא מצליח למכור הוא ע"י שימוש בתוכנה מיוחדת מנצח אותך במכרז.

עכשיו הוא מציע לך הזדמנות נוספת - אבל כאן הקאץ' - הפריט עומד למכרז עוד פרק זמן של 24 שעות נדמה לי - במחיר האחרון של הזכייה - (שבעצם הוא הציע בעצמו...)

עכשיו הוא יכול רק להרוויח...

אני קונה באיביי מדי פעם - וגם קניתי בהזדמנות שניה - כמו שאמרת . אבל... לא יודע... נראה מוזר.

נראה לי גם שיש כול מיני עסקנים שמציעים במכרזים סתם בשביל להרוויח ולא בגלל שהם ממש רוצים את הפריט ...

היה לא מזמן אובר דרייב לאוטו שלי - שנורא רציתי וגם נלחמתי עליו - בסוף - בשניה האחרונה לקח אותו מישהו אחר.

עיון ברשימת הקרדיטים שלו לימד אותי שהוא קונה הכול... ספרים, צעצועים.. כל מיני דרעק.

אז לא שזו לא זכותו - אבל... עכשיו אני מחכה לראות את האובר דרייב הזה שוב - במחיר גבוה יותר...

מעניין...

I'd rather walk than drive a Japanese car

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחדד קצת את המקרה:

1. ההצעה היא דרך אתר אי ביי.

2. זו לא פעם ראשונה שאני קונה מהמוכר הנ"ל , הוא דווקא מחבב אותי, איך אני יודע? לפי הפידבקים שהוא השאיר לי ( מכיוון שלטענתו אני משלם מהר).

3. פשוט פעם ראשונה נתקלתי במקרה הנ"ל ולא הייתי בטוח למה הכוונה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מכיר אותו אז מעולה.

אם כבר קיבלת ממנו סחורה - אז אין חשש. אז אולי באמת הזוכה וויתר על הזכייה.

אני בד"כ גם מתכתב איתם במייל.

היתה לי נפילה אחת. אבל רק בפידבקים שליליים שהוחלפו. המוצר הגיע אלי בסדר גמור.

I'd rather walk than drive a Japanese car

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בהכרח שהזוכה ויתר על הזכיה, יכול להיות שיש למוכר שני פריטים (או יותר) כאלו במלאי והוא עושה שיקול האם לפרסם אותו שוב ולחכות מספר ימים או האם לקבל את הכסף עכשיו.

בכל מקרה, אני לא רואה בזה שום פסול, זה אפילו נחמד לדעת שאתה יכול לקנות פריט שהפסדת.

לגבי הפניות המזויפות, אני רוצה להתייחס:

קיבלתי פניה במייל מ"פאיפאל" שחייבו לי את החשבון בסכום מסוים, ושאני אכנס לאתר שלהם על מנת לבדוק למה חייבו אותי. כאשר נכנסתי לאתר אכן הוא נראה זהה לחלוטין לאתר של פאיפאל, אבל הכתובת היתה שונה לגמרי והסתבר שזה אתר שהרבה אנשים נופלים בו בפח ולמנהלים שלו (אם אפשר לקרא לזה כך) יש הרבה שמות משתמש וסיסמאות שיוכלו לעשות בהם כרצונם. ראו הוזהרתם!

בברכה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...