Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברו לי חלון בקאפרי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השיטה של חלון נשבר ומייד לאחר מכן מופיע הודעת פינוי מהעייריה מאד ידועה ומוכרת בת"א. אני מכיר מישהו שראה באופן אישי כיצד הפקח שובר חלון. ומישהו אחר ראה כיצד פקח מוריד מספרי רישוי מרכב אחר.

רק לידיעה - העירייה מצלמת את הרכבים בטרם גריטה ולכן חלון שבור יכול ללמד על גרוטאה לא שמישה.

נכון, וה-C.I.A רצחו את קנדי, השב"כ את רבין, אזור 51 בארה"ב הוא בסיס נחיתה לחוצנים, והחברה האלה עם החלוקים הלבנים מחפשים רק את טובתי....זה שאני פרנואיד עדיין לא אומר שלא רודפים אחרי....האמת נימצאת שם-:-) -רן

91_1_b.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לו רק הייתי יודע, מי עשה... אגב, קיבלתי בידיוק היום עוד הפעם צביי פינוי של העיריה לוואנדורה ולקאפרי.

אם תגלה מי התקשר לעירייה תדע מי שבר את השמשה.

אני חושב שיש קשר בין שני הדברים.

משתתף בצערך ואם אראה חלון מתאים איידע אותך.

פורסם

למה הם לא באים לפנות את המיצובישי לאנסר של השכן שלי?!

הבנאדם קיבל רכב מהעבודה, והעמיד את הלאנסר שלו.

לא שיש לי בעיה עם זה, אבל למה לעזאזל לתפוס שתי מקומות חנייה?!! :2gunfire:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

היי גנאדי, מישתתף בצערך, מי כמוני יודע כמה קשה להשיג חלקים חיצוניים לקפרי,

האפשרות הטובה והמהירה ביותר זה לבדוק ברחוב המסגר אצל הבחור המבוגר שאני לא זוכר את שמו,

אם אין לו אז תצטרך להזמין מחו"ל, אני לא מכיר קפרי MK2 לפרוק.

עוד אפשרות, יש לי טלפונים של בעלי קפרי MK2 אם תרצה לבדוק אצלהם.

בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

משתתף בצערך .

ואם תמצא מי שבר לך את השמשה אשמח להגיע (קצת למתוח את השרירים)

הפתרון הזמני הכי טוב זה לסגור עם פרספקס כמו שאמר קודמי.

ירון מאיר

פורסם

גנאדי,מי ששבר לך את החלון בקפרי,זה בדיוק אותו חל..... ששבר לי חלון קדמי,וימני צד בראליאנט,אין מה לעשות כאשר הכלי עומד ברחוב,אני מכיר את ההרגשה,בשיפוץ המשאיות תנוחם.לילה טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...