Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצוע חדש בחניה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לירוי !

איזה אוטו כייפי נראה שמור ויפה .

אם אתה צריך חלקים שטרית ברחוב המסגר מחזיק מלאי לחלקי וליאנט/פלימוט דודג'/ דארט .

איש נחמד אבל צריך בשבילו נימוסין והליכות דרך. רצוי להיות איש לח"י

מחכה לראות את הפלימוט

שלמה דן גדרון

פורסם

ממש אהבתי את הרכב .

נראה במצב טוב ושמור.

דבר אחד מציק לי לעיניים זה הגריל המזעזע .

האם אתה מתכוון להחליף אותו או לתקן אותו?

פורסם

כל חלק באוטו יוחלף עם ימצא משהו במצב יותר טוב מהקים.

2 דברים חדשים נוספו לאוטו סט צלחות לגלגלים אורגינל של פלימונט , וסמל מקדימה על מכסה המנוע

תמונה 010.jpg

תמונה 012.jpg

תמונה 011.jpg

פורסם

עוד תמונות של הדוגמנית, היום שאני והפלימונט נסענו שמתי לב שגם היא מסובבת ראשים, היה לי מאוד כיף לשמוע מאנשים שמתלהבים מהמכונית.

חוץ מזה אני מחפש שם לפלימונט .מה דעתכם על אנט , קיצור של וליאנט

תמונה 002.jpg

תמונה 019.jpg

פורסם
לירוי !

איזה אוטו כייפי נראה שמור ויפה .

אם אתה צריך חלקים שטרית ברחוב המסגר מחזיק מלאי לחלקי וליאנט/פלימוט דודג'/ דארט .

איש נחמד אבל צריך בשבילו נימוסין והליכות דרך. רצוי להיות איש לח"י

מחכה לראות את הפלימוט

איפה ברחוב המסגר? בחיפה תל אביב?
פורסם

אפשר יותר פרטים על האוטו שלך? יש לנו אותם צלחות (טאסות) בגלגלים אז גם לך יש מידה כמו שליאיזה מידה צמיג יש לך? אולי נפגש פעם לאיזה טיול

פורסם

מדובר על וליאנט 63,דלוקס יד 2.

מנוע SLANT SIX גיר כפתורים דומה לשלך.

יש לה מזגן ועוד אי אלו דברים היא ממש שמורה.

הבעיה שלה שהיא עומדת ליד מוסטאנג GT וליד קאמרו Z28 אז אני לא נוגע בה כלל,

יצא לי לעשות איתה מספר סיבובים באזור והאוטו פשוט רך ומפנק ומהנה.

עוד משהו ממש מדהים שלא משנה כמה זמן אני לא אגע בה היא תתניע בנגיעה פשוט מדהים! במוסטאנג צריך לתת לא איזה כמה נפוחים בריאים והיא מגרגרת לה כנ"ל הקאמרו.

יש לי זכרונות ילדות ממש טובים מהואלינט , אבא שלי תמיד היה לוקח אותה לטיולים משפחתיים , הספסלים פשוט מפנקים ובתור ילד הגיר כפתורים היה ממש אטרקציה.

בקשר להזמנה לטיול , בכיף הגיע הזמן שאני אנסע עליה , קצת ניסעה רכה ורוגעה לא תזיק לי.

עוד תמונות:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...