רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
נמחק ונעל. נא לקרוא את כללי פורום אספנות. אם תעשה את זה, תגלה בוודאי שיש שירשור דביק מיוחד להודעות כאלו. קובי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת R 5 T 2, -
מכוניות ישנות בדרכים....
מאת Guest tzvika740- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם.... היום נסעתי לחפש סוסיתא לחלקים או לשיפוץ , וניתקלתי בכמה רכבים מאוד מענינים..... סוסיתא רום כרמל סטיישן 77(+-) סוסיתא קובייה 60 +- סוסיתא כרמל דוכס שנת 71 גי'פ לדעתי זה וויליס 60+- גי'פ ורוד אין לי שמץ של מושג איזה סוג יש לי תמונות.. רנו 4 צהובה יש לי תמונות של כל הרכבים הללו מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי או פה איי מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי לכולם היום בבוקר הצטרפנו לשיירה שיצאה מתל אביב בניהולו של "חתן יום ההולדת" מצא. יום יפה, מזג אויר נאה, ונסיעה ללא פקקים או בעיות אחרות כלשהן. (זולת פנצ'ר קטן בגלגל האחורי של "ויני" המתוקה). האירוע היה מאורגן יפה, הורגשה נוכחותו של משה שטיין, ולקראת סיום הגיעו גם נחום וקובי וכיבדו בנוכחותם את הנוכחים. היו 38 כלי רכב, מהם להערכתי כ -7 מאיזור המרכז. דאגו למשתתפים לכרטיסי חינם לסרט תת מימדי, פגשנו חברים ותיקים וחדשים, והיה נחמד במשך כל היום. בשעה 16:00 בערך עזבתי את המקום עם אשתי ובני העולל מכולם, ונסענו דרומה. בערך אחרי 30 ק"מ נשמע פיצוץ חזק ומבהיל, ובקושי השתלטתי על ההגה. לבסוף הצלחתי לעצור בשוליים. בתמונות הבאות תוכלו לראות את מ…
-
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
ההודעות הקודמות שלך לא נמחקו "סתם" - לא יעזור לכתוב אותן שוב. לפורום הזה יש כללים - אנא קרא אותם (וכבר ביקשנו זאת בהודעה הקודמת שלך). אם תקרא, בודאי תראה שיש שירשור דביק מיוחד לקניה/מכירה של חלקים. אין לנו חשק שהפורום יהפוך ללוח יד 2. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת amos1964, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, קניתי רכב יד 8/9 ואחרי שהחזרתי אותו למצב נורמאלי מבחינה מכאנית אני רוצה לשפר קצת את המראה האסתטי שלו. אשמח אם תסבירו לי איך אני יכול לתקן את זה: (ראה תמונה).
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר שלי מתלבט איזה רכב לקנות ,ישנם 2 רכבי אספנות למכירה ,אחד פורד מונטיגו 4 דלתות [מוכר מתמונות פה באתר]השני דודג' קורנט 4 דלתות [גם כן הופיע פה באתר]מישהו יכול להמליץ ,על זמינות חלקים ,אופציות שיפור ,האם שווה להשקיע באחד מהרכבים האלו?
הודעה אחרונה מאת אילן יוסף, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
אוקיי, הייתה וולקן, עכשיו אני עומד בפני קניית בימר 316/318/320 ישנה, רציתי לדעת לגבי הטסט, אני יודע שזה כל חצי שנה במקום כל שנה, את האגרה פשוט מחלקים לפעמיים, עכשיו השאלה: אישור בלמים, אני צריך להביא רק פעם אחת בשנה או פעמיים ? מה עוד צריך לטסט של רכב מיושן ? תודה.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כתבה ב- YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314160,00.html סוכות במוזיאון המדע - חיפה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אחרי שבוע של מאבקים עם האופנוע שיניע בגלל שלא הייתה תגובה מהסטרטר, ואין ספור מחשבות על מנוע תפוס, לאחר המון ניסיונות חוזרים לחבר לו מצברים וכבלים שונים לקטבים אתמול התברר ש- חסר כבל אחד לסטרטר. הדבר הובא לתשומת ליבי אתמול ע"י גנה ששם לב שהכבל של ה + דק מדי לסטרטר נסיניו לחבר כבלים ישירות לממסר של הסטרטר- ופלא פלא, יש סטרטר, והמנוע לא תפוס ולא נעליים... היום הכנתי כבל שיתחבר לקוטב החיובי במקום הכבל שחסר, ויהי סטרטר! אבל, לאחר מספר ניסיונות להניע בכל קומבינציה אפשרית של כבלים-מצבר-קומבינה-ברז דלק-כריך נקניק-סוויץ', הורדתי את אחד מכבלי ההצתה ובדקתי עם פלג הניסיונות שלי אם יש ניצוץ, והתברר שאין. הוצאתי פלג מהמנוע ובדקתי איתו, כנ"ל, מת. …
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הספיטפייר. לפני המספר היא עולה חדשה. מאיפה היא הגיעה? המשלוח לא היה יותר יקר מהמכונית?
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
המרצדס שלי תעבור את החורף הקרוב בחניה מקורה חלקית עם כניסה של גשם,שמש, רוח, חול וכל מה שיביא איתו החורף , עם איזה כיסוי הכי מומלץ לכסותו......???
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז באמת סוף סוף התחיל השיפוץ והשדרוג של האסקורט. כרגע אנחנו בשלב של הפחחות , ברגע שנסיים אותה ( ואין כל כך הרבה עבודה כמו שחשבנו לאחר שראינו את מצב המרכב - אין הרבה ריכבונות) היא תכנס להתאמת הכנפיים , הכנה לצבע וכמובן צבע. אחרי שהשלבים האלה יגמרו אנחנו נתחיל להתעסק עם הצד המכאני. אני ימשיך לעדכן. איל
הודעה אחרונה מאת SEAT FR, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היכונו, היכונו למפגש של מועדון סאאב ומועדון וולוו. במפגש נציין 23 שנות פעילותשל מועדון סאאב, ואת הקמתו של מועדון וולוו. המפגש יתקיים ביום שישי, ערב שמחת תורה, ה 13 באוקטובר בשעות הבוקר, בהרי ירושליים. פרטים נוספים יופיעו כאן בימים הקרובים. שנה טובה, אורן, מועדון סאאב
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
ב-13 ל-10, יום שישי, יתקיים במתחם איקאה בנתניה מפגש ענק של מועדון החיפושיות ומקוררי האויר בישראל לזכרו של אבי דגן ז"ל!! החל מ-11 בבוקר ועד..כמה שיותר! כולם מוזמנים!! עוד פרטים בפורום החיפושיות בתפוז. שנה טובה!
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עבורי מפגש השוודיות ביום ו' סימל למעשה את סוף "תקופת ההסתגלות" של ה-164 שלי. אני חוושב שרבים הם האספנים שקונים מכוניות גם במצב נסיעה שבהחלט ברור להם שהמכונית אמנם נוסעת אך יש הרבה מה לעשות... כשקונים רכב אספנות (ורכב ישן בכלל) לא תמיד אפשר להעריך נכונה את מצבו המכני, אלא לאחר תקופה מסויימת של שימוש. את הרכב שלי קניתי עם טסט בתוקף, אך בידיעה שיש לרכב בעיות שונות (לא דחופות) שדורשות טיפול ברמה זו או אחרת. ( כמובן שתמיד אפשר לפרק הכל ולשפץ אבל יש הרבה מאיתנו שהמשאבים שלהם לא מאפשרים זאת. לאחר תקופה די קצרה של שימוש ברכב לנסיעות קצרות הסתבר שהוא סובל מאיבוד רציני מאוד של נוזל גיר (בעיה שהבעלים הקודם סיבר לי עליה אך טען שהנזילה היא בגלל מדיד שמן לא מתאים), …
-
תמונות 1
הודעה אחרונה מאת arik555, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שאלה קטנה לי אליכם ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מישהו פעם ניסה להשתמש בגוף של פורד מוסטנג (65-67 לצורך העניין) והשתיל מנוע אחר? לא בהכרח מנוע טווין טורבו כמו במהיר ועצבני 3 (אני בכל זאת מציאותי ), אלא כל מנוע חדש יותר וקטן יותר(לא הרבה יותר)... או במילים אחרות... אני מאוהב בשילדה של המוסטנג, אך ההוצאות של הטיפולים במנוע ישן וגדול, וההחזקה בעייתים במקצת. האם קיימת אופצייה להשתלה שכזאת? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת GOLF88, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, להלן קישורים לכתבות על אירועי רכב אספנות בסוכות מתוך עיתון "הארץ" באדיבות חבר המועדון יואל זוהר: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=770718&contrassID=2&subContrassID=7&sbSubContrassID=0 קריאה מהנה וחג שמח , סמדר- משרד המועדון .
הודעה אחרונה מאת Moris, -
שוב- רנו פואגו 1 2
מאת yoelbe-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
למכירה לחלקים, ללא רשיונות, לא ניתן לאתר את הבעלים בחו"ל. הרכב במצב מכני טוב, חיצוני טוב ופנימי טוב. אם מישהו מעוניין נא ליצור קשר עם דניאל: 050-5948047, תמונות מצורפות. כמו כן, אם מישהו מעוניין ב "Owne's manual" של הרכב, שיצור קשר איתי.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי כפי שפורסם, מתארגן טיול אופנועים וקטנועים באזור המרכז!... סופי ואני מחפשים שותף להרפתקאה, עם עגלה ניגררת לצורך הגעה לנק' הכינוס וחזרה לי-ם, ההוצאות תתחלקנה, בעלי האופנועים והקטנועים מי-ם נא להיתעורר-רן *קריאה נוספת לבעלי דו"ג אספנות מי-ם להיתפקד. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132449
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני משום מה מאוהב באוטו הזה - אוטוביאנקי 85 יש לו צורה יפה, איך אני מתבאס- לפני איזה 8-9 שנים היתה לאבא שלי אחת כזאת גרוטאה. חבל שהוא לא שמר עליה מישהו הציע לי לקחת ממנו אוטוביאנקי 85 במצב "מצוין ושמור" ב 6000 שקל חבל רק שנדיר למצוא חלקים לרכבים האלה dream on דביר
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
קודם כל לפני שאני כותב את ההודעה שלי אני אבקש ממכם כמה דברים אם אפשר: האשכול הזה מדובר רק בנושא פיג'ו 403 ולא בשום רכב אחר. באשכול הקודם שכתבתי התחילו לדבר על סיטרואן ובעקבות זה נעלו לי את האשכול אז אני מבקש ממכם לא לערבב! טעות - השירשור הקודם שלך נמחק לא בגלל הסיטרואן, אלא בגלל שמלכתחילה הוא לא היה במקום הנכון. תזכורת - מודעות מכירה וקניה של רכבים - יש לפרסם רק בשירשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131185 מכיון שמנהלי הפורום במצב-רוח טוב לרגל שמחת תורה, הם העבירו העתק של ההודעה שלך לשירשור הנכון, כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1104265#post1104265 מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת משה בן משה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למצא מזל טוב ליום הולדתך ה65 , עד מאה כעשרים.. מכוניות BMW! עלה והצלח במועדון ה5. בברכה צביקה לקובי! באופן יוצא מן הכלל, כמחווה למצא , פתחתי שרשור זה באספנות ולא באוף טופיק, לשקולך ,אם להעביר זאת לשם. בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אתמול אחר הצהרים, בהשראת החג, נסיעות וצילומים במאהבות ישנות: תודה לאסף בקר איש מקסים וחובב אודי מושבע.
הודעה אחרונה מאת arik555, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
צולם לפני יומיים באנגליה. אגב, כמות הטרנספורטרים מהדגם הזה שם פשוט אדירה . יותר מכל רכב ישן אחר (יותר מכולם בייחד , למעשה )
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
במודיעין אני רואה כל יום רנו פואגו חונה לצד הכביש בדרך לבית הספר של הילדים שלי. הוא דגם 85 ובמצב לא רע. הוא בהחלט נוסע, כי לפעמים הוא נעדר ממקומו הקבוע. היום שמתי לב שיש עליו סמל Turbo קטן על-יד החלון האחורי (ומדבקת TURBO ענקית הדבוקה לצד שלו). מה הסיכוי שזה באמת דגם טורבו? איך אפשר להבדיל, חוץ מהסמל (בלי לפתוח את מכסה המנוע)? אם זה אמיתי, זה דגם נדיר בארצנו?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
שלום לכולם, כרגע בצעתי את הרכישה הראשונה שלי באייביי . אבל נוצרה לי בעיה , המוכר הודיע לי כי עלות המשלוח לישראל היא יותר גבוהה מההצעה שלי,והוא ממתין שאני אעדכן את עלות המשלוח,שאלתי היא איך אני אמור לתקן את עלות המשלוח שכבר בצעתי את העסקה, ולמה זה קרה?
- 2 תגובות
- 636 צפיות
אני צריך להכין יש מאין אטמים למספר חלקים ברכב, המליצו לי על אטם גבעתיים האם משהו מכיר מהנסיון את המקום?
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא ע'י כבל
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי פרוייקט מסויים באוטו שדורש זמן עבודה שלי, פרוייקט שתוך כדי האוטו פשוט לא יכול לנסוע כי יהיו חסרים חלקים פעם פה ופעם שם. עוד חודש + קצת נגמר לי הטסט לרכב, אני חושב כרגע להעמיד את הרכב לחודש +- לפרוייקט הזה (אין לי הרבה זמן לעבוד על האוטו כי אני גם לומד וגם עובד), ברצוני להפקיד רשיונות ע''מ לא לבזבז זמן מהטסט במידה והרכב לא יסע כלל חודש ואני מודע לכך. אז איך הולך כל העניין של ההפקדת רשיונות? מה הכללים של העניין? איך אני מחזיר את הרשיונות ומה יהיה צריך בשביל זה? כדאי לעשות זאת אם אני מודע לכך שהרכב יעמוד כחודש וחצי +-? שווה לי להפקיד את הרשיונות ולמנוע מהזמן הזה להתבזבז לי מהטסט? לשלם על הטסט אין לי בעיה ואני מעדיף לשלם עליו גם אם אגש לטסט רק אחרי ח…
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 473 אורחים (הצג רשימה מלאה)