Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם כבר בחבלול עסיקנן, לדעתי המכוניות חנו קרוב מידי לחבלול, דבר הגורם לחלק מהן להיות מוסתר ע"י החבלול / דגלול בצילומים.

כדאי להבא לדעתי להחנות את הרכבים במרחק מהחבלול, ובכך לאפשר צילום של כל הרכב ללא הסתרות.

ענין נוסף, וסליחה מראש אם לא פה המקום להעלותו הוא פרסום מראש לארוע.

בארוע נכחו המציגים, קרוביהם, אנשים ששמעו אליו ע"י המציגים ועוברי אורח אקראיים.

צריך לקבוע מראש מהי מטרת הארוע.

יש להבדיל בין ארוע מצומצם של המועדון, לבין ארוע שלדעתי יכול בעזרת פרסום מראש, להפוך לפסטיבל ענק של ממש.

אני מסייג את דברי, מכיון שאינני יודע אם מראש לא פורסם הארוע באמצעים אחרים, כדי לא להופכו לגדול מידי ע"י קהל "חיצוני" והמוני, שאולי אינו תמיד מבורך.

אני לא יודע לגבי השנה אבל אני יכול לדווח לך ששנה שעברה עיריית רמת גן דרשה שלא נפרסם את האירוע בעיתונות בשביל שלא יגיע קהל גדול (זה מצריך מצידה לארגן פיקוח ושיטור).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
hi

can i pls get more info on the alfa 6c?

is it real? is it an original israeli car etc...?

elad

אכן אורגינלית!

אני כמעט בטוח שהיא ישראלית מאז ומתמיד.

בשלבי שיפוץ סופיים.

כשראיתי אותה לא יכולתי לדבר במשך מספר דקות...:shock:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קצת באיחור אבל עדיף מאוחר...

זו הפעם הראשונה שאני נוכח באירוע/מפגש של מועדון ה-5.

יש לציין כי אני לא חובב גדול של רכבי אספנות אך בכל זאת החלטתי ללכת ולראות.

היה פשוט מדהים! רמה שלא מביישת את חו"ל, מי יתן ועוד אירועים בנוסח זה יתקיימו בארצנו הקטנטונת.

ועכשיו קצת תמונות:

1001137at5.th.jpg1001116od9.th.jpg1001109xg0.th.jpg1001098kd2.th.jpg1001074vr6.th.jpg

עוד תמונות כאן:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=996214C8E55D455E887281BFC0346D83&alid=431713

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
נכון - המטרה של החיבלול היתה ל"יישר" את המכוניות בצורה המבוקשת, של "פרח" שכל עלה שלו מוקדש ליצרנים מסויימים.

חיבלול מסביב לכל הרכב הוא בעייתי בשטח פתוח - צריך להשאיר צד אחד פתוח עד שאחרונת המכוניות מגיעה, ואז להתנפל על כל השטח ולסגור הכל, כאשר כבר מסתובב קהל בשטח. זה גם צורך המון חבלים ויתדות, וזה המון עבודה ובלגן אדיר בשביל 4 שעות. אנחנו משתדלים לחבלל בתצוגות ארוכות יותר (כמו זו שהיתה במוזיאון הארץ), או כאשר יש כבר "הגנה טבעית" של חלק מהצדדים של המכוניות (כמו הברושים בארוע קארספורום).

אגב - בחו"ל לא מקובל לחבלל בכלל, אבל הם מסדרים את המכוניות בשורות ישרות ולא בכזה "פרח יצירתי" כמונו... ההבדל הגדול הוא ששם יש אנשים מנומסים שלא נוגעים במכוניות, לא בודקים את חוזק חיבור הסמלים, ואפילו לא בודקים את מרווח הישיבה בספסל האחורי (ואני לא צוחק - היה בארוע אתמול אדם אחד שרצה להראות לאשתו כמה צפוף מאחורה בפיאט, אז הוא פתח את הדלת והתיישב). למי ששכח, אנחנו בישראל...

לגבי יצירת קו ישר ,יש לי דרך לעשות זאת ,שיטה מאוד פשוטה ובדוקה, שלא מצריכה שום חבל .

מה שהיא דורשת זה שבכל שורה יהיו שני מכוונים .

אשמח לעזור ליישם אותה בארוע הבא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היה אירוע מאוד מאוד יפה ...מאוד מאוד נהניתי !!!!

היה נחמד לפגוש ידידים מהפורום ומהפקקים (המכיר יזכר)

לאבי נ. ואשתו תודה על הקפה :smile:

היה שיר ברקע שתיאר את הרגשתי מוקף בכל המכוניות הנהדרות הללו:

"Heaven .... I'm in Heaven "

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
עידן,יש לך את התמונה הנ''ל ברזולוצייה יותר גדולה ?

http://www.idanst.net/cars/images/36/pa095324%20copy%20(medium).jpg

תמונה מדהימה!!!

אחת התמונות המוצלחות ביותר שראיתי !!!!!!!

ודרך אגב , יש בוואללה את הכתבה ששודרה בערוץ 10

http://news.walla.co.il/?w=/3850/988109

אולם אני לא רואה כלום , רק שומע , החלון שחור ,

מישהו יודע למה ?

צריך אולי להוריד עידכון איזשהוא ? ?

תודה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור, יכול להיות שחסר לך קודאק מסוים.

בכל מקרה העלתי את זה לאתר אחר

כאן גם המקום להודות לחברי הועד, שעשו יד אחת והרימו ארוע ברמה בין לאומית. וכמו כן לתת קרדיט למתנדבים הנוספים, שברוח טובה נתנו ידם לאירוע, ישר כוח.

ביחד אתם ההוכחה שיש אנשים טובים באמצע הדרך, והדרך סלולה לעתיד מוצלח. אות הערכה ממני לכל אחד ואחד מכם. עבודתכם מוערכת ונראת לעין.

כן ירבו.

אבי .פ.

(באבא, תן לי מדיום עם צווארון בבקשה)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
אם החבל הוא לישור קו אז עדיף להשתמש במשהו נמוך יותר, ככה הוא לא יפריע לקהל.

על כל פנים, במצב של אתמול לא היה כל כך נח, היה די צפוף ואם רצית להתבונן על המכונית לא יכלת סתם להסתובב סביבה אלא היה צריך להקיף עוד כמה מכוניות כדי להגיע לצד השני.

היו כאלה שניסו לעבור מעל החבלול וכמעט מעדו....

אומנם הם עשו את המעשה עם או ללא הרבה מחשבה אבל אם מישהו היה מועד ונפגע המקרה היה הורס אירוע מוצלח ועלול הדבר להביא לפירסום שלילי -

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

היי נראה ממש מקסים :-) איזה יופי רואים את האופל שלי גם .. :-)

האם יש אפשרות להוריד את הסרט או שתשלח אותו בדיסק ? ?

תודה מראש !

דרור .

דרור, יכול להיות שחסר לך קודאק מסוים.

בכל מקרה העלתי את זה לאתר אחר

כאן גם המקום להודות לחברי הועד, שעשו יד אחת והרימו ארוע ברמה בין לאומית. וכמו כן לתת קרדיט למתנדבים הנוספים, שברוח טובה נתנו ידם לאירוע, ישר כוח.

ביחד אתם ההוכחה שיש אנשים טובים באמצע הדרך, והדרך סלולה לעתיד מוצלח. אות הערכה ממני לכל אחד ואחד מכם. עבודתכם מוערכת ונראת לעין.

כן ירבו.

אבי .פ.

(באבא, תן לי מדיום עם צווארון בבקשה)

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...