Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פעם ניסה? (מוסטנג)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שאלה קטנה לי אליכם ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

מישהו פעם ניסה להשתמש בגוף של פורד מוסטנג (65-67 לצורך העניין) והשתיל מנוע אחר?

לא בהכרח מנוע טווין טורבו כמו במהיר ועצבני 3 (אני בכל זאת מציאותי :grin: ), אלא כל מנוע חדש יותר וקטן יותר(לא הרבה יותר)...

או במילים אחרות... אני מאוהב בשילדה של המוסטנג, אך ההוצאות של הטיפולים במנוע ישן וגדול, וההחזקה בעייתים במקצת. האם קיימת אופצייה להשתלה שכזאת?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אני מצטער על הבורות:lol: , אבל אני קצת חדש בעניין רכבי האספנות (אמריקאיות במיוחד),

אפשר לקבל פרטים על המנוע(שנה,נתונים,אחזקה וכו'..) הגיר (אוטו'?,ידני?) והעבודה הכרוכה?

שאלה נוספת, הרכב הנ"ל משמש לנסיעה יומיומית?

ואגב תודה על התגובה.

פורסם

פשוט

אם אתה מחפש מוסטנג תתחיל ללמוד מידע ברשת עליה

עכשיו

מה שקובי אמר זה הכנסנו גם ב 65 וגם 68 מנוע 302 חדש של מודל 85 ו 89

שזה מנוע מודרני יותר ממה שהיה בשנות ה 70

עכשיו מה שעשו במהיר ועצבני לדעתי לקחו את המנוע ריתחו אותו וזה אני לא מאמין שהאוטו באמת נסע להם

במיוחד עוד שאת כל הצילומים עשו עם ביג בלוק

בכל אופן אתה יכול לדחוף שם גם מנוע חדש הזרקה משנת 87-93 אם בא לך

ואם ממש בא לך להשתגע תמיד אפשר להכניס מנוע מודלרי ביחד עם מערכת של מוסטג 2 (מערכת מתלים משופרת )

והכל יושב ונוסע יפה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

זה דורש התאמות רציניות או שזו עבודה "קלה" יחסית?

תראה בסופו של דבר אני מנסה להיות כמה שיותר מציאותי...

אני רוצה להגיע למצב שהרכב שלי הוא לגמרי לנסיעה יומיומית... ואני מבין שזה קצת סיפור עם מוסטאנג ושעדיף להתחיל עם משהו בסגנון קאפרי... אבל בכל זאת אני רוצה לדעת עד כמה אפשרי לשים מנוע מודרני ברכב הנ"ל ושהרכב יהיה בנוי לנסיעה יומיומית.(כל זה בלי לקחת בחשבון התאמות נוספות שאשמח אם תיידע אותי עליהן)

• תוכן חדש...