רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים יקרים ואוהדי סובארו. מישהו זוכר איך היתה הפרסומת של סובארו לפני 33 שנה? אם אינכם זוכרים, ואם אתם רוצים לשמוע עוד פרסומות ישנות, הכנסו לאתר הבא: http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 ערב טוב - אבי.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רובנו לא נולדנו אפילו בתקופה הזו, אבל זה לא אומר שאנו הצעירים לא מעריכים את העבר. הנה מספר פרסומות שאותי משמשות כשיעור היסטוריה, ואת חלקנו המבוגר מחזירות לילדות התמימה מחד וצבאית מאידך. תהנו. אבי .פ.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
יריעות זפת ???
מאת ירוני- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם דיברו כבר על הנושא הזה לא פעם אבל??? 1. אילו יריעות זפת באמת טובות ל "רכב" יריעות זפת שלא נופלות מהחום או נמסות מהחום מנוע. ומבודות חום/רעש טוב? 2. איפה אפשר להשיג יריעות זפת כאלו??? 3.כמה הם עולות ואיך זה מגיע??? 4.איך מדביקים אותם לפח כך שלא יפלו???? תודה מראש ירון
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 3 תגובות
- 988 צפיות
לחברי מועדון החמש, טיול שבת לאופנועי וקטנועי אספנות- המועד החדש- 04.11.06! לאחר פסק הזמן שלקחנו בחודשי הקיץ ועם בוא הסתיו אנו חוזרים לפעילות בתחום הדו-גלגלי ונתחיל עם טיול שיפורט בהמשך ומיועד לאופנועי אספנות[כולל קטנועים] בקצב שיתאים לכולם ולמשך מספר שעות לא רב. רכב עם עגלה ילווה אותנו למקרה הצורך. להלן לו"ז: 0900-הגעה חופשית לקפה "בונו" ביקום לקפה ו/או ארוחת בוקר התארגנות תדלוק.... 1000-יציאה צפונה עוברים את נתניה עד ביתן אהרון פונים לכפר ויתקין עד כביש 4 פנייה צפונה ובצומת כפר-הרו"אה ימינה עד ברקאי ומשם מערבה כרכור ובנימינה כניסה ליקב "גשר דמיה", בסביבות 11:00,למנוחה וטעימות. בהמשך לקיסריה וחבצלת השר…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרבה זמן שאני רוצה BMW מסידרה 7 , שכבר מצאתי אחת בירושלים היה לה בעיה בגיר , שווה לי להכנס לסרט עם אוטו כזה?שמעתי שיש איתם הרבה בעיות חשמל, הוא יהיה שווה פעם משהו?
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
רכב קלאסי לחתונה 1 2
מאת אמיר שליט-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מבקש עזרת החברים בהסעת חתן וכלה ברכב קלאסי יחודי לטקס החתונה. (בבקשה בלי הצעות על פורד אנגליה, סוסיתא וכד'- אומנם כבודן במקומן, אבל לדעתי לא זה הרכב הראוי לחתונה). להדגיש, בעל הרכב יתכבד להיות הנהג של הזוג. מדובר רק על ההסעה לטקס החתונה עצמו, וקצת צילומים לפני. התאריך: חודש מאי 2007. המקום: "אחוזת הברון", מזכרת בתיה (ליד צומת ביל"ו). פרטים "טכניים" לפנות בבקשה רק בה"פ.
הודעה אחרונה מאת sam1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב שנת 85 שלא עבר טסט כבר 4 שנים האם אהיה חייב בבדיקת מכון תקנים? אם כן למישהוא נסיון? מה היא הפרוצדורה? מה העלות? כמובן שאצטרך קודם לשפץ את הרכב והשאלה האם כדאי להשקיע כסף בשיפוץ ולהסתכן בכך שהרכב לא יאושר מסיבה כלשהיא
-
-
לפני כשלושה חודשים התקשר אלי מפיק מערוץ 5 בכבלים והציע לי להשתתף בתכנית חדשה כדוגמת TOP GEAR האנגלית ולהציג את האיזטה רכב האספנות שברשותי. שמחתי מאוד ,כיוןשהגיע הזמן שייחודו של "מועדון החמש" יקבל תהודה ובפני הציבור הרחב יחשף התחביב המיוחד הזה. קיויתי מאוד שיושם דגש על מלאכת השיפוץ ,שאנחנו החברים ,שוקדים עליה ימים ולילות באהבה רבה ובהשקעה אדירה של זמן ועלות כספית. אני כחובב ותיק שמשחזר במו ידי וללא עזרה מקצועית רכבים ממצב של גרוטאה לרכב תצוגה , שמחתי להזדמנות זו. במהלך חודש אוגוסט נערכו צילומים ראשונים בחצר ביתי,הם נמשכו כ-6 שעות ואחר כך צולם מנחה התכנית אלי אילדיס נוהג באיזטה ברחובות העיר. ב-18/10/06 הוזמנתי לאולפני הרצליה לצילומי התכנית.התבקשתילהביא איתי בני משפח…
-
הסקרים אומרים כי יותר מ50% מאוכלוסיית בעלי חיות המחמד מכנים את חיות המחמד שלהם בשמות אנושיים, 20% אחרים מכנים אותם על פי תכונה או החזות שלהם; "מסריחון", "בלונדי" מה גורם לאדם שפוי (על אף שפה אין כאלו) לכנות את כלי הרכב שלו בשם? פיאט 850 הקופה האדומה שהייתה שלי שמה היה "כיפוש" - כיפה אדומה מאזדה 121 שהייתה שלי שמה היה "בימבה" - דמיונה לדמות המצויירת ההונדה ג'אז שלי שמה "ג'אזי" - כי היא גנדרנית וחצופה מה השם של כלי הרכב שלכם ומדוע בחרתם בו? להתראות במפגשישי אירית
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי יכול לתת קצת פרטים על האוטו הזה. ממה שכתוב זה פורד לימוזין שהיתה שיכת לשגרירות
-
הכניסה ה-5000 1 2
מאת אבי נוף- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. לפני זמן עלה לאויר האתר של המרצדס שלי. חשבתי שאולי יהיו כמה שיכנסו לראות מה יש בו. להפתעתי, עד לרגע זה נכנסו 4999 מבקרים לאתר. מה הם מחפשים שם לכל הרוחות ... מעניין מי יהיה ה-5000. בברכה - אבי. אגב - גם אתם יכולים להכנס לאתר, ולראות כמה נכנסו לפניכם ...
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
שלום לכולם, וועד המועדון זקוק למתנדב בעל חוש גראפי ויצירתי להכנת מצגת Power-Point מתארת את מועדון החמש ופעילותו, כולל טקסט ותמונות. המצגת נחוצה לוועד לצורך הצגת המועדון לגופים ממשלתיים ועיסקיים שונים עימם אנו עומדים בקשר. לרשות המתנדב יועמדו חומרים (תמונות וטקסטים) הנמצאים במשרד המועדון. חברים היכולים לתרום בנושא מתבקשים לפנות לסמדר, מנהלת משרד המועדון. בתודה ובברכה, קובי בשם וועד המועדון
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נמחק - נא לקרוא את כללי הפורום. יש שירשור דביק מיוחד לקונים/מוכרים. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Yeche, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
נמחק. נא לקרוא את כללי הפורום ולכתוב הודעות כאלו בשירשור החלקים הדביק. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת ofervan, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנ"ל הוא הספק הרשמי ל- Zenith, SU, Weber וכעת זכה גם בבלעדיות של המותג AMAL. הוא מייצר לפי שרטוטים מקוריים חלקי מאיידים ומוכר אותם, או מאיידים שלמים. הוא מוכר ספרי הדרכה, ספרות טכנית והוראות כיוון של מאיידים, כמו כן שאר דברים מענינים כגון בטריות ג'ל וכו'. www.burlen.co.uk
הודעה אחרונה מאת AvigdorAharon, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה זמן רב פועל וועד מועדון החמש יחד עם משרד התחבורה לבדיקת האפשרות להקל על בעלי רכב אספנות ולחייבם בטסט אחד בלבד בשנה. היום פורסמה ידיעה בעיתון ידיעות אחרונות, המעדכנת על אישור התקנה החדשה והפעלתה בקרוב. וועד המועדון מבקש לעדכן שבשלב זה אין אישור סופי לעניין. אנו "מחזיקים אצבעות" ומקווים לתוצאות חיוביות בהקדם, תוך שיתוף הפעולה ההדוק והחיובי שיש לנו עם אנשי משרד התחבורה. וועד מועדון החמש ימשיך בפעילותו למען חובבי הרכב הקלאסי בנושא זה (וכמובן בכל נושא רלוונטי אחר). בשלב זה אנחנו מבקשים שלא לפתוח דיונים מיותרים בנושא. כאשר יהיה מידע מאומת ומאושר - נעדכן. בברכה, קובי מילוא חבר וועד מועדון החמש ודובר המועדון
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ניסיתי לחפש פילטר K&N באתר שלהם , אבל הם מפנים לקנות רק דרך דילריים. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש? (אוליי בארץ קיימים דילריים) שחר.
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
-
הוראות לטלפון
מאת udical-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כן, לדעתי מתאים לאספנות. אז איך משתמשים בטלפון בפלשטינה? פורסם בשנת 1938
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הלך הכבל פתיחת מכסה מנוע באוטו... הוא לא עובד יותר. כעת נשאלות מספר שאלות: 1. האם כדאי לנסות למשוך את הכבל עם פלאייר או משהו כזה, ע"מ לנסות ולפתוח את מכסה המנוע? או שזה דווקא עלול לגרום יותר נזק מתועלת? 2. מה הדרך הזהירה לפרוץ את מכסה המנוע? 3. האם "סתם" כבל מכסה מנוע אמור להתאים, או שעדיף ללכת ולמצוא אחד שיהיה מיועד באופן ספציפי לרכב שלי? בשיטוט באיביי, ראיתי שיש כלמיני כבלים לפתיחת מכסה מנוע, שפשוט אפשר לחתוך אותם באורך המתאים, השאלה היא אם זה מספיק טוב. אני מניח שזה מספיק טוב, ואני מניח שכבל מקורי יהיה יותר טוב, אך מחירו הוא משקלו בזהב (לפחות), שלא לדבר על כך שמקודם צריך למצוא אחד כזה, וזה לא כ"כ פשוט לכשלעצמו... וכן, ברור לי שאני יכול למצוא כבל תחליפי…
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות חיפושית,יש לי כמה שאלות אני מאוד ישמח אם תענו לי עליהם.(למבינים בלבד) א)תמיד אני רואה שלחיפושיות יש רק מראה אחת. למה זה? ב)מה דעתכם על האוטו..יתרונות חסרונות חסכונית לא חסכונית וכדומה..האם כדאי? ג)אם מישהו מהפורום פה מוכר אני מעוניין לדעת. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יכול לפרט את הפרוצדורה או להפנות אותי לשירשור שכבר נוהל פה בעבר ובו מתוארת הפרוצדורה של הבאת רכב אספנות מחו"ל? אם יש כאן מישהו מאנשי הפורום שיצא לו כבר בעבר לייבא - אשמח אם יעביר לי טלפון שלו בפרטי כדי שאוכל לשוחח איתו ולהתייעץ. תודה. עריכה - אחרי כמעט 100 הודעות בפורום הגיע הזמן שתלמד מהו שירשור דביק, תקרא אותו, ותשתמש גם בחיפוש. מכיון שאתה כנראה מתקשה, מצ"ב קישור ישיר, ואל תתיאש לפני שאתה מגיחע להודעה מס' 3: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302 ננעל. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת darkooli, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חבר'ה, זה הרבה זמן שלא הייתי פה (קורסים, מילואים וכו'...) ועכשיו שחזרתי אני ממשיך בשיפוצי את המכוניות. בעוד כחודש חודשיים אני כנראה אסע לגרמניה להביא את החלקים שמחכים לי במוסך של הספק הגרמני ולאחר מכן אכניס את הפיז'ו לפחחות וצבע, שיפוץ מנוע והרכבה. חלק מהשינויים שהיא עברה היו לקבל פנים מעץ. ידית הילוכים והגה מעץ כבר יש לי. רציתי לדעת איפה ניתן להשיג, אם בכלל, רדיו ישן שהכפתורים שלו והפנל שלו עשויים מעץ. כמו כן, אני זקוק לבלם יד מעץ, מצאתי משהו לא לטעמי, שהוא דמוי עץ משולב עם ניקל. אני מעדיף עץ אמיתי משולב עם זהב, זה יותר יתאים לאוטו הזה כמו שאני מדמיין אותו. בנוסף, האם מישהו מכיר פסים דמויי עץ - כמו הפסים מניקל שנמצאים על הפורד שלי, אבל בצבע עץ (לידיות ש…
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הנה מה שעשיתי בשבת עם חברי הטוב אסף. אסף כידוע לכם חובב אודי מושבע, נהג נפלא וחבר אמיתי ! תודה אסף על הRIDE הכה מעניין. שנמצאים ביחד כל היום ובמהירויות(שונות מהאימפרזה..) אבל שלא יבישו אודי חדשות כפי שיראו בתמונות, היום הופך לכיף עצום. …
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בא אלי מישהו שרצה לקנות את הפיאט 850 שלי . הוא ראה גם את ה500 שאותה אני כבר לא כל כך מעונין למכור ,עכשיו הוא רוצה לקנות את שנהם במחיר של 30000 שח ולתת לי שברולט פרנקלין שלא נסעה כבר 7 שנים. מה דעתכם ? מצד אחד הכסף לא כל כך חשוב לי כרגע הוא יעלם מהר מאוד. מצד שני אולי המחיר טוב . מה כבר אני יכול לקנות ב30000 שח?
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תמונות מהשקת טרקסיון של אריה תאומים 20.10.2006
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
משהו מעניי שפורסם בלוח יד2 בקטגורית יד שניה והעלה בי זכרונות ילדות: תלת אופן מיוחד עבר שיפוץ כללי כולל צביעה בתנור כולל עגלול לנשיאת ילדים מתאים לקיבוץ או מושב לאחד מחברי הפורום והמועדון יש אופניים משופצות מהילדות, אולי יש עוד מישהו שרוצה.. יש מי שירים את הכפפה?? לפרטים המלאים יש להיכנס ללוח http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php משה.
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
-
מכוניות לילדים
מאת kanfi- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתקלתי באיביי במכירה של ברושור ישן של חברה שבנתה מכוניות לילדים, בכל מקרה הדגמים מעניינים ויפים (שימו לב לסובארו בראט, לואן וכו'):
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשעות הבוקר נפגשו עידן ומשפחתו עם דרור ומשפחתו צמד הרקורדים נפגשו איתי בשעות הבוקר ויצאנו ליעד עין הוד שבאיזור המבואות הדרומיים של חיפה ואחרי שהסתובבנו בסימטאות עין הוד יצאנו חזרה לכיוון חיפה ועצרנו ביטבתה היה כיף ומהנה כן ירבו טיולים כאילו ערן כמה תמונות (המספרים גלויים באישור בעליהם)
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, טיול שבת 28.10.2006 - לאופנועי וקטנועי אספנות לאחר פסק הזמן שלקחנו בחודשי הקיץ ועם בוא הסתיו אנו חוזרים לפעילות בתחום הדו-גלגלי ונתחיל עם טיול שיפורט בהמשך ומיועד לאופנועי אספנות[כולל קטנועים] בקצב שיתאים לכולם ולמשך מספר שעות לא רב. רכב עם עגלה ילווה אותנו למקרה הצורך. להלן לו"ז: 0900-הגעה חופשית לקפה "בונו" ביקום לקפה ו/או ארוחת בוקר התארגנות תדלוק.... 1000-יציאה צפונה עוברים את נתניה עד ביתן אהרון פונים לכפר ויתקין עד כביש 4 פנייה צפונה ובצומת כפר-הרו"אה ימינה עד ברקאי ומשם מערבה כרכור ובנימינה כניסה ליקב למנוחה וטעימות. בהמשך לקיסריה וחבצלת השרון הגעה קרוב לים[ללא חול] כשהאופנועים לידנ…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זה שהכינוס השבועי בקופי2גו הוא פשוט כפנינה בים המלוכלך בו אנו שוחים, אין עוררין. זה שכל פעם שיש השקה חדשה, הרמה עולה וכך גם עולות הציפיות ובשטח ניכרות התוצאות, אים עוררין. רציתי רק לדעת האם אני שונה בתחושותיי שלאחרונה המקום נהפך יותר לשוק של בעלי באסטות ניידות באים למכור ומסתובבים בין המכוניות, ילדים ומבוגרים עם אופניים - וכולם ממש לא רוצים לשרוט אף רכב אבל! אם יישרט- מי ישלם? ועל בעלי המנועים המשודרגים שמרעישים עולמות בכוונה ולא מכבדים את המקום אין מה להרחיב את הדיבור. ג'ו
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 440 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- tan tan
- Night Driver
- epiphone
- לב טוב
- pooh-bear
- yuvk
- gpm11
- איציק נ.
- amosbmw
- RK
- Itzik-b
- Igalz