Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שמו של כלי הרכב שלי ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקרים אומרים כי יותר מ50% מאוכלוסיית בעלי חיות המחמד מכנים את חיות המחמד שלהם בשמות אנושיים, 20% אחרים מכנים אותם על פי תכונה או החזות שלהם; "מסריחון", "בלונדי"

מה גורם לאדם שפוי (על אף שפה אין כאלו) לכנות את כלי הרכב שלו בשם?

פיאט 850 הקופה האדומה שהייתה שלי שמה היה "כיפוש" - כיפה אדומה

מאזדה 121 שהייתה שלי שמה היה "בימבה" - דמיונה לדמות המצויירת

ההונדה ג'אז שלי שמה "ג'אזי" - כי היא גנדרנית וחצופה

מה השם של כלי הרכב שלכם ומדוע בחרתם בו?

להתראות במפגשישי

אירית

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אנחנו קוראים למזדה 121 של הבת שלי בשם "בימבה". זה לא כינוי "פרטי" אלא ניתן מזמן לרכב על ידי "הציבור" כי הצורה הייחודית שלו מזמינה כינוי.לדעתי זו אחת המכוניות הבודדות בימינו, שהיא לא מכונית ספורט, שיש לה קסם וייחודיות.

0076.jpg

bimba.gif

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

"מק". רנו 4 ע"ש מקגיוור, גם דרשה אילתורים בסגנון כדי להמשיך לנסוע, וגם לא נהגה באלימות.

"ז'ינו" היה טייפון צהוב עם שם של מאהב לאטיני.

עכשיו באמריקה לאולדסמוביל קוראים "פארוק" - ארוך כמו שרק הוא יכול, 8 צילינדרים וחמישה ליטרים רועמים ברמזור, חשמל וקטיפה משנות השמונים, נסיעה בריחוף תמידי, רך כמו כורסא והדרת מלך לו.

למיניוואן חברו - "מוסטאפה"... לבעליו הקודמים עדיין קוראים מוסטאפה, וגם כי לפני שנתיים וחצי כשנקנה "מוסטאפה הלכת במישלוחה" היה הלהיט החם.

הפיאט בינתיים היא "הכתומה", או "הפילגש"...

בארץ מחכים שנחזור "רוקי", החיפושית הירוקה ו"ריני" הטווינגו.

חמישה גברים, שתי גברות, והרבה אהבות.

פורסם

סופי (ווספה ספרינט 150) קיבלה את שמה בהשראת סופיה לורן, איטלקיה גיזעית שהשתבחה עם השנים והפכה לקלאסיקה אמיתית, לאחרונה חגגה הגב' שישים, פחות או יותר זמן הולדת הווספה הראשונה. מחוות כבוד לנסיכות האיטלקיות האמיתיות האחרונות-רן

425575-522367.jpg

שחור לבן.JPG

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לכלב שלי קוראים נחום (רק שלא ייעלב יו"ר המועדון), אבל למכונית אין שם, אם כי במפגש סוכות, קובי נתן לה את השם "דודה רובר" ומאז הילד לא מוכן לעזוב את השם הזה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

לפז'ו השם היחיד שעלה לי בראש הוא : זרתוסטרה

למה? כי למה לקצר, שאפשר להאריך :)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:

• תוכן חדש...