רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
פורד ברנדה -
מאת DiimH- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כמה צריך לבקש בשביל פורד ברנדה 78 במצב נסיעה עם טסט ? מה מידת התעניינות ברכב ?
הודעה אחרונה מאת DiimH, -
שיפוץ דשבורד
מאת dodge- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רציתי לדעת האם יש חברות בארץ שמתעסקות בנושא זה האם מישהו מכיר חברה שמייצרת כיסויים מפלסטיק אשר מתלבשים על הדשבורד עצמו תודה
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
ישנם דגמים שיצורם נמשך לאורך הרבה שנים ללא שינוי מהותי, דוגמת חיפושית ועוד. איזה עוד דגמים אתם מכירים ,שאם ניקח את הראשון ואחרון יישר ניתן לראות שזה אותה הגברת רק מודרנית יותר ורוב החלקים מהראשונה מתאימים גם לאחרונה. כמובן דגם כגון קורולה לא מתאים לרשימה מכוון שאין קשר בין הקורולה הראשונה ולזו המודרנית. הנושא מאד מסקרן אותי. תודה
הודעה אחרונה מאת ALX, -
עזרה בזהוי
מאת רנו- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי מזהה את הרכב שבתמונה ואם אפשר יותר פרטים חלפים כדאיות בתור אספנות וכו
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בטח כבר שאלו 1000 פעמים האם יש שעות ביום שאסור לנסוע ברכב אספנות תודה לכולם שרון
הודעה אחרונה מאת edan839, -
טיול מה הוא אומר? כיף, להיתקע, לאכול, ולחזור 1 2
מאת Guest tzvika740- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טיול לא נורמלי במפגש שישי, שמעתי כמה וכמה אנשים שמתכננים לצאת לטיול אם הרכבים שלהם, למעשה לא היה נעים לי להציע את עצמי, אז לא הצעתי... הנושא די עניין אותי, מכיוון שעדיין למעשה לא נסעתי באמת נסיעה עם הסוסיתא שלי למרחקים. כמובן שרציתי והיה אמור להיות טיול כזה ( אבל אנחנו יודעים שאמור הוא שם של דג), ועד שיצאנו חבר שלי נתקע עם רכבו ולבסוף חזרנו הבייתה. ביום שישי אחרי שאני מגיע למפגש שישי, יש לי מנהג ללכת לבקר את חבריי במועדון החיפושיות שנמצא ברמת גן. הלכתי לשם היה ממש סבבה והם הציעו לי להצטרף אתם לטיול, וכמובן שנענתי לבקשתם.... לבסוף דיברתי עם משה אזולאי והחלטתי להצטרף לטיול שהיה של סובארו, פורד, ב.מ.וו. הם התכוונו לנסוע לצומת אליקים. הם כבר יצאו ואני ניסיתי לה…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קרא בבקשה את כללי הפורום. פרסום חלקים למכירה - רק בשירשור הדביק המיועד לכך. ננעל מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת mooki, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לעשות ביטוח (חובה + צד ג) לרכב אספנות (חיפושית שנת 74), נואשתי כבר! התקשרתי כבר לאיזה ארבע או חמש חברות ביטוח ואף אחד לא מוכן לבטח את הרכב כי הוא אספנות... הדבר הכי קרוב שהיה לי זה ב כלל ביטוח ושם אמרו שהם יכולים לבטח אותי אך הרכב אניו מופיע במחירון שלהם, ואין להם את ה "קוד דגם" של הרכב אז הם אמרו שאם אני מברר את זה הם יוכלו לבטח אותי, אבל אין לי מושג איך מבררים את זה... כמו כן, האם העובדה שאני נהג צעיר\חדש (אני בן 23 וקיבלתי רשיון נהיגה לפני כשנתיים) תשפיע? כל עזרה תתקבל בברכה! תודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
מדי חצי שנה, בהגיע מועד המיבחן של הDS אני ניכנס לתקופה של חרדות, מתח, כמעט כמו לפני מבחני הבגרות. מה ימצאו לי הפעם?? מקפיד שהאוטו יהיה במצב תקין....וזה לא כל כך קל בDS, אבל...למדתי שעדיף לי לשמור את המכונית במצב תקין לנסיעה יום מאשר להעמיד אותה. לפחות בDS הן מתקלקלות אולי יותר כאשר הן עומדות. אז זהו.....הולך למוסך, מחזק חופש ב"קינג פין" הימני, בודק אורות, מוודא שהכביש תחת האוטו יבש ואין נזילות שמן הידראולי (יש שאומרים שאם אין נזילה בDS, סימן שאין שמן) אבל..לא אצלי. אין. יבש. ובל יקל הדבר בעינכם. מוציא אישור רכב ישן והולך לטסט. ו.... לא עובר. מה קרה עכשיו??? אופס... שכחתי להדביק את הפסים הזוהרים הממוגנטים שהכנתי. לא נורא. קטן עלי. ומה עוד?? 16 שנה יש לי את המ…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 994 צפיות
תודה למערכת קארספורום על פורום נפלא זה . בברכה אבי.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
קניית רכב לשיפוץ
מאת adar- 4 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
צריך עזרה!!! מעוניין לרכוש רכב ישן (1970) לצורך שיפוץ, הרכב עומד כבר עשר שנים, לא עבר טסטים וכמובן שלא שולמה האגרה אני לא מצליח לקבל תשובות ברורות ממשרד הרישוי כיצד ניתן לבצע העברת בעלות ולהימנע מלשלם את כל הטסטים אחורה דורשים להעביר את הרכב טסט לפני העברת בעלות! איך יוצאים מהפלונטר הזה? אשמח לקבל מידע מהימן
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד שבת שמש ונהדרת היתה היום וניצלנו את זה למפגש קטן אני ומיכאל (מינימן) למפגש מיני מאוד מצומצם וקלאסי המון דיבורים שני מכוניות שלקחו את כול צומת הלב של האנשים תודה מיכאל על הענות כו קצרה להגיע טל גלאפו קצת תמונות :
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא תיראו את זה אצלי או אצל סופי אבל אין גבול לכישרון וליכולת: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1113302
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברה אחרי המתנה של כמעט 3 חודשים היום החיפושית שלי יצאה מהפחחות! הצבע הוא של AUDI A4 CABRIOLET הצביעה נעשתה במוסך ויקטור טוטו בנתניה, ברמה מאוד גבוה ומקצועית ולמעשה האוטו נצבע פעמים בגלל אי שביעות רצון של הבעלבית ללא כל התערבות שלי ! התמונות הבאות צולמו בפלאפון ככה שהן לא ממש מראות את איכות הצבע והגוון האמיתי.
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הניסיונות האחרונים להניע את אנני לא הלכו, אני שומע את המנוע מסתובב, אבל על ריק. אני לא שומע כל ניסיון להניע, ולא רואה דלק בפילטר. בגלל שהפתח מילוי נמצא מאחורי הלוחית רישוי אחורית, ואנני עם האחורה לשיחים שגדלו יותר מדי לאחורנה, אין לי גישה לפתח מילוי. בגלל שהרכב עומד בשיפוע, והשיחים די גדולים, אני צריך לגלגל אותו די הרבה, ואם אני יעשה זאת, אני אחסום את הכניסה לחניון של הבנין, ללא אפשרות לגלגל אותה חזרה. הבעיה היא שהמחוג דלק מראה שיש יותר דלק ממה שהיה כשקניתי אותה, (כמובן שתדלקתי גם אחרי שקניתי אותה), וזה לא שהוא לא עובד. איך אני יכול לבדוק אם מדובר במשאבה או סתם אין דלק? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
בזמנו היה רכב למכירה בחיפה, מה עלה בגורלו והאם יש למכירה רכב מסוג זה היום?
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שוכבת בשדה עזוב, במצב טוב.... panhard - אני יודע רק שזו יצרנית הרכב הראשונה בעולם... צרפתית או משהו כזה. הדגם שמדובר עליו הוא ה24C מי יכול להשלים לי את הסיפור.... (יש לי גם תמונות) תודה.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי פלימוט וליאנט שנת 64 ומורכבים עליה צמיגים במידה 175\70R. היות ואין להשיג כאלה צמיגים חדשים אני צריך לשנות את המידה. ניגשתי למשרד הרישוי והם רוצים אישור או צילום של רכב אחר ששינו לו את המידה. אז למי שיש פלימוט ושינו לה את מידה הצמיג ברשיון אולי יכול לשלוח לי בפקס את הרשיון או מאיפה אני יכול להשיג אישור פקס 048726518. לידי לירוי. אני לא מעונין להגדיל את הגנט ל 14 . מי שיודע על 4 או 5 צמיגים במידה 70R\175 חדשים שיעדכן אותי.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
תחילת שנות ה 60' באיטלייה אופיינו ביציאה מהמשבר העמוק שפקד אותה במילחמת העולם ה-2, והדבר בא לידי ביטוי בתעשיית הרכב שהיתה בעיצומו של שיגשוג מרשים ופנייה לפילחי שוק גבוהים יותר ומן הסתם גם ריווחיים יותר מאלו שאליהם פנו הפיאט 500 ו-600, לדוגמא. באותה תקופה החלו לפרוח סדנאות העיצוב האיטלקיות, והחלו לעצב גם עבור יצרנים מחוץ לאיטלייה(פיניפארינה עיצב את הפיג'ו 404 והמוריס אוקספורד,לדוגמא), כשתערוכות הרכב, בייחוד המקומיות, נתנו להם במה נהדרת להפגין את מעופם וכישרונם הרב. בין המעצבים הצעירים היתבלטו ג'יורג'יטו ג'יאוג'ארו שעבד בסדנת ברטונה עד אמצע 65', ועזב במפתיע ערב תערוכת טורינו, שנחשבה לחשובה ביותר עבור תעשיית הרכב האיטלקית. נוצ'יו ברטונה היה בבעייה רצינית - מעצב העל שלו…
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצאנו בשבת בבוקר לכיוון כברי והיה טוב ונחמד. אלה התמונת מיום שבת...
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הספידומטר לי בקפרי מזייף לגמרי, קיבלתי הצעת מחיר לתיקון של בערך 400 ש"ח אצל "ויקטור ספידומטרים", המחיר הזה מאוד יקר לדעתי ואני יכול להזמין לוח שעונים קומפלט באיביי במחיר נמוך יותר, כל הספידומטרים שמצאתי הם עם כיתוב במיילים ולא בקמ"ש, אני רוצה פשוט להעביר את הרקע עם הקמ"ש לספידומטר שאני אזמין, והשאלה היא האם השעון של הקמ"ש והמיילים מכויילים זהה ואם שעון שפורק מקפרי 2600 יתאים לקפרי 1600 מבחינת כיול ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לילה טוב לכולם. נתקלתי במכרז בE-bay לזוג חגורות חדשות (מהקופסא!) לרכב שלי. האם ניתן לייבא חגורות או שישנה איזשהי הגבלה על החלקים האלו? תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
-
נפל לידי עותק של מגזין "טורבו" משנת 1986 ובו כתבה על הווספה 400 רציתי לדעת האם קיימים עדיין רכבים כאלה בארץ במצב נסיעה ובכלל
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
זאת בעצם השאלה, לאיזה רכבים מאלה שנמכרו בארץ ב-20 שנים האחרונות (וגם אלה שנמכרים היום) יהיה ערך גבוהה כרכבי אספנות? אני לא מתכוון לרכבי יוקרה/פאר, כי לאלה מן הסתם יהיה ערך בשמיים. אני מתכוון למכוניות שנחשבות היום רגילות, אבל ביום מן הימים אלה שעדיין יחזיקו ב"טרנטה שנת 97" יגלו איזה אוצר נפל להם לידיים. אז מה ההימורים שלכם? אני אומר ZX
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, ביום ו' הקרוב, 08/12/06, בשעה 22:00 , יתקיים ערב זמר עם אילנה כץ ובחלקו השני של הערב יתארח יובל כספין בליווי שתי זמרות וארבעה נגנים במופע מוסיקלי מדהים עם שירים מכל הזמנים ,שזור בסיפורים מרתקים מאחורי הקלעים.ערב זה הוא הראשון בסדרת מפגשי זמר בהנחיית אילנה כץ, מידי חודש ובכל פעם יתארחו אמנים שונים ( רצ"ב קובץ פרסומי) . http://goingout.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=bama/article&sk=5&id=1845&subject=5 המופעים יתקיימו במרכז הבמה - גני תקווה (בין סביון לקרית אונו).בסיכום עם מרכז הבמה גני תקווה קיבלנו הנחה מיוחדת לערב הראשון עבור "מועדון החמש" .כל מי שיתקשר לקופה ויציג עצמו כחבר מועדון החמש יוכל לרכוש את ה…
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם הבוקסות במשולש של וולו 144 תואמות ומתאימות למשולש ב וולו 164 תודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה אתם אומרים על זה? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-VOLVO-122S-WAGON-TRUCK-1965-VOLVO-AMAZON-122-PICK-UP-TRUCK-CONVERSION-RARE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6458QQihZ012QQitemZ220058766634QQrdZ1
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. מצורף קישור למאמר שהופיע ב - ynet. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337457,00.html לצערנו הרב, לא היתה בו כל התייחסות לרכבי אספנות. אבל אנחנו כן קיימים !!! אז בואו ונסו אתם/ן להשיב לנושא מבחינת ראותם של נהגי רכבי האספנות. שבת שלום - אבי.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- 0 תגובות
- 955 צפיות
עבודת גמר של סטודנט לצילום לפרטים : 0507509571 [email protected] תודה מראש אריה
הודעה אחרונה מאת אבי105, -
חיפוש רכב דחוף.
מאת sony2- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברוך הבא לפורום. הכותרת שלך לא עומדת בכללים. יש שירשור דביק מיוחד להודעות כאלו. קרא היטב את כללי הפורום הכללי כאן, ואת כללי פורום אספנות כאן. ננעל. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת sony2,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 309 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Olórin the grey
- נירו72
- flytomars
- שי
- lanosforce
- ArikB
- אהרן ג
- RedLabel
- גולדן191
- benny62
- borsood
- amosbmw