Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן חצי שנתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, לא ברור לי בשביל מה המרכאות מסביב למילה בוחן-רכב בכותרת שלך. אתה רומז שהוא לא בוחן רכב אמיתי? אתה סתם מנסה לזלזל בו? לא לעניין. האיש עומד מתחת למכוניות במכון טסטים הרבה יותר זמן ממה שבילית מתחת ללינקולן שלך. מגיע קצת כבוד לחבר מועדון עמית (תרתי משמע...).

לעצם העניין:

.אז נכון שאפשר לפרק דשבורד אבל באמריקה "המפגרת" אתה יכול לבנות לך מכונית מקופסאות שימורים ומנוע של קומביין ותוכל לנסוע ללא בעיות כי הם! "לא מבינים במכוניות". אבל אצלנו' date=' אחרי כמעט 60 שנות קיום ו"מאות מליוני מכוניות שיוצרו בארץ" מבינים טוב יותר מהאמריקאים[/quote'] עם כל הכבוד לכל "יצרני הרכב בחצר", אני מעדיף שלא תסתובבנה לידי על הכבישים יצירות מוטוריות מקופסאות שימורים ומנועים של קומביין. יש כמה דברים חשובים יותר לתרבות המוטורית הישראלית, ואל תשכח שבאמריקה כאשר יש חוק - מכבדים אותו. בישראל אנחנו בארץ הקומבינות, אז בכלל לא מזיק להיות שמרנים.

אגב פנסים. לאחר ששאג עלי מלך עמדה מס' 1' date=' שאגתי עליו חזק יותר והפנסים המקוריים נשארו על מקומם ועוברים טסט.[/quote']זה ששאגת עליו יותר חזק, זה טוב ויפה, אבל מעניין איך אתה עובר ככה טסטים. או שיש לך אישור מיוחד ברשיון לפנסים סימטריים, או שאתה שואג גם על הבוחן במכון, או ש...

אם רוצים שהכל יעבוד' date=' צריך להצמד ליצרן המקורי ולא לאיזה ישראלי "מבין עניין" שיודע טוב יותר מכל ג'נרל מוטורס איך צריך להיות מורכב אוטו.[/quote']זה לא רק "ישראלי מבין עניין", אלא גם כל אירופה המערבית שמשום-מה חושבת שפנסים א-סימטריים זה יותר טוב ויותר בטיחותי. אז מה? גם הם לא מבינים כלום? עם כל הכבוד לאמריקאיים, אני מעדיף, לפחות במכוניות, את הסטנדרט האירופאי בכל הקשור לבטיחות, תקינה וכו'.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהוא מכל המשיבים יכול אולי לתת הסבר מדוע קיימת עדיין תופעת ה"מאכרים"?????

ואיך אלפי רכבים עוברים רישוי שנתי מבלי להגיע כלל למכונים ...

שרי התחבורה והמשטרה ימשיכו להתחלף מבלי לעשות מאום בשום תחום...

המינויים הפוליטיים ימשכו... השחיתות תצמח ללממדים מפלצתיים... העולם כמנהגו נוהג !!!

אפילו מבקר המדינה יודע כבר שמקסימום הוא זוכה לכותרת בעיתון ואחרי יום עוטפים בו דגים בשוק ....

ואנחנו שלא מכירים דרך אחרת -נעמוד שעות בטסט,

יפסלו את רכבנו על הגה (מקורי)מעץ ....

"נעשה מילואים"...

"נשלם המיסים"...

ונשיר : "אין לי ארץ אחרת"...

אודי.

פורסם
מישהוא מכל המשיבים יכול אולי לתת הסבר מדוע קיימת עדיין תופעת ה"מאכרים"?????-כי תמיד יהיה מישהו שידרוש את שרותיהם ושיש ביקוש תמיד יהיה היצע, ראה מקרה תל ברוך.

ואיך אלפי רכבים עוברים רישוי שנתי מבלי להגיע כלל למכונים ...המאכרים (הפושעים) יעשו הכל בשביל כמה אגרות, כולל סיכוי לפגיעה בי בך במשפחות והידידים, אלה הנזקקים לשורותיהם רק שותפים לדבר עבירה, בכדי לעבור עבירה, אין צורך לבצע אקט מסוים גם עצימת עיניים מספיקה.

שרי התחבורה והמשטרה ימשיכו להתחלף מבלי לעשות מאום בשום תחום...שר התחבורה פוליטקאי ומעניין את ישבנו הענוג, המאכרים הקובינות והדילים...רגע בעצם גם הוא חלק מהמערכת! והמשטרה רק גמרה עכשיו לחפש, אחרי שעסקה ברמאדן, לפני ההתנתקות, אחרי הבחירות, ומיצעד הגאווה עוד יצעד....

המינויים הפוליטיים ימשכו... השחיתות תצמח ללממדים מפלצתיים... העולם כמנהגו נוהג !!!- תמיד אמרתי רק יחיאל (המוח) חזן בבחירות הבאות, או חן פרחי שר התחבורה.

אפילו מבקר המדינה יודע כבר שמקסימום הוא זוכה לכותרת בעיתון ואחרי יום עוטפים בו דגים בשוק ....

ואנחנו שלא מכירים דרך אחרת -נעמוד שעות בטסט,-זכות בסיסית שקנינו במחיר מלא אנו הצרכנים.

יפסלו את רכבנו על הגה (מקורי)מעץ ....תתעורר היום כולם עברו לעור.

"נעשה מילואים"...רק הפראיירים. יש פטור אם תורתך אמונתך, קדש חייך על מזבח השם.

"נשלם המיסים"...אם אתה חבר אגודה, ת"ת, חברה קדישא, חבר של רוחמה, אז לא.

ונשיר : "אין לי ארץ אחרת"...יש, רק שעכשיו צריך להקים אותה שוב, מחדש יותר טוב.

אודי.

מוגש כחומר למחשבה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

"כל זה נשמע כמו............ או יו יווויי" (תדמינו את קרן מור אומרת את זה).

אנחנו חיים בישראל וזו הדרישה של רשיות החוק. אז מי שיש לו בעיה עים הטסט או עם הבוחנים שיסע במונית/אוטובוס/רכבת...

בברכה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מישהוא מכל המשיבים יכול אולי לתת הסבר מדוע קיימת עדיין תופעת ה"מאכרים"?????

ואיך אלפי רכבים עוברים רישוי שנתי מבלי להגיע כלל למכונים ...

שרי התחבורה והמשטרה ימשיכו להתחלף מבלי לעשות מאום בשום תחום...

המינויים הפוליטיים ימשכו... השחיתות תצמח ללממדים מפלצתיים... העולם כמנהגו נוהג !!!

"ואנחנו שלא מכירים דרך אחרת -נעמוד שעות בטסט,

יפסלו את רכבנו על הגה (מקורי)מעץ ....

"נעשה מילואים"...

"נשלם המיסים"...

ונשיר : "אין לי ארץ אחרת"..."

אודי.

גדול !!!!!!!!!!!!!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...