רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
חידה: מי המפלצת? 1 2
מאת gluk- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז, למישהו יש מושג?
-
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מועדון החמש נרתם "למען הילדים המתוקים של הצפון"- חולי סוכרת וסוכרת נעורים מבצע ההתרמה: מרכז רפואי העמק שבעפולה, מתכנן לבצע מבצע התרמה לצורך רכישת מכשור מתקדם לטיפול בבעיות הראייה של חולי הסוכרת בדגש על ילדים ונוער חולי סוכרת נעורים וכן חיזוק מערך המרפאות הסוכרתיות. מבצע ההתרמה יערך בחודש דצמבר 2006 , בחג החנוכה ויעמוד בסימן דמי חנוכה למען הילדים, חולי הסוכרת. הכספים שיאספו ייועדו לרכישת מכשור מתקדם להצלת הראייה אצל הסובלים מהמחלה, המוגדרת כיום כמחלת המאה. מבצע ההתרמה יימשך עשרה ימים- תחילתו ב-17/12 וסיומו ב-27/12 בחצות. במהלך שבוע זה, מתוכננות פעילויות רבות שעיקרן הגברת המודעות הציבורית לצורך בבדיקות וטיפול מקדים בת…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מספר בעיות בחיפושית שלי 1.כשהרכב קר יוצא עשן לבן (מאד ) בשני האגזוזים (בימני בפרט) אבל כשהו מתחמם בקושי יוצא, רק כשאני לוחץ גז כמעט עד הסוף. (יש לי טיפ טיפה חופש בפולי) והרכב אוכל שמן. 2. כשאני מניע את הרכב הוא מתכבה אם אני לא לוחץ ישר על הדוושה (הוא עומד רק כשהוא חם) ולפעמים לוקח לו 3 סטרטרים בשביל להתניע. (החלפתי פלטינה ויכול להיות שהיא לא מכוונת, למרות שחשמלי רכב כיוון לי אותה על המפלג ,שהיה מפורק מהרכב) 3.הגיר דופק כשאני מוריד משלישי לשני, אמרו לי שזה הסינכרון, מאיפה אני קונה את החלק וכמה אמור לעלות עם עבודה. מחכה לתשובות תודה מראש חן
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעתת שיטוט במערכת הפורומים מצאתי שרשור ישן, קצת הזוי, ולא רלוונטי לענייננו. מה שכן, היתה שם התמונה הזו, אז התעלקתי והבאתי אותה לכאן. אני מת על התמונות האלה, שבהן מכוניות שכבר כמעט ואין למצוא היום נראות חדשות לחלוטין, פסגת התחכום של שנות ה-60. וגם האנשים נראים צעירים, חייכנים ונאיבים. היו זמנים.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אז השאלה כזאת: נניח, ואני מוצא רכב, שהיה שלל (ואולי אפילו "שירת" בצה"ל)- הרכב בן יותר מ-30 שנה, ואין לו, כמובן מספרים ישראליים צהובים. האם קיימת אפשרות כלשהיא בעולם, שניתן יהיה להפכו ל"חוקי לכביש" בתור אספנות"? -אגב, למי שמכיר אותי- מדובר, כמובן, במשאיות רוסיות משנות ה-60-70... כמובן, שאין לי יותר מדי (אם בכלל) תיקווה, אבל....
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מתכנן להתקין מנוע מוולבו שנת 84 בוולבו 244 אספנות. הוולו שנת 84 חסר טסט כלומר לא ניתן להעביר בעלות.... בקיץ אני מתכנן להעביר את המנוע מה עושים מול משרד הרישוי??
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חובבי המקוריות לא יאהבו לדעתי מדהימה !!
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
$$$$$$$ מזל טוב $$$$$$$
- 36 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
טיול משותף- מועדוני: SUBARU, .B.M.W, FORD טיול משותף- מועדוני: SUBARU, .B.M.W, FORD יערך בשבת ה 9/12/06 והפעם לכיוון צפון-אלייקים. מפגש והתארגנות בשעה 9:00. במקום הרגיל (מאחורי איצטדיון רמת-גן), ויציאה בשעה 9:15 בדיוק! במקום יש שולחנות מסודרים וחניה צמודה. הצטידות במנגל הינה באופן עצמאי ועל אחריות המשתתפים. (נכתב בעקבות שרשור שנעלם...). בברכה מנהלי המועדונים
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
in advance im sorry if its already was written , i cant search in hebraw how many years out of isreal a returning citizen can import a car, and how old the car can be??x p.s is it true that every year above 6 monthes out of isreal concidered as im living out of isreal???x thanks
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב לכל המומחים אבקש את עזרתכם מניסיון והידע שברשותכם, טוב נתחיל בזה שניסיון ברכבים יש לי כי אני בעל מוסך, ניסיון בשיקום ובניית רכבים יש לי כי אנוכי מתעסק בספורט מוטורי ,ואף בניתי ושיקמתי כמה רכבי מרוץ ,ואף שברשותי שתי רכבי מרוץ מקונצרן סיטרואן, אך לאחרונה ישנו רכב שמה שניקרא נידלקתי עליו ומשך את צומת ליבי לצורך השמשתו, אך כאן חוסר הניסיון שלי אז לשאלותיי? 1 הרכב מודל 74 2 רישיונות מוקפאים כ 3 שנים+ללא טסט כחודשיים 3 הרכב רשום כרכב אספנות ברישיון 4 עלויות של חידוש רישיונות והעלתו לכביש 5 ולאחר מכן הוצאות מבחינת אגרות בשוטף שנתי ביטוחים וטסטים תודה מראש לכל העונים מיצטער כרגע איני יכול לימסור פרטים על הרכב , אשמח לעדכן עם העסקה תיתבצע והרכ…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
במידה וביצעתי ייבוא של רכב מסויים לארץ, והשמשה הקדמית + חלון הנוסע השמאלי סדוקות, היכן ניתן להשיג חלונות שכאלו? האם יש מקום שמייצר שמשות בהזמנה אישית לפי בקשה? זאת אומרת שאוכל להביא אליו את השמשה הסדוקה והוא בעצם ייצר לפי מידות אחת חדשה?
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוולו מושבת! יש במשולש שתי בוקסות. אחת בסדר והפנימית הרוסה המוסך טוען שאם יפרק את הפנימית יש סיכוי שיהרוס את החיצונית... יעקב טרטן טוען שניתן לפרק את הםנימית בלי להרוס את החיצונית יש לי ספר רק בוקסה אחת מה עושים???
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש קרבורטור ל ג'יפ CJ5 שנת 1968 נועה ראש שטוח קרבורטור 2 ברגים. איזה קרבורטור אפשר להשיג בארץ כחלופי. איזה הקרבורטור אפשר להתקין על אותה סעפת יניקה. יש לי בעיה שלאחר שיפוץ של הקרבורטור המקורי YF אני לא יכול לנסוע עם הרכב !!! הוא לא מחזיק טורים ולאחר תאוצה הוא נכבה. כמובן בשלב של עליה מנמוך לגבוה יש גמגומים נוראים. מה שלא ניסיתי לא עובד. קניתי סט קרבורטור נוסף ולא עוזר. אגב איזה אטם לשים הסעפת זה עם החורים או בלי. אנשים אני זקוק לעזרה תודה מראש דן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. ביזמנו העלתי רעיון לגבי אפשרות של הצגת תמונות משיפוץ רכבי אספנות וזה היה לאור בקשת החברה ממועדון החמש. אני חשבתי שהרעיון מצוין וגם ביקשתי שיתנו אפשרות להציג מעין בוק על שיפוץ הרכבים. התגובות היו נילהבות והבטחו דברים והנושא הלך ונעלם בשקט אז מה קורה חברה רוצים אתר מועדון מענין מהנה ושניתן ללמוד ממנו? אז איפה כול המומחים בתחום המחשבים שישנם במועדון? ובלי בילבולי ביצים אני יודע אישית שיש הרבה תותחי מחשבים במועדון אז איפה אתם? בו נעשה אתר שכולם יהנו ממנו ושימותו הקנאים בארץ ובעולם. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חודשיים עברו מאז ששמתי את העידכון האחרון. חודשיים בהם היתה עבודה סיזיפית של צבע/ליטוש/תיקונים/צבע ליטוש..ובימים האחרונים התחלנו בעבודת ההברקה. אז האוטו כולו אדום והולך לנוח כמה שבועות עד שיתפנה המקום במרכז הארץ (בו היתה מלאכת הפחחות) ואז היא תגיע לשם לצורך התקנות אחרונות. קישור להודעה הקודמת בה נמצאים גם לינקים לכל ההודעות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1110611&postcount=1
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ראיתי במס' נושאים בפורום לגבי העברת בעלות עתידית שאלות כגון עשית זכרון דברים? האם הניירות אצלך? ואם בזמן אמת המוכר לא יבא או לא יתן את תעודת הזהות שלו מה עושים? ואם קונים היום רכב ללא טסט [לא ניתן לבצע העברת בעלות]. רוצים לשפץ ורק בעוד שנה שנתיים נהיה אספנות איך להבטיח העברת בעלות?.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי מכיר איזה מנוע איך האוטומטי בקיצור כדאי? תודה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
MG Midget 75-76
מאת urich- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום ונרשמתי בגלל המכונית הנ"ל - אני לא סגור על השנתון. הרכב הספציפי הזה הוא רכב אספנות- כלומר 75-76 בעל הגריל פלסטיק- שאכן הוא פחות מרשים מהדגמים הקודמים אבל עדיין מדובר במכונית מאוד- מאוד יפה. הרכב במצב חיצוני טוב אפילו טוב מאוד, בלי חלודה בולטת לעין בלי דפיקות בולטות, הצבע נראה לי המקורי, הגג סביר להניח מחודש והפנים גם כן במצב טוב אבל לא מדובר ברכב מחודש לפחות לא עבר טיפול בעשור האחרון. לעומת זאת אני לא יודע אם הרכב לא מושבת כי ראיתי אותו פעמים רבות מאוד מבלי שזז ולו מטר אחד, אני לא יודע אם מדובר בעניין אישי של הבעלים (ברכב היה גם תו נכה כאשר אני לא בטוח מה הדבר אמור להעיד), או שמה הרכב מושבת וחסר תקנה (לפחות לא במחיר שפוי). המנוע צריך להיות 1500…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים אתמול במפגש שישי קיבלתי מתנה מאד מרגשת מנמרוד. ציור של רכב מסוג מרצדס פונטון כמו שלי. כמעט. כפי שאומרים - (גם) בשביל זה יש חברים ... השאלות: מדוע "כמעט"? מהי הטעות/מה לא נכון בציור? מהו הרכב המשורטט בחלקו התחתון של הגליון? שבת שלום וחמין טעים - אבי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
הגרמלין האובדת... 1 2
מאת yb-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני שלוש שנים דיווחתי בפורום על מכונית מענינת ,גרמלין, כפי שאפשר לראות בקישור המצורף , היא כבר מזמן לא שם ולפני כמה ימים עברתי במקום ונזכרתי (שוב...) במכונית המיוחדת הזאת ואני יותר מאשמח מלדעת מה עלה בגורלה (בתקוה לדיווחים חיוביים... ) [url=http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22390][/url] http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22390 נ.ב היא נמצאת לא רחוק מהאופל שדוחתי עליה ובאגירה העביר לידיו(גם כאן עידכונים יתקבלו בשימחה... )
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
סקאי מאוורר
מאת דורוןא- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בכוונתי להתחיל לעבוד על רפודי הרכב משהו יכול להמליץ על חנות או ספק של סקאי.הכוונה לסקאי המאוורר כזה עם חורים. תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זהו, נמאס לי לחפש רכב, אני לא מסוגל למצוא רכב שאני אקנה אותו בראש שקט, יש תמיד משהו שמציק לי, חסר כפתור של חלונות חשמל, אין מנוף למגבים, ידית כזו או אחרת לא עובדת. אני פשוט לא מסוגל, תקראו לזה איך שתרצו אבל אני פשוט לא מסוגל לשבת ברכב כזה. בעקבות הנ"ל החלטתי לשפץ חלקית את הרכב שלי (אאודי 80 86 אוטומטית), לרכב הנ"ל יש ערך סנטימנטלי עבורי ומאוד קשה לי להיפרד ממנו. רציתי לבקש מכם, האנשים הטובים של הפורום ליעץ לי במס' נושאים. השיפוץ יהיה שיפוץ חלקי בלבד כיוון שהרכב במצב סביר, ללא יותר מדי נק חלודה, והמצב המכני שלו גם כן סביר. אני מאוד אשמח להמלצות על: באילו כלים עליי להצתייד, בעלי מקצוע באזור (טבריה והסביבה) דרכי ושלבי עבודה, כמובן שאם יהיו כאלו שיוכלו לעזור באיתור חל…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני יודע שהכותרת קצת לא ברורה, העניין הוא כזה: העובדות אומרות כי המחשב של משרד הרישוי מוריד אוטומטית רכבים מהכביש, אם לא נעשה טסט שנתיים. (ועד כמה שידוע לי ההורדה הזאת היא זמנית) עד כאן העובדות. עכשיו לשמועות. השמועות מתחלקות לשתי גרסאות: הגרסא הראשונה אומרת שאחרי שהנ"ל קורה, המחשב עדיין ממשיך להריץ אגרות, למראת שהוא בעצמו הוריד את הרכב מהכביש. הגרסא השניה (והמועדפת) אומרת שברגע שהנ"ל קורה, המחשב מפסיק להריץ אגרות, ובעצם משלמים רק על שנתיים שהרכב ללא טסט. נעבור רגע למקרה ספציפי: רכב מיושן (20+) שהיה ללא טסט משנת 2000, צריך לשלם 4 אגרות על שנתיים ללא טסט, או 12 אגרות על 6 שנים ללא טסט? תודה מראש, דימה.
הודעה אחרונה מאת bosss, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת האם יש מס על חלקים שאני מזמין ב EBAY ובאיזה גובה הכוונה שלי היא לחלקים "קוסמטיים" כמו חצאיות, גריל,טסות וכו' אם זה משנה אני רוצה לקנות חלקים בשווי של כ-60 יורו והמשלוח עולה כ-40 יורו האם יש מס גם על המשלוח ואיך בכלל במכס יודעים כמה החלקים עלו ולפי מה לחשב את המס תודה
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין ליצור איתו קשר בנושא המוסטנג שלו, שאותה פרסם בשרשור הענתיקות ובפורום קלאסיק-קאר, לצערי המספר שהשאיר בהודעה איננו מחובר, ולפי מה שהוא כתב בקלאסיק-קאר אין לו הרבה זמן לפורום ולכן יהיה קשה להשיג אותו בה"פ. למרות שזו בקשה מאוד מיוחדת, כך גם המוסטנג ואודה למנהלים אם יבינו אותי משום שניסיתי לאתר אותו דרך שני הפורומים ללא הצלחה. אשמח באם יש פה מישהו שמכיר אותו אישית, שיכול ליצור איתו קשר - למסור לו שאני מעוניין ובמידה ולא מפריע לו שאותו חבר פורום ימסור לי את הטלפון הנוכחי שלו על מנת ליצור איתו קשר בעניין. תודה רבה לחברי הפורום שיוכלו לעזור, ולמנהלים במידה ותבינו את בקשתי - בן.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
נמחק - יש שירשורים דביקים למודעות מכירה או תצפיות. קובי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת אורון שני, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי רכב אספנות מסוג פורד מודל 76 הרכב כרגע רשום על שמו של המוכר כלומר עשיתי הסכם בכתב על המכירה ,הרישיונות של הרכב הופקדו לפני כ10 שנים ביגלל שהרכב לא היה בשימוש,יש לי ביד רק את הרישיונות הישנים שלפני ההפקדה השאלה שלי מהם השלבים שאני צריך לעשות בכדי להחזירו לנסיעה מבכינת רישיונות כמובן וכיצד אני עושה העברת בעלות? חיפשתי בפורום אינפורמציה על כך ולא מצאתי בתודה ומחכה לתשובה אריאל
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מישהו מכיר רכב משנות השישים שבעים בשם זודיאק ? אני חושב של פורד או אופל
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
באיזה צבע לדעתכם עדיף לצבוע את תא המנוע שחור מט או בצבע הרכב הסופי. אבי.
הודעה אחרונה מאת spidrman,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 410 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shakedi
- netanel1014
- DareDevil
- FireStar
- asix
- Alberrto
- avargel
- הדיין
- אריה שאג
- yuval1111
- discoTD5
- GTאי