רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רואה שיש הרבה אנשים שמתכננים (או לפחות מפנטזים) על ליבא רכב אספנות (אני בינהם, אבל את האוטו כבר יש לי, רק צריך לחכות שנה שתהיה אספנות ואז להביא אותה). אני מבין שצריך להשיג קודם כל אישור ממוסך רשמי שיצהיר שיכול לטפל ברכב בארץ. השאלה היא כזו: מה צריך כדי להרים מוסך כזה? אני יודע שישנם במועדון אנשים עם ידע עצום וגם יכולת כלכלית. לדעתכם יכולה להיות היענות לפתיחת מוסך מיוחד למכוניות ישנות ויעזור עם האישורים ויתחייב לטפל בהם? אני לא מדבר רק על עניין של אישורים, אלא על עסק רשמי שמתנהל על ידי ובשביל אספנים. אפילו שיהיה קשור באיזשהי צורה למועדון. עם כמות הקשרים של האנשים של הפורום עם חו"ל, אני רואה שלא כל כך קשה להשיג חלקים כיום וליבא אותם לארץ. מה הדרישו…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
האם ניתן להשיג מנוע מייבוא או לייבא ואיך עושים זאת?
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 1 תגובות
- 932 צפיות
תיזכורת למי ששכח, למי שזוכר, או סתם למי שרוצה, כמה יפות הן בדיוק כפי שהן, אפילו מעץ: http://fun.walla.co.il/?w=/5/52/552310 רן
הודעה אחרונה מאת Darth-Vader, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
שימו לב לשירשור הזה, אני מאמץ אותו בחום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141682
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
לחבר שלי גרררו בתחילת השבוע רכב, שעמד מס' חודשים ליד ביתו ללא תזוזה . (רכב אכן נראה גרוטאה וכמובן נגרר בעקבות תלונה של שכן) מדובר בעיריית חולון. הוא רוצה לשחרר את הרכב. מישהו יודע, לאן עיריית חולון גוררת מכוניות כאלו? מה הליך שיחרור רכב כזה? האם מחייבים את בעל הרכב עבור ימי חנייה במגרש העירייה? מה עוד צריך לשלם? למי פונים? מה קורה לרכב, במידה ובעלים יחליט לא לשחררו? תודה מראש לעזרים.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כיוון שהחלטתי סופית שאני לא אמכור אותה (אלא אם אני אקבל הצעה מעניינת) אני רוצה לפנק אותה בכיסויי 4 עונות. עכשיו, הבעיה מתחילה בעובדה שהיא קצת יותר מחמש וחצי מטר באורך, מה שדורש הרבה כיסויי. אני לא רוצה להזמין כיסויי בהזמנה אישית, זה יקר מדי נכון לרגע זה. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כיסויי פתוח או יותר איכותי, ולא יקר? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרצפה של הרכב מופשטת לגמרי, ואגש ישר לעניין. יש שכבת בידוד ראשונה היושבת על רצפת הרכב שזה זפת מודבקת, מעליה יש מן בידוד ירוק כזה (שכבה של סיבים ניתן לומר או בד, איך שלא תקראו לזה) ומעל זה יש עוד חתיכות זפת אשר באות כחלק אחד עם הזפת, אני מקווה שהסברתי את זה נכון וברור. את הזפת השגתי (באה במטרים ומדביקים אותה על הרצפה), עכשיו הבעיה היא מה שיושב מעליה, מאיפה משיגים? האם יש צורך? בחנות נאמר לי שלא משתמשים בזה יותר כי זה דליק אלה משתמשים רק במה שקניתי, בזפת... אבל אחרי הסרת החלקים הירוקים ואחרי שראיתי שזה לא דקיק (גם עם הזמן שבו הבידוד השטטח) זה מוזר לי שכל מה שיפריד בין השטיח למתכת זה זפת יחסית דקה. האם יש צורך בבידוד המדובר או שהיום לא עושים ככה? כמו כן התגל…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מכיוון שלא יצא לי להתקל בתופעה אישית (למזלי ולשמחתי, שלא תבינו אותי לא נכון ) ולמרות זאת שמעתי עליה רבות, רציתי לדון איתכם בנושא זה כדי לקבל יותר מודעות לנושא ולדעת כיצד להישמר ממנו. מי כאן נפגע מתופעה זו? הרי זו גניבת רכב לכל דבר, ואין זה משנה אם הגנב הנבזה גנב את הרכב במטרה "לשחוט" אותו לחלקים, להשתמש בו או לנצל את הברזל שממנו הוא עשוי ולכן צריך לנקוט צעדים. מה הם חושבים לעצמם? גונבים רכב וחותכים אותו לחתיכות?, במידה ונגנב לכם הרכב - ואתם רואים אותו לאחר פרק זמן זרוק במגרש גורטאות כאשר שיסעו את קרביו, מה אתם יכולים לעשות? הרי זו גניבה לכל דבר כמו שאמרתי, אבל נגד מי מגישים את התלונה במשטרה? וכיצד ניתן להישמר מהתופעה ולנקוט צעדים כדי לא ליפול לה קרבן? אודה לכל …
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
טעימה מהודו
מאת אומי5-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה,בהודו אפשר לזהות הרבה רכבים שנקראים פה בשמות מקומיים ולראות שאלו רכבים שאנחנו מכירים מפעם . כנראה שהכל לפי השיטה של לקנות פסי יצור ישנים. הרכב שבתמונה די נפוץ כאן ,הוא מזכיר קצת פג'ו ,ונראה לי שהוא מסדרת רכבים בעלי שמות שונים שדובר עליה בעבר בפורום. כמובן שיכול להיות שהרכב עצמו לא אספנות לפי הגדרות מדינת ישראל ,אבל אני בטוח שיעניין את חלקכם . מי שיכול להוסיף פרטים מוזמן כמובן
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באופן פתאומי נפתח חלון הזדמנויות לייבוא מיידי של חלפים ל 164 שלי מקנדה...(כרגע ה164 עומדת מחוסר חלפים) מחפש כתובת/ אתר/ מייל של חנות במרחב טורנטו בקנדה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
מרצדס אספנות איפה אפשר לבדוק מרצדס לפני קניה, ומה רצוי לבדוק. איפה אפשר להשיג חלקים עבור מרצדס כגון: רדיו, משענת ראש ותוספות. איפה יש רפד טוב. איפה יש מוסך לטיפול במרצדס באיזור המרכז. תודה על העזרה, ג'קלין [email protected]
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמונה שמצאתי ברשת ועושה רק טוב:
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במוצ"ש האחרון (13.1.07) נעלמה מכוניתי מחניון בית ברבור בתל אביב. מדוב בפורד אסקורט מודל 69' שמלווה אותי מיום הולדתה. רכב אספנות, צבע תכלת, במצב נסיעה. אשמח לשמוע מידע ו/או עצה כלשהן. בתודה מראש, דני.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, התושבת (האחורית) של הגיר (האוטומטי) נשברה . ניסיתי להשיג תושבת כזאת ולא הצלחתי להשיג תושבת מדוייקת. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות תושבת כזאת. תודה מראש לעוזרים, שלו.
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
המנוע עובד
מאת Type34- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 968 צפיות
היי לכולם, סיימתי לשפץ את המנוע של הקרמן גיאה שלי, והתנעתי אותו בפעם הראשונה. המנוע התניע בקלות, ונשמע ממש טוב. בקרוב אני מקווה לעבור טסט ולחזור לכביש! תמונה של המנוע לאחר השיפוץ:
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי יכול להגיד לי מה ההבדל בין סיטרואן דהשבו לבין דיאן 6? והאם קיימים עוד סוגים בעלי שמות שונים של רכבים כאלו עם הצורה הזאת? נ"ב את הסהרה אני כבר מכיר. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
החלפתי שמן בחיפושית לפני 3 שנים מאז לא נסעתי או הנעתי את הרכב. האם יש צורך להחליף שמן (מנוע) , שוב?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ליום הולדתו שחל היום. הרבה בריאות ונחת מכל חובבי הרכב הקלאסי.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 3 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בתחילת שנות השמונים נראו באצינו המון מכוניות שבהן הותקנו מגן שמש אחורי מחוץ לחלון הרכב. היום אני מנסה למצוא דבר זה גם באיזור המרכז וגם דרך אתר אי ביי ולא מצליח למצוא. האם משהוא ראה או ניתקל בחנות שמוכרת את זה ? תמונה להמחשה. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה בהחלט מעניין מאד אתמול עם האיטלקיה החדשה ונוכחות רבה של אי-טיפ. העלתי היום את התמונות לאתר, אתם מוזמנים להכנס ולהוסיף תאורים במידה ואתם מזהים דגם שאתם מכירים. http://idanst.net/cars/ חוץ מזה אני אשמח לדעת את שם הדגם הזה שצילמתי הקיץ בגרמניה. ניסיתי למצוא את שם הדגם באתרי ראלי גרופ B אך ללא תועלת. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בוויליס שבתמונה, בוצע חיתוך במרכז דלת הארגז. חיתוך זה נעשה במקור כשהטנדר היה חדש, לצורך מסוים שהיה נפוץ אז, והוא בלתי חוקי כיום. לשם מה נחתכה הדלת? מה עוד היה מורכב עליו? איזה שלט היה מותקן ברכבים בתצורה זו? תתקבלנה רק תשובות מלאות הכוללות את הניסוח המדוייק של השלט. ההשתתפות אסורה על כל מי שנולד בארץ לפני 1970 או ששם משפחתו הוא הספל, פרחי או מילוא. נמרוד
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אז נכון שהאהבה הגדולה שלי הן שתי הפלימות' פיורי שלי, אבל עכשיו, כשהחלום הוגשם - אחת כבר כאן ואחת טרם עשתה עלייה, אני מתפנה לחפש רכב מיוחד שהיה בבעלות אבי ז"ל ונמכר, לצערי הרב ובלית ברירה, לפני כשמונה שנים. מדובר באולדסמוביל הולידיי - גרסה מיוחדת של קטלס סיירה, משנתון 1986, שתי דלתות שחורה עם גג סקאי שחור על הרבע האחורי של הגג, גיר רצפה, מצוידת במחשב דרך ובפינוקים נוספים. זהו רכב מיוחד מאד, שהיום זו משאלת לב להשיבו הביתה, לחזקתי. למיטב ידיעתי, היה רכב אחד ויחיד נוסף כזה בישראל, בצבעי כחול ותכלת. המידע האחרון שיש לי אומר, שהרכב נמכר לתושב טבריה. אם למי מכם ידוע דבר אודות הימצאו של הרכב, אשמח לדעת. תודה ושבת שלום על כולם, ח…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
שלום לכולם, קיבלתי מקלדת עם עברית. פה, בצד ההפוך של העולם, הם אספנים נלהבים של רכבי אספנות ורכבים קלאסיים, כבר קשה לי לזכור מה ראיתי עד עכשיו. אני מבטיח לצלם ולעדכן בשרשור זה כשאוכל (בכל זאת, צריך גם לעבוד ). הסיפתח מוקדש לבני, סתם כך, חונה לה מוסטנג בחניה של שוק איכרים מקומי. כמו שאמרתי, אשתדל לעדכן את השרשור הזה מדי כמה ימים עם תמונות של רכבים מיוחדים בניו זילנד. להתראות ברק.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשיטוטי בפרברי פאריס, צדה את עיני פירוקיה שראיתי מהרכבת [RER D למי ששואל] מכיוון שכבר הספקתי להבין שהמשכתי מעבר לתחנה שרציתי - ירדתי מייד [תחנה בשם LOUVRE] כדי להחליף רכבת. בין ההחלפות הספקתי לקפוץ לבדוק האם יש חלקים לאוטו שלי, ואמנם חלקים לאוטו לא מצאתי שם, אבל כן ראיתי את שתי היפיפיות האלה עומדות שם. את האלפא אני מניח שראיתם קודם, אבל את הסיטרואן GTI הזו לא ראיתי מיימי... את הרכב המסחרי של סיטרואן צילמתי באחד משווקי הפשפשים בפאתי פאריס רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה חברות מבטחות? אצל מי מומלץ לבטח ,נא לצרף טלפון? כמה עולה ביטוח חובה? וכמה צד ג'?
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. לאור שיחה שהתנהלה היום בערב בזמן כירסום פיצוחים מהפרס של הגומי אמרתי לחן שאני אראה לו מנוע משופר של דופין למרוצים. אז חן תזיז את הבלורית מהעינים כדי שלא תוכל להגיד לא ראיתי ותתרשם . מצפה לתגובה הולמת. ראה בקישור http://cgi.ebay.fr/RARISSIME-moteur-de-competition-Dauphine-et-4cv_W0QQitemZ130065079173QQihZ003QQcategoryZ73767QQrdZ1QQcmdZViewItem בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת logo1, -
היתם מאמינים??? 1 2
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תראו מה מצאתי...http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ORIGINAL-MB-GPW-JEEP-ENGINE-IN-CRATE-UNOPENED-60-YRS_W0QQitemZ110075942273QQihZ001QQcategoryZ80765QQrdZ1QQcmdZViewItem הייתם מאמינם שיש דבר כזה?? אריה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
היום בשעה טובה ניגשתי עם הבעלים של הלמברו לבצע העברת בעלות ושינוי לרכב אספנות. כשקיבלתי את הניירות החדשים הבחנתי בשינויים ברישום לעומת מה שרשום ברשיון המקורי מ 1965. השינויים הם: 1. בכותרת הרשיון המקורי רשום תלת אופן למשא בחדש רשום תלת אופנוע. 2. במקורי רשום שמורכב על השילדה ארגז בחדש אין התייחסות לכך . 3. במקורי רשום שרשאי להסיע שני נוסעים בארגז בחדש אין התייחסות לכך. כשפניתי לפקידה ושאלתי אותה מדוע יש את השינויים האלה נאמר לי שזה מה שהמחשב הוציא והפנת אותי יחד אם הרכב למשרד הרישוי בחולון עמדה מס' 1 להגיש עירעור. שאלתי היא: 1.האם להמשיך בתהליך הרישוי על שמי ובמקביל להגיש עירור. (ואז יכולה להיות טענה ממשרד הרישוי ידעת מה אתה קו…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה: אני מעוניין לרכוש חיפושית וכידוע לי הן נגנבות בקלות ויש להן ביקוש רב. אז רציתי לברר עד כמה בטוח להחזיק חיפושית מושקעת במקום חניה רגיל וחשוף לציבור (לא בחניה פרטית עם שער)? ועד כמה שווה להחזיק רכב אספנות מהבחינה הזו שבכל רגע נתון הרכב יכול להגנב..
הודעה אחרונה מאת "טוליסתא", -
- 4 תגובות
- 950 צפיות
חבר מנסה לשפץ רקבונות תחת שמשה קדמית. מחפש באזור המרכז זגג טוב לפרוק והרכבה של השמשה- הכוונה לזגג שכבר התמודד בעבר עם רכב ישן.. (לידיעתנו השמשה מחוברת בסיכות ולא בהדבקה....)
הודעה אחרונה מאת N.Y,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 410 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shakedi
- netanel1014
- DareDevil
- FireStar
- asix
- Alberrto
- avargel
- הדיין
- אריה שאג
- yuval1111
- discoTD5
- GTאי