Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד טרנזיט 73 מנוע v4,1700

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן בוקר טוב,

לתשומת לבך, באם הרכב עדיין אינו בבעלותך והינך שוקל לרוכשו ולשפצו:

1.מדובר ב"דאבל ג'נט" מה שמצריך רישיון נהיגה ג' (או איך שקוראים לזה כיום)

2.מרגע היותו "רכב אספנות" הטרנזיט לא יוכל לשמש להובלת משא...

פורסם

זהו זה. עכשיו זה רשמי. אם עד עכשיו לא היו לי מספיק סיבות מוצדקות להתאבד- עכשיו יש! איפה מצאת אותו, לכל הרוחות?!?!?!? הייתי בטוח, שכבר לא שרדו כאלה בכביש! אני שנים מחפש כזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עד כמה שידוע לי זאת היחדה שנוסעת בארצנו

בדוק את המידע בהודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64586&highlight=%F6%F8%E9%F4%E9%EF

זה אמנם מלפני שנתיים, אבל אולי עוד אקטואלי.

כבר לא אקטואלי

ערן בוקר טוב,

לתשומת לבך, באם הרכב עדיין אינו בבעלותך והינך שוקל לרוכשו ולשפצו:

1.מדובר ב"דאבל ג'נט" מה שמצריך רישיון נהיגה ג' (או איך שקוראים לזה כיום)

2.מרגע היותו "רכב אספנות" הטרנזיט לא יוכל לשמש להובלת משא...

הרכב אמנם דאבל ג'נט אבל רישיון ב' ורשום כרכב אספנות

אולי כדאי לשפץ המנוע הפגום, מה בעיתו?.

בברכה - רפי לין :-)

כבר שיפצנו כמה פעמים את הראשים וגם הוא בורח מהכיוונים ובנוסף(מיום שישי האחרון לא מגיע שמן לשתי שסתומים .בלי שום קשר מוכן לקנות חלקים כגון :משאבות דלק ,משאבות ברקס אחוריות ועוד.תודה מראש על העזרה.

פורסם
כבר שיפצנו כמה פעמים את הראשים וגם הוא בורח מהכיוונים ובנוסף(מיום שישי האחרון לא מגיע שמן לשתי שסתומים .בלי שום קשר מוכן לקנות חלקים כגון :משאבות דלק ,משאבות ברקס אחוריות ועוד.תודה מראש על העזרה.

יכול להיות שיש לי סט בוכנות חדשות, לרבות רינגים ופיני בוכנה לרכב הזה. מעניין אותך?

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
האם ניתן להשיג מנוע מייבוא או לייבא ואיך עושים זאת?

מה זה הרכב שמסתתר בתמונה השמאלית?:shock:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מה זה הרכב שמסתתר בתמונה השמאלית?:shock:

נתפסה במצלמה בטעות

התמונות נמחקו - מספרי רישוי גלויים :evil: .

נראה לי כמו MG

אכן זה mg קבל בתמונות, ולידו איזה אוטו?

פורסם

קובי-האיש וה-MG פרטים ומהר!!!:wink:

ערן-שלך?,אם לא,ידוע לך אם היא למכירה?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...