רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שותף לגרירה
מאת nitch- 0 תגובות
- 852 צפיות
אני מעוניין לגרור בקרוב רכב מהמרכז לצפון. אם מישהו מעוניין לגרור גם כן באחד מהכיוונים, ולהצטרף על מנת לצמצם עלויות, נא לפנות אלי בה"פ.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 976 צפיות
יש מז"א מתאים? אנחנו באים כמה חבר'ה מהדרום ולא רוצים לבוא לחינם. יהיו שם אנשים?
-
-
מנורות בפיירבירד
מאת Guest shady2006- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת האם אפשר לקחת מכונית עם בקליט בשלושה צבעים ולהחליף אותו לבקליט שהברקס והמאותת ביחד? אם כן אז איך (מדובר בפיירבירד 86) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצילומי סרט אנחנו מחפשים קונברטיבול אמריקאי משנות ה-70. נשמח אם תתקשרו - 0544933799 (שרי)
הודעה אחרונה מאת border, -
- 1 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
בחו"ל בילדותי בקיץ אחד קניתי שברולט אימפלה 62 ב$300 4 דלתות וחתכתי את הגג והיה לי cabriolet עד החורף. השאלה שלי האם מותר לעשות sunroof בכל רכב? ואם כן מהו הגדרתו ועד איזה גודל? volkswagon transporter יש את הגג העולה, האם מותר להתקין את זה? וגם החלון הקידמי שנפתח? בקיצור בחו"ל קיימות כל מיני אופציות לשיפור לא מקורי של כל רכיב כולל החלפת bumbers chrome וגם לקחת van מסחרי ולהתקין ספות וכו וכו מהי ההגדרה של שינוי מבנה? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת blavie, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב לכם צילמתי את המכונית הזאת ליד הבית של חברה שלי אבל לא יצא לי להתקרב אליה (שטח פרטי לא נעים) כדי לדעת פרטים עליה וצילמתי מתוך מכונית אז בכלל לא התקרבתי. אבא שלי חושב שזאת פליימות' או אמריקאית כלשהי אני אשמח לדעת נתונים עליה. תודה . יואב
הודעה אחרונה מאת Aron, -
-
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
קצת תמונות משבת חורפית בנמל יפו עם הדה שבו. ים סוער ושלוליות חביבות.
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קוראים לי מקסים ואני בן 18 ,נעים מאוד. הגיל רלוונטי . אני מעוניין להשקיע ברכב אספנות מעניין,אבל מעוניין ברכב שזו זמנית יתן הנאה גדול וכיף גדול. וגם רכב שמבחינת תחזוקה עם זוג ידיים טובות הוא לא מסובך כל כך. כמובן שהתכנית היא לשפצו במשך זמן של כ 3-4 חודשים. האם העובדה שאין לי חניה מקורה משפיעה על ההחלטה לקנות רכב אספנות מעניין? או שכיסוי 4 עונות יעשה את המלאכה? אשמח לשמוע דעתכם. וכמו כן,אשמח לשמוע על רכבים שאתם ממליצים עליהם . * משיחה שלי עם עידן ב.מ זה נראה כאילו הוא ממש נהנה מכל רגע בפיאסטה. האם יש טעם לחשוב לכיוון השדה הקטנה? תודה, אוהב אתכם.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ניתן להקפיא רישיון לרכב שאין לו טסט כבר כמה חודשים והוא לא!! רשום כאספנות ? -מה נותן הקפאת רישיון . תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
כיוון פרונט
מאת elnevo- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו מכיר מכון מקצועי לכיוון פרונט באיזור תל אביב או הרצליה, שמתמחה ברכבי אספנות? תודה.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי את הלוחית המצ"ב, ברשותי טריומף ספיטפייר 1969, איך אני משחזר את הפרטים בלוחית המידע הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה קורה במועדון החמש, הפסקנו לקבל פרסומים אבטומוביל קלאסיקון, למה ? דמי חבר שילמנו מראש, אבד הקשר בין ההנהלה לפועלים. למה נידחתה הצעת המחוקק להורדת מיסים גם לרכבי אספנות החל מ - 01/2007 ? מוזר?
הודעה אחרונה מאת nati54, -
הוט רוד בארץ הקודש 1 2
מאת kobyiso- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מסתבר שיש בן אדם עם מספיק בייצים לעשות את זה! ותאמינו או לא ! הוטרוד כחול לבן! http://www.fuelslut.co.il/forums/forum_posts.asp?TID=84&PN=1
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר המתנה ארוכה ועם ספקות לגבי העברת בעלות הרכב נרשם היום כאספנות וגם הועברה בעלות. עוד אחת חוזרת לכביש. ב.מ.וו 1502 .
הודעה אחרונה מאת sk, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם , כללי בטיחות בזמן תדלוק , לתשומת לב כולם . מערכת בטיחות וגהות טלפון: 9977430 – 08 פקס: 9977335 - 08 חברות הדלק דור אלון ופז הזהירה לאחרונה את הציבור הרחב אחרי שלוש תקריות בהן טלפונים ניידים הציתו אדי דלק בעת מילוי: במקרה הראשון, היה הטלפון מונח על גבי מכסה תא המטען בזמן התדלוק: הוא צלצל והאש שרפה/הרסה את המכונית ואת משאבת הבנזין. v במקרה השני, בן אדם נפגע מכוויות בפניו כאשר ענה לטלפון בעת תדלוק. v במקרה השלישי, נפגע אדם מכוויות בפלג גוף תחתון כאשר הטלפון, שהחזיק בכיס המכנסיים צלצל בעת תדלוק. לפנינו ארבעה כללים לתדלוק בטוח: 1. דמם/י מנוע. 2. אל תעשן/י 3. אל תשת…
הודעה אחרונה מאת דירקל2נצ, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך עזרה לאתר את הרכב / באגי הזו. אני יודע שהיא נרקבת לה בשקט בחנייה של בניין בפ"ת, ואם מישהו יודע לומר לי שם של רחוב, כתובת, איזור (הוראות דרך) שם של הבעלים, או טלפון וכו... אני אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת asi_ronen, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום ברצוני לשאול כמה שאלות 1. איך אופל רקורד 1700 יתפקד בנסיעות בערים הרריות? 2. טיפול ברכב אם התחזוקה שלו קלה לתיקון עצמי ואם קיימים חלקים? 3.האם האוטומת באוטו מסורבל לתיקון? 4. האם המנוע אמין ויכול להישמר לאורך זמן ? 5. ותצרוכת דלק של האוטו תודה רבה . בברכה אלכסנדר .
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 992 צפיות
"אביב בקרלייל" - 18 - 22 אפריל 2007 ארוע ענתיקות דומה לזה שבסתיו. אני , אי"ה, אהיה שם. מישהו נוסף? בקרלייל, הנמצאת בין וושינגטון וניו יורק יש גם המון חנויות ענתיקות (לא רכבים אלא פיצ'פקס...) הנה הלינק לארוע http://www.carsatcarlisle.com/spring/index.asp
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי לכולם, מזמן לא הייתי פה . . . בכל מקרה הנה חדשות מעניינות: http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000170919
הודעה אחרונה מאת ליבמן, -
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כיצד ניתן להתגבר על בעיות חלודה חמורות? אני יודע שבענייני רצפה וחלקי פח אחרים אפשר לבצע ריתוך ופחחות, אבל איך מטפלים בחלודות חמורות בקורות הרכב (ה"שלדה") שלו? אשמח אם תוכלו לכוון אותי למידע בנושא, שכן יכול להיות ותזדמן לי הזדמנות פז לגבי רכב מסויים במציאה מסויימת שעלייה ארגיש חופשי לדבר באם העסקה תצא לפועל. האם פרוייקט של רכב שסובל מחלודות חמורות הוא קשה מנשוא למשפץ חובבן? ( כמובן שאינני מצפה לעבודה קלה, אני דווקא משתוקק "לשבור את הראש" ) השאלה שלי היא האם רכב עם סוגיות חלודה חמורות היא עבודה שדורשת ידיים מקצועניות ואינה יכולה להעשות בידי חובבן? בינתיים אינני שואף לשיפוץ ברמת רכב תצוגה אלא כהתחלה להגיע לשיפוץ ברמה בינונית (אך יסודי כמובן). תודה רבה למייעצים, ד…
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
איפה אפשר לייצר צינור בלם לפי מידה לאפנוע GS 400 עדיפות לאיזור צפון תודה מראש חיים
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
הספק מנוע פורד פינטו 1600 ו2000 תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רציתי לשאול את כול מי שמבין באמרקאיות מה ההבדלי בן אולדסמוביל קטלס סופרים ואולדסמוביל קטלס ברוגהם מה ההבדל בניהם- מנוע קוסמטיקה או מה? תודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אוקיי אזה ככה יש לי סובארו שנת 82 המצב החיצוני שלה גרוע נזקי חלודה פחחות וחורים אני רוצה עצות מאנשים שמבינים בעינין אני וחברים שלי רוצים לעבוד עליה ביחד כמה זמן לשפץ אותה לעשות לה פחחות וצבע איזה חומרים צריך כמה זמן העבודה לוקחת ואיך עושים את הכל! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת אם מישהו שמע על פרוייקט של משרד התחבורה, להוריד רכבים ישנים מהכביש (כאלו שלא מטופלים כמו שצריך), ע"י קנייה שלהם מבעליהם. מישהו כאן אוליי שמע על זה, ויודע מאיזו שנה הדבר הזה תקף, למי לפנות ועוד פרטים. ניסיתי למצוא באתר משרד התחבורה אך לא מצאתי דבר וחצי דבר על העניין, ובמענה האנושי לא עונים. עריכה - לעשות בבקשה חיפוש בפעם הבאה. ננעל.
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי המועדון שלום, לצערנו נדחה הטיול ליקב שוב בגלל מזג אוויר גשום הצפוי בסוף שבוע זה. מועד חדש יקבע בהמשך. בתקווה למזג אוויר נוח יותר :!: סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מבעד למשקף, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי מישהו יודע איפה אפשר לכייל ידית כח לסגירת מנועים ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
פעולת מנוע
מאת דרור-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי אתר שמתאר את פעולת המנוע , מוסבר יפה למי שלא יודע , 4 שלבי הפעולות במנוע 4 פעימות . http://www.ducati.co.il/home/lesson1.php דרור .
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, לכן פתחתי אשכול. מישהו יכול להאיר לי את הנושא? מהם בדיוק התקנות החדשות? והאם העניין יוזיל משמעותית את המכס או שהכניסו איזו תקנה קטנה שתמנע מאיתנו לקבל הנחה משמעותית סוף סוף? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני מספר חודשים דוד שלי שגר בארה"ב התקשר אליי והודיע שהוא מגיע בקרוב לארץ. תגיד לי מה אתה צריך ואני אביא איתי. הוא ציפה שאני אבקש משהו פשוט ולא רביעיית בולמים שיתפסו חצי מזוודה וישקלו בערך 30 קילו. הבולמי זעזועים אצלי ברכב (190E שנת 84 ) היו גמורים. בארץ המחיר גבוה מידי - כ 1400 ש"ח לזוג בולמים קדמיים תחליפיים. לא היה שווה בכלל להתחיל ולברר לגבי בילשטיין. התחלתי לברר באתרים שונים באינטרנט ובאי ביי לגבי מחירים בארה"ב. ללא ספק המחירים שם היו זולים יותר. הביקורות על רוב האתרים שמוכרים חלקי חילוף באינטרנט לא משהו וגם לא רציתי להסתבך עם חלק שלא מתאים. לאחר הרבה תהיות החלטתי לבחור בבולמים של Bilstein HD . רציתי להיפטר מהזוויות גילגול המוגזמות מבלי להנמיך את הרכב. חשוב לי …
הודעה אחרונה מאת AssafO,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 268 אורחים (הצג רשימה מלאה)