Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני מתכנן לעשות, בתקווה שבימים הקרובים יצא לי לסגור קודם כל את העסקה עם בעל הרכב אני אלך ויעשה בוק רציני לרכב, במידה וארכוש את הרכב ואגלה שנדרשת עבודה על השלדה - אתן לפחח מקצועי לעשות את זה, בבטיחות לא משחקים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

blavie אם יש לך מקום סגור זה כבר טוב.. , לפי התאור שלך אתה יכול להיכנס לעבודה כזאת.. , אבל אני ממליץ לך בחום לבדוק טוב טוב מה אתה קונה!

kd2 אין לי שום סיבה לרתך עם אלקטרודות כשיש לי שתי CO2 , אחת קטנה ( חד פאזית! ) שאיתה הצלחתי לרתך אפילו אגזוזים!! , ועוד מפלצת תלת פאזית של 300 אמפר לעבודות רציניות... אהה - ואני שונא את השלאקה שנוצרת אחרי האלקטרודה.. ( סתם עוד סיבה לרתך ב-MIG )

אגב.. , באמריקאיות הישנות יש פח הרבה יותר עבה מ-1 מ"מ.. , יותר מכיוון של 1.5+ ( ומצד שני.. , עם מספיק חוסר זהירות אפשר לעשות חור גם בפח 3 מ"מ.. )

שיהיה ערב טוב..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תראה, הרכב עצמו נשמר בצורה דיי טובה מבחינת הסביבה הפנימית, גם החיצונית דיי נחמדה - אין מכות פח הכל מקורי ואין למראית עין חלודה חמורה למדי,

כשהסתכלתי מתחת לרכב ראיתי כמה נקודות חלודה (לא רקבונות חמורים),

והרכב עמד ב 20 שנה האחרונות בעיר שלי, באיזור הדרום - אין כאן לחות בכלל, אמנם ספג כמה חורפים טובים.

על פני השטח הרכב נראה במצב נחמד, הקטע הוא שאני לא יכול לדעת מה מצב השלדה שלו עד שאני לא קונה אותו ומפשיט אותו.

או, שאני טועה - ויש לכם אולי טיפים להציע לי לקבלת אינדיקציה ראשונית על מצב השלדה לפי מבט ראשוני?

תודה רבה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

קו המחשבה שלי כאשר אני קונה רכב אספנות או ישן. קודם כל מחירו לפי מצב הרכב איזה יצרן ומידת נדירות הרכב. אם המחיר סביר והרכב על פניו נראה בסדר קונים ואחר כך מסדרים. ראיתי רכבים שהיו מסננת שעברו תיקונים והיום עומדים במצב תצוגה. לפי סוג הרכב שאמרת אם המחיר סביר תיקנה. עצות וטיפים + מז"ט תקבל בהמשך.

פורסם

שמע במוסטנג שאתה רוצה לקנות אין שילדה!

יש לך איזה 2 ברזלים מקדימה ועוד 2 ברזלים מאוחרה

ככה שאם הם לא תקנים המצב לא מזהיר וצריך לעשות עבודה מקצועית ואם ממש גרוע לשקול להביא את הקורות האלו חדשות .

כך בחשבון שיש דגמים שכל השלדה מגלוונת (כמו אצצלי) למרות שאני בספק

דבר שני האוטו נראה יפה עכשיו תחכה שתפרק אותו

עד שלא תפרק לא תדע מה זה רקבונות

חוץ מזה איזה מנוע יש לך שם ?

ובקיצור תחשוב לדעתי טוב אם אתה יכול לשפץ אוטו כזה

שלא תזרוק אותו באמצע, למה אני כבר מכיר מאך שהפכה לקובית ברזל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

צודק אלכס - אלקטרודות זאת שיטה מאוד פרמיטיבית ולא אפקטיבית אבל מפלצות הCO באות עם תג מחיר גבוה.

פורסם
צודק אלכס - אלקטרודות זאת שיטה מאוד פרמיטיבית ולא אפקטיבית אבל מפלצות הCO באות עם תג מחיר גבוה.

לא ממש אפשר למצוא יד שניה במחירים ממש טובים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
שמע במוסטנג שאתה רוצה לקנות אין שילדה!

יש לך איזה 2 ברזלים מקדימה ועוד 2 ברזלים מאוחרה

ככה שאם הם לא תקנים המצב לא מזהיר וצריך לעשות עבודה מקצועית ואם ממש גרוע לשקול להביא את הקורות האלו חדשות .

כך בחשבון שיש דגמים שכל השלדה מגלוונת (כמו אצצלי) למרות שאני בספק

דבר שני האוטו נראה יפה עכשיו תחכה שתפרק אותו

עד שלא תפרק לא תדע מה זה רקבונות

חוץ מזה איזה מנוע יש לך שם ?

ובקיצור תחשוב לדעתי טוב אם אתה יכול לשפץ אוטו כזה

שלא תזרוק אותו באמצע, למה אני כבר מכיר מאך שהפכה לקובית ברזל

זו fastback, בקשר למנוע אני עדיין לא בטוח אם זה V8 או V6 מכיוון שלא יצא לי לבחון את מספר ה VIN,

כמו שגם אני אמרתי, אין לי אינדיקציה אמיתית כי עדיין לא הפשטתי אותו.

לזרוק אותו באמצע אני לא אזרוק לדעתי, אני דיי מוכן נפשית ופיננסית לפרוייקט כזה, ומה שאיני יכול לעשות בעצמי עקב חוסר מקצועיות אני אתקן אצל בעלי מקצוע.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הבנאדם לא יודע להבדיל בין תלת פאזי לאחמד פאוזי, ואתם ממליצים לו לטפל לבד? ומה יעשה עם רקבון בבית הבולמים, בצירי הדלתות, בתושבות המנוע? אולי ידביק עם מלט אפוקסי? או סלוטייפ?

פחחות זה מקצוע, ורתך טוב העביר תחת ידו מאות שעות של רתכות עד שהגיע לתוצאה טובה, אחרת כל פירחח מלך...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כמו שאמרתי, את הדברים שאין ביכולתי לתקן, אתן לבעלי מקצוע לתקן במקומי - אין בכך בושה לדעתי וזה לא מוריד מערך השיפוץ, לא כולם נולדו עם ידי זהב לצערי.

הייתי שמח מאוד לבצע את כל השיפוץ בעצמי אם הייתי יודע כיצד, לדעתי זה מוסיף המון ל"אישיות" של הרכב, אך אין באפשרותי.

אשמח אם תוכלו להמשיך להביע דיעה ולייעץ לי נוספות כאשר אעלה את התמונות, תודה רבה לכולם!

DOESN'T WORK HARD

פורסם
לא ממש אפשר למצוא יד שניה במחירים ממש טובים

בחיפושים מהמחשב אף פעם לא תגיע לתוצאות של חיפוש של למשל - עסקים שנסגרו ומוכרים ציוד.

תראה שתוכל למצוא CO משומשות סביב ה3K שזה מחיר מעולה לאחת במצב טוב.

אבל זה שווה כל שקל ( והריתוך בהם יותר זול - הכי טוב בשקל פר מטר ).

פחחות זה מקצוע, ורתך טוב העביר תחת ידו מאות שעות של רתכות עד שהגיע לתוצאה טובה, אחרת כל פירחח מלך

לגזור ולשמור...

• תוכן חדש...