Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות בפיירבירד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת האם אפשר לקחת מכונית עם בקליט בשלושה צבעים ולהחליף אותו לבקליט שהברקס והמאותת ביחד?

אם כן אז איך

(מדובר בפיירבירד 86)

תודה

פורסם

אני די לקראת ורציתי לדעת כדי לא לעשות טעות - כי אני לא סובל את המנורות הצבעוניות האלה

פורסם
אני די לקראת ורציתי לדעת כדי לא לעשות טעות - כי אני לא סובל את המנורות הצבעוניות האלה

לדעתי, הטעות הראשונה היא לבחור מכונית לפי האופציה של אם אפשר להחליף לה פנסים למשהו אחר או לא....

לשאלתך, ניתן לרכוש פנסי AfterMarket לרכב הנ"ל בארה"ב, כפי שאתה מחפש.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

למה אתה מתכוון בקניית פנסים?

לפי מה שהבנתי, הבעיה בזה היא שברכב הנ"ל יש חוט לאיתות וחוט לבלימה ואני צריך שהם יהיו ביחד (כי כשהבלמים לחוצים ופועל איתות אז אותה מנורה נדלקת ונכבית) ואם הם לא ביחד

אז לא יראו את האיתות. אז איך להמיר את זה

נ.ב. יכול להיות שלא הבנתי נכון אז תקנו בבקשה

פורסם

אני אקנה אם אין אופציה אחרת.

אני פשוט רוצה לדעת אם אפשר להחליף או לא

פורסם

את זה אני יודע - אבל איך פיזית אני גורם לכבל של ברקס ושל איתות להיות אחד ככה שכשאני לוחץ ברקס ואיתות אז האיתות יכבה את המנורה ידליק אותה (אם אני פשוט אחבר את דניהם אז כאני אלחץ ברקס אז המנורה תידלק חזק יותר וחלש יותר)

פורסם

אם הצלחתי להבין נכון את השאלה אתה מדבר על מנורת איתות ומנורת ברקס אחידה? לפי מה שאני יודע לכל פונקציה יש את המנגנון וחיווט חוטים משלה, ואני לא בטוח שמשרד הרישוי יעביר אותך טסט אם תתעסק להם בסדרי עולם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הבנת נכון - אבל לפיירבירד 82 אותה מנורה מתפקדת כשתיהן ואני לא חושב שהם יבדילו בין מודל 82 ו 86 מבחינת העיצוב המקורי

פורסם
הבנת נכון - אבל לפיירבירד 82 אותה מנורה מתפקדת כשתיהן ואני לא חושב שהם יבדילו בין מודל 82 ו 86 מבחינת העיצוב המקורי

אפשר לפתור את הכל ברמת החשמל וברמת הלקנות פנסים אחרים, השאלה היא, למה אתה כל-כך מתעקש לבחור רכב על-פי הפנסים שלו? :shock: רשמתי לך כבר למעלה שהתשובה לשאלתך היא חיובית, ניתן.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

כבר הבנתי שאפשר - אני רוצה לדעת איך ברמת הביצוע

פורסם
אפשר לפתור את הכל ברמת החשמל וברמת הלקנות פנסים אחרים, השאלה היא, למה אתה כל-כך מתעקש לבחור רכב על-פי הפנסים שלו? :shock: רשמתי לך כבר למעלה שהתשובה לשאלתך היא חיובית, ניתן.

אני אשאל אותך שאלה ואל תעלב...

אתה באמת חושב שאני או חברי הפורום האחרים, צריכים לשבת מול המחשב ולהסביר לך על חצי עמוד איך מבצעים את ההמרה שעליה אתה מדבר, זאת עוד בכלל לפני שקנית את האוטו? הסבר כללי קיבלת, אימות יתכנות, קיבלת, לא נראה לך מוגזם להתחיל לפרט חוט חוט, חיבור חיבור וכו', עוד לפני שהחלטת אם אתה קונה את האוטו הזה? מה יקרה עוד שבוע אם תחליט שיש לך רכב אחר בראש? נשב ונסביר לך פה איך עושים 1-2-3 לרכב הבא ואז אולי גם אותו לא תקנה?

בקיצור, אני ואחרים פה ישמחו לעזור לך בכל שתרצה, במיוחד אם תהיה חבר מועדון, אך בוא נתחיל בזה שתקנה אוטו, אח"כ נדבר... אם השאלה שלך הייתה רלוונטית לבחירת הרכב או לשיקולי הקנייה, ניחא, אך במקרה הזה, שמע, בזבוז זמן...

שבת שלום,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...