רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
עזרה במציאת מצת
מאת frik- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מצת חליפי ל -Bosch W190M 11S ניסיתי לחפש טבלאות המרה של סוגי מצתים שונים אבל לא מצאתי באינטרנט.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
חנות "גדולה ומטריפה" 1 2
מאת דורוןא- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לכל אנשי פורד ורנו בנתניה "חדד יוסף ובניו" מי שלא יודע או שעוד לא גילה מלאי גדול מאוד לכל דיגמי פורד משנות ה 70 המוקדמות וצפונה .חלקי פח חשמל ומכניקה מלאי ותיק שהבעלים רוצים לפנות, מחירים סבירים ביותר חוץ מזה שאנשים מאוד נחמדים,כמו כן חלקים לרנו הכל חדש באריזות מקוריות. לא לשכוח לומר שדורון שלח אתכם. עוד משהו :למי שמשפץ אסקורט ומעונין בניפוחים לכנפיים לא תאמינו מצאתי יצרן מקומי,ולא רק לפורד כל מיני עבודות פיברגלס לרכבים במחירים הגיוניים למדי. לפרטים נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי אופל אולימפיה שנת 57. אני חדש בעסק ולא מתמצא. איפה אני יכול למצוא מידע על מפרטי הרכב, חלקי חילוף ובכלל?
הודעה אחרונה מאת avishay707, -
-
MG שרירית במיוחד 1 2
מאת udical- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאוהבי הז'אנר http://www.britishv8.org/MG/JimBlackwood.htm
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
סובארו מוזרה
מאת pasparto- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראיתי היום סובארו שנת 81 2 דלתות (לא קופה) עם כיתוב שנראה מקורי - 1600 SRV או SVR. מישהו מכיר את הדגם? ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עלו לגלריות באתר המועדון עוד כ-90 תמונות - אתם מוזמנים להציץ http://www.5club.org.il/photogallery/ אתם מוזמנים להעלות תמונות מכל אירוע, תמונות שאתם אוהבים של הרכבים והאופנועים שלכם, ואפילו סתם תמונות של קלאסיקות מהעולם יוליה
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 715 צפיות
סוף סוף, אחרי התגברות על מיכשולים טכניים די מורכבים, הצלחנו, ליאור ברוך ואני ליצור את המנגנון שישתיל מאמרים לאתר מועדון החמש. המאמר הראשון שנשלח לנסיון כבר מופיע, הוא שלי (אלא מה...). עוד מאמרים כבר צורפו. תקראו ותהנו בלינק: http://www.5club.org.il/articles/articles.asp המאמרים שנשלחו אלי בזמנו ייכנסו בימים הקרובים. מי שיש לו או לה מה לתרום מתבקש/ת להעביר את פרי העט אלי בדוא"ל [email protected] נא לצרף תמונות באותו דוא"ל אבל בקובץ נפרד בני
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
לחברי מועדון החמש הגיע הזמן לעלוז !!! אמנם עדיין לא פורים אך טו' בשבט הגיע - חג לאילנות! נשמח לראותכם בערב זמר מיוחד עם אילנה כץ שיתקיים מחר - מוצ"ש 3/2/07 באודיטוריום היכל התרבות ראשל"צ בשעה 20:30 אילנה כץ תארח בחלקו השני של הערב את הצמד חיים ויעל בתוכניתם "שיר חובק עולם" מופע מרתק הכולל שירים מכל העולם בליווי סיפורים אישיים פיקנטיים ממסע הופעות בעולם. מי שיתקשר לקופות מחר מהשעה 18:30 לטל' - 03-9484848 ויציג עצמו כחבר מועדון החמש, יקבל כרטיסים בהנחה של 50%, במחיר של 40 ש"ח בלבד במקום 60 ש"ח נשמח לראותכם !!! לינק למופע http://www.heichal-rishon.co.il/content.aspx?id=47
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם היום ניסיתי להעביר בעלות על רכב שעבר לסטטוס אספנות לפני שבועיים. הפקיד שהדפיס את הרישיון לא מחק את הפטור ממעבדה מוסמכת ובדואר התברר שהרכב חסום. שיחה ארוכה ומתסכלת עם המוקד שלהם (איזה ביזבוז של זמן ועצבים - חבורת מטומטמים) והם מתעקשים שבעלת הרכב תעביר את הרכב בדיקת מעבדה ואח"כ תשוחרר החסימה. בקיצור, בעלת הרכב רוצה ללכת ביום ראשון למשרד הרישוי ולהסיר את החסימה אבל היא רוצה את הנוסח של החוק כדי שתוכל להתעמת עם הפקידים שם כדי לא לבוא לשם שוב... חיפשתי ולא מצאתי את הקישור לנוסח החוק המגדיר מהו רכב אספנות. איפה אפשר למצוא? תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע אם הוולוו הגיעה לארץ עם רדיו מקורי? כעקרון אני יודע שקיים מכסה לדש אבל בארה"ב למשל היה קיים גם רדיו מקורי של וולוו (BENDIX). כמו זה למשל: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VOLVO-AM-FM-RADIO-BY-BENDIX-FOR-1800-122-USED_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38644QQihZ003QQitemZ130073924185QQrdZ1 יש טעם בכלל לנסות ולהשיג רדיו כזה לשם המקוריות או לוותר? פשוט הוא לא יהיה כלכך שימושי(**דילמה**). בנושא המתלים: קיימת חברה שמתמחה בשיפורי וולוואים IPD למי שמכיר, בכל אופן הם מוכרים גומיות למתלים העשויות מפוליאורתן. או אולי כדאי לקנות מקוריות וזהו?! כתובת האתר: http://www.ipdusa.com/ProductsCat.aspx?CategoryID=588&NodeID=12&RootID=629 יש מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא בדיוק אספנות, אבל מוכיח טענה שלי * (קלאסיות הם כן) סמארט (משופרת קלות) מול פרארי מי תנצח? לראות ולא להאמין.... http://www.youtube.com/watch?v=dV1zQMcSsk0 משל הצב והארנבת-רן *מרכב קל מנוע בריא, נצחון.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
כבר כמה שנים שאני מתכנן לקנות וספה אספנות ולשפץ אותה. אבל לפני שאני נכנס לעולם הזה של אספנות דו-גלגלית הייתי שמח לקבל קצת טיפים ומידע על וספות, ובעיקר הייתי שמח לקרוא קצת חומר על תולדות הדגמים השונים וההיטוריה של המותג. בחיפושים בגוגל לא הצלחתי למצוא חומר כזה בעברית. למישהו יש מושג אם למועדון וספה שהבנתי שהוקם לא מזמן יש אתר? או לחילופין היכן אפשר לקרוא קצת רקע וקצת חומר מקצועי טכני? תודה.
הודעה אחרונה מאת darkooli, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
בדרך לארץ . שחקנית חיזוק לזן המופלא הזה. "Crimson Pony" 1965 Coupe עם V-8 289
הודעה אחרונה מאת GT500 Cobra, -
-
לבני ,חברי ועמיתי למקצוע, לרגל יום הולדתך ה54(בתאריך 23/1/07), קבל את ברכותיי לבריאות, אושר ואריכות ימים, פרנסה, והשלמת פרויקט שיפוץ הרנו! מילים כמו:נכס פורום ,בעל מקצוע מומחה,וראשית כל בן אדם , אשר עוזר מקצועית גם בטלפון , לא משנה השעה שאני פונה אליך וגם אם אתה עסוק, אתה מפסיק הכל ונענה בשמחה לתת עצות מקצועיות, ועל זה אני מוקיר ומעריך! בברכה צביקה *** ברכת המזל טוב מיועדת כמובן, גם לאח התאום חיים ל.
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הגיע לאוזני מידע על לאנצ'יה פלאביה שנת 1961 4 דלתות שמוצעת למכירה. מאחר ואין לי מושג על מה מדובר אני מבקש את עזרתכם כדי לקבל את מירב האינפורמציה לפני שאני הולך להפגש עם המוכר. 1. מה הערך האספני של רכב כזה אם בכלל? 2. מה השווי הכספי של רכב כזה במצב סביר +? 3. למה לשים לב בבדיקת הרכב? 4. וכמובן תמונות אם יש למישהו מחברי הפורום? בתודה מראש יוני
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום עולם האספנים שכמותינו. רציתי לעביר לכם כי העיניין של יבוא של חלקי חילוף מארה"ב מתקדם בטאיטיות עם הרבה סבלאנות.. אין מה לעשות הדרך היא עוד ארוכה. שבוע שעברה התחלתי לברר לגבי חלקי חילוף מארצות הברית (כאן אני גר עכשיו) ובן החלקי חילוף יש מיגוון רחב של מכוניות כמו :vw,volvo,saab,mercedes.b,toyota ,bmw. יש חלקי חילוף למכוניות אספנות אבל כמובן לא לשכוח שאני בא מהעולם הקירור אויר . ועדיפות היא כל מה שקשור לקירור אוויר. אז לבנתיים שיהי לנו שנה מוצלחת ומצויינת.. ותודה למנהל הפורום ,וד"ש למר ליאור ברוך. לפרטים ניתן להשיג אותי במייל: [email protected] או 5887070 0141818 זה הכרטיס שלי בפורם בטאפוז.. http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=6057…
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום פירקתי את כל הגומיות או מה שנשאר מהם בדלתות של החיפושית (כרגע בשיפוץ) את המסגרת מהניקל כבר יש לי, גם את החלון המשולש הקטן יש לי עם הניקלים שלו אני מחפש מס' דברים: הגומי הכללי של החלון (זה שיוצא מהמשולש ויורד עד למסילות של מנגנון החלון הגומי בין הדלת לחלון מהצד הפנימי של הדלת בגדול את כל הגומיות (חוץ ממסגרת הניקל שכבר ציינתי שיש לי) את הגומיות של המשולשים הזמנתי מלינקר -אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא מסוגל להזמין לי בכלל חלק אחר לגמרי אז אם יש לכם מקום שמספק את המוצרים הנ"ל אתם מוזמנים להגיב כי בעוד שבוע מתחילים בהרכבה. תודה ומקווה שתצילו אותי
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי יוכל לספר לי מה עלות יבוא מנוע למעט מחיר הקנייה עצמו. ( הובלה , מיסים , בירוקרטיה וכל מה ששכחתי). האם צריך ניירת מסוימת. כרגע מדובר על רכישה של מנוע מגרמניה מקורי של WV. מאדם פרטי. האם ניתן לרכוש כל מנוע שהוא מקורי של חיפושית (בלי קשר למצבו , לשנה , לנפח 1200/1300/1600 שכולם מקוריים של חיפושית) מה צריך לדעת טרם רכישת מנוע לחיפושית. מה הבירוקרטיה המצפה בארץ אשמח לשמוע ממה שעשה זאת או יודע תודה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
הפתעות מהודו
מאת אומי5- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה שלומכם ? אני בגואה ואני די בטוח שראיתי את הדברים האלה. לא את כולם זהיתי . נתחיל באופל ,שכבר נחשפה בשירשור אחר. בהמשך אני אוסיף עוד.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיצור תולדות האלפא-סוד המיתולוגית . http://www.velocetoday.com/cars/cars_101.php
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש ומחפש ועדיין לא מצאתי את הראויה. המחירים בשמיים, ולא ממש תואמים את מחירי קראוס. זה כרגע מה שיש בשוק הגרמני: (האתר מאגד בתוכו כמה אחרים) http://mobile.de/SIDovxbr9FdyYkDeuFSsIkGhw-t-vaNexlCsCsK~BmSB11Iindex_cgiJ1170315790A1D1100CCar/cgi-bin/index_cgi.pl?formType=pkwQuick&_form=search&sr_qual=GN&sr_make=-2&sr_model=isetta&sr_priceFrom=-2&sr_priceTo=-2&sr_category=1100&sr_powerFrom=-2&sr_powerTo=-2&sr_registrationDateFrom=-2&sr_registrationDateTo=-2&sr_mileageFrom=-2&sr_mileageTo=-2&sr_country=-2&sr_zip=&sr_zipRadiusTo=-2&doSearch.x=0&doSearch.y=0 מה אתם אומרים על המחירים? SE…
הודעה אחרונה מאת servus, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשות חבר שלי אופנוע אספנות מדגם BSA M21 . הכלי הוא בנפח 600 סמ"ק. בחידוש הרישיון מופיע כי הכלי מוגדר, על פי ההגדרות החדשות, כאופנוע 'מעל 33 כ"ס'... רציתי לדעת מי המומחה הגדול במשרד התחבורה, שיודע את ההספק של כול כלי בארץ? הרי לא לכולם נשאר יבואן מסודר או יצרן בחו"ל היכול לספק מידע שכזה! במקרה זה אין לידידי בעיה משום שרישיון הרכיבה שלו היה מעל 500 , קרי היום - מעל 33 כ"ס. אולם, אם הוא היה "עד 500", כיצד זה מתישב? כיצד יוכיח כי הכלי שלו הוציא 15 כ"ס ולא 33, וגם זה לפני 70 שנה כאשר יצא את שערי המפעל? האם אדם אחר עם בעיה כזו, יצטרך לעשות רישיון רכיבה חדש, מעל 33 כ"ס? מה יעשה אדם אשר ברשותו בראף סופריור משנת 1929? כיצד יוכיח את הספק הכלי שלו?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 36 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בזה הרגע אני קורא כי המשרד לאיכות הסביבה אישר בשיתוף משרד האוצר את חוק "כסף תמורת גרוטאה" שייושם בקרוב,ולפיו בעל רכב ישן שאינו חפץ ברכבו יפוצה בסכום של עד 3000K. ואני שואל-מאיפה זה נפל עלינו,רק זה חסר לנו.מה לא יעשו ראשי המדינה שלנו על מנת לנפח עוד קצת את הכיס שלהם בכדי שעוד ועוד אנשים יקנו קרטונים בניילונים? הסבירות שאדם המחזיק רכב בחנייה במשך שנים יפוצה בסכום שכזה לא מבשר לנו ולרכבים אותם אנו מחפשים טובות!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 995 צפיות
לידעת כל הנזקקים יש שינוים לטובה מהיום-רן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358373,00.html
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120080241017&rd=1&rd=1 אני לאחרונה מחפש איזה רכב אספנות מהסוג של הלוטוס 7. חיפשתי בEBAY ומצאתי אל הלינק שצירפתי למעלה וכתוב שהיא מודל 75. חברינו לפורום,אישפוז,אומר שהרכב שבתמונה יוצר עד שנות ה70 ושאין לוטוס סופר 7 מודל 75. בלי קשר,אני יודע שהרכב דורש שיפוץ רחב אבל מה שמעניין אותי זה מודל הרכב כרגע,האם הבן אדם פשוט טעה או שזה פשוט רכב דומה אבל אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.pestalozzi.net/sb/ferrari_330gt/fm200110.htm
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
בימים אלה מלאו לוולוו 244 שלי 4 שנים אצלי, ומסיבות שיפורטו להלן עשיתי איזשהוא סיכום תקופתי על-מנת לראות כמה באמת עולה להחזיק רכב ישן לנסיעה יומיומית (התלבטתי אם לשים את ההודעה הזאת בטכני או באספנות והכרעתי לכיוון האספנות בעיקר בגלל המסקנות שבאות בסוף.... בשורה התחתונה ק"מ כולל כל ההוצאות עלה לי כ-1.56 ש"ח שהם (כנראה) לא מלהיבים באופן מיוחד. ( אם לוקחים בחשבון תעריף "חשב" לק"מ ברכב חדש. ולמה עשיתי את כל החישוב הזה ? - כי בסוף השבוע שעבר הכנסתי את הרכב למוסך לטיפול תקופתי והכנה לטסט. הרכב נסע בסה"כ לא רע - בחודש חודשים האחרונים הוא איבד קצת מים ושמן - אבל לא בכמויות שחייבו טיפול מיידי. גם הבלימה כבר לא היתה כבימים ימימה - אבל בסה"כ הירידה בעוצמת הבלימה לא ה…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום לכולם שמי אודי אני חדש בתחום אתמול רכשתי לי ממש במקרה טריומף הרלד. עברתי שם, ראיתי אותה וזהו, נפל האסימון. שאלתי של מי הרכב וקניתי אותו בלי לדעת כלום עליו,מלבד זה שאין לרכב טסט ויש גג קשיח מתפרק. שאלות : 1 אפשר לנסוע ברכב ללא הגג 2 זמינות חלפים בארץ 3 על מה אני צריך לשים דגש במהלך תחזוקה שוטפת 4 אשמח לקבל טיפים
הודעה אחרונה מאת שלומי מאריאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
מכיוון שהדש-בורד בשברולט שלי כבר עשה את שלו החלטתי שהגיע הזמן לשפר/לייעל/לשפץ.... בשל העובדה שאני לא ממש מתחבר לעיצוב הנוכחי שלו, החלטתי לבנות את הדש-בורד בהתאמה אישית. תמונה כללית של ה-לפני: הדשבורד לפני: הדשבורד תוך כדי: אתם מוזמנים לשאול שאלות שאולי יעזרו לכם לשפץ/לשדרג את הדשבורד שלכם ליאור.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שבת שלום, סוף סוף יש לנו מרצדס 280S שנת 1972 והצטרפנו למועדון, ואני זקוקה לעזרה במציאת איש מקצוע מהימן שיכול לטפל בספידומטר שכשמגיע למעל 60 קמ"ש המחוג קופץ ורועד, כמו כן השעון שמראה את השעה ליד הספידומטר מסוג kinzle לא פועל. ואיפה אפשר להשיג מנגנון איתות למרצדס, שאני חייבת להחזיק אותו ידנית. תודה מראש על העזרה. ג'קלין
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 273 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- ArikM
- Erel
- Assafo2
- Shaike.Zam
- ofralon
- פינדר
- quzzaa
- גולדן191
- איש קיש
- yohai71
- Be roo