רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
חברי פורום אספנות שלום, העלתי שאלה בנוגע למיני מיינור בפורום מקביל, שם הפנו אותי אליכם על מנת שאקבל תשובות קצת יותר אמינות. האם תוכלו לתרום מידיעותיכם ולסייע לי? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146485 תודה רבה, דרור.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
התחדשתי (התיישנתי?) בקלאסיקה... אחרי הרבה זמן שאני מחכה לחזור לעולם הדו"ג נפל בחלקי (במזל רב) להיות בעליו של אופנוע מזן נדיר: טריומף T-100 טייגר 500 סמ"ק שנת 70'. לא זה האופנוע הספציפי אבל ככה אני מקווה שהוא יראה אחרי שיפוץ בנסיון להגיע לרמה כמה שיותר מקורית. חוץ מזה האופנוע נוסע טוב ובעיקר צריך טיפול קוסמטי (תמונות יבואו בהמשך). אני יודע שבדרך כלל לא דנים בפורום על אופנועי אספנות אבל אני בטוח שיש גולשים שיוכלו לעזור לי במציאת מידע וטיפים לטיפול בדרך להגשמת החלום... השאלה הראשונה היא נושא הביטוח: אספנות כמובן-מי עושה? עלות החובה עד כמה שאני יודע היא 800 ש"ח אבל האם יסכימו לבטח צד ג'? כמה זה אמור לעלות? צביעת השילדה כולל מיכל דלק וכנפיים וגם שי…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי כידוע לכולם אני פריק לא קטן של דו"ג, אבל הדבר הבא שפורסם באתר של ליאור, לא השאיר אותי אדיש, גם ישן וגם... http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=135&ad_id=10307 ועכשיו לפואנטה...אם יהיה מישהו מכאן שיאמץ את הדבר הזה (ג'ורג' ליאור או אחרים) אני משביע אותו בפני כולם, לתת לי סיבוב-רן
הודעה אחרונה מאת hellm, -
מוסך אלי רכטמן
מאת logo1- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני שנים רבות היה מוסך ע"י המשטרה בצד הדרומי של ר"ח סלמה בת"א. המוסך נקרא מוסך אלי רכטמן. מישהו יודע האם המוסך עדיין עובד? בעבר תקנו שם ראליאנט. חן-חן לעונים - זאב
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברכבי יש גג סקאיי. שעשיתי את הגג,הרפד אמר לי לא לעשות כלום לגג מבחינת חומרים,מלבד מים. שמעתי אנשים מהמועדון שברשותם גג סקאיי,שהמליצו לי על חומרי ניקוי לסקאיי,אבל העדפתי לנקות עם מים. היום,חבר שעובד במכון שטיפה,הביא לי נוזל סיליקון לניקיון של רכב(צמיגים דש בורד וכו') ,עברתי על כל חלקי פנים הרכב ואז ...לפתע,הגג הביט עליי,מבטנו הצטלבו ולא עמדתי בפיתוי.ניקיתי גם את הגג סקאיי . כעת,הגג נוצץ ושחור מתמיד. השאלה שלי:האם זה יכול לגרום לנזק לגג,פיצוצים בעתיד? נ.ב אני משתדל שרוב הזמן הרכב יהיה מכוסה,אז כמות השמש שפוגעת בגג היא נמוכה מרכב רגיל. תודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת miss_d, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת miss_d, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
סרטון נחמד, לשטוף את העיניים (והאוזניים..) Some Exotic cars at the Automobil 2006 in Embsen. Ferrari 355, 360, 550, 348, 400i, Lamborghini Gallardo, Isdera Erator and Imperator, Porsche, Lotus, BMW M5, M6, Maserati 4220GT, De Tomaso Pantera, Ford GT40, Morgan, Dodge Challenger, Corvette
הודעה אחרונה מאת מר בר, -
- 9 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
שלום, אני חדש בפורום. רציתי לדעת האם יש למישהו ניסיון ביבוא אישי של אופנוע? בברכה שמואל
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רכב משנת 1916 "Speedster" אדום רכב משנת 1913 "Overland " שחור ולסיום הדובדבן שבקצפת רכב משנת 1909 "Hupmobile "
-
-
כל מי שנוסע ברכבת לחיפה מכיר את הנסיעה האיטית בין בת גלים לחיפה מרכז ברכבת. לצד גרפיטי על הקיר של "שוחר שפר הופעתך " ומסעדת אבו חסן תמיד איכשהו יצא לי להציץ לאזור של רחוב בחיפה לעבר סוכניות הרכב . תמיד ברחובות הקטנים היו מציעות מעניינות מעיין מציאות אחרת. כל יום ראשון הייתי אומר שלום לקאמרו שעמדה שם בחניה המקורה... (מי בכלל חשב שהיא תיהיה שלי כמה שנים אחרי....) וגם הייתי אומר שלום לקודה השחורה.... כן .. הקודה 72 היחידה בארץ ומתוך Total 16,142 חתיכות שיצאו לאויר העולם בשנת 72. (לפי מייטב הבנתי יש רק 2 קודות מתצורת E BODY בארץ). כול חובב מאסל קארס אמיתי יגיד שיש משהו קסום אכזרי ובעצם שורשי ב E ו ב B BODY של MOPAR הן נדירות,גסות,בורטלאיות עם קווים היחודיים רק להן. …
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
מישהו יכול לומר לי לצורך חיפוש ב ebay מה השם באנגלית לפסי הניקל שבאים לאורך הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זוכרים את הסוסיתא?כרמל דוכס?רום כרמל? מכוניותישראליות נפוצות בשנות השישים ושנות השבעים של המאה העשרים בישראל למעשה אלו מכוניות הנוסעים היחידות שתוכננו ויוצרו בישראל. המכוניות יוצרו במפעלים של יצחק שובינסקי בחיפה מכוניות סוסיתא הוצגו בארצות הברית בשם סברה (Sabra). נפח מנוע בין נפח 1,146 סמ"ק,והחל משנת 1968 גם 1,296 סמ"ק הוצגו בשנים שלאחר מכן בשמות "כרמל דוכס" (1964, דגם משופר) ו"גלבוע" (1965, סדאן 4 דלתות עם מנוע טריומף 1,500 סמ"ק). הדגם האחרון היה "רום כרמל" (1975) שצוייד בתחילה במנוע פורד 1,300 סמ"ק והחל בשנת 1978 במנוע הילמן לא מוצלח במיוחד. הדגם יוצר עד 1981, אז נסגר מפעל אוטוקארס. ועכשיו משהו אישי בתור פעוטה בת 3 אני זוכרת את הרכב השני של אבי …
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 815 צפיות
להנאתכם: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1066351 רב-תודות, אבל אלו כבר חדשות ישנות, ונפתח על העניין שירשור ארוך לפני כשבועיים. ננעל.
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
- 20 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם תעלומה בעקבות בעיית חשמל בווספה נשרפו רוב הנורות, פרט לאור הראשי הנמוך, בדיקה שערכתי ביציאה לנורה האחרוית נימדד זרם 12V למרות שבוודאות הווספה עובדת על 6V החשוד העיקרי שלי ווסת המתח- לפני שאני מפרק ופונה למוסך האם יש למישהו רעיונות נוספים? כמו כן המקרו סוויץ של בלם הרגל שבור, ויש לי צורך באחר ובנורות 6V אשמח לשמוע למי יש ומוכן לעזור-רן
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
שלום לכולם, בימים אלו התווסף לאתר המועדון עמוד ובו מתוארות פעילויות פיב"א, אשר מועדון החמש חברה בו. הנכם מוזמנים לעיין באירועים הללו וכמובן, להשתתף בהם.... לחצו כאן לצפייה באירועי פיב"א לכניסה לאתר פיב"א העולמי, לחצו כאן בברכה, ליאור ברוך.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
רשמים מפריס
מאת elnevo- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרתי אתמול מפריס, היצע רכבי האספנות ברחובות העיר דל ביותר, אולי בגלל מזג האויר. אצרף תמונות בהמשך, אבל תראו איך נראה מועדון רכבים בעיר האורות [בקרוב אצלנו].
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
שלום חברים. מתארגן טיול לשבת הקרובה, 17.2.07, ולהלן הפרטים: נכון לרגע זה, היציאה היא משני מוקדים. צומת רעננה, ומקום המפגש הרגיל בחיפה. אם יהיה צורך, על פי דרישות החברים, תהיינה נקודות נוספות. מצומת רעננה יוצאים בשעה 9:00, מחיפה יוצאים בשעה 9:15. נוסעים לצומת מגידו, שיהווה מקום מפגש ראשוני לבאים מכל הכוונים. הראשונים שיגיעו יחכו בתחנת הדלק "אלון" שנמצאת בצומת מגידו (על כביש 66 דרומה מהצומת). בשעה 10:00, לאחר מפגש של חיבוקים, ואהלן, ומה נשמע, נתחיל את הטיול שיהיה מאורגן ומודרך. למעשה נבקר בשלשה אתרים ובאחרון גם נוכל לאכול צהרים. אתר ראשון: ביקור בשדה כלניות ענק ומרהיב הנמצא על יד מינחת מגידו. תענוג לעיניים ולילדים. אתר שני: בשעה 10:30 …
-
אז לכל מי שזוכר את הת'רד שלי מלפני חודש וחצי, הנה עדכון, קצת באיחור. אז ככה-הבעיה שהייתה עם ההעברת בעלות נפתרה, הרכב על שמי וכבר עבר טסט! קצת פרטים? הגשמתי עוד חלום, שני במספר, בתקוה להגשים עוד שני חלומות בעתיד. הרחוק כנראה. הכרמן משנת 65, אני יד תשיעית וחשוב לציין-אחרונה! יש לה מנוע 2000, לא מקורי, שהבעלים הקודמים בנה לה עם חלקים שהזמין מחו"ל על בסיס המנוע המקורי. מה היא הולכת לקבל? אז כמובן שהיא תעבור פחחות וצביעה חדשה בחודשים הקרובים. קיבלה כבר ג'אנטים של פורש 911 fuchs. קיט של קרבורטורים כפולים דלורטו קיבלה כבר אגזוז 4 ל-1 כסאות של סאאב 9-5 חשמליים שיורכבו בקרוב מאוד. ועוד כמה שטויות קטנות... אז למה לדבר הרבה? הנה תמונות!
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי המועדון, ביום א',25.02.07, תשודר התוכנית " משהו טוב" בהנחיית סיגל שחמון, בערוץ 10, בין השעות 09:00-10:00. בתוכנית יתארח נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, ויספר בין השאר על עדלאידע פורים ברמת השרון, בה ישתתפו חברי המועדון. צפייה מהנה ופורים שמח סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב, אני בד"כ לא כותב בפורום אספנות (כי אני צעיר ועני מדי כדי להחזיק רכב עתיק)... אבל זה לא מונע ממני למות על המכוניות של פעם. וככה סתם במקרה נתקלתי בפירסום באתר ברוסית fishki.net - על מציאה מטורפת! אני לא יודע אם זה מקובל, או אם זה המקום, אבל הייתי חייב לשתף אותכם! מצורף כאן הקישור: http://fishki.net/comment.php?id=18016 בתרגום חופשי מרוסית: מישהו קנה חווה בפורטוגל, שטח שלא היה בשימוש במשך 15 שנה. בסיבוב סריקה בשטח החדש, הוא גילה האנגר גדול מאחורי העצים. הוא פרץ את המנעול שסגר את הדלתות וגילה את האוצר שבפנים! תמונות מדהימות! תהנו!
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לצורך שיפוץ פיאט 127 דור ראשון רציתי לגעת האם יש התאמה עם חלקים מדורות מאוחרים יותר ואפילו עם אונו. החלקים בהם מדובר הם: בולמים, תושבות מנוע, חלקי מנוע (הצתה אלקטרונית של אונו פייר תתאים?) ושעון מהירות. תודה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מסתבר שבאמצע שום מקום בספרד,היה האנגר ענק שאף אחד לא ידע כל השנים האלה מה יש בתוכו. הדלתות היו מרותכות מבחוץ. אלוהים יודע כמה שנים מישהו החליט סופסוף לפרוץ את המקום,וזה מה שהוא מצא. http://forocoches.com/foro/showthread.php?t=548055 מדהים!!!
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב חיפושית או מיני מיינור לצילום בסרט גמר. הצילומים יערכו באוגוסט והם יהיו בין 3 ל- 4 ימי צילום. לכל המעוניין ניתן ליצור קשר: קובי: 050-7307220
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש באפשרותי להביא לארץ יגואר ספורט 12 צלינדרים. הבעיה שברכב יש הגה ימני. האם מישהו יודע מה הן המגבלות ביבוא רכב כזה? ומה הן חוקי המכס המתייחסים לייבוא של רכב אספנות שיהיה לכולם יום טוב רפי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
פחחות וצבע 1 2
מאת muzmuz- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לא מזמן קניתי רכב אספנות ורציתי לקבל אינדיקציה לגבי עלות של פחחות וצבע הרצפה של הרכב רקובה וחלודה ישנם מכות קטנות במקומות שונים ברכב ויש חלודה ורקבונות במקומות שונים ברכב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
וועד מועדון החמש מבקש להודות לבני הספל על התרומה הנדיבה של אפודים זוהרים למועדון! בברכה, סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בחווית כתבה וצילום של הרכב שלי, שנעשו ביוזמת המועדון, (ו/או בני הספל [?] ). הכתבה מצטרפת לכתבות נוספות בעיתונות ובטלביזיה שנעשות באופן די תכוף בעת האחרונה. פעילות שמחזקת את המודעות לתחביבנו/אהבתנו בקרב אלו "הרחוקים" מאיתנו. בנושא זה יש להוריד את הכובע בפני המארגנים. ובכן, הסיבה שלדעתי הצילומים יכולים לעניין אתכם היא המקום בו נערכו. מדובר בחניון/מוסך הישן של האוטובוסים של "דן", ברח' ארלוזורוב, בין דיזנגוף ובן יהודה. שטח ענק המהווה מן שמורת טבע נוסטלגית של מבנה (אם ניתן לקרוא לזה כך) חד ודו קומתי בחלקו, ישן וכמעט מט ליפול, המזכיר בהחלט מבני מלאכה ישנים מדרום תל אביב, אשר גם שם מתמעטים כאלו. בנוי משיטחי חניה, כוכ…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם! זה האוטו שלי דודג' מונאקו monaco500) 500 ) שנת 1968 המנוע לא אורגינאלי אבל 318cid המנוע שנת 71 ה-כ"ס התחלתי זה 210 קצת שיפורים והסבות ויש לי קרוב ל325 כ"ס. זה מספיק כדי להזיז את המפלצת שלי, אני מתכנן להוסיף עוד איזה 50 כ"ס הקיץ יש לי ים של תמונות אני אשתדל להוסיף קצת כל פעם אשתי נוסעת בוולוו 260 ברטון שנת 1978. למי שלא יודע, ברטון זה הבחור שעיצב פארארי בשנות ה70 והוא עשה מודל מיוחד לוולוו ובנוסף יש לי פונטיאק צ'יף שנת 53 בדרך לשיפוץ עד לפעם הבאה אח שלכם בקנדה אביב
הודעה אחרונה מאת border, -
-
זיהוי חלק...
מאת bagira-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 981 צפיות
שלום לכולם, בשבת הייתי אצל בעל מוסך, חבר שלי, המוסך הזה, כל פעם גורם לי לחפור באזור אחר ולמצוא מציאות אחרות. מצאתי הפעם איזה חלק של סימנס ואין לי מושג מה זה חוץ מההשערה שזה שייך למערכת דלק. לרשותכם...
הודעה אחרונה מאת Shauly1, -
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 268 אורחים (הצג רשימה מלאה)