Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מתוכנן ליום שבת 17.2.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפצה !

על פי תחזית מזג האויר לשבת הקרובה, הטיול יתקיים.

לפרטים נוספים ולתיאום "ברגע האחרון"

אבי 050-3535970

(שימו לב, החלפתי קידומת לפלאפון).

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, היום היה טיול מצוין! צילמנו כמה תמונות די טובות, ונעלה אותן בימים הקרובים.

ח"ח לכולם על שהצלחתם לעלות את הר תבור, אפילו שהיו כמה תקלות קטנות.

אפשר להכריז על הטיול כהצלחה כבירה.

תודה רבה לאבי נוף ולכל מי שעזר בארגון, ותודה רבה לבתו שנתנה לנו הסברים כל כך מהנים על המקומות שבהם ביקרנו.

פורסם

גם אני מצטרף למחמאות

אבי ובני משפחתו כל כבוד אני מצטער שלא הייתי יותר ערני היום פשוט הרגשתי קצת לא טוב, כל הכבוד לצפוניים שהגיעו , לחלק מהמכוניות הנסיעה היום היתה מבחן דרכים רציני אבל כשאריה הכתק"ל בשטח הכול פטיר ולא משאירים חברים בשטח

תודה דורון.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

גם אני מצטרף

תודה רבה לאבי נוף ומי שעזר בארגון

היה טיול מצוין

נעלה תמונות בימים הקרובים

פורסם

לאחר מפגש ראשוני ברעננה,המשכנו בדרך מאוד מעניינת ולא שיגרתית לכיוון צומת מגידו,שם עצרנו לצפייה בשדה כלניות ססגוני ויוצא דופן.את הרכבים העמדנו במרוכז בקירבת מנחת מטוסים וכך שימשנו כאטרקציה נוספת לאורחים במקום.

המשכנו לכיוון הר תבור(לאחר תיקון תקלה באחד הרכבים אודות ל"מחסן חלקי החילוף" של אבי נוף וידיו המיומנות של אריה החיפאי),נהננו לצפות ב"ענתיקות" מטפסות לקצה ההר,תושבי המקום כמובן לא רגילים למראה שיירה ענקית של רכבי אספנות מטופחים וכמובן כולם הסתכלו בפליאה וחיוך!

תודה לאבי על האירגון ולבתו על ההדרכה וכן לכל מי שטרח בנושא!

מצטערים שויתרנו על המסעדה עקב התחיבויות אחרות.

משפחת כתריאל-ראשל"צ.

פורסם

תודה רבה לך אבי על הארגון הנפלא, כמובן בעזרת בתך יעל המדריכה הנפלאה שהתמצאה במקום וההסברים שניתנו בצורה יפה ומקצועית ולכל מי שהיה שותף בארגון.

מאד נהננו להצטרף היום לטיול, זה היה הטיול הראשון הארוך למרצדס "החדשה" שלנו (הכרכרה) שעלתה יפה את העליה כמו שאר המכוניות בטיול. ממש כיף היה לראות איך כולן הגיעו למעלה ואת הפנים המחייכות של כולם בדרך ובמכוניות.

הארוחה במסעדה היתה במקום והעוגה שלך נורית ממש מעולה.

יונה ושלי

פורסם

נשמע שנהניתם מאוד, מגיע כל הכבוד לאבי.

מקווה שיהיו עוד טיולים כאלה בקרוב, כדי שגם אחרים יוכלו להנות מהאירגון והחבר'ה.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה לכולכם על שבת נפלאה, על הארגון, האוירה הכייפית והאנשים המגניבים, כן ירבו ימים כאלה....

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

• תוכן חדש...