Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע למיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברי פורום אספנות שלום,

העלתי שאלה בנוגע למיני מיינור בפורום מקביל, שם הפנו אותי אליכם על מנת שאקבל תשובות קצת יותר אמינות.

האם תוכלו לתרום מידיעותיכם ולסייע לי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146485

תודה רבה,

דרור.

חברים זה חשוב לי, אשמח אם תשתפו פעולה ותעזרו לי. אנא השתדלו לתרום מידיעותיכם בשירשור המצורף.

פורסם

לאחרונה, בעצם כבר יותר מכמה שנים, ואם נירצה לדייק מאז עליית של המיני החדשה על הכבישים, עלתה קרנה של המיני הקלאסית בקרב חובבי הרכב והאספנות בארץ ובעולם. אם נעזוב לרגע את הדגמים המיוחדים באמת, גם למיני הפשוטה היתה עדנה מחודשת. אבל, בניגוד לחיפושית, המיני יקרה יותר ואוונגרדית יותר והחיים עימה יקרים בהרבה מהחיים המשותפים עם החיפושית. בעוד לחיפושית ניתן למצוא כימעט כל חלק או חלף במהירות ובמגוון מחירים השווה לכל כיס, המיני מתהדרת בחלקים יקרים ונדירים יותר והמלאי המצומצם שהיה בארץ הולך ואוזל, מה שמאפשר בעצם רכישה יקרה יותר מחו"ל בלבד. שיפוץ מינימינור ברמה טובה מכאנית, חיצונית, ופנימית יעלה בסביבות ה-10000 ש"ח ויותר, וזאת ללא מחיר הרכישה הראשוני. אילו חיפושית במצב דומה תעלה קצת פחות, בשיפוץ. ישנן מס' שיטות להוזלת עלויות אבל הן חובקות בתוכן פגיעות כאלה ואחרות במקוריות, ודורשות התאמת מנועים גדולים יותר ושינויים כאלה ואחרים המחייבים ידע ומומחיות, ובסופו של דבר למצטרף חדש יעלו עוד כסף...אם אין בידך סכום התחלתי ראוי הייתי שוקל מחדש את נושא המיני ובודק אופציות נוספות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...