רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
*אין בתמונה הבאה להביע את דעתו של הכותב בנושא השמדת רכבים! ואין לראות בה המלצה כלשהי!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ולמי שדאג מה יקרה שיגמרו הצבעים....אז אני עובר לאופנועים, משאיות, רכבי חלל.....
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
נתחיל במה שהבטחתי לאיש הצבעים של השבוע כמה דגמים של רקשות,וכמה וספות/באג'אג'.
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- 15 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום רב! יש למשפחתי מרצדס 450 sl בראה"ב הרכב ברשותם כ-20 שנה ומזה 3 שנים אינו בשמוש כלל וכלל. ניסו למכור אותו באיביי אך ההצעה הגבוהה ביותר הגיעה ל1000 דולר והרכב לא נמכר. הרכב צריך רפודים פנימים ושפוץ מנוע, אם לא מנוע חדש. מצב חיצוני סביר פלוס. כמה יכול לעלות לי התענוג הזה של סלון עור חדש (2 כסאות בלבד) ומנוע חדש? כמו כן האם כדאי לעשות זאת כאן או שם?????
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 45 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאור הפירגון של החברים לגברת סימקה, החלטתי להזיז את הישבן ולהתחיל לטפל גם בה. קצת היסטוריה - הרכב נרכש כגרוטאה בשנת 1985, ועבר שיפוצון שכלל מנוע, פחחות וצבע. בסוף שנות השמונים הוא שימש אותי כרכב יחיד (כולל תיפקוד כ"רכב חתן-כלה" בחתונתי...). בשנות התשעים הוא עבר לסטטוס "רכב פנאי", והפגין אמינות ראויה לציון למעט משאבת מים מידי פעם, ואטם-ראש פעם אחת. בסביבות שנת 2000 הקלאץ' ומכלולים נוספים הראו סימני עייפות מדאיגים, והחלטתי לאפסן את הסימקה לאור אילוצי זמן וקושי לטפל בשתי פרינצסות במקביל (כזכור, יש גם MGB בבית). מידי פעם הידלקתי אותה ועשיתי סיבוב בחצר, אבל הזמן עושה את שלו. גם הבודי כבר דורש טיפול לאחר 20 שנה, למרות שכמעט אין חלודות ועם פוליש טוב עוד אפשר ל…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרבה הייתי עושה לנובה, אבל לא שם לה כאלה ג'אנטים.... מי אמר בלינג בלינג? קליפ חדש של מישהו שאין לי מושג מי הוא... אבל יש שם נובה כמו שלי, עם ג'אנטים בלינג 24" קישור לקליפ: http://www.urbanvj.com/Lil-Scrappy-Oh-yeah-music-video168.html אני צריך לערוך את הקליפ מחדש.. .להוציא ממנו את הקטעים שההם שרים בו, את הבנות שמפזזות ואת המוזיקה ולהשאיר רק את הרגעים שבהם הנובה מקבלת רגעי חסד אגב, בחודשים האחרונים ישנה מגמה לא קטנה של עלייה בביקוש לנובה דור רביעי, משמע 75-79, שכן הן וה-F-Body משנות השבעים מוגדרות היום כאחרונות שניתן עוד לרכוש בארה"ב במחירים "סבירים", לפני שגם הם יהפכו לקלאסיות שם. מה שמשמח בכך הוא שיצרניות חלקים מתחילות לייצר חלקים חדשים …
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בחיפוש לא מצאתי משהו רלוונטי. האם ניתן להרכיב סירה לאופנוע אספנות ומה המשמעויות? רישוי, טסט, ביצוע במוסך וכו'?
הודעה אחרונה מאת Shauly1, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
שווה כמה וכמה צפיות-זהירות ממכר: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.plan59.com/images/index/cad57.jpg&imgrefurl=http://www.plan59.com/&h=180&w=280&sz=60&hl=en&start=46&tbnid=rQ38MUpROMogpM:&tbnh=73&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Dart%2Bpic%2Bcar%26start%3D40%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן החיפושית שלי נמצאת בשלבי שיפוץ ולכן לא עשיתי לא טסט ולא שילמתי אגרת רישוי , החיפושית כבר אספנות ברשיונות . היום הגיע לי בדואר תזכורת שאני צריך לשלם את האגרה , ורשום שם שאני אצטרך לשלם רטרואקטיבית את האגרות שלא שילמתי וגם שאני אצטרך לגשת למעבדה מוסמכת אם אני לא אגש לטסט. האם זאת טעות? אני בטוח שיקח לי לסיים את האוטו לפחות עוד חצי שנה,השאלה אם אני יוכל להוציא פשוט רשיונות חדשים בבוא היום בגלל שזה רכב אספנות?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז, מכוון, שהיה היום יום נפלא, ומכוון, שקצת התגעגעתי, החלטנו אני והסופרביבר שלי לצאת לטיול קצר (בתוך המושב). קבלו קצת תמונות מה"בוק" של "הדוגמן":
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1562&msgid=95073965
הודעה אחרונה מאת dj_dan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 705 צפיות
האם יש מישהו כאן שיש בבעלותו מחסן סגור\האנגר\מגרש בטוח שמוכן לנדב מקום לאחסנת שני אוטובוסים ישנים?
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 8 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
לילה ירוק:
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בוקר לילך לכולם: יום מוצלח-רן
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יום מוצלח לכולם והרבה כתום בעיינים:
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במהלך שיטוטי במרחבי הרשת(סתם משעמם ב-5AM) נתקלתי בקישור הזה. מקווה שיעזור לחברים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
במהלך שיטוטי בEBAY נתקלתי באחד המוכרים החביבים בהם יצא לי להפגש, מחירים מעולים ועלויות משלוח מאוד נוחות. רון. -אין לי שום קשר כלכלי כזה או אחר איתו - למען הסר ספק-
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 6 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
קבלו בזרועות פתוחות: במקרה הזה ניראה לי, שרצו לפצות על הצבע בגלגלים נוספים... מתחילים להיגמר לי הצבעים....רן
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- 9 תגובות
- 13 אלף צפיות
1691 סמ"ק, 1.5 כ"ס - בנץ - המכונית הראשונה בהיסטוריה שלושה חלוצים – קארל בנץ ( Benz Carl ) יחד עם גוטליב דיימלר ( Daimler ) וד"ר ניקולאס אוגוסט אוטו ( Nikolous Otto) היו האנשים החשובים בעת הולדתו של העידן המוטורי בתחילת שנת 1880. אוטו היה זה אשר המציא את מנוע הבעירה הפנימית בעל ארבע הפעימות. קארל בנץ בשיתוף עם גוטליב דיימלר, שניהם מגרמניה, המציאו כל אחד לחוד את המכוניות הראשונות אך היה זה 40 שנה מאוחר יותר הקימו חברה משותפת בשם מרצדס-בנץ . בשנות השמונים המוקדמות של המאה ה-19, מערכת התחבורה כללה פסי רכבת אשר רישתו ערים ומדינות וכן כללה תחבורה אישית, בדמות סוסים וכרכרות. באותן שנים בגרמניה, אחת אחרי השניה, הומצאו ההמצאות ששינו את פני עולם התחבורה, אשר היה בחיתול…
הודעה אחרונה מאת oty1990, -
- 3 תגובות
- 765 צפיות
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1991-SUZUKI-GSX-1100F-KATANA-PARTS-MOTORCYCLE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ46098QQihZ012QQitemZ220088157688QQrdZ1QQsspagenameZWDVW זהו, שראיתי את זה פתאום- נימכר מושבת, לחלקים בלבד, לפי מה שאני רואה- יש לו לפחות חלק מהחלקים, שחסרים לי- המנגנון הרמת השמשה נראה לי שלם, פלסטיק האחורי, ועוד כמה דברים. השאלה- האם ניתן לייבא אותו איכשהו לארץ? -כמובן, לא לנסיעה- גם שם הוא הורד מהכביש, וגם לפי השנה אסור, אבל לחלקים? תודה!
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 22 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
רכשתי טרנספורטר שנת 73 שרשומה כרכב אספנות,לטרנספורטר יש וו גרירה שמאושר ברישיון הרכב. לאחר העברת הבעלות כשניגשתי עם הניירות הישנים למשרד הרישוי להוצאת רשיון רכב חדש שיהיה רשום על שמי ברשיון רכב החדש בתנאים והגבלות רשום " רכב אספנות - אסורה הובלת מטען ". אמרתי לפקידה שזה לא הגיוני שיש לי ברכב וו גרירה מאושר ומצד שני אסור לי להוביל מטען והיא ענתה לי שזה יצא אוטומטי ככה מהמחשב וכנראה שיש חוק חדש שלרכבי אספנות אסור להוביל מטען . האם איסור על הובלת מטען בתנאים והגבלות זה אומר שגם אסור לי לגרור ניגרר? האם מועדון החמש שמע על החוק החדש הזה שלרכב אספנות עם וו גרירה אסור להוביל מטען ולגרור או שבכלל לא קיים חוק כזה? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הכותרת קצת מעורפלת ופה אני אפתח את הנושא. כפי שחלקכם כבר יודעים ברשותי אלפא ספרינט, אלפא ספרינט מדגם ''תלתן ירוק'', הדגם מראה על רמת איבזור בעיקר וזאת הרמה העליונה של הספרינט מהשנה הזאת. לפני כמה ימים רכשתי ספרינט מחבר שהולכת לחלקים, הרכב עבר שיפוץ מכאני ובדרך מהטסט אכל מכה מאחור כשרכב אחר פשוט לא עצר ברמזור אדום, הרכב במקור הוא 1300 שנת 88, נקנה ע''י בשביל הרדיאטור (ציינתי שעבר שיפוץ לפני התאונה והרדיאטור חדש!) מכסה מנוע, חשמל ועוד כמה שטויות (בעיקר המטרה לפרק הכל ולשלוח לזבל כי ממש לא צריך פה 2 רכבים מכוסים). בכל מקרה הבעיה התגלתה היום, לאחר שיצאתי מבסוט שהרכבתי אצלי את הרדיאטור, לאחר שבידוד הרצפה חודש אצלי ברכב ועוד דברים נעשו, ניגשתי לתורמת חלקים שכבר פורק…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
כמו כל חובב רכב ואוהב מכוניות קלאסיות בפרט תמיד מגיל שאני זוכר את עצמי משחק עם מכוניות ושגדלתי מתמכר לV8 האמריקאי ואז מגלה את המוסטנג האגתית ה-GT500 שלבי {ולא בגלל הסרט} ומאז לא מפסיק לחשוב ולדעת שתמיד תהיה לי אחת משלי מתישהו אבל בגלל שבתקופה זו של החיים אין לי כסף לקנות אחת ואני מתחתן בעוד 4 חודשים, חשבתי לתומי שאולי אחד ממכם שיש לו מוסטנג אולי יגשים לי חלום ואני יוכל לשאול\לשכור אחת ליום הצילומים.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בתקופה האחרונה אני ממיר סרטים ישנים שעשיתי לDVD ונתקלתי בדבר הבא. הסרט צולם נערך והופק ע"י הח"מ לטובת הערוץ הקהילתי של רעננה בו הייתי פעיל לפני 5-6 שנים. הסרט (4 דקות) נותן הצצה קצרה על מועדון החמש. אני מניח שחלק מהמרואיינים חברים בפורום וזו תהיה חוויה נחמדה. לגבי פס הקול...כן אני לא ממש מקורי והמבין יבין. אני גם לא משרשר את הסרטון בשרשור הYOUTUBE כי לעניות דעתי הוא ראוי למקום הזה. בעוד מספר דקות הסרט יהפוך לפעיל, אז קצת סבלנות (זה גם טיזר...) תהנו. אגב, יש לי עוד סרטון שעשיתי על מוזאון המכוניות בקיבוץ אייל ואני מקווה למצוא אותו בימים הקרובים. אם התגובות תהיינה אוהדות, אני אעלה גם אותו. הלינק למועדון החמש:
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! אוטוטו הרכב (חיפושית) יוצא מהפחח ונשאר לזפת את הריצפה. חוץ מזיפות מותז, על איזה יריעות אתם ממליצים? אמרו לי שבפזקר (היריעות של הגגות) מצוי אזבסט. שמעתי שיש יריעות לרכבים... אבל אין לי מושג מאיפה להשיג / עלויות תודה
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, קבענו ביום חמישי 22/3 בשעה 19:00 בחנות של אתר השטח הישראלי - שוקן 30 תל אביב מפגש הכנה לרשומים (13 רכבים) ולמתעניינים (הרבה) בראלי קלאסי חוצה ירדן. הודעת דוא"ל תצא לרשומים. קישור לפרטים מלאים על ראלי קלאסי חוצה ירדן קישור לשרשור כאן בפורום על הנושא להתראות עופר אוגש 0525-818494
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האופנוע המדובר הוא ימאהה וויראגו 750 סמ"ק, שנת 84, כל החלקים קיימים, וגם מנוע, למראת שהוא לא נמצא בתמונה. למישהו יש ניסיון עם אופנוע כזה? יש חלקים זמינים לכזה דבר בארץ? יש כאלה בארץ? אודה לכל פיסת מידע, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 473 אורחים (הצג רשימה מלאה)