Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי היא שאם וו הגרירה רשום ברשיון- מותר לגרור- אחרת היו מסירים אותו מהרשיון. מה לגרור? "גרור חפצים" עם ציוד לקמפינג? אין סיבה שלא. כנ"ל לגבי דברים אחרים בסגנון. אני לא חושב שאתה צריך לשבור על זה יותר מדי את הראש. אני מתכוון להתקין וו גרירה לקמפר שלי, ולא מודאג מהנושא, מתוך הנחה שאם הוו רשום ברשיון- מותר להשתמש בו לצרכים שאינם "לצורך עבודתו של בעליו".

אגב, בקמפר שלי רשום סוג הרכב "משא אחוד מגורים" (עדיין לא אספנות, עוד פחות משנה למנייאק). מה רשום אצלך?

אסף.

פורסם

גם אם לא נראה לכם שתהיה בעיה עם המשטרה השאלה היא מה קורה אם חס וחלילה הרכב מעורב בתאונה

האם הביטוח לא יתנער מאחריות בגלל שימוש לא חוקי ברכב?

פורסם
דעתי היא שאם וו הגרירה רשום ברשיון- מותר לגרור- אחרת היו מסירים אותו מהרשיון. מה לגרור? "גרור חפצים" עם ציוד לקמפינג? אין סיבה שלא. כנ"ל לגבי דברים אחרים בסגנון. אני לא חושב שאתה צריך לשבור על זה יותר מדי את הראש. אני מתכוון להתקין וו גרירה לקמפר שלי, ולא מודאג מהנושא, מתוך הנחה שאם הוו רשום ברשיון- מותר להשתמש בו לצרכים שאינם "לצורך עבודתו של בעליו".

אגב, בקמפר שלי רשום סוג הרכב "משא אחוד מגורים" (עדיין לא אספנות, עוד פחות משנה למנייאק). מה רשום אצלך?

אסף.

האם זה מה שאתה רואה בדמיון?

265goodwood2006washing3.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אסף.

אצלי רשום סוג הרכב : M1 משא אחוד

ולמטה פולקסווגאן גרמניה דגם 23.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
רכשתי טרנספורטר שנת 73 שרשומה כרכב אספנות,לטרנספורטר יש וו גרירה שמאושר ברישיון הרכב.

האם קנית את ההוא מבני-ברק ?

פורסם
האם זה מה שאתה רואה בדמיון?

265goodwood2006washing3.jpg

לא בדיוק.... בקמפר כבר יש 4 מיטות ומטבחון בפנים. אני חושב יותר על נגרר קטן לציוד או קצת יותר גדול לאופנוע/ באגי/ אופניים/ כלי תחבורה אלטרנטיבי לשטח לטיול כשהקמפר חונה. אבל זה סיפור אחר.

אסף.

• תוכן חדש...