Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימקה 1000 קופה - עידכונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, למראה שלה יש אופי אמיתי, מדליקה פשוט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב על הטסט והיא נראית ממש שיגעון!!

ואם יורשה לי להוסיף, טוב שהוצאת את הפרווה מהדש בורד...

מחכה לראות בקנה מידה 1:1

אופס... טעות שלי. הייתי בטוח שבתמונות הישנות לוח השוענים היה מכוסה בפרווה. :oops:

איך שלא יהיה, נראית שיגעון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתמונות לא כל כך נראה שיש צורך בצבע.

תודה על הפירגון, אבל זה רק בתמונות... מרחוק לא רואים את הפיצוצים, נקודות החלודה פה ושם, והשטחים הדהויים.

רוב המכוניות נראות הרבה יותר טוב בתמונות מאשר במציאות - לקח חשוב למי שקונה מכונית באיביי רק על פי תמונות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מזל טוב!

אוהב מאד את המראה הלא "נוצץ" ואותנטי שלה.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בהצלחה ותהנה. :beerchug:

מצטרף לדיעה על המראה היפה שלה כעת.

למרות הפיצוצים שיש לדבריך, עדיין נראית יותר "אמיתית" עם צבע ישן,

מאשר עם צבע חדש נוצץ.

שיהיה בכייף,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום.

בשעה טובה ומוצלחת ומוצלת :lol: .

ניגמרו התרוצים כגון השמש מכה והתאים מיתאדים :wink: .

מהיום המוח מיתבשל ונהיה כמו ביז :shock: .

אחלה קלסיקה רכב נדיר ואם אני לא טועה הוא גם נדיר מאוד בעולם [בדרך כלל אני לא טועה בדברים כאלה].

לגבי התמונות ולהיזהר מאיבי,י וואלה אתה צודק. תמונה זה כמו קופה מאופרת שניראת כוסית :-o .

אגב לפי הגודל שלך ושלה, אתה לא יושב במקרה על הכסא אחורי?

בברכת הנאה גדולה, בני ל. אגב לא קיללתי [כוסית לפי הגדרת החוק זה פירגון] :twisted:.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אחלה קלסיקה רכב נדיר ואם אני לא טועה הוא גם נדיר מאוד בעולם (בדרך כלל אני לא טועה בדברים כאלה).

אתה לא טועה גם הפעם...

יצרו בסה"כ 10,000 מכוניות עם מנוע 1000 סמ"ק כמו שלי (ועוד 15,000 מדגם 1200S).

במועדון סימקה-ברטונה בצרפת רשומות כיום בסה"כ 115 מכוניות מהדגם שלי (1000), ולהערכתם יש עוד כמה עשרות בעולם. אני מעריך שנשארו פחות מ-200.

בארץ היא ככל הידוע היחידה מסוגה. בשנות השמונים היתה 1200S בשיפוץ בירושלים, אבל עיקבותיה אבדו.

זה אולי נחמד לדעת שיש לך רכב נדיר, אבל כשצריך להשיג איזה ניקל שיוצר רק לדגם הזה (כמו הפנסים הקדמיים) - אז מתחיל הכיף :twisted: ...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

באמת בתמונות לא רואים שום פגם! מחכה לראותה במציאות- לא לברוח מהמפגש, לפני שאני מגיע (וזה כמעט בטוח באיחור, כתמיד:-) )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קובי -

אבל רק רגע, אני לא מבין, הרי זה לא פתוח, לא MG, אפילו לא בריטי . . . איך זה נחשב בעיניך אוטו בכלל?

:-P

ברצינות, כל הכבוד שסוף סוף הצלחת לשקם את גברת סימקה, נשמח מאוד להכיר אותה במפגש.

פורסם

תודה לכולם, אבל אני חוזר ואומר, כדי שלא תהיינה אכזבות - בתמונות היא יצאה הרבה יותר מבריקה, נוצצת ומושלמת מכפי שהיא במציאות - יש עוד המון עבודה :? ...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

נו דיי כבר עם הרגשי. ה-MGB לא מתרשמת מזה. האמן לי היא את שלה עוד תגיד, אם לא אמרה עדיין (מכוניות, נשים אותו הדבר).

קובי שתהייה הנאה והנעה מרובה ממנה ומינימום בעיות.

אירית

• תוכן חדש...