רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, רגע לפני שהפיורי החדשה עושה עלייה, אשמח להמלצות, בעיקר מפי בעלי ניסיון, על עמילי מכס בארץ לשם ביצוע השחרור ועל פירוט ההוצאות המשוערות. נכון, כבר ייבאתי את הפיורי הראשונה, אבל אז היו כמה תשלומים שאני לא בטוח שאי אפשר לחסוך היום את כולם או את חלקם(אחסנה, פריקה וכו'). בפעם הקודמת הרכב גם נפרק מהמכולה שלא בנוכחותי - הפעם בכוונתי לעמוד על כך שאהיה נוכח בפריקת המכולה. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 1972, 66,000 צופים ישבו בהיכל ביוסטון, טקסס בהמתנה דרוכה, הוא יצליח? הוא לא יצליח? קבוצת נהגים שכנתה את עצמה ג'יי. אמ. הפקות מהגהנום בנתה מספר מכוניות אשר כל מטרתן היא לספק כמה רגעים עוצרי נשימה לקהל, אשר ידע להעריך את הרגע. הנהג צ'יק גליאני היה הראשון להשמיע את נהמת מנוע ששת צילינדרים הצנוע של הג'וולין שנת 1972, תוך שהוא מסתכל לפנים, לקראת ביצוע פעלול שכבר השבית לא מעט מכוניות באימונים, אך בכל פעם שהצליח קיבל מרץ ל-10 הפעמים הבאות. הכרוז ביקש מהקהל כמה רגעים של שקט, בכדי שצ'יק יוכל להתרכז. רגעים בהם ניתן היה לשים לב שהכתוביות על המכוניות בעצם... הפוכות... המתח התגבר כשצ'יק החל להתגלגל לפנים עם הרכב, תוך שהוא מגביר את הלחץ על דוושת התאוצה, עד ש…
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
ברכות לחג ש מ ח 1 2
מאת ירוני- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לכל חברי מועדון ה - 5 ולכל שרוטי רכבי האספנות ח ג ש מ ח ו כ ש ר מאחלים: ירון ברנד פיאט ספיידר ברטונה 850 :beerchug:
הודעה אחרונה מאת asi_ronen, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
חשבתי אולי זה יכול לעניין אותכם.http://rapidshare.com/files/23246304/Auto_collection.rar למי שלא יודע איך להוריד,אתם נכנסים ללינק המצורף לוחצים על FREE ממתינים כדקה וחצי ואז מופיע קוד בן 4 תווים. מכניסים את הקוד לריבוע שיופיע בסוף זמן ההמתנה וההורדה תתחיל. תהנו חברים!
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
העם יש מישהו שיש לו להשאלה או מכירה מכשיר לבדיקת CO תודה
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים. במפגש השבוע חיכתה לנו הפתעה נעימה. הגענו למקום המפגש בשעה 16:15, ושורה של רכבי סוברו חיכתה לנו כמסדר כבוד, בניצוחו של מיודענו משה אזולאי. ההרגשה והמפגש היו כיפיים. להלן תמונות של הסוברואימניקים ושלנו.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רעיונות ומוצרים לשיפור מנועי שברולט האחד 5000 סמק השני 5700 סמ"ק היה על רכב קפריס 1987
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות, נשאלה השאלה הבאה: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=81917&d=1174857852 ובכן, שתי מילים RAT CAR. מעבר לים RAT CARS או RAT BIKE זה נושא מאוד פופולארי. המטרה - רכב שיראה כאילו הוא הרגע חפר את דרכו החוצה מהפרוקיה או ממפעל מיחזור הברזל, אבל הוא צריך להיות תקין מכאנית ועדיין חוקי לכביש. "מכונית עכברוש" לא נשמע קליט, נראה לי שהשם העברי המתאים הוא "נבלות על גלגלים" בארץ זה עוד לא הפך לענף, אבל לא חסרות "נבלות על גלגלים" שעונות 1:1 לקריטריונים של RAT. קדימה, תת פורום חדש RAT CARS :
הודעה אחרונה מאת ooza, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם הדחופה... אני מעוניין ללכת מחר לעשות העברת בעלות על הרכב שלי שיהיה רשום על שמי. לפני כחצי שנה הלכתי עם בעל הרכב הקודם והעברנו את הרכב במשרד הרישוי לקטגוריית "רכב אספנות", רצינו לבצע העברת בעלות על שמי אך פקידת משרד הרישוי בפ"ת לא איפשרה זאת בטענה ש"חייבים לשלם את אגרת הרישוי ולבצע טסט". קראתי כמה שרשורים שאומרים שזה לא נכון ואפשר לעשות העברת בעלות לרכב שמוגדר כ"רכב אספנות" גם אם אין לו טסט. האם זה נכון אני יכול מחר ללכת להעביר בעלות בכל משרד רישוי או רק בסניף מסויים? והאם קיים איזה מסמך רשמי של משרד הרישוי שאני אציג לפקידה אם היא לא תסכים להעביר בעלות? תודה תומר
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לצבוע לבד את הג'אנט של סופי הווספה כפי שידוע לכולם הג'אנט ניתן לפירוק לשתי חתיכות ברזל, אחרי הליטוש בנייר אפס והגעה למצב אופטימאלי, האם לפני הצביעה בצבע ספריי צריך לצבוע בצבע יסוד או מקשר? והאם יש כאלה בתרסיס ואיזה סוג (מותג) של צבע מומלץ-ובכלל כל רעיון יתקבל בברכה-רן
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הטסט של הרכב שלי נגמר היום, רציתי לדעת מה צריך לעשות על מנת שאני אוכל בימים הקרובים לגשת לטסט?, איך אני מוציא רישיון תנועה זמני? תודה, עידן
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תראו מה מצאתי באי בי http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=019&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=290095751274&rd=1&rd=1 ואם כבר עוסקים בפזו' 402, האם קימת 402 בארץ?? אני זוכר טנדרים כאלה, סימן ההיכר הוא פנסי החזית צמודים מאחורי הגריל. אבאב שלי טומר שטנדרים כאלה שירתו בצבא בתחילת שנות החמישים. אבל לא ראיתי פרטית כזו בארץ. נ.ב שימו לב לגג הקשיח המתאחסן לו בתא המיטען...וכל זה בשנת 38 אריה
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היום ראיתי במוסך פאלאס 2.4 ליטר שנת 78 במצב חדש מבחינה חיצונית, לא ראיתי את הבפנים אבל המוסכניק טוען שהוא שמור לגמרי והוא במצב נסיעה. רוצה עליו (למרות שהוא לא שלו...) 40K. השני היה DS שנת 72 בתהליכי שיפוץ מרכב - גם במצב נסיעה עם רשיונות מוקפאים. רוצה 70K בעבורו. המחירים הנ"ל נראים לי טיפה גבוהים, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
שלום אני חדש פה ויש לי כמה שאלות: 1. כמה כסף אני צריך להשקיעה כדי לקבל באגי דו מושבית שנוסעת (לא צריך משהוא מסיבי רק שתעבור את ה50 קמ"ש)? 2. האם כדי לי לבנות על פי תוכנית מסוימת שעל ידי כך אני יוכל לעבור טסט? 3. מישהוא יכול להדריך אותי איך אני בונה אותה בכלל? איך להתחיל מה לעשות מה ליקנות? ובכלל איך להתחיל? תודה רבה לעוזרים ICQ: 285524332
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 897 צפיות
עברתי היום ליד מוסך, ושמתי לב לרכב לא כל כך שייך בנוף. התקרבתי ועל הרכב היה רשום GSA, דיי ברור לי שזו סיטרואן וגם נפגשתי כמה פעמים עם השם . אשמח אם מישהו יתן לי פרטים כלליים על הרכב (לרכב המדובר גיר רגיל). אין כוונות לרכוש את הרכב או משהו בסגנון, פשוט הרכב נראה כאילו ששווה להכיר אותו, ואני בטוח שהוא דיי נדיר.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מזל טוף לאבי נוף, שמצא את בעליו הראשונים של המרצדס בארץ הקודש, כפי שפורסם בגיליון "The driver" (אבי, מקווה שלא הרסתי את ההפתעה...)
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכירים את הבדיחה על הכורדי שרצה למכור רכב עם מנוע גמור, רקבונות בלי סוף, רדיאטור נוזל, הרכב מתחמם ולא יוצא מחוץ לעיר? אז מתקשר אליו מישהו ושואל איך הרכב? הכורדי - רכב במצב מצויין, מנוע חדש, צמיגים חדשים, רדיאטור חדש, עולה את הקסטל ב 120 בלי בעיה לא אוכל שמן. עזוב עזוב לא מוכר!! הקונה - מה קרה?? הכורדי - רכב במצב כזה מי מוכר?? זה בערך מה שקרה לי עם ה505 אתמול. פירסמתי את הרכב למכירה, הרכב עם בעייה של איבוד שמן גיר שדורשת פירוק הגיר, ואז כשהגיע רגע האמת הבנתי שאני כסף לא יקבל הרבה, ובעצם למה למכור רכב כזה טוב?? אז התחרטתי - אני מתנצל... אז מישהו מכיר את התופעה שהרכב מאבד באופן פתאומי את כל השמן גיר?? אני ממלא שמן והוא נוזל כולו מתוך הגיר. הנזילה מאיזו…
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי יודע? רכב שרשיונו הופקד בערך לפני שנתיים אלקמינו 1979 ע"מ להוציא את הרשיונות הן להעברת בעלות והן לנסיעה(לא כאספנות ,השעות 7-9 בבקר סתם מרגיזות)חייב במכון התקנים או לא תודה
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 951 צפיות
אז חברנו ניר, פרסם בפורום מאמר נחמד שהועבר לאגף המאמרים באתר המועדון: http://www.5club.org.il/articles/article_6.asp תהנו...
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאמור הלך הראש במרצדס שלי , ומשיחות טלפון שלי עם אנשים קיבלתי איזו פיסת מידע על אחד שמוכר מרצדס 280 שנת 84 שעברה תאונה מאחור וזה יכול להתאים לי , דגם המנוע שלי הוא 110 שנת 73 6 צילנדרים הזרקת דלק מכנית, למי שיש קצת מידע או טלפון , מודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
מהי ההגדרה המדויקת לרודסטאר? עמוס.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 2 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני רוצה לעשות טסט לאופנע שלי, כאשר יגיע זמנו, אבל אין לי מושג איך עובד העניין של טסט לאופנוע מיושן (20+). איזה אישורים צריך? (ברקסים, ומה עוד?) כל מוסך יכול לתת לי אותם? או שזה צריך להיות מוסך מיוחד? ומי יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב ולא יקר לעשות רישיון ב' באיזור פ"ת? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שוב שלום רכב אספנות יכול להיות רק רכב עד משקל מורשה של 12 טון האם יש אפשרות להקטין את המשקל המורשה למשאית ולהפכה לרכב אספנות? תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מחפש שמאי שמבין ברכבי אספנות. דיברתי עם השמאי צביקה דאובר והוא בחופשת מחלה עד אחרי החגים. אז עם יש למישהו ניסיון עם שמאי שמבין ברכבי אספנות אשמח מאד לקבל את הטלפון שלו תודה אליעד
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
כתבה נחמדה שהתפרסמה היום בוואלה! http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1078462 עצוב שמזניחים אותן ככה בשפרעם מתחת לשמש. אגב, מותר לשפץ רכב אספנות למצב משטרה \ אמבולנס וכו? או שאין שום סיכוי לשים צ'קלקה על הגג (גם אם היא לא עובדת), וצביעה משטרתית? בשבוע הבא: ברנדה וקורטינה. תיהנו!
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 תגובות
- 882 צפיות
מה מציינים האותיות? תודה עדי
הודעה אחרונה מאת asi_ronen, -
מי יכל לעזור לי בפרוש המושג VINumber בהקשר לכלי רכב. עמוס.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב שרישיונו בוטל, דובר על זה בעבר אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק מה הפרוצדורה של החזרת הרכב לכביש, שמעתי על אנשים שעשו את זה והבנתי שרכב אספנות ניתן להחזיר לכביש והעניין קצת מסובך אבל אפשרי. אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כמה תמונות של היפיפיות שהיו: [/url] תהינו המשך יבוא-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
The Drive-in boom – עוד נדבך בתרבות הרכב בארה"ב ובכלל
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שנות ה- 30 - הדרייב אין הראשון הומצא ע"י ריצ'רד הולינגסהד, כאשר בשלב ראשון הוא תלה סדין בחצרו הפרטי. בשלב השני שם זרק-אור על מכסה מנוע המכונית שלו ומקלט רדיו מאחורי הסדין. המשך הניסוי שלו כלל, ישיבה במכונית עם חלונות סגורים, חצי פתוחים, חקה תנאי מזג אוויר שונים תוך שימוש בממטרות לדימוי גשם, בקיצור עוד איש משועמם ותודה לאל על כך. הבעיה העקרית התעוררה כאשר מכוניות שחנו אחת אחרי השניה, הסתירו אחת לשניה, אבל ריצ'רד חדור מימוש הרעיון, הציב את המכוניות במרחק קבוע, והניח בלוקים בגובה שונה מתחת לגלגלים הקדמיים, הצליח למצוא את המרחק והזווית המתאימים על מנת לפתור את הבעיה ולבנות רמפה לגלגלים הקדמיים בהתאם וכך נולד הרעיון. הדרייב אין הראשון: בשנת 1942 היו כבר 95 דרייבאי…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 361 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- roeecohen01
- hgilad123
- גולדן191
- אליה
- shahar188
- santiago
- דניאל1983
- srool
- דוצקוט
- lanosforce
- EliC25
- itamar_by