Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור כמו שחשבתי...הבחור אולי מומחה לסיטרואנים אבל לא נשמע רציני במיוחד בהתייחסות שלו.

מה שכן, יש לו גם XM אחת יפהפיה עם מנוע V6 אם אני לא טועה, גם כן די שמורה ונראית נדירה למדי.

בריאות לכולם!

פורסם

לדעתי האישית, כל מי שלא מפחד, וישים ידו על GS GSA MX CX וכמובן DS ישמר אותם במצב טוב, ויקנה חלקים בזול היום יודה לי בעוד עשור-ראו דוגמת העמי -6 דיאן, דהשבו, ואחרות. אישית אני אוהב מאוד את ה-GS והייתי שמח לאמץ אחת כזו בצהוב כמובן-רן

כזו:

citroen_gs.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לדעתי האישית, כל מי שלא מפחד, וישים ידו על GS GSA MX CX וכמובן DS ישמר אותם במצב טוב, ויקנה חלקים בזול היום יודה לי בעוד עשור-ראו דוגמת העמי -6 דיאן, דהשבו, ואחרות. אישית אני אוהב מאוד את ה-GS והייתי שמח לאמץ אחת כזו בצהוב כמובן-רן

אם אתה גבוה אתה תאכל קש בישיבה ב GS

אלא אם תחליף הכסא ותשב על מחצלת על הרצפה. צרפתים אהבלים... שכחו לחשוב על אנשים בגובה 170+

אילן

פורסם
אם אתה גבוה אתה תאכל קש בישיבה ב GS

אלא אם תחליף הכסא ותשב על מחצלת על הרצפה. צרפתים אהבלים... שכחו לחשוב על אנשים בגובה 170+

אילן

לי בטוח אין בעיה הזאת!:wink::-)

רן, דווקא בירושליים מסתובבת GS מהדגם הראשון, אבל לצערי סטיישן, נוהג בה בחור חרדי, עד כמה שאני זוכר, והיא במצב לא רע, לפחות חיצונית, ככל הזכור לי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סיטרואן BX ישרדו לנצח רק אם יטפלו בהם טוב. הסיבה שהם נגרסות והופכות לסיכות משרד היא שהיבואן, כן אני מאשים את היבואן שלהם, לא טרח ללמד את המכונאים את העבודה ואת הסימפטומים של הרכב, מה גם שאין בארץ נוזל חשוב ביותר והוא ההידרופלאש שאיתו מנקים את המערכת ההידראולית וכל הבעיות עם הרכבים האלה הן לא מכניות דווקא אלא עם הידראוליקה.

לי יש סיטרואן BX מודל 93 האחרונה מהדגם של ה BX בארץ, והיא עומדת במצב מצויין למרות שאני יד 9, כי שאר החכמים שהיו לפני לא השכילו לטפל בה.

האוטו שופץ לרמה טובה מאוד ועוד יש עבודה עליה, לא הרבה אבל יש. הרבה חלקים לא היו צריכים להתחלף באוטו הזה אם רק היו דואגים להביא לארץ את החומר האדום (הידרופלאש) של טוטאל.

בגלל זה הרבה רכבים נזרקו סתם והמחיר שלהם ירד פלאים.

לכן, עם טיפול נכון, בתגובה לבחור שרשם שהוא "לא האמין בשנת 91 לראות את ה BXים בשנת 2000+" המכוניות הללו ימשיכו לשרוד על פני שנים, אם רק יטפלו בהם כמו שצריך.

עריכה - כל... השלוש נקודות... המיותרות....נמחקו באדיבות....מנהל הפורום.....

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם
לי בטוח אין בעיה הזאת!:wink::-)

רן, דווקא בירושליים מסתובבת GS מהדגם הראשון, אבל לצערי סטיישן, נוהג בה בחור חרדי, עד כמה שאני זוכר, והיא במצב לא רע, לפחות חיצונית, ככל הזכור לי!

גם אני ראיתי אותה,יש עוד כמה שמסתובבות בירושלים,אם תסתובבו בשעות העומס בירושלים ,תראו הרבה מאוד "מציאות".

פורסם
סיטרואן BX ישרדו לנצח...רק אם יטפלו בהם טוב.
את זה אפשר להגיד על כל, אבל כל רכב. יש גם דאצ'יות שנת 88 שיסעו לנצח על כבישי ארצנו אם רק יטופלו כמו שצריך.

זה עדיין לא אומר שהBX רכב אמין, ובהחלט מצדיק את ההערכה שרובן ייעלמו. עצם זה שהוא זקוק לשטיפה תקופתית בדום פריניון 64 או מה שזה לא יהיה, רק מעיד על בעייתיות בתכנון ועל הסיכוי הנמוך שאקזמפלרים ישרדו.

פורסם

הבעייה העיקרית של ה BX היתה איכות גימור וייצור שעמדו על רמה נמוכה מאד,וגרמו לתא הנוסעים להראות מרופט לאחר תקופה קצרה.

למרות המערכת ההידרו-פניאומטית,ה BX הינה מכונית אמינה למדי,לפחות במיכלליה הראשיים,ובטיפול נכון(שלא מסובך כפי שנהוג לחשוב)מנועיה בהחלט יאריכו ימים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
את זה אפשר להגיד על כל, אבל כל רכב. יש גם דאצ'יות שנת 88 שיסעו לנצח על כבישי ארצנו אם רק יטופלו כמו שצריך.

זה עדיין לא אומר שהBX רכב אמין, ובהחלט מצדיק את ההערכה שרובן ייעלמו. עצם זה שהוא זקוק לשטיפה תקופתית בדום פריניון 64 או מה שזה לא יהיה, רק מעיד על בעייתיות בתכנון ועל הסיכוי הנמוך שאקזמפלרים ישרדו.

לא זוכר שראיתי דאצ'יה אחת נוסעת מזה שנים!

לסיטרואן BX יש חסרונות, פלסטיקים שלא עמידים בקרני השמש הישראלית, מערכת הידרופניאומטית שמעטים בכלל מוכנים להתקרב אליה, מערכת חשמל לא פשוטה, אבל אני מוכן להמר שלעומת פורד סיירה דאצ'יה או אלפא 33, דווקא ה BX יהיה בעתיד רכב אספנים:

הוא מספיק ייחודי, יש לו הרבה בעיות קטנות אבל מנוע עמיד, מרכב שלא נרקב בקלות, והוא נוח מאוד בנסיעה.

פורסם

דצ'ה 88 במצב נסיעה יום יומי יחידה בעולם, סוף רח' גולמב לפני הפניה לצומת פת בי-ם, מתארגנות קבוצות לצפות המחזה הנדיר הרשמה ברומניה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דצ'ה 88 במצב נסיעה יום יומי יחידה בעולם, סוף רח' גולמב לפני הפניה לצומת פת בי-ם, מתארגנות קבוצות לצפות המחזה הנדיר הרשמה ברומניה-רן

כמובן שאין ברצוני להסיט את נושא השרשור ומקדו בדצ'יה הרומנית אך לא יכולתי להתאפק, ישנם לא מעט דצ'יות במצב נסיעה ואני יכול לומר בוודאות שמספרן רב יותר מאשר למשל פיאט 132/124 או סיטרואן GSA .

רק באזור חיפה אני מכיר 4 דצ'יות נוסעות יום יום ואחת שעמדה עד לפני כ 5 חודשים.

הדצ'יה רחוקה מלהיות רכב "טוב" אבל היא הרבה יותר טובה מתדמיתה ולא יאמן איזו עבודה הן עושות ברומניה ומניסיון... ספק אםמכוניות אחרות היו עומדות בהתעללות שהן עוברות שם (חוץ מטויוטה הילקס ודומותיה...)

על כך כבר כתבתי בעבר אך אין לי כח לחפש את ההודעות...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הרכבים שמקורם במדינות עולם שני/שלישי/רביעי תוכננו לרוב כך שיסבלו התעללויות, כבישים זוועתיים, דלק באיכות של שתן חמורים, ושיהיה ניתן לתקן אותם בצד הדרך בעזרת כלים בסיסיים במקרה של תקלה. אבל הם גם תוכננו לשאת תג מחיר זול, בגלל זה איכות החלקים וההרכבה נמוכה, וכתוצאה מזה הרכב גם לא אמין במיוחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק למען הרקורד (לא אופל) , לפני כשנתיים נסעתי לקדימה לראות CX GTI טורבו (מקורית) מסוף שנות ה80, שמורה ביותר ומקורית ביותר, בסוף לא קניתי ואני כמעט בטוח שהיא הגיעה לידי חבר פורום.

המחיר המבוקש... 25K ש"ח, אז שבעל המוסך ההזוי יתקשר לאברבנל ויאשפז את עצמו בבקשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...