Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

And I'm quite sure that not everybody here knows English as well as you do, so please explain what is a "big Hcardoner"

זה רק ניחוש:

Andrew H card is the white house chief of staff, once a lobbyst that accepted (allegedly) "donations"

from the big 3 (GM furd and Chrysler)

אז אולי הוא מנסה לומר שהכותב עובד ב

GM/Furd/Chrysler

ובגלל זה שונא את סטויד,

עוד פעם, זה רק ניחוש ולא קונספירציה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היות ואני ילד גדול, אני יכול לבשר לאומה שהיה לי לארק 1963,עם מנוע סטודיבייקר. לא ניתקלתי בבעיה אחת עם המנוע כך שאינני יודע מאיפה בני ל' שואב את המידע שלו. ואגב, מנוע סטודיבייקר הורכב כאן במכוניות עד שנת 1964 (כולל).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ביום העצמאות, יהיה בסיס המשטרה פתוח לקהל הרחב-כל המעניין יוכל לבקר בתצוגת הרכבים ובמזיאון המשטרה, במוזאון מרוכז ציוד ישן של המשטרה, ארועי פשע מפורסמים, תצוגת סמים שנתפסו, מדים, וכו'. ניתן להעביר במקום כשעתיים שלוש נחמדות עם הילדים, בדכך כלל ביום החג ישנה גם תצוגת חבלן משטרה, כלבנים, והפעלת ציוד משטרתי, מלכודת מהירות וסירנות. ההורים וגם קצת הילדים נהנים מאוד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ביום העצמאות, יהיה בסיס המשטרה פתוח לקהל הרחב-כל המעניין יוכל לבקר בתצוגת הרכבים ובמזיאון המשטרה, במוזאון מרוכז ציוד ישן של המשטרה, ארועי פשע מפורסמים, תצוגת סמים שנתפסו, מדים, וכו'. ניתן להעביר במקום כשעתיים שלוש נחמדות עם הילדים, בדכך כלל ביום החג ישנה גם תצוגת חבלן משטרה, כלבנים, והפעלת ציוד משטרתי, מלכודת מהירות וסירנות. ההורים וגם קצת הילדים נהנים מאוד-רן

איפה?

פורסם
היות ואני ילד גדול, אני יכול לבשר לאומה שהיה לי לארק 1963,עם מנוע סטודיבייקר. לא ניתקלתי בבעיה אחת עם המנוע כך שאינני יודע מאיפה בני ל' שואב את המידע שלו. ואגב, מנוע סטודיבייקר הורכב כאן במכוניות עד שנת 1964 (כולל).

לאבי היקר היו במוסך הרבה לקוחות עם לארקים, ובנוסף היו לו שניים באופן אישי - 1961 ו- 1963.

לדבריו, מנועי הסטודיבייקר לא היו קטסטרופה, אבל היו בפרוש פחות אמינים ממנועי השברולט של השנים 65-66.

היתה למנועי הסטודיבייקר נטייה לחסל פקונג ראש בקצב מהיר יחסית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום בני הספל.

אולי היתה לך אחת לבריאות, אבל ההבדל הקטן גדול בינינו הוא שלך היתה אחת ואילו אני טיפלתי במאות.

מי כמוך יודע שאחד לא מהוה דוגמה וגם לא קנה-מידה.

קובי ציין רק חלק קטן מהבעיות שהיו עם המנועים האלה. הוא ציין בעייה בסתמי ראש, ונכון הדבר אבל זה הכסף הקטן!

לפניך פרוט של מעללי מנוע הסטודיבייקר המקורי:

שורף סתמי ראש בלי סיבה, סתם כך.

מעל מהירות של 80 ק"מ אוכל ובולע ושורף שמן, בלי הכרה ואין פתרון.

במצמד היתה בעיה קשה שכאשר המצמד נישחק מעט דושת המצמד היתה ניתקעת למטה כי השמש במצמד היתה מתהפכת.

לעומת זה, המנוע של שברולט מהדגם GM1 GM2 לדעתי היו בין המנועים הטובים והמוצלחים ביותר בעולם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום בני הספל.

אולי היתה לך אחת לבריאות, אבל ההבדל הקטן גדול בינינו הוא שלך היתה אחת ואילו אני טיפלתי במאות.

מי כמוך יודע שאחד לא מהוה דוגמה וגם לא קנה-מידה.

קובי ציין רק חלק קטן מהבעיות שהיו עם המנועים האלה. הוא ציין בעייה בסתמי ראש, ונכון הדבר אבל זה הכסף הקטן!

לפניך פרוט של מעללי מנוע הסטודיבייקר המקורי:

שורף סתמי ראש בלי סיבה, סתם כך.

מעל מהירות של 80 ק"מ אוכל ובולע ושורף שמן, בלי הכרה ואין פתרון.

במצמד היתה בעיה קשה שכאשר המצמד נישחק מעט דושת המצמד היתה ניתקעת למטה כי השמש במצמד היתה מתהפכת.

לעומת זה, המנוע של שברולט מהדגם GM1 GM2 לדעתי היו בין המנועים הטובים והמוצלחים ביותר בעולם.

בברכה בני ל.

אגב, היו לי שתיים ובמשפחה היתה עוד אחת...

אחת מהשלוש היתה עם מנוע שברולט כך שאני מכיר את הרכב היטב.

אני מדבר מנקודת המבט שלי ולא של אף אחד אחר.(ונסעתי בלארק 1963 עשרות אלפי ק"מ)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

באמצע שנות השמונים היו ברשותי 3 טנדרים פורד F1 ,שניים היו ששה צילינדר ישר ואחד V8 ...

חבר של אבי ז'ל שהיה קצין משטרה לחץ עלי לתת להם במתנה טנדר ,הם קיבלו את שני הששה צילינדר ושמרתי לי את ה V8,מהשניים הם עשו אחד והעמידו אותו במוזיאון,בביקורי שם לפני מספר שנים ראיתי שהם אומנם שיפצו אבל שכחו להכניס מנוע ,והיו להם שניים,ועכשיו אני גם שומע שהכל מוזנח שם ...כואב הלב

פורסם

ברשותי לארק 63.

המנוע עבר שיפוץ כללי לאחר מיליון וחמש מאות אלף קילומטרים. המנוע לא אכל גרם שמן, פשוט חזרתי מחיפה ובעליות של הקסטל על 120 נישבר שסתום כתוצאה מעייפות בראש המנוע. קבלתי מנוע ספר, כזה שלא היה ניתן לשפץ :(.

אכן היו בעיות בראשיי מנוע. בלארק הזה הוחלפו פעמיים הראשים. זה האחרון שופץ אצל בעל מלאכה מקצועי ביותר.

מנוע השברולט היה מוצלח יותר ממנוע הסטודיבייקר, למרות שהמנוע הסטודיבייקר אמין כאשר יודעים לשמור עליו. לא ללחוץ עליו, לא לעבור את ה-100 קמ"ש, והרכב אכן מגיע למהירויות האלו גם היום. מירווחי טיפולים בזמן שומרים על המנוע הזה.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...