Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כתבה נחמדה שהתפרסמה היום בוואלה!

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1078462

עצוב שמזניחים אותן ככה בשפרעם מתחת לשמש.

אגב, מותר לשפץ רכב אספנות למצב משטרה \ אמבולנס וכו?

או שאין שום סיכוי לשים צ'קלקה על הגג (גם אם היא לא עובדת), וצביעה משטרתית?

בשבוע הבא: ברנדה וקורטינה.

תיהנו!

לא נראה לי, שתוכל לנסוע באוטו, שיהיה כתוב עליו "משטרה", ויהיו צ'קלאקות... מה שכן- בעבר, לפני כמה שנים טובות, הסתובבה בדרום ת"א פלימוט- פיורי, או סאטלייט, אני לא בטוח, שהייתה בצבעים של משטרת ארה"ב, והיה כתוב עליה "SHERIF" או משהו כזה. לצערי, האוטו הזה ניזרק לזבל, בסופו של דבר, יחד עם ה"אח" שלו, שעמד כמה שנים וכנראה היה לו מקור לחלקי חילוף...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אני מוסיף.

זה צילמתי באורלנדו .

שבוע טוב.

אבי.

gmc-police.jpg

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
policemini_03.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכל התמונות שעלו בשרשור, עדיין אלה הכי מוזרות...

בנוסף, עדכון (ליתר דיוק מלפני שנתיים) מצורפת תמונה של פורד משטרתית שצוין בתחילת השרשור שהייתה חסרה בעבר באוסף

police5s.jpg

police2s.jpg

פורסם
שלום.

נכון זאב אתה צודק ואני אוסיף פילפל!!! :lol: .

המנוע המקורי של לארק היה חרא, זה לא מילה. היה פשוט דרק אמיתי, מלא צרות, אוכל שמן אמיתי, ומיתקלקל מהר גם ה-8 צילינדר.

בשנת 64 התחילו להכניס מנועים של שברולט. דגם המנוע היה GM1 והיה אחד המנועים המוצלחים והטובים ביותר בעולם.

לאחר תקופה הרכיבו מנועים מדגם GM2 שגם היו מצוינים.

בלי קשר, הדור הבא של המנועי שברולט 6 צ' טורי ניקרא אינטגראלי, יעני הראש יצוק חתיכה אחת עם סעפת היניקה, והוא היה חרא אמיתי. אנחנו המכונאים היינו זורקים את הראשים המחורבנים האלה לזבל ומרכיבים את הראשים הישנים של GM1 GM2 .

בברכה בני ל.

As ex owner for 5 Lark's from 1961 - 1983 and drove with Lark's OVER 1,000,000Km

the gentleman writer is big Hcardoner, the maintenance quality garage people was DREK!!!

It was perfect car and strong one.

And you are kindly requested to reduce your font-size. don't shout here!!!

The Forum Manager.

פורסם

שלום!

איזה מצחיק זה בדיוק אני נימצא במוזיאון הזה אי שם בצפון.

ודווקא אני חייב לציין שבימים האחרונים אני רואה צוות של 2 אנשים שמנקים ומתקנים את כל הפגמים של המכוניות

שזקוקות להן ובראש הם התחילו עם איזה טנדר פורד משנות ה-50 לא בדיוק זיהיתי אותו.

אבל הוא היה בצבע ירוק עם בד ברזנט בצדדים בצבע קרם מוקה שגם אוטו החליפו ועשו חדש.

הבאות בתור הם כנראה הקונסטה שבתמונה שבכתה ואחריה הלארק היפייפיה.

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם
As ex owner for 5 Lark's from 1961 - 1983 and drove with Lark's OVER 1,000,000Km

the gentleman writer is big Hcardoner, the maintenance quality garage people was DREK!!!

It was perfect car and strong one.

And I'm quite sure that not everybody here knows English as well as you do, so please explain what is a "big Hcardoner"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...