רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מה זה ומה הקשר??
-
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לפני כמה ימים שאלתי אותכם איפה אפשר לעשות שירותי גרירה לרכב עניתם לי "זברה " היתקשרתי לשם ואמרו שרק אם אתה מנוי למועדון ה 5 רק אז החברה תעשה לך מנוי לגרירה רציתי לשאול אם ישנן חברות של שירותי דרך שעושות מנוי מבלי להיות מנוי למועדון ה 5 ואם אין אז מה מועדון ה 5 מביא לי כמנוי שלהם בברכה אלכס
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
VETERAMA - יריד חלפים בגרמניה אוקטובר 2007 - זה הזמן להתארגן
מאת Guest AKICHU- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
VETERAMA הרכב של שתי המילים VETERAN MARKET. מה שהתחיל בשנת 1975 במנהיים, יוזמה של שני אספנים, התפתח והפך ליריד החלפים הגדול באירופה, לכלי רכב מתוצרת גרמנית בעיקר, מכוניות ודו"ג. למעלה מ 3000 מציגים, ו50,000 מבקרים בשנה שעברה, מתקיים כל שנה בסוף השבוע השני של אוקטובר, והשנה הוא נערך בתאריכים: 13-15 באוקטובר כאן אירית
-
BEAULIEU - THE INTERNATIONAL AUTOJUMBLE 2007
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 611 צפיות
האירוע המפורסם ביותר בביולי אנגליה הנו - THE INTERNATIONAL AUTOJUMBLE המתקיים כל שנה בסוף השבוע השני של ספטמבר ואשר אליו מגיעים למעלה מ30,000 מבקרים, זהו היריד הפתוח הגדול ביותר לכלי רכב אירופאיים. ביריד כ2000 עמדות מכירת של חלפים , היריד מתקיים יומיים על מנת לאפשר למבקרים לראות הכל (האמינו לי זה לא מספיק!!! הייתי שם 9 פעמים). בעלי/ות ענין באספנות , שיפוץ סתם מתלהבים/ות, קשה יהייה לכם שלא להתלהב מהאיכות המגוון והכמות של החלפים הזמינים ביריד. יחידת מכירת כלי הרכב הקלאסי תציג למכירה עד 200 כלי רכב , הזדמנות טובה להתחיל אוסף מכובד. כמו כן בביולי מוזיאון מוטורי ענק, לטעמי היפה ביותר ביבשת, אסור בשום פנים ואופן לפספס. היריד השנה מתקיים בספט…
-
ערב טוב לכולם! למרות שעדיין קצת מוקדם לחשוב על צבע, זה איכשהו לא יוצא לי מהראש! יש לפניי עוד דברים לעשות ולא ממש הגעתי עדיין לעניין הצבע. הבעיה היא, אולי היתרון הוא, שהורדתי את המזגן ברכב, מרצוני, אני פשוט מעולם לא הייתי מפעיל אותו, מלבדפעמיים או שלוש, ואז התבאסתי שזאת כבר לא אלפא ספרינט 1700 אלה בכיוון של 1300 . בכל מקרה המזגן ירד, כרגע הרכב בצבע שחור, 2 אלו ביחד + קיץ בארצנו הם מתכון לאסון (או לפחות מתכון להמון מקלחות ביום). אני מנסה לחשוב על צבע שימשוך פחות חום (חוץ מלבן!) ושהיא עדיין תהיה יפה, ועוד דרכים להורדת החום יתקבלו בברכה! כרגע הכי מושך אותי כתום... טעמי האישי. יש עוד עצות? אני מאמין שלכם יש יותר נסיון ממני! עמית.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראיתי אתמול חיפושית שנת 82 למכירה , האם יש סיכוי שרכב זה יוצר עדיין בגרמניה , או שמדובר ברכב מברזיל? ובכל אופן האם מי מחברי הפורום יודע עד איזו שנה יוצרו החיפושיות בגרמניה . תודה לכל מגיב מראש. מור.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
שלום , לצורך צילומי סרט תיעודי , דרוש וולבו . עדיפות לרכב סטיישן . כמובן רצוי במצב יפה ויצוגי . ניתן להשאיר פרטים בה"פ או בדוא"ל - ורצוי תמונה. תודה דודי
הודעה אחרונה מאת fiat500, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
מועדון פיזו סיטרואן ספורט ישראל מעוניין להזמין את כול בעלי העתיקות מבית פיזו וסיטרואן למפגש חברים שיערך ב 21/4/07 יום שבת הקרוב בשעה 11:00 בבוקר מאחורי פארק רעננה. מפה: נשמח לראותכם ולצרף אותכם לשורות אוהבי פיזו סיטרואן! לפרטים אפשר לפנות אלי בה"פ או בטלפון 052-3934204 תודה ובתקווה לראות אל כולכם.. שחר
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה לגבי שינוי מבנה לחיפושית המוגדרת כאספנות - האם אפשרי ? יש ברשותי חיפושית והחלום שלי הוא לבצע לה Top Chop (קיצור גובה הגג). מיותר לשאול אם הדבר ייחשב כשינוי מבנה - אך: 1. האם אפשרי מבחינה חוקית? 2. מהן התקנות לגבי שינוי מבנה לרכה אספנות ? יש בחור בשם שוקי מ"שוקי דרים קארז" (משפר רכבים ובונה בפיברגלס) שמציע בנייה אישית לפולקסווגן באגי. הוא לוקח חיפושיות אספנות, חותך אותן ובונה את הגוף בפיבר. איך הוא מקבל רישוי לזה? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 810 צפיות
מועדון PSI פיזו סיטרואן ספורט ישראל מזמין את כול בעלי רכבי האספנות של סיטרואן ופיזו מכול השנים למפגש של כיף פרטים מלאים אפשר למצוא פה! http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25735&start=0 כול הרוצה להגיע ולהציג את רכבו העתיק אנא צרו איתי קשר עלמנת שנכין לכם מקום מסודר. בהודעה פרטית או בטלפון 052-3934204 שחר
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- 3 תגובות
- 969 צפיות
שלום, אשמח לקבל קישורים והמלצות אם יש לחנויות ברשת שמוכרות חלקים (בעיקר סמלים וניקלים) לקדילק. העדיפות היא לחלקים חדשים. תודה ניר
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
היי הרבה זמן ניסיתי לשכנע את הבעלים הקודמים למכור והוא סירב,אך אתמול בבוקר קיבלתי טלפון ממנו ואמר שהוא החליט למכור!! ישר קפצתי אחרי העבודה אליו עם הכסף וחזרתי עם האוטו הביתה האוטו שנת 79 דגם קסטום ,תיבת הילוכים ידנית, צבע מקורי,מצב הבודי מעולה,מצבה הפנימי חדש לגמרי,יד 02 ומצאתי בתא שלה את ספר האחריות והחישבונית של החברה משנת 79!!!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
ניקוי חול ובריאות 1 2
מאת amitexc-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז אני יודע שניקוי חול מסוכן,כבר שמעתי וקראתי על אזהרות לא פעם... השאלה היא במה זה מסוכן? אם אני מוגן מבחינת נשימה(מסיכה עם פילטרים),ראיה(משקפי מגן אטומות לאבק),מה הם הסכנות הנוספות המתעוררות עם ניקוי החול? עור הגוף??? תודה לעונים עמית.
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154188 חברה! אירוע שעבר הרכבי אספנות היו רוב מכריע באירוע! מקווים לראות עוד במאי!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האם קיים מקום שעושה את זה בארץ ? ניקוי חול הוא כידוע לא פיתרון לכל בעיית חלודה ובהרבה מקרים נדרשת (אם כי לא עושים את זה) טבילת הרכב בחומצה. מידע רלוונטי מישהו ? הנה מעט רקע שמצאתי למי שלא מכיר את התהליך: Acid Dipping Primer Acid dipping is most closely associated with racing, where the process is used to thin steel body panels to reduce weight. A lot of '60s factory Super Stock cars had their sheetmetal dipped until it was literally paper-thin in the search for that extra few ounces of weight. While it is true that acid dipping removes metal, you have to leave the panels in the solution for a long period of time to seriously weaken them. The dippin…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
יום העצמאות
מאת UFD41-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהוא יודע אם מתוכנן משהו ליום העצמאות???????
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
בס"ד בעלי סוסיתא/סברה יקרים! שמי שחר ואני תלמיד תיכון ממרכז הארץ. במסגרת לימודי התיכוניים החלטתי לעשות יחידה במגמה בה אני לומד(ארץ ישראל) יחידה בשם גיאוטופ שבה חוקרים על כל דבר שעולה בראשך והוא קשור לארץ. מאחר ואני חולה רכב מושבע ואספנות החלטתי לעשות את הגיאוטופ שלי על מפעל אוטוקרס ז"ל. אשמח עם תוכלו לעזור לי בעבודתי בכך שעם בידכם חומר על מפעל אוטוקרס תפנו אותו אלי. עם ידוע לכם על אתרים באינטרנט שקשורים לכך אשמח עם תשלחו לי את החומר למייל שלי שהוא: [email protected] תודה רבה ולילה טוב!
הודעה אחרונה מאת shachar_k, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום, יש לי כאן חבילה עם חלקים לחבר שמשפץ את רכבו. סוף כל סוף הכל נמצא אצלי וכל החלקים נכונים, הגיע הזמן לשלוח ! אז מה כדאי ובאיזו דרך ? הדואר האמריקאי הרגיל ? UPS ? FEDEX ? ומה לעשות\לא לעשות בכדי לא להסתבך עם המכס הישראלי ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני חדש בערך בפורום והיום קנינו את הרכב הישן הראשון שלי (אופל קדט סידאן 76) ברצוני לשאול כמה שאלות בקשר גרירת רכב אספנות בשעות חרום היום היינו בחברת ביטוח והסוכן שלנו אמר ששום חברה לא עושה מנוי לגרירות לרכב שמלאו לו מעל 18 שנה אז ברצוני לשאול איך ואיפה אפשר לעשות שירותי גרירה? בכבוד רב אלכסנדר
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חברים זקוק לחוו"ד על ווליאנט 1973 כרכב ראשון מכל הבחינות, עלויות אחזקה בשימוש יומיומי וכדומה. תודה
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אינני יודע אם האתר התפרסם כאן בפורום. אם אינכם מכירים אותו - עשו הכרה: http://nrg.historychannel.co.il/?cmd=view_category יש בו המון תמונות ישנות יפות. הכנסו לקטגוריות השונות, ו/או לקטגורית מכוניות. האם יש בין האנשים המצולמים כאלו שהינם חברי מועדון? האם חלק מהמכוניות עדיין נמצא בידי חברי מועדון? בילוי נעים אבי.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היום דיברתי עם משרד התחבורה בתל אביב השאלה שהצגתי האם למשאית שמשקלה העצמי 8500 ק"גו והמשקל הכולל 16000 ק"גו יש אפשרות לשנות את המשקל הכולל ל 12000 ק"ג התשובה (בעל פה ) שאת המשקל הכולל קבע הייצרן ואין אפשרות לשנות את הנתון. מה יש לכם לומר על זה? לי זה נשמע מוזר, מה אכפת להם להוריד את המשכל הכולל? הרכב יהי יותר בטוח מה גם שאם יהיה אספנות אסור להשתמש בו להובלת משאות תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אשמח לקבל כל עזרה במציאת טרנספורטר פולקסוואגן באס משנות ה70 או אפילו 80 שנראה מספיק ישן (אפילו גרוטאה שלא נסע עשר שנים!) אשמח אפילו רכב לפני פירוק שאוכל לגרור ללוקיישן בדרום הארץ ולצלם אותו שם . המטרה היא שישמש כגזלן ולכן הוא אינו צריך ליסוע. כל מי שמכיר או ראה רכב כזה או יכול לעזור לי למצוא רכב כזה (עדיף באיזור הדרום) בבקשה ליצור קשר איתי בהקדם האפשרי [email protected] תודה רבה, רועי.
הודעה אחרונה מאת "טוליסתא", -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בע"ה ביום ה' הקרוב אני וחברתי מתחתנים, כמובן שמי שתלווה אותנו בליל הכלולות זו המרצדס(רק שלא תגנוב את ההצגה), הייתי רוצה רעיונות מקוריים לקשט אותה, לא משהו מגושם , תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת ofirmat, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני שוקל לקנות אחת כזאת שזקוקה לשיפוץ קל , הניירות שלה מוקפאים אבל את זה נסדר. מדובר בסטישן כזה. האם מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכב?
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחפש חברת גרירה המבצעת ביטוח גרירה לרכב אספנות. אשמח לטלפון והמלצות .
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, החלטתי להחזיר לחיים את החיפושית שלי, מאחר ומבחינה מכנית היא כמעט מושלמת אני צריך לעשות לה רק פחחות. הייתי רוצה בבקשה המלצה על פחח מקצועי מאיזור חיפה/טבריה שכבר עבד מספר פעמים על חיפושיות ויודע לתקן חורים עם ריתוך טלאי פח וגם יודע להפריד את הגוף מהריצפה לצורך העבודה ובמחיר שפוי! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אלכסנדר, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז חזרתי מהודו ארץ מהממת ומעיקה ,מהפנטת ומיאשת . תרבות נהיגה של ג'ונגל ,אבל עם תרבות. רכבי אספנות שיוצאים מהמפעל ,ורכבי יוקרה שלא רואים בארץ. עולם אחר . אחרי 7000 ק"מ+- על אופנוע 92 טכנולוגיה 70 בערך . ואחרי 5 חודשים . אני שוב כאן כמה חברים בקשו ממני פריטים מהודו . עקב כך שחזרתי בהפתעה ההספקתי מעט בעיניין הזה. נמרוד יש לי שני מספרים בשבילך . לגבי השניים האחרים ,רן והבחור עם הלמברטה ריקשה ,וכל מי שרוצה חלקים מהודו . יש בחור אנגלי שגר בדלהי ומנהל חנות אנפילדים . יש לי מייל שלו ,והוא מוכן (בתשלום כמובן ,זוהי פרנסתו) לשלוח כל הזמנה לארץ. אני אשמח לעשות את הקישורים אליו לכל מי שירצה (אני לא לוקח כסף). כרגע הוא בחופש לחודשיים בערך . כל מי …
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האם הגיפ שייך למישהו כאן? והאם הוא עוד קיים?
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אתמול החלטתי להניע את החיפושית שלי אחרי שעמדה 5 שנים! כמובן שהיה צריך לסדר כמה דברים כגון: ניפוח אויר בצמיגים, החלפת צינורות דלק, פילטר דלק חדש, ניקוי מאייד, ניקוי מפלג, החלפת שמן. והופ.... היא התעוררה. פעם ידעו איך לבנות מכוניות!
הודעה אחרונה מאת amitexc,