Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי האישית? רכב כזה צריך להיות בצבע יפה ועם קצת ניקלים. אני נורא אוהב את הסובארו של משה, ואם הייתי במקומך הייתי הולך בכיוון הזה (אולי בצבע אחר, אדום\שחור).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האוטו עדיין עם הצבע המקורי(למרות שהוא דהוי בכמה מקומות)

חשבתי להשאיר אותו איך שהוא ,רק להעביר אוטו פוליש-ווקס וזהו...או שאתם חושבים שעדיף לצבוע?

ואם כבר לצבוע,..אז גם באותו צבע? או בשחור?:wink:

לגבי הג'נטים אני מעדיף את הרגילים עם הטסות הקטנות המקוריות ..כי את המגנזיום יותר מתאים לדגם ההרדטופ(מקווה לרכוש בקרוב אחד באותו צבע של האוטו הזה,כרגע מתנהלים משא ומתן עם הבעלים).

תמונות של הרכב באור יום:

לצבוע או לשמור על הצבע המקורי?(לא מטעם קמצנות)

קשה לקבוע לפי התמונות, אבל יש לדעתי "קסם" מיוחד למכונית כאשר היא עדיין בצבע המקורי שלה. אם פוליש-ווקס מביא אותה למצב סביר-פלוס, אני הייתי משאיר אותה כך.

לגבי הג'אנטים - קאסטומים לא נמכרו עם חישוקי מגנזיום, ולעניות דעתי הם גם לא יראו יפה על המכונית.

הג'אנטים של הקאסטום היו במקור בצבע אפור-כסף, עם הפקקים הקטנים שיש לך ועם חישוקי ניקל על ההיקף (כמו שיש ברכב של אזולאי).

דעתי - עשה פוליש-ווקס, צבע את הג'אנטים לאפור-כסף, תוסיף חישוקי ניקל, ויש לך בונבוניירה שעושה לי הרבה נוסטאלגיה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני הייתי מתקן את הפח במקומות שהחליד ומחדש את הצבע בצבע המקור, מה שבטוח על פי התמונה שאת הבולמים צריך להחליף דחוף! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל, דעתי בנושא הצבע.

הכל, באמת הכל חוץ מהבז' הזה (מותר לי, המכונית שלי צבועה באותו צבע בדיוק :lol:).

וכן , זו לא פעם ראשונה שאני אומר את זה :oops: .

אני לא אומר להתפרע עם צבע מודרני, כי דווקא לסובארו יש הרבה גוונים ברוח התקופה ההיא -

חום, תכלת, אדום (בורדו מיטאלי לדוגמא) תעיף מבט פה : http://www.ultimatesubaru.org/Literature/brochures/brochures-68-79.html

וגם על הסובארו היפהפיות של משה ואלוני (לאן הוא נעלם?).

צריך צבע שיבליט את הניקלים. בז' לא עושה את זה.

לגבי הג'נטים - מסכים לגבי המקוריים, צבע אותם בשחור וצרף את הניקל(ככה זה גם אצלי,בלי ניקל אמנם אבל צבוע בכסף מסביב)

והאוטו שלך? תתחדש! יפה מאוד, במיוחד עם הפנסים הכפולים. תמיד אהבתי את הדגם הזה.

בהצלחה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש!

לגבי הצבע- הכל תלוי, מה אתה רוצה מהאוטו: אם ברצונך להחזיק אותו כ"רכב אספנות אמיתי" במצב מקורי- הייתי אומר להשאיר את אותו הצבע, שאני, אגב, לא כ"כ אוהב גם כן (ואגב, בזמנו גם לא ממש אהבתי את הדגם הזה של הסוברו- אבל דברים משתנים)- אבל הוא מסמל תקופה שלמה בתולדות הארץ, אני עוד זוכר כמויות של סוברו בצבע הזה בכבישים- אני חושב, שזה היה הצבע, שהכי-סימל את הסוברו בזמנו, ולכן גם לדגם הזה, וגם לצבע הזה, יש מקום חם בלב שלי- כמשהו, שמסמל את החלק מה"ילדות השניה" שלי!

אבל אם אתה רוצה אוטו בשבילך וממש לטעמך- צבע באיזה צבע, שאתה אוהב- אחרי הכל- האוטו שלך, ואתה זה, שאמור להנות ממנו ומאיך שהוא נראה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבר"ה חכו עם העצות הרכב מפורסם כרגע למכירה ב יד 2.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
חבר"ה חכו עם העצות הרכב מפורסם כרגע למכירה ב יד 2.

קודם כל האוטו לא מוצע למכירה,אני אכן פירסמתי רק למטרה אחת ,והיא לראות כמה יש אנשים שמחפשים את הסובארו האלה, וכמה הם מוכנים לשלם עבורו.

רק שתדע...

האוטו היום בצהריים הוכנס למוסך פחחות באזור קלנסוואה ,ויצא משם בצבע שחור:lol:

אז את ההמלצות של החבר'ה התקבלו בברכה ומחר בבוקר אני נוסע לרמת אביב כדי לרכוש 4 צמיגים עם ה ''פס הלבן '':wink:

מגני בוץ עם הכיתוב '' SUBARU '' יורכבו גם

ואם אני ימצא מאוורר אני יתקין בתוך האוטו גם. אז למי שיש אחד למכירה ,אני מוכן לקנות.

לקראת מוצאי שבת אני נפגש עם חבר הפורום דרר כדי לקנות את הרדיו המקורי עם הכיתוב SUBARU.

אז חכו לתמונות, ובבקשה תמשיכו להמליץ על עוד רעיונות

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

שיהיה לך בהצלחה תהנה ממנה.אשמח לראות תמונות שלה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
קודם כל האוטו לא מוצע למכירה,אני אכן פירסמתי רק למטרה אחת ,והיא לראות כמה יש אנשים שמחפשים את הסובארו האלה, וכמה הם מוכנים לשלם עבורו.

אתה פרסמת למכירה רכב שלא התכוונת באמת למכור?

פורסם

אם אתה לא מוכר, מה אכפת לך כמה מוכנים לשלם עבורו? :roll:

האוטו היום בצהריים הוכנס למוסך פחחות באזור קלנסוואה ,ויצא משם בצבע שחור:lol:

לפחות אתה מחייך, הרשה לי להמר שהצביעה עלתה לך בין כמה מאות שקלים לכמה אלפים בודדים... הרשה לי גם להמר על התוצאה.

אז את ההמלצות של החבר'ה התקבלו בברכה ומחר בבוקר אני נוסע לרמת אביב כדי לרכוש 4 צמיגים עם ה ''פס הלבן '':wink:

מה לסובארו ולצמיגי White wall ?

מגני בוץ עם הכיתוב '' SUBARU '' יורכבו גם

אכן עוד פריט מקורי ונאמן למקור.:?

אז חכו לתמונות, ובבקשה תמשיכו להמליץ על עוד רעיונות

בסעיף ההמלצות קובי כבר נתן תשובה

אז אחרי שכולם החמיאו לך על המקוריות של הרכב, הלכת והשחתת אותו :shock: ?

קניינך - זכותך, אבל אכזבת כאן הרבה אנשים, במיוחד אחרי השאלות הראשוניות שלך שהעידו על בגרות ורצון אמיתי לשמר.

אחרי שאני קורא את מה שרשמת, כל מה שעולה לי בראש זה : עוד אחד שחושב שהוא הולך לעשות מכת חיו ב"שיפוץ" רכב אספנות ומכירתו ברווח.

אבל אני... מה אני מבין, תנו להמשיך לקשקש, כזה אני.

כאמור (לפני שגנאדי מתעורר, רואה את השרשור ויחד עם דימה יוצאים להתנקש בך) קניינך - זכותך.

בהצלחה בהמשך התהליך (קשה לי לרשום את המילה שיפוץ).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אז אחרי שכולם החמיאו לך על המקוריות של הרכב, הלכת והשחתת אותו :shock: ?

קניינך - זכותך, אבל אכזבת כאן הרבה אנשים, במיוחד אחרי השאלות הראשוניות שלך שהעידו על בגרות ורצון אמיתי לשמר.

אחרי שאני קורא את מה שרשמת, כל מה שעולה לי בראש זה : עוד אחד שחושב שהוא הולך לעשות מכת חיו ב"שיפוץ" רכב אספנות ומכירתו ברווח.

אבל אני... מה אני מבין, תנו להמשיך לקשקש, כזה אני.

כאמור (לפני שגנאדי מתעורר, רואה את השרשור ויחד עם דימה יוצאים להתנקש בך) קניינך - זכותך.

בהצלחה בהמשך התהליך (קשה לי לרשום את המילה שיפוץ).

מה שכן מיוחד בפורום הזה, הוא זה שאני רואה אנשים שבאמת אוהבים את הקסם הנקרא'' רכב ישן\אספנות''.

ברק,האוטו עוד לא נצבע,אך הוכנס למוסך וזה לא סתם מוסך של עבודות פחחות וצבע חד פעמיות,זה בחור שעאבד 19 שנה במוסך פחחות וצבע ברח' במסגר(שכחתי את שם המוסך) והוא עובד מתחת לבית ויש לו את כל האמצעים המקצועיים ביותר כולל תנור איכותי.

האמת היא שכן אהבתי את המקוריות של האוטו הזה ,אך את הענין של ''הבלטת פסי הניקל'' משך אותי לכיוון הצביעה השחורה כולל הצמיגים עם הפס הלבן במצב שהג'נט ייצבע בשחור כמו באוטו של משה אזולאי.

הפחח עוד לא נגע באוטו (עדין עובד על אוטו נוסף) , ולפני הצביעה הוא הציע לעשות פוליש ווקס כללי והבטיח לי לקבל תוצאות מפתיעות אך לא השתכנעתי..

בבוקר התקשרתי אליו וביקשתי שיעשה את הפולש ווקס(למרות שדרש על זה 400 ש':? ) אך הוא בטוח במאה אחוז שאני יקבל תוצאה מצויינת.

צמיגים עם פסים לבנים על סובארו ראיתי בכמה קישורים שקיבלתי מהחבר'ה כאן, דוגמא:

19.jpg

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• תוכן חדש...