Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול ובריאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה אני אעדכן כשיהיה לי מידע בנושא.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אני לא חושב שאתה צודק.

בשביל אסבסט למשל צריך רק לנשום פעם אחת וזה מספיק.

לא מדובר באבק רגיל ולכן הסיכון בכך הוא גבוה מאוד.

במצבים שכסף יוכל לחסוך סיכון ובפגיעה בבריאות,אני מעדיף לבזבז את הכסף.

חשוב מאוד לא לזלזל באבק הזה,כי הוא יותר מסתם אבק.

מצטער ידידי אבל הפחידו אותך לחינם.

הבלוקים שמהם עשויים הבית שלך פולטים קרינה מסרטנת, שלא לדבר על חומרי ההדברה בפירות והירקות שאתה ומשפחתך אוכלים. וזה המקום להזכיר את האנטיביוטיקה שדוחפים לעופות. ואבוי לכולנו מהרשתות הסלולריות והטלפונים שמהם נקבל סרטן בראש. ומה לגבי סרטן ריאות מעישון פאסיבי (או אקטיבי)? סרטן עור מחשיפה לשמש? לחץ דם, הרוצח השקט, מלחיות במדינה כמו ישראל?

קח את הדברים בפרופורציה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תכנס לקישור ש-yuvk צירף ותקרא,כי לא נראה לי שעשית זאת.

אבל אם לך זה לא מספיק לי זה מספיק.

אז אולי זה נכון שהסתברות לחלות במחלה כתוצאה מחשיפה לסליקה היא נמוכה,

אך עדיין אני מעדיף להמנע מזה,זה לא עד כדיי כך פרנואידי אלה דברים שקורים(בסבירות גבוהה יותר מכל מה שציינת),

בדיוק כמו שסרטן העור נגרם כתוצאה מחשיפה לשמש ובדיוק כמו שסרטן הריאות נגרם כתוצאה מעישון...

אז כאשר אני אחשף לשמש(כשאני אלך לים לדוג') אני אמרח קרם הגנה או שאני לא מעשן גם בגלל הסיכון לחלות בסרטן.

אתה רוצה לקרוא לי פחדן,חופשי,אין לי בעיה עם זה...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מצטרף לעמית... ובמיוחד שיש אלטרנטיבות לשימוש בחול. המדיות היעודיות יעילות יותר מחול - חזקות כשצריך (סיליקון

קרביד) או עדינות יותר (קליפות אגוז) או מסיסות במים ולא משאירות גררים קטלניים במעבר שמן ומים (סודה לשתיה) וכו'.

עכשיו רק נותר למצוא איפה ניתן לקנות מדיה ב א ר ץ . . .

:turn-l:
פורסם

אני יודע שסודה לשתיה זה סביב ה23 ק"ג לשעה של ניקוי , ורכב זה כמה שעות.

מה שכן , אתה צריך סודה לשתיה שמיועדת לזה ( אותו חומר , רק מגיע יותר גס ).

23 ק"ג זה כמו שק של דשן בגודל , לדעתי זאת האופציה הכי זולה אחרי חול.

• תוכן חדש...