Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הסכמה איך אמור להיות מורכב המזגן, רק לא זוכר אם היא של 33 או של ספרינט. אם אני לא טועה הרדיאטור שח המזגן לא חוסם את רדיאטור הקירור.

בספרינט הקטנת תא הכפפות עוד סביר, וממתחת יש עוד קופסא שהרגליים נתקעות בה, בכל מקרה מישהו ראה את המזגן בראלי דור 2? יותר נכון מישהו ראה את התא כפפות? פשוט אסון.

עכשיו עוד התלבטות, מה דעתכם על הצביעה עם טמבונים או בלי? בעקרון אני מתאר לעצמי שהצבע מהטמבון שהוא מפלסטיק יתחיל להתקלף מהר מאוד. ראיתי פעם צביעה של חצי טמבון ואני אחפש תמונה, זה משהו שנראה לי די יפה (צביעת טמבון עד קו מסויים).

צבע כסוף שממש התאהבתי בו (בכלל בצביעה) ותמונות של צביעת פגושים עד קו מסויים.

עמית.

24.jpg

3.jpg

17.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור