רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ממש אוניה
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
רציתי קצת או יותר נכון הרבה מידע על חיפושית טיפולים,צריכת דלק,יציבות,אמינות וכו אני מעוניין לקנות חיפושית ורציתי לדעת עליה קצת מידע
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
ספרות טכנית
מאת Yishay- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש חלופה ל"יאיר" מרחוב החשמל בת"א. זקוק ל Technical data tune up and service specifications או car service data או כל סוג מקביל. מדובר על רכבים אירופאים + יפן \ ארצות המזרח + אמריקאי. ניתן כמובן כל סוג רכבים בספר נפרד. שנים : בערך 2000 וצפונה ( למרות שזה לא אספנות) אפשרי גם CD. היכן מוצאים \ קונים \ מזמינים ? ישי
הודעה אחרונה מאת umi4u, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לא ארחיב רבות, כולם יודעים שחיפושית זהו רכב זול לקניה ולאחזקה, ואפילו המודלים הישנים והנדירים באמת לא ייזכו בארץ להערכה שלה הם ראויים. כולם גם יודעים, שכולנו חולי נפש פדנטיים שלא יחסכו שקל על הגרוטאה שלהם. אבי כבר תקופה ארוכה דוחף אותי לגישה של לבנות את הרכב מבפנים החוצה, להפשיט לשלוח לפחחות, לטפל בחלודות. ואז להתחיל להרכיב לאט לאט - כאשר ה-Bug issue כבר טופל ולשאר יש זמן. השיטה שאני דוגל בה - שהרכב כרגע Daily Driver ולאט לאט אני אוסף חלקים שחסרים לאוטו - לא נראת לו, ובורחת מהבעיה האמיתית שלו. אז עשיתי החלטה, ונסענו אתמול לפחח בשפרעם. הוא עבר על הרכב בסבלנות יתרה, הראה לי כל נק' שצפויה פגיעה, הבין את הראש החולה שלי ונתן הצעה מכובדת (שעושה לי חור…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 7 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
למכירה שברולט אל-קמינו 79' 5700 סמ"ק 8V מצב מכני מצוין צריך קצת קוסמטיקה
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
צביעת שילדה
מאת zulu- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מבקש עיצה: ביצעתי ניקוי חול לשילדת הרכב, השאלה אם לצבוע קודם עם צבע יסוד על בסיס עופרת ולאחר מכן בצבע בסגנון המרייט או אפשר ישירות בהמרייט?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
טוב לאחר זמן רב שלא כתבתי ( הייתי עסוק בפרוייקט שלי) עוד לא גמור בשלבי חשמל אחרונים ולאחר מיכן צבע ,אני מצרף כמה תמונות להנאתכם
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, לרגל שנה להקמת קבוצת סוסיתא ולרגל יום העצמאות הקרב ובא יתקיים מפגש שני של הקבוצה. הטקס יתקיים ביום ו', 20.4.07, בשעה 17:00, במקום המפגש הקבוע ,"קופי טו גו", אוניברסיטת תל אביב. רישום מוקדם לאירוע אצל אבי גרוסברג ויורם מקובר בטל' נייד 0523614260 . מוזמנים לאירוע כל חברי מועדון החמש, וכמובן בעלי רכבים מדגמי אוטוקרס ישראל. בעלי הרכבים מתוצרת אוטוקארס מתבקשים להגיע בשעה 15:30 לצורך סידור המכוניות לתצוגה. חשוב- המפגש פונה לחברי מועדון שחברותם בתוקף- מי שעדיין לא חידש חברות מוזמן לעשות זאת במשרד המועדון, טל' 037318818. בברכה, סמדר - משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת יורם, -
Carlisle Spring Event 1 2
מאת ג'ק-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
"שוק עתיק" אמריקאי למהדרין. האירוע השנתי החל אתמול בקארלייל פנסילבניה וימשך עד יום ראשון הקרוב. אני מתכוון להיות שם בשבת הקרובה, יש עוד נציגים? http://www.carsatcarlisle.com/spring/details.asp בנוסף, באותו המקום בעוד חודש בדיוק תערוכת נושא: Import cars/Replicar שעלולה להיות מעניינת לא פחות. http://www.carsatcarlisle.com/import/index.asp תמונות בהמשך.
-
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ברשותי אל קמינו משנת 1980 ברשיון הרכב לא מופיע נפח המנוע אני יודע שהמנוע הוא V8 המוכר אמר שנפח המנוע הוא 5000 סמ"ק אבל קראתי הודעות בפורומים שונים שבין השנים 1979 ועד ל1982 הגיע הרכב עם מנוע 5700 סמ"ק איזה מנוע יש לי ברכב ? כמה כוחות סוס יש למנוע? כמו כן אני מעוניין בכל מידע לגבי הרכב שברשותי בשבוע שעבר התחלתי בשיפוץ הרכב ,הרכב לא נסע יותר מ 9 שנים השלב הראשון הוא שיפוץ והחלפה של כל החלקים המכנים שלא תקינים שלב שני להעביר את הרכב בדיקה במעבדה לפני טסט שלב שלישי שיפוץ קוסמטי של חוץ ופנים הרכב תודה מראש מיכאל
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבה מפולגז , תהנו ישי http://www.fullgaz.co.il/focus/japan-harley.php
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
נרכשה עוד סובארו 79' 1 2
מאת סייארה- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
הכל היה במקרה,ממש במקרה פגשתי את הבחורצ'יק בכרמיאל נוסע עם הסובארו הנ''ל . עצרתי אותו,נבהל ממני,הופתע שאני שואל אותו ומתעניין לגבי הDL שלו,הוא צוחק,חושב שסתם אני מסתלבט. בסופו של דבר הגענו למסקנה שאני הקונה והוא המוכר . צ'יק צ'ק משיכת כסף והעברת בעלות בדואר,אבל איכזב אותי בכך שהפסיק את הביטוח 2 שעות אחרי סגירת העיסקה . חבל ,דווקא רציתי להגיע למפגש סובארו הקרוב איתה,כי הקסטום עוד לא מוכנה לטסט . בכל זאת, אני הכי מבסוט בכך שאהבתי לסובארו הולכת וגוברת.. יש על הדרך גם טנדר 4X4 שכבר שנים לא היה בשימוש,מחר בעזרת ה' אני יקפוץ לבעלים שלו כדי לנהל משא ומתן בתקווה שצא משהו.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
חג עצמאות שמח לכולם חיים
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאחר בדיקה מקיפה של צביקה, מתברר כי שני הקרבורטורים של האוסטין הילי ספרייט דפוקים מהיסוד - אין טעם לשפץ. התאמתי סעפת לקרבורטור בודד. מדובר ב SU הותיק שישב על כל מנועי המיני מיינור (וטריומף...?) יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג (בארץ) קרבורטורים כאלה, במצב ובמחיר סביר? שניים עדיפים אבל גם אחד יעשה את העבודה. למישהו יש נסיון בהסבה משניים לאחד?? -ולמי שמתכנן לכתוב "לא כדאי, האוטו יפסיק להיות ספורטיבי", אומר - אני מוכן לוותר על "ספורטיביות" תמורת עבודה יותר נקיה של המנוע. גם ככה הפסקתי מזמן להתחרות במרוצי דראג.. אגב, במעבר לקרבורטור אחד, פגיעה ביכולת קירור השסתומים לא קיימת במנועים האלה. ביררתי. אני טועה? T
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
אתר שהעליתי לאספני טילוני ICM האתר יעסוק בשיפוץ,השגת חלקים,כתבות וכל מה שקשור לטילוני ICM בפרט ובדו גלגלי בכלל. אשמח לקבל את "הארותכם והערותכם". מקווה שיהיה לעזר. כתובת האתר http://icm.ios.st/Front/NewsNet/newspaper.asp חיים
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
Das Awkscht Fescht - נסו אתם להגות את זה - יריד ענתיקות
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 856 צפיות
ובתרגום חופשי "פסטיבל אוגוסט" החוגג 44 שנים לקיומו. בכל שנה בסוף השבוע הראשון של אוגוסט מתקיים פסטיבל קייצי במקנגי בפנסילבניה המציע חבילת כייף נוסטאלגית לכל המשפחה שכוללת בין היתר תצוגת כלי רכב עתיקים, תצוגת צעצועים עתיקים, שוק פישפשים ועוד. השנה זה מתקיים באוגוסט 3-6 טרם יסוד מסורת זו, התקיים אירוע מקומי בפארק שהיה בעיקר לצורך גיוס תרומות, במהלך ארבעת העשורים הבאים, גדל והתרחב האירוע עד אשר הגיע לממדיו כיום, ונכון לאירוע האחרון ארח למעלה מ 40,000 מבקרים , 2700 תצוגות שונות , שוק פישפשים עם יותר מ600 עמדות מכירה, כל זאת בזכות מתנדבים מהמועצה האזורית וחברי מועדון Ontelaunee Antique Car Club לפרטים נוספיםהקליקו אירית
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 961 צפיות
שימו לב למחירים שהם יותר שפויים מאלה שבירידים הגדולים. בסוף הכל נמכר באותו מחיר... http://www.smilingpapajohns.com/html/classic_cars.htm
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באמצע אפריל התקיים האירוע החצי שנתי לענתיקות בקרלייל שבמדינת פנסילבניה. קרלייל ממוקמת טוב מאד בין וושינגטון וניו יורק והמתחם שבו מתקיים הארוע נגיש ונח מאד להתמצאות. העיר עצמה אגב יפייפיה עם ניחוח ל טעם והמון חנויות של ענתיקות (לא מכוניות...). האוירה בארוע היא נינוחה וטובה, ישנם עשרות אלפי מבקרים (ומבקרות, לא רעות, כמו שאתם רואים...) אבל אין צפיפות, אין רעש ואין דחיפות. אז הנה כמה לקטים: המתחם מחולק לשניים: האוהלים זה השוק, שבו מאות מוכרים, חלק מהבית וחלק נציגי חברות גדולות יותר. למרות שזה נראה מבולגן, הכל מחלק ל"רחובות" ומספרים והקטלוג שמחולק בכניסה עוזר להתמצא. והתמונה השניה מראה את מתחם המכוניות למכירה..מאות מכוניות מכל הסוגים והמינים. תמונות נוספות מראות ד…
-
-
- 17 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
מבקש עזרה בחישוב עלויות יבוא ממי שכבר עשה את זה. הרכב שמעניין אותי הוא ביואיק ריביירה GS מהשנים 71-73 במצב 2-3 הן נמכרות באי ביי בסכומים של 1500- 2500 דולר, וזה בערך גם המחירון שלה לפי קראוס. מה הם עלויות המשלוח, רישום, מיסים ישירים ועקיפים וכו...? תודה לעונים, דימה.
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
The AACA National Fall Meet -Hershey Pennsylvania - זה הזמן להתארגן
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יריד הסתיו של ה- AACA מתקיים כל שנה בהרשי פנסילבניה וזאת החל משנת 1955, השנה היריד יתקיים באוקטובר 10-13 היריד ממוקם בהרשי היפיפיה עיר השוקולד שבפנסילבניה ,ויריד חלפים זה הקרוי גם THE FLEA MARKET ונחשב לתצוגת רכב עתיק הגדולה בארה"ב. למעלה מ-9,000 עמדות מכירה, למעלה מ-1,000 כלי רכב למכירה ועוד כ-1,500 כלי רכב בתצוגה. כבכל שנה היריד משמש מקום עלייה לרגל של מבקרים מכל רחבי ארה"ב וגם ממדינות מרוחקות יותר למשל ישראל...ביריד נתן למצוא לא מעט כלי רכב יוצאי דופן וחלפים למכביר. אחד האירועים החשובים הנו תחרות שמאורגנת ונשפטת ע"י ה- AACA ואשר מטרתה היא להעריך את האומנות והמיומנות בהן שוחזר כלי הרכב על מנת להביאו לאותו המצב בו היה כאשר עזב את פס הייצור (תחרות משלנו ב…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה יקרים... רציתי לדעת את התעניינות שלכם בנוגע לטיול מחר בהתראה קצרה כל כך, באיזור המרכז לכיוון הדרום... במידה ו..תיהיה התענינות בנושא הנ"ל,נארגן מסלול נחמד! מי בפנים? אני בפנים!
הודעה אחרונה מאת "טוליסתא", -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי עוד סיפור עם הרכב שלי, כרגיל... בכל מקרה נלך מסביב ונגיע לעיקר הרכב הוא 1.7 בעבר 1.5, כאשר השתילו בו 1.7 כנראה המנוע הגיע מיבוא בלי קרב' עליו ולכן הותקנו קרב של המנוע 1.5 (36 מ''מ) ולא איך שאמור להגיע מנוע 1.7 (עם 40 מ''מ). קרב' 40 מ''מ מצאתי ולקנות אותם זה בעצם לחזור למקור של המקור. ניתן להשתדרג לקרב' 44 מ''מ ועם עוד כמה שטויות להעלות טיפה את הספק הספרינט, 4 מ''מ שמתאימים לי ניתן למצוא בחיפושית 2.0 או בפורש ישנה. מכאן אני מעוניין לקבל הכוונה אם ידוע למישהו איפה אני יכול להשיג את הקרב' האלו בארץ, או חלקי חילוף לרכבים שצויינו (בתקווה שיהיו גם קרב' מהרכבים). עמית.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר שלי מחפש חרט לצורך ייצור של מספר חלקים. מיקום - ירושלים או תל-אביב. בנוסף עלתה על הפרק אפשרות של לרכוש מחרטה קטנה (ביתית). יש המלצות למכונות או מקומות שמוכרים אותן? לפני כ-10 שנים הופיע בקטלוג של ישראכרט מכונת חריטה ביתית, שיכולה לחרוט גם אופקית וגם אנכית, וזה בעצם הסוג שנשקל לקניה. תודה, לב
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למרות כל השירשורים בכוונתי להביא סו"ס רכב משיקאגו ארה"ב (הרכב כבר מחכה לי שם) . כחבר במועדון ה-5 האם משהו ממועדון ה-5 יכול להדריך אותי ? ( כמו מה העלות של יבוא רכב לארץ . הובלה לנמל בארה"ב , שחרור בארץ ,מיסוי, רישוי , העלאה לכביש . האם יש משהו שמבצע את העברה DOOR TO DOOR והאם כדאי ? (לא מעאכרים) , במה צריך להצטיד ? )
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות \ תובנות לגבי יבוא חלקי רכב ארצה (חברות שונות, מחירים, עמילות מכס וכו), ארגז של מטר על מטר, בערך 100 ק"ג. תודה.
הודעה אחרונה מאת AutoCool, -
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
הי שמי אשר גנון , בן 40 , נשוי +3, מהנדס בהכשרתי ועובד בחברת הייטק במרכז, המכונית הראשונה שלי היתה 2CV שנת 64 ומאז הרבה ישנות וטןבות היום אין בבעלותי רכב אספנות אבל יש תכנון לעתיד הקרוב, ובינתים , וזאת בעצם המטרה העיקרית של ההןדעה הזאת , אני חייב אבל פשוט חייב להשתתף בטיול הקרוב לירדן ביולי, מאחר ואין ברשותי מכונית ישנה כרגע אשמח להצטרף (לבד או עם אישתי באם יש מקום לשנים) למישהו שנוסע, אז אם מכל סיבה שהיא אתם יכולים לצרף אותי אשמח, מוכן להשתתף בהוצאות הדלק וכל שידרש. אנה צרו קשר 0544933062 [email protected]
הודעה אחרונה מאת asherga, -
- 3 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי. אני צריך אוטו גלידה ישן/אוטו גזלן ישן (שנות ה60,70) עם בעלים סימפטיים שאוכל לקחת את האוטו לדרום (אפילו שהוא ינהג) ולהשתמש בו במשך יום צילומים אחד (שלא ינוע רק שיעמוד במקום!). מצאתי 2 בבת-ים הם שייכים לאותה משפחה ואחרי נסיונות שכנועים וכול' הם כמו קיר בטון לא מוכנים להזיז את האוטו במילמטר בעד שום סכום אפילו. אומרים שהוא עדיין משמש לעבודה (הייתי מוכן לשלם יום עבודה אבל מפחדים כנראה על האוטו למרות שהייתי מוכן לגרור אותו) אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי בעניין זה אני אודה לו מאוד ואם זה יצליח אזמין אותו למנה פלאפל על חשבוני באיזור המרכז. מבוקש גם ג'יפ פתוח שיכול להראות משנות ה70 (לא חייב להיות ישן) לסצינה של נסיעה של כמה קילומטרים על כביש באיזור הדרום. ול…
הודעה אחרונה מאת roeizzz, -
אז כך לפני חג הפסח מסרתי לציפוי כמה חלקי ניקל . הבחור שם אמר מייד אחרי החג החלקים מוכנים אחרי החג צלצלתי לגלוונומטה הבחור ענה לי שאני צריך להיות בסובלנות עם אני רוצה ציפוי הודעתי שאני מגיע לקחת את החלקים כי הוא לא עבד עליהם. איך שאני מגיע כל החלקים מחכים לי על השולחן אבל לאחר ניקוי חול גלוונומטה הזה ניקה אותם לאחר השיחת טלפון והוסיף זה מה יש אני לא רציני תחפש לך מצפים אחרים. אמרתי בליבי כאשר אבדנו אבדנו החלקים נשארו אצל גלוונומטה לציפוי היום הגעתי לקחת את החלקים המצופים אבל בגלל לחץ זמן לא בדקתי את החלקים בציציות אז כך החלקים חסרים ציפוי משופשפים בצורה מגעילה וחלק אחד שבור ברמה של חסר חתיכה הניקוי חול היה כל כך חזק עד שאחד החלקים הפך למסננת לאחר ש…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
מה המצבר הקטן ביותר שיתאים לרכב הנ"ל? יש 6 צילינדרים ורדיו אבל פרט לפנסים אין "זוללי חשמל". תודה. pills11.com )
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי רשיונות וכמה שאלות לגבי מועדות ה-5 היקר. לגבי רשיונות: 1) כמה עולה להפקיד את הרשיונות ולהוציא אותם מהקפאה? 2) האם ניתן להעביר בעלות על רכב כאשר רשיונותיו מוקפאים? 3) כאשר אני מוציא את הרשיונות מהקפאה, איך ניתן להוביל את הרכב למשרד הרישוי להעברת טסט? לגבי מועדון ה-5: 1) ברצוני להצטרף, האם אני חייב להיות בעל רכב אספנות? (אני רוצה להראות תמיכה באספנות רכבים בארץ בכלל ובמועדון ה-5 בפרט). עוד כמה שאלה כללית: 1) אני מעוניין בקנייה של רכב אספנות (ככל הנראה מיני מיינור), ואני צריך מקום לאחסן אותה. האם משהו מכיר מקום שניתן להשכיר ע"מ לאחסן את הרכב וגם לעבוד עליו בשבתות (אמצע שבוע - צבא) שבת שלום, נאור
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 782 אורחים (הצג רשימה מלאה)