Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

The AACA National Fall Meet -Hershey Pennsylvania - זה הזמן להתארגן


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יריד הסתיו של ה- AACA מתקיים כל שנה בהרשי פנסילבניה וזאת החל משנת 1955, השנה היריד יתקיים באוקטובר 10-13

 

היריד ממוקם בהרשי היפיפיה עיר השוקולד שבפנסילבניה ,ויריד חלפים זה הקרוי גם THE FLEA MARKET ונחשב לתצוגת רכב עתיק הגדולה בארה"ב.

 

למעלה מ-9,000 עמדות מכירה, למעלה מ-1,000 כלי רכב למכירה ועוד כ-1,500 כלי רכב בתצוגה.

 

כבכל שנה היריד משמש מקום עלייה לרגל של מבקרים מכל רחבי ארה"ב וגם ממדינות מרוחקות יותר למשל ישראל...ביריד נתן למצוא לא מעט כלי רכב יוצאי דופן וחלפים למכביר.

אחד האירועים החשובים הנו תחרות שמאורגנת ונשפטת ע"י ה- AACA ואשר מטרתה היא להעריך את האומנות והמיומנות בהן שוחזר כלי הרכב על מנת להביאו לאותו המצב בו היה כאשר עזב את פס הייצור (תחרות משלנו במתכונת דומה מאורגנת ונערכת ע"י מועדון החמש בחנוכה כל שנה).

 

הרשי הוא המקום לאספן ולכל חובב כלי רכב אמריקאי עתיק, על אף שנתן למצוא גם יצרנים ממדינות אחרות, כל זה יחד עם ניחוח השוקולדבאוויר...

בנוסף AACA מייחד פינה לילדים , בו מוצגים אוספים של ילדים (דגמי כלי רכב, מטוסים, עבודות יד וכו').

מצורף צילום אווירי להמחשה עד כמה המקום מצומצם…… :wink: הצילום הוא מ 2003 אבל זה רק גדל משנה לשנה

 

ישנם גם סידורי לינה במקום ולהלן מידע

 

שבוע לפני כן בתאריכים אוקטובר 3-7 מתקיים יריד חלפים בקרלייל פנסילבניה , היריד קטן הרבה יותר אבל מומלץ גם כן, וכפי שכתב חבר מועדון יקר משה גיסיס באחד מהאבטומובילים "מי שריח השוקולד מפריע לו שיסתפק בקרלייל"

 

כאן

 

 

 

נסיעה טובה ושופינג מוצלח

אירית

 

 

 

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 1176x968 והיא שוקלת 162KB.

aerial2003.jpg

__________________

פורסם

כמה טיפים

 

שני המתחמים של קרלייל והרשי מצויים במרחק חצי שעה נסיעה אחד מהשני כך שניתן להזמין מלון אחד.

למי שמתכוונים לנסוע כדאי להזמין את המלונות כבר עכשיו כי מהר מאד אין מקום.

הארועים הם למיטיבי לכת, מסתובבים קילומטרים ולכן רצוי להצטייד בנעלי ספורט הליכה טובות ומשומשות, כובע, מים שכדאי לקנות מחוץ למתחם ואפילו משחת שיזוף למי שרגיש.

כדאי להצטייד במזומנים כי רוב הדוכנים הקטנים לא מקבלים כרטיסי אשראי.

כדאי להשוות מחירים. ההבדלים יכולים להגיע ל 100%...

צאו מנקודת הנחה שלא תספיקו להקיף הכל ולכן התיחסו ברצינות לקטלוג שמחולק בכניסה לארוע.

כדאי לבקר בסביבה שהיא יפייפיה. בהרשי נמצא המוזיאון של AACA ולא רחוק, בעיר יורק, נמצא מפעל הרלי דוידסון שמקבל קהל לסיורים מאורגנים בפסי הייצור. קרלייל עצמה היא עיירה משוחזרת ובה המון חנויות של ענתיקות (לא מכוניות). בסביבה נמצא גם שדה הקרב של גטיסבורג ממלחמת האזרחים של ארה"ב.

איזור ה"אמיש" נמצא 20 דקות מהרשי. זוהי כת שנמנעת מחידושים טכנולוגיים ונוסעת בכרכרות...במרכז האיזור הזה נמצא מוזיאון רכבות ורכבת קיטור שנוסעת בין החוות בסביבה.

ליד מתחם הרשי נמצא אאוטלט גדול למי שמעוניין בבגדים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אוי אירית, אירית.

היריד הוא הבירה (של הענתיקות...)

 

ותוספת לטיפים:

שדה התעופה שהכי נח להגיע ממנו בנהיגה הוא ניוארק. נדמה לי שהוא גם היחיד שאין צורך בתשלומי אגרות כדי להגיע ממנו להרשי/קרלייל. (למעט אגרה אחת בפנסילוניה שהיא כמובן משותפת לכל שלושת שדות התעופה של ניו יורק).

אני מציע מי שיש להם טיפים נוספים, שיוסיפו כאן לשירשור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

×
×
  • תוכן חדש...