Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Spring Carlisle

Benni Haspel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע אפריל התקיים האירוע החצי שנתי לענתיקות בקרלייל שבמדינת פנסילבניה.

קרלייל ממוקמת טוב מאד בין וושינגטון וניו יורק והמתחם שבו מתקיים הארוע נגיש ונח מאד להתמצאות. העיר עצמה אגב יפייפיה עם ניחוח ל טעם והמון חנויות של ענתיקות (לא מכוניות...).

האוירה בארוע היא נינוחה וטובה, ישנם עשרות אלפי מבקרים (ומבקרות, לא רעות, כמו שאתם רואים...) אבל אין צפיפות, אין רעש ואין דחיפות.

אז הנה כמה לקטים:

המתחם מחולק לשניים: האוהלים זה השוק, שבו מאות מוכרים, חלק מהבית וחלק נציגי חברות גדולות יותר. למרות שזה נראה מבולגן, הכל מחלק ל"רחובות" ומספרים והקטלוג שמחולק בכניסה עוזר להתמצא.

והתמונה השניה מראה את מתחם המכוניות למכירה..מאות מכוניות מכל הסוגים והמינים.

תמונות נוספות מראות דוכנים טיפוסיים. אפשר למצוא שם הכל אבל כמו בכל שוק צריך להשוות מחירים.

IMG_6003.JPG

IMG_6004.JPG

IMG_6007.JPG

IMG_6014.JPG

IMG_6016.JPG

IMG_6024.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ונעבור למכוניות

השתדלתי לצלם מכוניות שמוצעות בפחות מחמשת אלפים דולר. השברולט הענתיקה מוצעת ב 6500 דולר אחרי שהוא הוריד מ 9000, כך שלדעתי ניתן היה להוציא אותה בפחות...

שימו לב לפלקון רנצ'רו, האמא של כל האל קמינו למיניהם..כמעט קניתי אותה...

IMG_5996.JPG

IMG_6000.JPG

IMG_6011.JPG

IMG_6038.JPG

IMG_6018.JPG

IMG_6020.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

עוד מכוניות, האמ ג'י ,הפורד והסטודיבייקר מוצעות כמובן היותר מ 5K דולרים.

שימו לב למוסטנג, פוטנציאל טוב וזול אבל בלי מנוע.

לחובבי תחנות הדלק יש המון פריטים.

IMG_6005.JPG

IMG_6006.JPG

IMG_6028.JPG

IMG_6025.JPG

IMG_5995.JPG

פורסם
עוד מכוניות, האמ ג'י ,הפורד והסטודיבייקר מוצעות כמובן היותר מ 5K דולרים.

זו לא MG - זו רפליקה על בסיס של חיפושית - שים לב לג'אנטים.

יופי של תמונות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
וכמה מונמכות לליאור, קובי ולכל מי שאני לא מבין אותם....

תודההההה בני :) אני שמח לראות שלמרות שאתה לא מבין ומתחבר לעולם הזה, אתה מקבל את העובדה שהוא קיים ודואג גם לתמונות :lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בני, היו השנה ריביירות? או כמו שנה שעברה- כלום?

ואם אתה רוצה כזאת פאלקון רנצ'רו במצב מושלם, אבל ממש מושלם, דבר איתי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בלי קשר לענף האספנות,אני שואל את עצמי מתי אצלינו בארץ גם אפשר יהיה להעביר ארועים מהסוג הזה בלי דחיפות וכל הישראליות

פורסם

נאלצתי להתקשר לג'ורג' כי במהלך עריכת הכתוב, לא ידעתי איך לכנות את ה- AIR METER בעברית, הייתי בטוחה שהבלק אאוט שלי נובע ממחלה סופנית, אבל הבנתי שלמעשה אין לזה שם ממש והוא מכונה מתקן למילוי אוויר:lol:

לגבי שתי משאבות הדלק, השמאלית היא של FIRE-CHIEF מסוף שנות ה-60 ותחילת ה-70, הימנית קשה לי לזהות, אבל אני מניחה שהיא משנות ה-50.

באמצע; המתקן למילוי אוויר (ארוך מדי :? ), זהו ECO AIR METER אורגינלי משנות ה50 וערכו משופץ כולל הידית הקטנה בצד ימין לכיול והצינורית והטפס שלה כ-1,300 $.

מתקנים כאלו משנות ה -20 ערכם למעלה מ-5,000 $, זה בדרך כלל חלק מאוסף כולל של משאבות דלק ושמן של בעלי הובי זה.

הידית בתמונה של בני, לא מקורית וחסר הצינור, עדיין אני מניחה שהמחיר שלה היה לא פחות מ1,000 $ על פי איך שהיא נראית בתמונה - טל"ח

להלן תמונה של מתקן מושלם

dscn5710eebq5.jpg

אירית

• תוכן חדש...