רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
והרי התמונה בגודל מלא ואיכות גבוהה: התמונה מוקטנת, לחצו על כותרת התמונה לגודל מלא.
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר שלא קיבלתי חידוש רישיון לבטה שלי, התקשרתי למשרד הרישוי בבקשה שישלחו לי חידוש רישיון. להפתעתי, הפקידה בטלפון אמרה שלא ניתן לחדש את רישיון הרכב כי לרכב אין טסט משנת 95' ועליי לגשת למשרד הרישוי אם אני רוצה לחדש את הרישיון (כיום הרכב רשום אספנות). למיטב ידיעתי דבר זה לא ייתכן כי אני יודע שלרכב היה טסט אך אין לי שום מסמך שיעיד על כך. כל מה שיש לי זה הרישיון האחרון שבו העברתי בעלות על הרכב (האגרה משולמת אך טסט בפועל לא העברתי כי הרכב נכנס לשיפוץ מקיף) שתוקפו נגמר כאמור. מה עליי לעשות? הרי משרד הרישוי אטום כמו סיליקון ולדבר לקיר כבר יותר טוב... נ.ב: אם הנושא הזה עלה כבר אני מתנצל מראש על אי החיפוש, תבינו את הפאניקה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום פורסמה כתבה במעריב על הפורד פוקוסים החדשים שנרכשו ויוכשרו כנידות, ומסופר שם איך הם ועוררו געגועים לקורטינות שגם השוטרים וגם הפושעים נתנו להם כבוד,כתבה נחמדה מאוד (אין קישור כי לא מצאתי אותה בNRG...)
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
לסיירת הירושלמית: מפגש י-ם מתקיים היום בכל תנאי מזג האוויר למעט התראת טורנדו-כיאה לאנשי ההרים! אנשי מבשרת, בית שמש, סובב ירושלים, מעלה אדומים, יזכו למושבי כבוד! תושבי השפלה יכתרו לנסכי הקסטל! להתראות החל מהשעה 1600 בפאב הקולוני במתחם הרכבת דרך בית לחם 7 רן
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
me and my uncle went so service the Ferrari and i saw some nice cars, i though maybe you guys will like it...x
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 9 אלף צפיות
יש למישהו מושג? יש לי כמה גומיות נדירות יחסית והם מלאות בבוץ (שלא יורד במים בקלות) וצבע. אני לא רוצה להרוס אותם עם אציטון או טרפנטין. יש איזו חומר שעושה את זה? כמו כן, יש למישהו מושג איך ניתן לצבוע חלקי גומי שאיבדו את צבעם השחור כך שהצבע לא יתקלף וישאר עמיד לאורך זמן (יש צבע מיוחד לזה?) תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום ,קודם כל ברצוני לומר שאני מבקר פה כבר זמן מה ,נהנה מאד ונדהם מהמקצועיות והידע. ולעניין:ברצוני לשלוח מנוע של וספה לשיפוץ בחול.(כן ,היא אספנות). להבנתי אסור ליבא מנוע מחול .האם מישהו יודע באילו אישורים עלי להצטייד כדי שיהיה ברור שהמנוע שיצא הוא זה שחזר? אשמח לתשובות מבעלי נסיון במצב דומה .
הודעה אחרונה מאת rally200, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
מעוניין העביר רכב אספנות שכרגע לא בנסיעה מהעיר מרי'ט בתוך קנדה לנמל הקרוב ביותר לצורך ייבוא לארץ. תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת LEVLIOR, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אחד מה"תבלינים" שמשפרים מאוד רכב אספנות, זה מדבקות מקוריות של התקופה בה יוצר ונסע הרכב. זה יכול להיות מדבקות טסט, פרסומת של מוסך, יום השבתה, מדבקת נהג זהיר, וכו. וכו. בחו"ל ניתן לרכוש מדבקות מקוריות שנשמרו או מדבקות רפליקה תקופתיות. בארץ יש אנשים שעשו את זה באופן עצמאי, אבל אין מאגר של מדבקות ממנו ניתן להכין רפליקות. מה שאני רוצה לעשות, זה לסרוק באיכות גבוהה מדבקות מקוריות ולהכין "בנק" מדבקות שישמש את כולם. את התמונה הסרוקה אפשר להעביר לבתי דפוס שיכינו מזה מדבקה חדשה. מי שרוצה משהו בעותקים בודדים, ניתן להכין עצמאית בעלות יחסית נמוכה. אם יהיה משהו פופולרי מאוד, אפשר לעשות אולי הזמנה מרוכזת. לצורך העניין, אבקש מכל מי שיש לו מדבקה תקופתית שמורה אצלו, לסרוק או…
הודעה אחרונה מאת מר בר, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני זקוק ליעוץ מחברים בפורום לגבי חומר שניקרא ווש פרימר ,שאותו צבעתי לאחר ניקוי חול למכסה הבגאז שלי לאחר שהצבע התייבש הבחנתי כי הצבע הוא מחוספס ,האים צריך לשייף אותו קצת או להשאיר אותו כך? האים השפכטל פחחים יעיל יותר או יתפוס טוב יותר על הווש פריימר או עדיף ישירות על הפח הגלוי? מבקש יעוץ מאנשים שכבר עשו זאת ויודעים מנסיון, דרך הגב אני משפץ וולוו 121 שנת 64 במצב סביר תודה
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מישהו מוכן לסייע לי בפירוק האסקורט מחר? אני צריך לפרק את תחתית הרכב מהגיר דרומה, ואת מערכת ההיגוי. לא סיפור רציני, יש ג'ק עגלה ואם צריך אז אני יכול להרים את הרכב באוויר עם שרשרת. היום התחלתי במלאכה אבל התפרק לי הראצ'ט, מחר אביא כלים חדשים. השאלה האם אוכל להביא גם ידיים חדשות? זאת גם הזדמנות מצויינת לבעלי האסקורט למינהם אם הם מחפשים חלק מסויים, אולי אני לא זקוק להכל ובד"כ אני עם גישה של - נסתדר. בנצי 0544-801800
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מספר תמונות ממפגש שישי האחרון בצפון, קרדיט לשלומי הצלם!. נ.ב מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים. עידן.
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, יש באפשרותי לרכוש מחבר הונדה cb400. האופנוע תלויה אצלו בסככה, הבחור הפסיק לנסוע על האופנוע לדבריו בגלל בעיות אמינות ומעבר לאופנוע אחר. האופנוע שלם לחלוטין ובמצב טוב (תמונה מצורפת). כלמברטאי ו-ווספאי שאין לו שיימץ של נסיון עם מנוע בעל יותר מבוכנה אחת- האם כדאי להתעסק עם האופנוע הנ"ל? מה זמינות החלקים בארץ? יש מוסך שיוכל לשפץ מנוע כזה? תודה מראש, אורן.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
שלום חברים. להלן תמונות מהמפגש המהנה של ערב שישי בצומת רעננה. פיאט 128, האנגליה של קובי, הקפרי של עמוס, ותמונת דניאל צלם המערכת ... (בכל התמונות שמופיע מס' רישוי - הדבר נעשה באישור מפורש של הבעלים).
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! במסגרת הטיולים שלי בעקבות חלקי חילוף שונים לעליזה נכנסתי היום לחנות שממוקמת בכפר יאסיף , מנסיון העבר שלי זכיתי למצוא שם משאבת מיים חדשה לעליזה שלי , היום תוך כדי שיחה על עיניינים שונים קפץ אחד מבעלי החנות ואמר לי - אתה זה לא זה עם הרנו 4 וכשעניתי בחיוב הברנש שעונה לשם - חנא ניגש לחלקה האחורי של החנות וחזר אליי עם קיט שיפוץ קרבורטור חדש תוך כדי שהוא אומר ידעתי שתחזור אז שמרתי לך ! לשאלה כמה עולה הוא הגיב בביטול ואמר - עזוב שטויות לי אין מה לעשות עם זה , המפגש הסתיים תוך כדי זה שהוא הבטיח להביא לי ( בתשלום ) רדיאטור חדש לעליזה במחיר הוגן ביותר . בקיצור יש לו עוד חלפים לסוגים שונים של קשישות שמופיעות בפורום , אז למעוניין : חלקי חילוף עבוד ( חנא ) …
הודעה אחרונה מאת logo1, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, כחלק משינויי תעריפים בדואר ארה"ב אשר חלו ביום שני, נודע לי כי הרשות הפסיקה לאפשר משלוח יבשתי-ימי למדינות אחרות. כאחד שקונה ומזמין די הרבה , אני מוצא את עצמי בבעיה כי אפשרויות המשלוח המוצעות כיום הן יקרות מדי כדי לאפשר כדאיות רכישה כלשיא. למשל, עלות משלוחו של מפלג ששוקל קרוב ל-7 פאונד, בתעריף הכי נמוך היא 44.70$ - קרוב ל200 ש"ח. בעוד שבשיטה הישנה, כל חבילה של עד 5/10 פאונד זכתה לתעריף של 23$ - רק כ-100 ש"ח. גם אפשרויות השילוח של FedEx וUPS יקרות, אף יותר. מה עושים? הקיימת חברה מוכרת (כזו שאפשר לבקש מכל מוכר להשתמש בה) שמבצעת משלוחים איטיים וזולים? ניר.
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם טנדרים מסוג סילברדו נמכרו בארץ? (הכוונה לתחום השנים שבין 1975-1985), ואם אפשר קצת מידע טכני (נפחים, גרסאות וכיו"ב) תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
סאאב 900 טורבו
מאת hen23- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי חבר שיש לאבא שלו סאב 900 טורבו 87 יד ראשונה אם אני לא טועה. הרכב יושב משהו כמו 8 שנים בתוך חניה מקורה בבית שלו בגלל כמה חלקים במנוע שהוא לא מצליח להשיג. יש לציין שהרכב מקורי לחלוטין ברמות של הצבע ופנים הרכב (יש לו אפילו תריסים מקוריים על החלון האחורי) אני יודע שהרכב הוא לא רכב אספנות, ולמרות זאת בחרתי לציין את ההודעה בפורום אספנות מכיוון שיש פה אנשים במועדון סאאב שיבינו את ערך הדבר וידעו לתת לי תשובות מקצועיות.
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא נראה לי שיש מה להוסיף, התמונות ידברו בעד עצמן ו... לא... לא מעניין אותי לעשות כזאת, חסרים לה יותר מדי צילינדרים תמונות של עוד כל מיני מוזרויות, חלקן מעניינות וקסומות, חלקן תוצר של דימיון מעוות או קיי... לזאת יש מנוע V8.... אז עברנו את מגבלת הצילינדרים.. אבל היא עדיין צרפתייה אז.. לא עד כאן מטעמי צרפת להיום ליאור.
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
הרכב שנת 79,זה ניחשב די נדיר? אפשר קצת פרטים לגבי מנוע ה-1.1? סליחה שאני פותח עוד נושא על הרכב,חשבתי שזה יותר מתאים לפה ביגלל שזה רכב אספנות.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!!! ברשותי רכב מסוג סאאב 99 1970. ברכב יש צמיגים 15\165 ברישיון הרכב רשום 15\155. ניגשתי לטסט וכמובן לא עברתי בגלל מידת צמיג לא תקינה.{יש לציין הצמיגים במצב טוב }. אני צריך בבקשה יעוץ מה עליי לעשות כדי לעבור טסט באופן חוקי כמובן. האם אני יכול לגשת למשרד הרישוי ולנסות לשנות את המידה ברישיון, או שזה פרוצדורה הרבה יותר קשה. תודה יהורם!!
הודעה אחרונה מאת יהורם, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחר מחשבות רבות ולבטים.... לאחר שיטוט במאות אתרים....... לאחר חיפוש של דוגמאות לשיפוצים שונים מהעולם....... החלטתי. Rat-Rod. משמע, הרכב לא יראה מלוקק, הרכב לא יראה מצוחצח, הרכב יהיה הוטרוד, עם מראה Rat, משמע החיצוניות תראה לא רחוק ממה שהוא עכשיו, למעט כמובן הנמכת גג, מתלים וגובה כללי. המכלולים המכאניים יוחלפו כמובן לחדשים, לרבות מתלים, בלמים, מכלולי הינע, מנוע (יישאר כמובן V8), גיר וכו'. אוקיי אמנם לא כזה: אבל משהו שדומה למה שיש לי עכשיו, רק שמבחינה מכאנית, הכל חדש מועד תחילת הפרוייקט, בקרוב מאוד... תמונות ועדכונים ובואו בהמשך. הנושא בתולי בארץ, אני יודע, ייראה לאחדים מוזר, אני יודע... תמיד יש פעם ראשונה ליאו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מבקש את עזרתכם בנושא. תיאור המקרה- המוכר פרסם פריט למכירה וגם את העובדה שהוא מוכן לשלוח לכל מקום בעולם (כולל צירוף טבלת חישוב) ד"א לאחר חישוב בטבלה יצא לי שלישראל עלות המשלוח 31 דולאר. לאחר קרב הצעות זכיתי במוצר. הבעיה - לאחר הזכייה המוכר שולח לי את ההודעה הבאה " הפריט גדול מידיי למשלוח לארץ שלך" חיכיתי לפריט הזה הרבה זמן מה הם האפשרויות שעומדות בפניי? קישור לפריט http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AL%3AAAQ%3AUK%3A1&viewitem=&item=200106011220
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זו התוצאה אחרי ש ''סועאד'' עברה פוליש. באמת כואב הלב לצבוע את האוטו,דעתכם נחוצה,להשאיר או לצבוע באותו צבע?(זה הצבע המקורי). תמונות של לפני:
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מישהו יש מידע על כמה רכבי "טלבוט" מסתובבים עדיין בכלל בכבישי ארצינו? (מאטארה \ סולארה \ הוריזון\ טנדר פיק אפ \ ועוד כמה דגמים שנמכרו כאן פעם) ? ואם יש תמונות של טלבוטים שעדיין נוסעים כאן אשמח. אגב מצורף קישור של אתר צרפתי המקיף ביותר על טלבוט לראות ולהזכר בנוסטלגיה וכן לראות דגמים רבים שלא הגיעו לארץ. http://perso.orange.fr/talbot.fr.st/
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
לא מזמן שמתי נושא של פונטיאק לא ידועה והצלחתי להשיג תמונה שלה ממצלמה של חבר... מישהוא יכול להגיד לי עכשיו נתונים אליה? תודה זאת תמונה גדולה אז לחלק מהמחשבים זה יכול להיטען לאט... http://img216.imageshack.us/img216/7941/img0554it1.jpg שוב תודה...
הודעה אחרונה מאת yosi cadillac, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
ב ebay מוכרים - workshop service CD manual להרבה סוגים של רכבי אספנות, מכיל המון פרטים שמושיים במחיר של $14.95 בלבד ומשלוח לישראל עולה רק $6.85 . בקניה מרוכזת אולי המשלוח יהיה יותר זול. דוגמא בקישור: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MG-MGA-Workshop-Service-Repair-CD-Manual-55-to-62_W0QQitemZ110126933120QQihZ001QQcategoryZ6032QQrdZ1QQcmdZViewItem כל מי שמעוניין לקנות יכול לפנות ל ori0610 בה"פ. הוא מרכז כמה הזמנות יחד ותוך שבוע יבצע את ההזמנה. כרגע יש כבר 4 הזמנות. (כל מי שמזמין יעביר את הכסף ל ori0610 לפני בצוע ההזמנה) ישראל
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום כמו תמיד "מרפי" מופיע בדיוק שלא מצפים לו ...מצאתי אלפא רומיאו ספיידר משנת 1976 ,2000 סמ"ק שאני רוצה לייבא לארץ. הבעיה היא, שאני כרגע במילואים...והבחור רוצה לסגור כמה שיותר מהר. המחיר המבוקש הוא כ 3200$ והרכב בהחלט נראה מרשים. אין לי הרבה זמן (גם את התגובות שלכם אוכל לקרוא רק מחר בערב...) ואני אשמח אם תוכלו להגיד לי בקצרה מה יהיה כאשר הרכב יגיע לארץ - אני יודע שצריך לשלם 127% ממחירו...אבל האם זה הכל? כמה יעלה משלוח מארה"ב לכאן? ואיך מארגנים את זה? אני יודע שאולי דובר על זה רבות אבל אין לי יותר מידי זמן השבוע וחשבתי לקבל קצת עזרה מהירה בנושא תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת bender, -
מאטרה בגירה
מאת מצא- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
האם ידוע על כניסת "מאטרה בגירה" לארץ, אם כרכב אספנות ואם כרכב תיקני. אמנם ראיתי רכבים כאלו במוסך ראלקס (אשדוד), כפי הנראה מושבתים וללא מספרי רישוי, (שימשו בזמנו את בעלי המוסך למירוצים, בתקופה שליד המוסך היה מסלול ראלי). שאלתי - באם אביא רכב כזה (במעמד אספני) האם צריך להעבירו תקינה? או שניתן להסתמך על כך שרכבים כעין אלו הוכנסו בעבר לארץ ולפיכך לא יהיה צורך בתקינה ! אודה על התייחסותכם (וזה עוד לפני שאני ניגש למשרד התחבורה). מצא
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
וועד מועדון החמש מבקש סיוע מחברי המועדון (ומחובבי אספנות נוספים), באיתור מקום מפגש תחליפי למקום הנוכחי ברמת אביב. מקום מפגש חייב לענות על התנאים הבאים: שמירה בשער. מקום חנייה למינימום 100 רכבים. חנייה משוריינת לחברי מועדון החמש בלבד, וכניסה חינם לחברי המועדון (עם כל רכב). בית קפה במרחק צפייה ממגרש החניה. מיקום גיאוגרפי - בין הרצליה בצפון, ראשל"צ בדרום, פ"ת במזרח, והים התיכון במערב... חברים בעלי רעיונות והצעות העונים על התנאים, מוזמנים לפנות לנחום קדמיאל, יו"ר וועד המועדון, בטלפון 054-5211658.
הודעה אחרונה מאת Kundason,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 972 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- pooh-bear
- פיזיקאי שימושי
- מלטבשי
- גולד1
- VVWpolo
- עוזי ל
- פלוני אלמוני21
- ELIA56
- דובצע
- Coresh
- פאר האורה
- נירו72