Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשישישרון 11.5.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילן, בניגוד לאנשים מסוימים שרק מרבים להתלונן, אירית עושה מעל ומעבר על חשבונה, ללא תמורה וללא

בקשת קרדיט, בכדי לתרום למועדון.

מכאן שגם אם היא מביעה דעה פרטית לא פופולארית או מוסכמת על כל החברים, מגיעה לה תמיכה מהמועדון.

לשיטתך, כמובן, צריך להשליך אותה לכלבים.

אבל במועדון חברים לא מפנים את הגב למישהו, גם אם הוא מחווה פעם אחת דעה שאיננה בקונצנזוס.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מצטרף לאזהרתו של דורון אך בנימה מעט שונה:

ממליץ לך להגיע אם אתה לא רוצה חותמת בצורת גריל של וולוו 144 על ישבנה של המיני שלך כי אם נצטרך, אני מתנדב לדחוף אותך מהבית למפגש שישישרון...

דורון את יניב שרותי גבייה ושות'

אני מבין שמחרתיים מתארגן טיול לאיזור קיסריה? נו טוף - אביא סט כלים.....

(טל, לא חבל? תוסיף לה"פ שלי גם את העובדה שאחרי הטיפול של יניב, המיני תקבל ציפוי פיח באדיבות הסולקס הכפול [והלא מכוון] שבאודי)

פורסם
אילן, בניגוד לאנשים מסוימים שרק מרבים להתלונן, אירית עושה מעל ומעבר על חשבונה, ללא תמורה וללא

בקשת קרדיט, בכדי לתרום למועדון.

מכאן שגם אם היא מביעה דעה פרטית לא פופולארית או מוסכמת על כל החברים, מגיעה לה תמיכה מהמועדון.

לשיטתך, כמובן, צריך להשליך אותה לכלבים.

אבל במועדון חברים לא מפנים את הגב למישהו, גם אם הוא מחווה פעם אחת דעה שאיננה בקונצנזוס.

מסכים לחלוטין, במשך שנים עשתה אירית מעל ומעבר בנושא גיוס חברים, קירוב לבבות ושדכנות חובבת, רבים וטובים חייבים לה לפחות מילת תודה, אירית עמדה בחזית הכי קשה של גיוס חברים חדשים ונאלצה לספוג לא פעם עלבונות, יחס מעליב ואין ספור אכזבות, יש לזכור כי היא אינה נהנת משום פריוילגיה או העדפה, ועושה הכל בהתנדבות ועל חשבונה ולכן גם נאמרה מילה שלא במקום, טעות, או פליטת פה, אין זה מן הראוי להציגה כאוייבת, אני לא רוצה לחשוב איך היו נראים הדברים ללא תרומתה בכל התחומים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רנצוק, הרשה נא להוסיף על דבריך, חוץ מכל מה שציינת, פעולותיה של אירית למען המועדון עלו לה לא מעט כסף ( מכספה הפרטי ) כך שפעילותה לא מסתכמת רק בהתנדבות. - זאב

zeev

פורסם
אילן, בניגוד לאנשים מסוימים שרק מרבים להתלונן, אירית עושה מעל ומעבר על חשבונה, ללא תמורה וללא בקשת קרדיט, בכדי לתרום למועדון.מה היא עושה ?

לשיטתך, כמובן, צריך להשליך אותה לכלבים. איך הגעת למסקנה שיש לי שיטה שצריך להשליך אנשים לכלבים ? האם אין גבול ללכלוך שאתה מפזר ?

אבל במועדון חברים לא מפנים את הגב למישהו, גם אם הוא מחווה פעם אחת דעה שאיננה בקונצנזוס. ואת השטות הזו, מהיכן הבאת ? אני מציע שתשאל את שטיין. זוהר, נמרי, קיפניס ועוד רבים כולל אותי. מה שנכון זה שחברי ה"מקהלה" מגינים זה על זה, לא רק כשהם מחווים דעה שאיננה בקונצנזוס, אלא גם כשהם טועים, פוגעים באחרים ויותר גרוע.

אני ממליץ לך, באופן כללי, להנמיך קצת את ערמת הניגוחים שלך, אין הם במקום, הם לא צודקים, ומדרדרים את השרשור לסמטוכה אישית, וחבל, לא אתה המעליב, ולא אני, הנעלב, מעוניינים בכך.

מסכים לחלוטין, במשך שנים עשתה אירית מעל ומעבר בנושא גיוס חברים, קירוב לבבות ושדכנות חובבת, רבים וטובים חייבים לה לפחות מילת תודה, אירית עמדה בחזית הכי קשה של גיוס חברים חדשים ונאלצה לספוג לא פעם עלבונות, יחס מעליב ואין ספור אכזבות, יש לזכור כי היא אינה נהנת משום פריוילגיה או העדפה, ועושה הכל בהתנדבות ועל חשבונה ולכן גם נאמרה מילה שלא במקום, טעות, או פליטת פה, אין זה מן הראוי להציגה כאוייבת, אני לא רוצה לחשוב איך היו נראים הדברים ללא תרומתה בכל התחומים-רן

אינני יודע מה אירית עשתה כל השנים, אתם מדברים באויר, וכל מה שאתם כותבים, אין בו, ולו שמץ של גיבוי למה שאתם אומרים, אבל זה גם לא משנה, אם שמתם לב, לא הבעתי שום דעה על אירית (אבל אם תעמדו על זה, אני מוכן לעשות זאת) בהודעה שעליה יצא קיצפכם, אלא רק שאלתי את קובי מדוע נמחק. את השאלה הזו, אתה אמור לשאול בה"פ פרטית בלבד, ולכן היא נמחקה. קרא שוב את כללי הפורום, במיוחד את מס' 1.

קובי, מנהל הפורום.

בברכה

אילן

פורסם
טל

אין לי מושג אם אתה חבר מועדון, אני רק יכולה להניח כי אתה קורא למפגש "שלנו" ואם לא מה פתאום אתה תופס "טרמפ" זהו מפגש של מועדון החמש, אבי? לטיפולך, בכל מקרה ככל שהמפגש יפורסם יותר, כך זה יביא יחד עם החברה "הטובים" גם את החברה "הרעים" , מפגש מרכז, עם כל הצרות, עדיין הוא מפגש תוסס, והוא מקום עליה לרגל למשפחות לאנשים לחובבי קלאסיות, וגם לצערי לחובבי קהל והתקהלות.

בגדול, שאילו תהיינה צרותנו הגדולות ביותר, קצת יחסיות מתבקשת פה

אירית

וואו איזו התנשאות.. בסך הכל הבחור רצה לשאול שאלה..

טוב, החלטתי להשאיר את זה כדי שיידעו במה מדובר...

לאחר שקראתי את כל תגובות השרשרת לנושא, החלטתי להתנצל בפומבי ולקחת את מילותיי בחזרה..

יש משהו במה שהמתכנה "אירית" אומרת ועל כן, לשכמותי (קטן קטן אבל ממזר) אין מקום להביע דעה על התקיפה החריפה שלה..

על כן, וזאת למען יראו כולם:

אירית, אני מתנצל. אינך מתנשאת אלא מגוננת על החשוב לך , וזה מוערך ומכובד בעיניי. אם כן, סליחה ומחילה וקידת-הדר וכבוד לכבודך ידידתי.

:screwy:The Coconut Dave :screwy:
פורסם

טוב,

העניין יצא קצת משליטה (וברור כשמש שאינו קשור עוד לנושא האשכול).

אני חבר חדש במועדון ה-5 (היום קיבלתי את התעודה למען האמת), ואני עוד לא בחרתי צד, כפי שזה נראה המועדון מחולק ל-2 (אולי יותר) - אילן זלינגר ושות' ורועי צוקרמן ושות', כמו כן יש את צד האנשים מחוץ למועדון.

אני אביע את דעתי פה בפומבי:

אני בתור חבר חדש שעוד לא מכיר אף אחד (חוץ מאירית שהציעה לי להצטרף ועזרה לי בשלבי ההרשמה [אני לא נוקט פה את עמדתה], לא רוצה לבחור בין 2 מחנות בתוך מועדון ה-5 וכן בצד האנשים מחוץ למועדון.

בתור אדם מחוץ למערכת, זה נראה גרוע מאד שקיים פילוג בתוך המערכת, ובתור אדם בתוך המערכת זה נראה גרוע יותר.

קובי,

לדבריך, חלק ממטרות המועדון הינם קירוב לבבות. כיצד תפתרו את ה"בעיות מחוץ" (עמידה מול אנשים שאינם חברים) כאשר לא פתרתם את ה"בעיות מבית"..

אני לא יודע מה גרם לפילוג הזה, ואני מתאר לעצמי שמשהו חמור צריך לקרות ע"מ שאני ארגיש באזור מלחמה.

אני מאמין שהכל ניתן לפתרון - ואני מציע שלפני שנבוא בטענות לטל (אירית), נפתור את הבעיות הפנימיות שלנו (אני כבר מרגיש בבית :)).

עכשיו בנימה אישית יותר:

טל - אני לא מכיר אותך, ואני לא אתנצל בשם אירית או בשם המועדון (אין לי שום זכות כזו). אני רק ממליץ שתשקול שוב. אני מאמין שהכל הינו בגדר "אי-הבנה" (למרות שכבר חמישה דפים אנחנו מנסים להגיע להבנה). אני אשמח לפגוש אותך ולנסות להסביר לך מדוע כדאי לך להכנס למודעון (ועובדתית, אני ללא רכב אספנות, חי על משכורת של 350 ש"ח בחודש [חייל סדיר] כן החלטתי שאני רוצה להצטרף). אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ ואני אתן לך את מספר הטלפון שלי שנדבר.

אירית - יש לי המון הערכה אלייך. עזרת לי להצטרף למועדון ואני מוקיר את זה. אני מאמין שתגובתך אינה במקום שכן זוהי חוות דעת אישית וכפי הנראה, המון חברים בפורום לוקחים את דברייך כדברי המועדון. אני מבין את עמדתך ומכבד אותה, כמו כן אני מסכים עם חלקה (לא עם העניין של תפיסת טרמפים). אני אשמח לפגוש אותך ולדבר על העניין בפרטי פרטים.

קובי - כמו כן אני אשמח להכיר אותך, ותכיר אותי לשאר חברי המועדון (כך אני ארגיש יותר בנוח לעמוד לידכם במפגשי המועדון).

שיהיה לכולם יום טוב וסופ"ש נעים.

נאור פנסו.

נ.ב

לא התכוונתי לפגוע באף אחד (אני דיי מאמין שלא כי הייתי מאד פוליטיקלי קורקט), על כל מקרה אני מקווה שהכל ייפתר על הצד הטוב ביותר.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ממה שרואים וקוראים תגובות בשרשור הזה,החלטתי להצטרף למועדון החמש:lol:,אך למפגשים אני יגיע עם הסובארו '' סועאד'' ויחנה אותה רחוק בחוץ , ולעבור ולהסתכל על המכוניות של החבר'ה ה ''ותיקים '' בשקט וללא לגעת או לשאול שאלות:?.

:scatter:

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
שלום לכולם

לא התערבתי עד עכשיו, כדי ששונאי לא יבצעו לינץ' בשרשור, אבל עכשיו, נראה לי שהנושא מוצה מכל הצדדים, מלמעלה, מלמטה, ובאלכסון, וגם לא הבנתי בדיוק מה נגמר, אך אני רוצה להגיד דבר אחד: אם אדם מגיע עם רכב, שגילו, נאמר, מעל 20 שנה, לאיזשהו מפגש של מועדון ה-5 ומרגיש לא רצוי (או יותר גרוע), מכיוון שאינו חבר במועדון, אז אני מתבייש ומבקש ממנו סליחה, בשם המועדון, עד כמה שסמכויותי בתור חבר מאפשרות לי.

נדהמתי מדבריה של אירית, האם באמת נהיינו מתנשאים עד כדי כך, שלא נוכל לארח, ברצון אמיתי, חובבי רכב ישן, מבלי שישלמו דמי חבר ?

נמחק - כלל מס' 1

בברכה

אילן

אילן, הפעם הגזמת, אין לך שום זכות, לא חוקית, לא מוסרית, ולא אחרת, להתנצל בשם המועדון, ככל הזכור לא הגשת מועמדות להנהלה לא נבחרת, ולא קבלת תפקיד רשמי, לכן הואל נא, אם אתה רוצה, להתנצל בשמך בלבד, בשם המועדון יתנצלו בעלי תפקיד שנבחרו לשם כך, זכור, מבלי להתייחס לצורך להתנצל או לא, לא אתה הגורם המבצע, ואני לא בטוח שרוצה אני שתתנצל בשמי, אנא הודיע מיד שאתה חוזר בך מהתנצלות זו.

בברכה - זאב

zeev

פורסם
טוב,

העניין יצא קצת משליטה (וברור כשמש שאינו קשור עוד לנושא האשכול).

נאור פנסו.

נ.ב

לא התכוונתי לפגוע באף אחד (אני דיי מאמין שלא כי הייתי מאד פוליטיקלי קורקט), על כל מקרה אני מקווה שהכל ייפתר על הצד הטוב ביותר.

שום דבר לא יצא משליטה. קרא בעיון את האשכול, שים לב, טוב, איך מתנהלת השיחה, ובמיוחד תקדיש תשומת לב, לעוכרי האשכול שמפזרים רוע, יורדים לפסים אישיים, מדביקים תכונות שליליות לאנשים, כטוב רוח הניגוח ששורה עליהם.

עוד תשים לב לשיטה שמאפשרת לחלק מהכותבים לכתוב ככל העולה על רוחם, ללא דין, דיין ומבקר, כל עוד הם "עושים בשביל המועדון" בה בשעה ששאר הכותבים כפופים לחוקים מחמירים ולמפרשיהם.

אילן,שים לב!

אתה שוב עובר על כלל מס' 1 של קארספורום,וזוהי אזהרה אחרונה אליך לפני שאתה חוזר למעקב לזמן ארוך.

ראה הוזהרת!

חן מנהל הפורום.

ברוך בואך למועדון ה-5

אילן

פורסם
אילן, הפעם הגזמת, אין לך שום זכות, לא חוקית, לא מוסרית, ולא אחרת, להתנצל בשם המועדון, ככל הזכור לא הגשת מועמדות להנהלה לא נבחרת, ולא קבלת תפקיד רשמי, לכן הואל נא, אם אתה רוצה, להתנצל בשמך בלבד, בשם המועדון יתנצלו בעלי תפקיד שנבחרו לשם כך, זכור, מבלי להתייחס לצורך להתנצל או לא, לא אתה הגורם המבצע, ואני לא בטוח שרוצה אני שתתנצל בשמי, אנא הודיע מיד שאתה חוזר בך מהתנצלות זו.

בברכה - זאב

אני חושב שכל מה שכתבת, הוא ללא בסיס, שכן ציינתי בפירוש את טווח ההתנצלות, כך שכל מה שאמרת, בעצם, מיותר, וההתנצלות, אוטומאטית, מתאימה להוויה שעליה אתה מדבר, יש להניח שלא הבנת, או שלא קראת את הודעתי כראוי. מכל מקום, אני, לצערי, אחרי שקראתי עוד תגובות, באמת חושב, שלמועדון, בכלל לא מגיע, שאתאמץ להגן על שמו הטוב (?), כך שאני מתקן את הודעתי הנ"ל:

אם אדם מגיע עם רכב, שגילו, נאמר, מעל 20 שנה, לאיזשהו מפגש של מועדון ה-5 ומרגיש לא רצוי (או יותר גרוע), היות ואינו חבר במועדון, ומכיוון שעושה רושם שלאף אחד מאלה שצריכים למנוע תופעה זו , לא איכפת, אז אני מתנצל בפניו, ומתבייש באנשים שכך נוהגים.

זאב, אני מקווה שאתה מעריך את סבלנותי, ואת טוב לבי, בכך שאני מתייחס להודעתך, וזאת מהסיבה הבאה:

זאב, הפעם הגזמת, לדעתי, אין לך שום זכות, לא חוקית, ולא אחרת, לנזוף,להורות ו/או להחליט מה אסור ומה מותר לי לעשות בשם המועדון, ככל הזכור לא הגשת מועמדות להנהלה לא נבחרת, ולא קבלת תפקיד רשמי, לכן הואל נא, אם אתה רוצה לחלק הוראות, לנזוף ושאר ענייני חינוך, אנא, עשה זאת בעניינים שנוגעים לך אישית בלבד, בשם המועדון ינזפו, יחלקו הוראות וכו', בעלי תפקיד שנבחרו לשם כך, זכור, מבלי להתייחס לצורך לנזוף, לחלק הוראות וכו', לא אתה הגורם המבצע, אנא הודיע מיד שאתה חוזר בך מנזיפה, חלוקת הוראות וכו' זו.

בברכה - אילן

פורסם
אני חבר חדש במועדון ה-5 (היום קיבלתי את התעודה למען האמת), ואני עוד לא בחרתי צד, כפי שזה נראה המועדון מחולק ל-2 (אולי יותר) - אילן זלינגר ושות' ורועי צוקרמן ושות', כמו כן יש את צד האנשים מחוץ למועדון.

ראשית, ברוך הבא למועדון - מקווה שתהנה עימנו. מועדון החמש לא מחולק ל-2, אלא ל-700... לכל חבר יש זכות לדעה שונה. יחד עם זאת, צריך לזכור שעם כל הכבוד לפורום הזה, גולשים בו באופן קבוע 20-30 חברי מועדון, מתוך כ-700 רשומים... לכן, הפורום לא מייצג את דעת רוב חברי המועדון, ואם יש כאן ויכוח לגיטימי בין כמה אנשים, זה עדיין לא הופך את המועדון לשני מחנות.

קובי,

לדבריך, חלק ממטרות המועדון הינם קירוב לבבות. כיצד תפתרו את ה"בעיות מחוץ" (עמידה מול אנשים שאינם חברים) כאשר לא פתרתם את ה"בעיות מבית"...

שוב - יש מאות חברים במועדון. בהגדרה, תמיד יהיו חילוקי דעות בקרב קבוצה כזו. המכנה המשותף היחידי שלנו הוא אהבתנו לרכב קלאסי. מעבר לזה, אנחנו חתך נאמן של החברה בישראל, עם חכמים, טיפשים, טובים, רעים, נחמדים ואנטיפטים. עצתי לך - מצא את ה-10 חבר'ה שאיתם יש לך שפה משותפת, ותהנה. כאשר מסתכלים על סך כל החברים במועדון, וזוכרים את המספר היחסי של גולשי הפורום, או את מספר האנשים עימם יש למועדון ויכוח, כנראה שהמצב לא כ"כ נורא.

קובי - כמו כן אני אשמח להכיר אותך, ותכיר אותי לשאר חברי המועדון (כך אני ארגיש יותר בנוח לעמוד לידכם במפגשי המועדון).

אתה מוזמן בשימחה. חפש איש מגודל עם זקן ג'ינג'י אדום, רק קח בחשבון שביום שישי הקרוב אני אהיה קצת עסוק באירגון ההשקה של ויני...

לדידי לא פגעת באף אחד, התבטאת באופן שקול ומכובד, ואין צורך להתנצל.

ממה שרואים וקוראים תגובות בשרשור הזה,החלטתי להצטרף למועדון החמש:lol:,אך למפגשים אני יגיע עם הסובארו '' סועאד'' ויחנה אותה רחוק בחוץ , ולעבור ולהסתכל על המכוניות של החבר'ה ה ''ותיקים '' בשקט וללא לגעת או לשאול שאלות:?.

:scatter:

למה בחוץ? אני דווקא מאד אשמח לראות סובארו קאסטום - יגרום לי להרבה זיכרונות נוסטאלגים...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

התראה:

השירשור הזה גולש להתנצחויות ללא ערך.

חברי מועדון החמש שרוצים להתכסח אחד עם השני, מוזמנים לעשות זאת בפורום הסגור ולא בשירשור הזה, אחרת הוא ינעל.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מכיוון שהמסר בהודעתי הקודמת לא הובן, נמחקו כמה הודעות כסאח מיותרות, והשירשור ינעל באופן חגיגי.

לילה טוב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...