Jump to content

Coconut_Dave

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Coconut_Dave

  1. שנון ומתוחכם כאחד. כמובן, עדיף מקורי. תמיד עדיף מקורי. תודה לכולכם. עזרתם לי מאוד!
  2. מאיזור המרכז (ת"א/ראשל"צ וכו') גיר ידני, לא פחות משנתון 2000, לא יותר מיד שניה, נפח - 1.6/1.8/2.0 לא יותר מ-140K מוכן להשקיע בסביבות ה-60,000 ש"ח. נא ליצור קשר בה"פ בלבד.
  3. ומבחינת צריכת דלק? יש לך מושג לומר לי לגבי ה-2.0 ?
  4. ההשקעה היא בסביבות 60אלף , לפה או לשם .. הגיר - ידני. וכמובן השאיפה היא למצוא ג'נריישן הועלתה באוזניי אופציה של קניית גולף רגיל ושתילת סאנרוף לאחר מכן. אני לא מוצא שזה דבר חכם לעשות, פיננסית או מעשית בכל מקרה, אשמח לשמוע עוד תגובות בנושא.
  5. שלום לכולכם. אני מחפש אתר (אם יש כזה, אני מניח שיש) המסביר על תהליך פעולות המנוע מרגע ההצתה ועד פליטת הגזים מהאגזוז, על כל פרטיו ומכלוליו עד הבורג הקטן ביותר. מישהו מכיר כזה דבר? בברכת אור ושמחת חיים לכולכם וכולנו.
  6. הידע שלי מצומצם ביותר בכל הקשור למכניות של רכבים אני מחפש רכב חסכוני, אמין ושנראה טוב (למרות שיופי הוא עניין של טעם) הגיר, כמובן, ידני. חשבתי על גולף ג'נריישן, אבל אני מוצא ששוק המכירות שלה לא זמין כמו שהייתי רוצה. עכשיו אני מתלבט בין אם להתעקש על גולף או "להתפשר" על רכב אחר (אלפא רומיאו 147 למשל) העניין הוא שגם על אלפא רומיאו אין לי יותר מדי מידע. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה!
  7. א. קודם כל, תודה. ב. כשאמרתי מחירים, התכוונתי רק להפרשים בין המחירים, לא לעלויות עצמן. כלומר - סתם לדוגמא: "ההבדל במחירים בין מנוע 1600 ל-2000 נע בסביבות ה-2000 ש"ח" או כל תגובה דומה כזו, רק כדי לדעת פחות או יותר את הפרשי המחירים של נפחי המנוע. ג. שוב - תודה.
  8. שלום שלום. אני עתיד לקנות בקרוב גולף (יד שניה) ושאלתי היא האם ישנם הבדלים משמעותיים בין נפחי המנוע ברכב זה? בהתחלה חשבתי על נפח של 1600, לאחר שיחוחים עם חברים שמבינים יותר ממני במידה מעטה, נתבשרתי כי הרכב כבד יחסית לגודלו ושעדיף נפח גדול יותר (לדוגמא 2000 סמ"ק) מה שמעלה בי את השאלה אם עדיף, בבחירת גולף, לקנות עם נפח גדול יותר מ-1600 או שמא הנ"ל מספיק ומספק? ומה לגבי תצרוכת הדלק של שניהם? כי בעצם עם הרכב, ביחס לגודלו, אכן כבד, הרי שמנוע 1600 ישרוף יותר דלק בנסיעה לא? והמחיר? האם יש הבדל גדול במחירים בין 1600 ל-2000 סמ"ק ?? בכל מקרה, אני די מבולבל ואובד עצות :idea: אודה לכם אם תוכלו להשיב לי בפירוט ובעדינות על 3 סעיפים אלה. זהו הרכב הראשון שאני עומד לקנות וחשוב לי שתהיה זו קניה טובה ויעילה, הן פיננסית והן מבחינת איכות והנאה בנסיעה. כמו כן, טיפים, עצות ומיני תופינים יתקבלו בברכה! תודה מראש. נ.ב. התנצלותי הכנה מופנית כלפי מנהל הפורום. כמו כן, תודה על שליחת הכללים המנחים. אשתמש בהם בתבונה, יש לקוות.
  9. ***תוכן ההודעה נמחק *** גולשים עילגים שלא יכולים להשתלב ברוח הפורום, או לא מסוגלים לעמוד בכללים יימחקו.
  10. יש... יש לא מעט אנשים שמשום מה הם תמימים מספיק כדי לחשוב "לי זה לא יקרה" .. מילא זה, אבל לסחוב איתכם אנשים/נשים/ילדים באוטו? .. עצוב.. עצוב שהעולם הזה מלא בשגיאות וטעויות, שאנשים נוטים לשלם עליהם מחיר חיי אדם. :roll: מצד שני.. איך מוציאים דבר כזה לשוק בלי לבדוק אותו קודם מבחינת בטיחות ונוחות בנהיגה? אני כמעט בטוח שאם לא היו בודקים את זה, זה לא היה מגיע להימכר בכלל... מצד שני, אם זה מסכן ומפריע בנהיגה.. שלא נדע צרות.
  11. חשבתי על הנושא לא מעט. . . . לאור הטיעונים הרבגוניים בהם נתקלתי פה עולה בי שאלה אחת חזקה בעניין חוקיות חלונות אחוריים/קדמיים כהים - אתם מדברים מתוך ביסוס מקורב לידע בחוקי התנועה או על סמך "שמעתי" "אמרו לי" "סיפרו לי" ? סתם מתוך סקרנות.. למישהו פה יש באמת מושג לגבי התייחסות החוק לנושא החלונות הכהים? מי קובע את רמת כהות החלונות אצל בעל המקצוע? איך ניתן לדעת שלא עברתי את כמות האחוז המקסימלית לחלון כהה? ואיך בטסט ניתן לקבוע את רמת אחוזי כהות החלונות בכלל? אני מבולבל..
  12. וואו..! אחד ההסברים המפורטים, ענייניים, מעניינים וקלים להבנה שנתקלתי בהם. עלה והצלח, כל הכבוד!
  13. וואו איזו התנשאות.. בסך הכל הבחור רצה לשאול שאלה.. טוב, החלטתי להשאיר את זה כדי שיידעו במה מדובר... לאחר שקראתי את כל תגובות השרשרת לנושא, החלטתי להתנצל בפומבי ולקחת את מילותיי בחזרה.. יש משהו במה שהמתכנה "אירית" אומרת ועל כן, לשכמותי (קטן קטן אבל ממזר) אין מקום להביע דעה על התקיפה החריפה שלה.. על כן, וזאת למען יראו כולם: אירית, אני מתנצל. אינך מתנשאת אלא מגוננת על החשוב לך , וזה מוערך ומכובד בעיניי. אם כן, סליחה ומחילה וקידת-הדר וכבוד לכבודך ידידתי.
  14. יאללה.. נזרום עם הזרם.. דייב, 26 משתדל לעשות הרבה בחיים.. עובד במשרד פרסום, מלמד באופן פרטי ועובד פרילנס כגרפיקאי מפעם לפעם כשיש לי זמן, חוסך לטיגרה שבקרוב תגיע, בע"ה ! מוסיקאי בפני עצמי.. מנגן על קלידים ובעיקר גיטרה קלאסית, סגנון פלמנקו (פאקו דה לוצ'יה, טומטיטו, ג'ס קוק, בניסה ועוד רבים אחרים וטובים.. ) עוד חובב של מוסיקה אלקטרונית (ליצור ולהאזין) .. אין לי כלב, גם לא כלבה.. היה לי חמוס פעם אבל הוא נעלם לפני כמה חודשים.. אממממ... מה עוד? . אין לי כל כך מושג ברכים אם להיות כן, אבל אף פעם לא מאוחר מדי אני מניח... מה שכן, חולה הגה.. תנו בראש, חברים. סעו בזהירות, אבל במהירות... ! או שאולי זה היה ההיפך ? .. לא זוכר.. :shock::shock: יאללה ביי.
×
×
  • תוכן חדש...