Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשישישרון 11.5.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, להכליל את "האנשים האלה" בכך שהם מגיעים רק כדי להזיק ולא מעניין אמיתי במכוניות אספנות,

זה לא שונה ממה שאירית עשתה לטענתך באחד השרשורים הקודמים בנושא - ושעליו הזדעקת כ"גזענות":

יש בבני ברק וירושלים אחוז גבוה של אנשים שמנצלים את תקנות האספנות כדי לחסוך כסף, למרות שלא מתעניינים

אפילו בעקיפין במכוניות קלאסיות.

יש במפגשי המועדון אנשים שמגיעים רק כדי להשוויץ במשופרת שלהם/לשרוט ענתיקה/לקנות בייגלה, למרות

שלא מתעניינים אפילו בעקיפין במכוניות קלאסיות.

שני המקרים בעייתיים, בשניהם צריך לטפל.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה

לכול המגבים אותי

אני הבנתי את אופן "מועדון החמש" כדי לא לגמור את המיני שלי וכדי שלא יגידו לי "תופס טרמפים" אני ישאיר אותה לטיולים לעצמי

ולהנה שלי בלבד ולא של אחרים .

פורום למיני הצלחתי אחרי מאמצים רבים לפתוח אז גם מועדון אני יצליח .

כמו שבגירה אומר אני ילד בן 24 ויש לי את כול האהבה למכוניות אספנות .

מהיום נירא אותם רק פה בפורום .

מי שלא שם לב למשפט הזה שיקרא שוב:

"אותי הזמינו למפגשרון בימי שישי ולא הסתובבתי עם המיני שלי וחיפשתי מקום להעמיד אותה בין מכוניות אספנות אחרות"

תודה רבה "למועדון החמש" .

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

חברות וחברים, כשעה אני קורא את השרשור הזה, ראיתי האשמות, והאשמות מנגד, תגובה של דובר המועדון, של ידידי רן שושני, ואירית, שבזכותה נרשמו רבים למועדון ( יש קבלות ) אבל אולי מישהו יואיל להסביר לי היכן העלבון ? ערב טוב - זאב

zeev

פורסם
איפה בדיוק נערך המיפגש?

וכול כמה זמן?

באזה שעות?

כול מה שרציתי זה לדעת אפה זה המפגש

מאחר ואף פעם לא היתי במפגשים מסוג זה

רעננה מאוד קרובה אלי ובגלל השבת יותר מתאים לי להגיע לשם

אם היה מוצא חן בעניי מאוד יתכן שהיתי נרשם למועדון

היום אחרי דין ודברים האלה אני כבר לא יודע מה לעשות

אך אני יכול להתקרב למועדון אם מלכתחילה מרחיקים אותו מימני

דרך אגב מעניין אף אחד לא שאל אותי אם אני חבר במועדון

כשקניתי חולצות וסמלי ברזל למכוניות שלי

שיהיה ערב טוב

פורסם

אף אחד לא אמר לך לא להגיע למפגש, ואף אחד לא מנסה להרחיק אותך.

המפגש מתקיים כל יום שישי בשעות 16:00-19:00 בתחנת הדלק סונול, 200 צפונית לצומת רעננה.

תבוא, תראה, ותחליט:

• ימצא חן בעיניך - תמשיך לבוא, ואני מאמין שגם תרשם למועדון.
  • לא ימצא חן בעיניך - ממילא לא תבוא...
  • אם ימצא חן בעיניך, תמשיך לבוא, אבל לא תרצה להרשם למועדון - נפתור את הסוגיה הזו בבוא הזמן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

טל, באמת שאני לא מבין מאיפה מגיע המרמור הזה, ולמה אתה בוחר להתעלם מחברי מועדון שהזמינו אותך להתארח במפגש,

להתרשם, ואולי - רק אולי - גם להירשם...

בכל מקרה, הזמנתי בעינה עומדת ליום שישי הקרוב. גם אם אתה לא רוצה להירשם, ואפילו בלי המיני, אתה מוזמן למפגשישי

בתל אביב לראות את ההשקה, לפגוש את האנשים מאחורי המקלדת. אני מהמר שדעתך תשתנה לאחר מכן.

פורסם
אתה מוזמן למפגשים בצפון עם הרכב

קרא את כל התגובות בסגול ותבין שהוא לא מוזמן!לפחות עד שהוא לא משחרר מהיד הקפוצה והשנוררית שלו 300 ש"ח תבין ותקילין.

חברות וחברים, כשעה אני קורא את השרשור הזה, ראיתי האשמות, והאשמות מנגד, תגובה של דובר המועדון, של ידידי רן שושני, ואירית, שבזכותה נרשמו רבים למועדון ( יש קבלות ) אבל אולי מישהו יואיל להסביר לי היכן העלבון ? ערב טוב - זאב

שוב, קרא את התגובות בסגול.

קובי, שהעובדות כ"כ חשובות עבורו,מישהוא כן, נחש באיזה צבע הפונטים שלו :shock:

טל, באמת שאני לא מבין מאיפה מגיע המרמור הזה, ולמה אתה בוחר להתעלם מחברי מועדון שהזמינו אותך להתארח במפגש,

להתרשם, ואולי - רק אולי - גם להירשם...

.

הוא בא להתרשם, קרא בשרשור זה את קבלת הפנים שהוא קיבל מהאשה בסגול...

טוב, די,

טחנו את העניין מספיק, סביר להניח שאם לא הצלחתי להסביר את תיעוניי ב 4 עמודים, לא אצליח גם ב 40.

מצידי אפשר לנעול ולזרוק לפח (חבל שאי אפשר לעטוף דגים עם זה). אם אני עדיין מוזמן, ניפגש בשישי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האשה בסגול, אירית שמה, אמנם עושה עבודת קודש למועדון אבל היא עדיין לא קובעת המדיניות או הפוסקת הבלעדית.

המועדון מורכב מחברים רבים ומוועד נבחר. ואם החברים מזמינים והוועד תומך, אז הוא מוזמן להגיע.

לצערי טל בחר להשיב לי בהודעה פרטית ופירט את הסיבה שמונעת ממנו להגיע למפגש, אינני מסכים איתה (אבל אני בהחלט יכול להזדהות).

לא אפרט אותה כאן, טל מוזמן אם הוא רוצה.

אני מציע לחברי הפורום שמחפשים ריב ומדון, כולל האיש הירוק ;-) ללכת צעד אחד אחורה ולנסות להירגע. לא חייבים לזרוק עוד

בנזין למדורה הזו, אפשר להסתכל רגע על הדברים באובייקטיביות ולהבין שגם אם משתמש זה או אחר הביע דעה נגדכם (לגיטימי

אבל לא בהכרח מייצג), זה לא אומר שכל המועדון נגדכם.

פורסם

הצעה, טל יעלה ביום שישי למפגש בי-ם ויפגוש את האיש בלי השערות...יזכה בכוס בירה על חשבוני, ונסגור עיניינים חבר מועדון או לא...זה שהרדיאטור בצד לא אומר שהמיני לא תטפס את הקסטל...מי כמוני יודע היתה לי אחת!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רנצוק, לא רחוק מביתי עומדת איזו מכונית מיני מינור, כנראה שהוציאו אותה מבית שבונים שם, הואיל ופקחי העיריה לא ישאירו אותה הרבה זמן ויגררו, המכונית בעלת פוטנציאל לשיפוץ, פרסמתי אני אפילו לא זוכר באיזו דרך עניין זה, צלצל אלי בחור נחמד בשם טל ( אני באמת לא יודע אם זה טל מהשרשור שלנו ) הסברתי לו היכן האוטו ורק בקשתי שידווח לי אם לקח אותו ומה מתקדם, יותר לא שמעתי ממנו, אבל שלח לי הודעה פרטית אחד אחר, לא זוכר את השם נסעתי לראות אם המכונית שם החזרתי לו תשובה אח"כ שלח לי תמונה של מיני צהובה שהוא מנהל בעניינה משא ומתן, החזרתי לו תשובה שזה לא האוטו הזה הוא כתב אולי הוא יקנה את הקודם, ואולי את זו שאני כתבתי לו, הסגנון לא נראה לי הסברתי לו שאני לא סוחר מכוניות, הוא כתב עוד משהו ונאלם גם,( נאלם לא נעלם ) לא נעלבתי משניהם, פשוט נעלב רק זה שרוצה להעלב, נראה לי שהחברה האלה" רגישים" מידי .

שיהיה יום טוב, והעיקר בלי עלבונות - זאב

zeev

פורסם
תודה

לכול המגבים אותי

אני הבנתי את אופן "מועדון החמש" כדי לא לגמור את המיני שלי וכדי שלא יגידו לי "תופס טרמפים" אני ישאיר אותה לטיולים לעצמי

ולהנה שלי בלבד ולא של אחרים .

פורום למיני הצלחתי אחרי מאמצים רבים לפתוח אז גם מועדון אני יצליח .

כמו שבגירה אומר אני ילד בן 24 ויש לי את כול האהבה למכוניות אספנות .

מהיום נירא אותם רק פה בפורום .

מי שלא שם לב למשפט הזה שיקרא שוב:

"אותי הזמינו למפגשרון בימי שישי ולא הסתובבתי עם המיני שלי וחיפשתי מקום להעמיד אותה בין מכוניות אספנות אחרות"

תודה רבה "למועדון החמש" .

טל גלאפו

טל כאחד מבין הבאים למפגש בשרון אני "מזהיר" אותך..:evil:.. שבמידה ולא תגיע בגלל מה שנאמר כאן כולנו באים אליך הביתה :-)וכבר ראינו את הוריך הנחמדים. מועדון או לא מועדון אתה בא ואני וכל היתר באים בגלל האנשים והאהבה שלנו לאנשים ומכוניות

נקודה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
טל כאחד מבין הבאים למפגש בשרון אני "מזהיר" אותך..:evil:.. שבמידה ולא תגיע בגלל מה שנאמר כאן כולנו באים אליך הביתה :-)וכבר ראינו את הוריך הנחמדים. מועדון או לא מועדון אתה בא ואני וכל היתר באים בגלל האנשים והאהבה שלנו לאנשים ומכוניות

נקודה.

אני מצטרף לאזהרתו של דורון אך בנימה מעט שונה:

ממליץ לך להגיע אם אתה לא רוצה חותמת בצורת גריל של וולוו 144 על ישבנה של המיני שלך כי אם נצטרך, אני מתנדב לדחוף אותך מהבית למפגש שישישרון...

Picture 067small.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
קרא את כל התגובות בסגול ותבין שהוא לא מוזמן!לפחות עד שהוא לא משחרר מהיד הקפוצה והשנוררית שלו 300 ש"ח תבין ותקילין.

יניב - מספיק כבר עם ההתייחסויות ל"אשה בסגול" - תסגרו את זה על כוס בירה ביום שישי.

לי לעומת זאת, נמאס להוכיח שאין לי אחות. כתבתי כאן כמה פעמים את דעתי (ואת דעתו הרשמית של המועדון, שאני הדובר שלו), אבל אתה מתעקש להבין אחרת.

כשאני אומר "שחור" אני מתכוון לשחור, וכשאני אומר "לבן" אני מתכוון ללבן. נסה להבין את מה שאני כותב כפשוטו, מבלי לתת פרשנויות.

לנוחיותך, אני מצטט שוב את דברי:

המפגש מתקיים כל יום שישי בשעות 16:00-19:00 בתחנת הדלק סונול, 200 צפונית לצומת רעננה.

תבוא, תראה, ותחליט:

• ימצא חן בעיניך - תמשיך לבוא, ואני מאמין שגם תרשם למועדון.
  • לא ימצא חן בעיניך - ממילא לא תבוא...
  • אם ימצא חן בעיניך, תמשיך לבוא, אבל לא תרצה להרשם למועדון - נפתור את הסוגיה הזו בבוא הזמן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום לכולם

לא התערבתי עד עכשיו, כדי ששונאי לא יבצעו לינץ' בשרשור, אבל עכשיו, נראה לי שהנושא מוצה מכל הצדדים, מלמעלה, מלמטה, ובאלכסון, וגם לא הבנתי בדיוק מה נגמר, אך אני רוצה להגיד דבר אחד: אם אדם מגיע עם רכב, שגילו, נאמר, מעל 20 שנה, לאיזשהו מפגש של מועדון ה-5 ומרגיש לא רצוי (או יותר גרוע), מכיוון שאינו חבר במועדון, אז אני מתבייש ומבקש ממנו סליחה, בשם המועדון, עד כמה שסמכויותי בתור חבר מאפשרות לי.

נדהמתי מדבריה של אירית, האם באמת נהיינו מתנשאים עד כדי כך, שלא נוכל לארח, ברצון אמיתי, חובבי רכב ישן, מבלי שישלמו דמי חבר ?

נמחק - כלל מס' 1

בברכה

אילן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...