Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלטתי - הפורד תהיה RatRod

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על ענין של טעם וריח יש רק לכחכח למשל זאת

fatwomentz8.jpg

בטוח שמישהו חושב שהיא משהו

לי, GO FOR IT! בקצב שאתה מחפש פרוייקטים, בסוף עוד תתקע עם רכב שמשופץ למהדרין רחמנא ליצלן :wink:

אירית

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאללה קבל בייצים ותעשה את הפרויקט עם ה FLAT HEAD

כמו שאתה יודע, יש לי את מנוע ה-Flat Head ואפילו עוד אחד לחלקים, אבל למרות המראה המדהים של הראשים, שם זה נגמר שכן הוא חלש יחסית, עם 85 כ"ס בלבד מנפח של 3150 סמ"ק. מנוע SBC בריא עם 350-400 כ"ס מתאים הרבה יותר...

ליאור,למה אחרי הכל החלטת דווקא ללכת על ה RAT ROD?

לא מגיע לפורד הזאת קצת "מלוקקות"?

מגיע לה הרבה דברים, אבל במקרה הזה, בא לי ללכת על משהו שיהיה פראקטי ולא רק רכב תצוגה. רכב שמבטא משהו קלאסי ועם זה משהו שיבטא את אהבתי הרבה לטרילוגיית mad-max :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

זהו, המראה הנוכחי שלו מתאים לאללה לעניין, לדעתי, כמושהוא- בלי לצבוע, כמובן, לטפל בחלודה וכ"ד. ייראה "רוצח"!:twisted: אבל תעשה כבר- רוצים לראות את זה מגיע למפגש כבר!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה אתם מזכירים כל הזמן חלודה רק אני לא מבין ?

אתם חושבים שאם הייתה לרכב נטיה להחליד הוא עדיין היה קיים ?

הרכבים האלה לא מחלידים.

הוא יכול להוריד ממנו את כל הצבע עד למתכת, המתכת תקבל חלודה שטחית ושם זה יפסק.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
איך הרכב יעבור טסט לאחר הנמכת הגג ?

זה לא בדיוק מאזדה 3 שמישהו ידע איך הרכב ניראה במקור וידע שהגג מונמך. חוץ מזה עם הקשרים הנכונים אפשר להעביר כל רכב טסט.

פורסם
למה אתם מזכירים כל הזמן חלודה רק אני לא מבין ?

אתם חושבים שאם הייתה לרכב נטיה להחליד הוא עדיין היה קיים ?

הרכבים האלה לא מחלידים.

הוא יכול להוריד ממנו את כל הצבע עד למתכת, המתכת תקבל חלודה שטחית ושם זה יפסק.

ב ד י ו ק

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

סחתיין על ההחלטה ללכת בכיוון חדש.

ביקורות אתה תשמע אינסוף, מה שחשוב שאתה תהיה שלם עם התהליך והתוצאה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ליאור - המשך בפרויקט, מה עוד שמנוע v-8 חדיש המוכלל עם גל הינע ,סרן אחורי ,תיבת הילוכים ומעצורים מתאימים יהיה אחלה של פרויקט, לפחות עפ"י התמונות ששלחת, זה נראה יפה מאד, לך על זה באומץ וברצון ושנזכה לראות אותו על הכביש בהקדם.

בבקשה, על תנמיך את תא הנוסעים יותר מדי - ההנמכה בטעם.

מצא

מצא משה

פורסם

הכי חשוב להזמין ביג בלוק של פורד מארה"ב D:

650 סיבות לחייך ;)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נראה מדהים ליאור! אני אישית אוהב את המראה הזה של הראט רוד!

אבל אם האוטו הזה לא יהיה במצב תצוגה, לפחות תשקיע בפחחות וצבע לנובה וציפוי ניקל לג'אנטים!

פורסם

למה ניקל לג'אנטים?

לא הכל חייב להיות בלינג בלינג...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...