רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
דודג' או פליימות? 1 2
מאת סייארה-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בשבוע שעבר נתקלתי בבחור מפרדס חנה שראה אותי עם הסובארו 79' וסימן לי לעצור. שאלות פה ושם לגבי האוטו ,והציע לי רכב אמריקאי שנת 78' שיכנס לסטטוס אספנוץת בחודשים הקרובים,כששאלתי אותי מה הדגם הוא אמר דודג' פליימות' . אני לא כל כך בקיא באמריקאיות ,אז ביקשתי לראות את האוטו והבטיח לשלוח לי תמונות של הרכב אשר נמצאות אצלו במחשב מאז שצילם . קיבלתי לפני רגעים את המייל ואת מספר הטלפון שלו(מעניין למה דווקא עכשיו נזכר ). מה הדגם הנ''ל בדיוק? הרכב בנמצב נסיעה רק צריך להחליף מצבר,עבר שיפוץ פנים וחוץ ומאז הוזנח . עד כמה כדאיח לשלם עבור האוטו?(שאלה טפשית אולי,אך אני חסר נסיון עם אמריקאיות)
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
*הרצתי חיפוש על הנושא אך לא מצאתי תשובה מספקת, או ברורה וחד משמעית* מצאתי אתר באינטרנט של חנות שמוכרת חלקים לרכב (יחסית בזול), הבעיה היא שהחנות ממוקמת בארה"ב. מהי הפרוצדורה מבחינת החוק. (ברצוני להביא קולר שמן גיר, ועוד כל מיני חלקים מכאניים שונים) למשל הקולר גיר עולה 38$ לא כולל המשלוח, איך זה יוצר מבחינת מכס וכו'? הרב המדובר הוא אאודי 80 86 אוטומטית (שמשום מה, ממש, אבל ממש קשה לי להיפרד ממנה).
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 1 תגובות
- 726 צפיות
הרכב נמצא בתוך צמחיה סבוכה וזה מה שהצלחתי לצלם. החלק האחורי פנסים מלבנים מאחור ופתח התידלוק חיצוני מעל המס'.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 921 צפיות
לאחרונה שיפצתי גיר ידני של וולו 121 4 הילוכים אך ליקראת הסוף של השיפוץ ניתקלתי בבעיה של סדר המוטות או הילוכים של הגיר כלומר אני לא זוכר את הסדר שפירקתי זקוק ליעוץ מימשהו שכבר עשה זאת דחוף
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, אירוע השקת CADILLAC COUPE DE -VILLE, 19 75 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי , ב- 04 במאי , בשעה 17:30 , בו תושק מכונית מדגם קדילאק קופ דה- וויל , ששופצה ע"י רני שוורץ, חבר מועדון החמש. האירוע יתקיים בקפה" yellow" , תחנת דלק פז , צומת לב המפרץ , מקום המפגש של האגף הצפוני. רמי דוידר , נציג המועדון בצפון , יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית . להשקת הקדילאק יובא כיבוד קל חברים בעלי רכבי אספנות מדגמים דומים מוזמנים להגיע לאירוע עד השעה 16:30 לסידור תצוגה; …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98%D7%94
-
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הרכב שלי בעזרת ה' עוד שבוע +- יכנס לפחחות (סוף סוף) אני רוצה לשאול על מה לשים דגש, כמובן שכל פחח שאני בא אליו אני דורש ריתוכים, אין כזה דבר לשים חומר ולכסות חלודה, על זה הדגש הראשוני כמובן... הלאה אני כבר לא מבין כלום, מה לשאול פחח טוב בקשר לריתוכים? על מה להסתכל? איך להבדיל? קיצר איך אני יודע שהעבודה טובה? עמית.
הודעה אחרונה מאת D master, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הרכב הנ"ל שייך לקרובים של בת זוגתי... מדובר לדברי הבעלים ברכב היחיד מסוגו בישראל. (הוא אמר שהוא לא בטוח אבל ייתכן שיש עוד 1 כזה בארץ) הרכב הגיע בזמנו בנסיעה(?!?) מאירופה דרך ארצות ערב על ידיו (הוא תושב זר) . שנת ייצור 1989 , לצערי שכחתי לשאול מה הדגם המדוייק. מדובר בפיאט מעוטרת בסמל העקרב והכיתוב אבאראט באנגלית. לרכב מגנזיום מיוחד מקורי של האוטו. בפנים הרכב מפואר מאד כולל מושבי עור אמיתי. האם מישהו יכול לזהות את הדגם הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכירים את הדגם הזה? מה איכויותיו? שווה שיפוץ? מצבו כרגע מוזנח לחלוטין, לא הונע כ-20 שנה. חסרים קצת חלקים כמו פנס, מכסים וכו', לא משהו סופני. איזה מוסך עתיק עדיין פועל ויש לו חלקים זמינים?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
דודג' D200- נתונים 1 2
מאת ozio-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום, לאחר חיפוש בפורום וברשת לגבי נתונים של טנדר דודג' D200 שהעלו סרק, החלטתי לפתוח את האשכול הזה בו תוכלו אולי לעזור לי. הסיפור מתגלגל כך- סבי (ז"ל) רכש בזמנו טנדר כזה מודל 1970, טנדר ששירת את משפחתנו בנאמנות שנים רבות. לפני מספר שנים, לאחר פטירת הסב, פנה אלינו חבר משפחה שהציע לקנות את הטנדר ולכאורה לשפץ אותו. הטנדר נמכר (ללא העברת בעלות), והטנדר עומד עד היום בחצר ביתו... לפי זמן מה, אבי הציע את הרעיון של שיפוץ הרכב והחזרתו למצב מקורי, לטובת מוזיאון הכפר. אז לפני השיפוץ הייתי רוצה לדעת עוד נתונים בסיסיים על הרכב, וגם את מצב החלקים הנמצאים בארץ. תודה כנה מראש, עוז.
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 37 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
חובבי הרכב הקלאסי בישראל משתתפים באבלו של בועז דגן על מות בנו בארצות הברית. הודעה על מועד הלוויה תתפרסם בהמשך. אורן
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עומד לקראת רכישת ווספה שנת 70. אשמח לקבל מידע מחברי הפורום שיש להם וספה או שעברו את תהליך השיפוץ צריך עזרה לגבי השגת חלקים , שיפוץ מנוע , יעילות השימוש בקטנוע כזה כקטנוע יום יומי. תודה לכל מי שיכול לעזור. נעם
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
סתם רציתי לשתף אתכם, ו"אולי מישהו ירים את הכפפה". http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dodge-Charger-Charger-R-T-The-General-Lee-by-Bo-Duke-himself-John-Schneider_W0QQitemZ250108256198QQihZ015QQcategoryZ6199QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברנו איציק לוי מקרית שמונה ( דודג' 56 כחולה ועוד 100 אחרות) נולדה נכדה. איציק מזל טוב והרבה נחת. שלמה דן גדרון
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם לדעת יודע דבר ניתן לייבא את הרכב שבקישור כאספנות ? אני כמובן אבדוק ואדאג לתשובה רשמית, אבל אם מישהו מתבסס על ידע אישי או הפניה לחוקים/תקנות שאוסרות/מתירות, אני אודה על קבלת רקע מקדים. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%98
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
מהו הרכב בתמונה? 1 2
מאת moran- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. זו לא חידה, אלא שאלה אמיתית- מהו הרכב שבתמונה? מקווה שהמבינים יצליחו לזהות. תודה לעוזרים, מורן.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
באימפאלה מונח מנוע 4100, 6 צילי' בטור.אני מעוניין לשים גדול יותר. השאלה היא לפי איזה קריטריון מאשרים החלפת מנוע לגדול יותר. דגם זהה קיים עם מנוע 350 (V8/5700), ואני מעוניין לשים 454 (V8/7550) אבל במקרה ולא ילך אני יסתפק ב350. מבחינת גודל חיצוני, תושבות מנוע והתאמה לתא מנוע הכל מתאים. תודה על כל עזרה ויום טוב!
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין מאוד לשפץ רכב אספנות משנות ה-70 ורציתי לקבל טיפה עזרה לגבי כל הפרטים. איך להתחיל? מה לעשות? האוטו במצב די טוב, מתניע. הרכב מסוג פליימוט שנת 73'. תודה, איתי.
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 33 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון כי זה לא אספנות אבל די ישן 92+- ואני מאמין שפה אני יקבל את התשובות הכי טובות. טוב היתחלתי להתעניין בקסטומים(אני מגיע מעולם האופנועי השטח) ורציתי לשאול כמה שאלות אל הדגם הזה. מה עלות ההחזקה של כלי כזה?(ביטוח וכד) האם זה כלי שימושי בחיי היום יום במקום אוטו?(100 קמ ביום) דלק שותה הרבה? והכי חשוב אמינות מצטער אל ההצפה של השאלות . התקציב שאני חשבתי אליו הוא עד 70 אם יש עוד אופציות מעניינות אני ישמח לשמוע. תודה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת Night Rider, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום רב, לאחר חיפושים רבים של פלייוויל למנטה B שלי מצאתי פלייוויל משומש בעלות מצחיקה של 15 פאונד. הבעיה היא שהחלק כבד ומשלוח יבשה מתחיל ב-125 פאונד. האם מישהו פה בפורום נוסע בקרוב לאנגליה או מכיר מישהו שנוסע בקרוב לאנגליה ומוכן להביא את החלק איתו במזוודה (אנא קחו בחשבון שמדובר סה"כ בגג"ש אז לא יעשו בעיות בעליה למטוס אבל מצד שני החלק שוקל קרוב ל-10 ק"ג)?
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה חבר שלי קנה אתמול את הרכב הנ"ל .הוא במצב דיי בסדר יחסית לזמן שעמד. הוא מעוניין לשפץ אותו גם כי אין ברירה. טמבונים גריל הכול להחליף איך מגיעים לחלקים הנ"ל ו או ממה להתחיל. הרכב יכנס בזמן הקרוב לשיוף וצביעה+החלפת שמשות. תמונות
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בחיפה נפטר אתמול פול קוטרל, ההיסטוריון מס' 1 של הרכבות בארץ, איש רכבת בדם, האוצר של מוזיאון הרכבת ומנהל ארכיון הרכבת. לאחר תקופה של עבודה ברכבת באנגליה ובאלסקה, קשר פול האנגלי-נוצרי את גורלו בארץ כמתנדב בקיבוץ ואחר כך כאתת ברכבת ישראל. כאמור הוא מצא לבסוף את מקומו באהבה האמיתית שלו וזה ניהולו למעשה של המוזיאון. הוא נשם רכבות, אהב רכבות, חי ליד מסילת ברזל ועבד בין המסילות. מוזיאון הרכבת בחיפה שודרג לאחרונה בדמותו וצלמו. אינטלקטואל אמיתי, ספרו The Railways of Palestine and Israel שיצא באנגליה לפני כעשרים שנה משמש עד היום כספר ייסוד למחקר תולדות הרכבת בארץ. הקטרים והקרונות שאסף מהגרוטאות ושיפץ לתצוגה ארכיונית, החברים הרבים שאסף בדרך, כל אלה אשר חייבים לו הרבה על השיר…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
חברים יקרים שלי! הצטרפה אחות חדשה לסוסיתא כרמל דוכס שלי... טריומף הרלד 1969 קבריולט! אז כמו שאמרתי שאני מחפש אולי עוד סותיתא,טריומף,או כל רכב קבריולט אחר. חבר יקר ממועדון החמש בשם אבי גואטה,החליט להתייחס ברצינות לנושא שכתבתי מלפני שבוע וחצי,והתקשר אליי יום אחרי המודעה שפירסמתי,קבעתי איתו יום אחרי ונסעתי אליו,את האמת עד שלא הגעתי אליו, לא ידעתי באיזה רכב מדובר! ברגע הראשון שהוא הראה לי את הרכב נדלקתי,ממש אהבה ממבט ראשון,פשוט ככה,אפילו שזה חרג מהתקציב שלי,החלטתי לעשות מאמץ מאוד קשה,ולא למכור את הסוסיתא למרות שהיו הצעות ממש מפתות,ולהביא את הטריומף הכל כך יפה הזו! נכון שיש די הרבה עבודה,אבל רק קוסמטי,כי הרכב מבחינת מכני במצב מצויין +! והנה כמו שכל כך רציתי עו…
הודעה אחרונה מאת "טוליסתא", -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב. להנאתכם - הדגמים הספורטיביים של פורד אסקורט לדורותיה
הודעה אחרונה מאת AutoCool, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קראתי פה הודעה שנאמר בה שאם ממירים רכב לרכב אספנות את כל האגרות שלא שולמו עד עכשיו לא צריך לשלם ומבטלים אותם. אם יש לי רכב אספנות, שהוא כבר רכב אספנות כמה שנים, ויש לו אגרה שלא שולמה ועכשיו צריך לשלם 2 אגרות כדי לעשות טסט. אפשר לבטל את האגרה הקודמת? אלעד
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ברישיון הרכב של הרכישה החדשה שלי (יודע דבר בעלי מידע פנימי מתבקשים לשתוק עד להודעה חדשה) לא מופיעה מידת צמיג אחורי ברישיון רכב. מה אני אמור לעשות במקרה הזה? לרוץ לקנות swing arm חדש, ולדחוף שם fat boy 300? או ללכת למשרד הרישויי, שיאשרו את הצמיג הנ"ל? מה אני אמור לעשות במקרה הנ"ל? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לרגל 100 שנות מכונית בארץ יוזם מוזיאון ארץ ישראל תערוכה המוקדשת לכך. התערוכה תימשך כ 4 חודשים במתחם המוזיאון שברמת אביב, בקיץ 2008. בין היתר הם מעונינים לשלב מכוניות עתיקות. אי לכך דרושים כ 8 - 10 אספנים שיאותו להפרד מרכביהם למשך כשלושה-ארבעה חדשים. התצוגה תהיה בתוך אולם סגור וממוזג, תהיה הפרדה בין המעוניות והצופים ותהיה שמירה צמודה. המכוניות יבוטחו על ידי המוזיאון. חברים המעונינים להציג את רכביהם במסגרת התערוכה מתבקשים לפנות אלי בה"פ. תודה בני
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 753 צפיות
איך אפשר להשיג מנוע ליגואר מודל 1983 ,6 צילנדר.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 35 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
יום שישי האחרון הגיע אלינו לפינה עב"מ... למישהו יש מידע בנושא?
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתעניין בג'יפ M-151 (גפ"ס) , האם ידוע לכם אם הצבא הוציא אותם למכירה ?היכן ניתן לרכוש אחד כזה (חוץ מזה שרץ ביד2 )?
הודעה אחרונה מאת אריוס,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 418 אורחים (הצג רשימה מלאה)