Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטסטר 1200 חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פלאש נויז

הרוד קינג הוא קרוזר, הוא חדש, והוא לעדיניים הצפונבונים של אמריקה!

אה כן והוא גם עולה למעלה מ160000 ש"ח

הוא לא כזה חדש רן,גם הפאט בוי וגם הסופט טייל ...

שים לב בכל הסרטים עם השוטרים בארה"ב,לרוב מדובר ROAD KING.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמית, אני לא מכיר מספיק את החדשים, את הישנים אני מכיר יותר, רכבת פעם על fl 1958 או wl 1949 ?' האמן לי עליו נאמר אופנוע לגברים, ואכן קשה להאמין שגברת תוכל לנהוג על כזה כלי, wl זה 750 cc קלצ ברגל, גיר ביד, מצערת הדלק בצד שמאל, בצד ימין קידום ואיחור הצתה, ויש גם מהלך אחורי, עכשו סע, או יותר טוב תן לגברת. ערב טוב - זאב

zeev

פורסם

רגע אני לא מבין .

עכשיו זה ככל שנוסעים על כלי יותר דפוק הופכים ליותר גברים?

זה כל הקטע של הארלי?

תסעו על דיווד בראון (טרקטור בריטי מיושן) ויברציות למופת ,בולמי זעזועים וקפיצים אין ,שיזוף בלי סוף,ויותר סמ"ק.

ואל תגידו לי שהארלי יותר מהיר ,כי הארלי זה לא כלי מהיר.....יחסית למנוע....

לא יודע אני מעדיף כלי מהיר, אמין ,עם רעש יפה ושיהיה או כביש כביש כביש או דו"ש/שטח .

מזלג באורך הגלות מתלה קשיח וברגים בכל הארץ נשמעים לי כמו סיוט מתמשך .

ואם כבר קסטום אז שיהיה באמת ישן ,לא יאוחר משנת 70 ,אלא שהכל בהם הפוך ומוזר .

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני אצל חבר בבית אז אני אם המשתמש שלו.

סבבה אז היבנתי איפשרי לשימוש יום יומי.

מה אם האמינות? והחזקה? איפה המטפלים באופנוע הזה.

ומאוד חשוב מי מומחה בהם כדי לעשות בדיקה.

תודה לכול העוזרים

פורסם
רגע אני לא מבין .

עכשיו זה ככל שנוסעים על כלי יותר דפוק הופכים ליותר גברים?

זה כל הקטע של הארלי?

תסעו על דיווד בראון (טרקטור בריטי מיושן) ויברציות למופת ,בולמי זעזועים וקפיצים אין ,שיזוף בלי סוף,ויותר סמ"ק.

ואל תגידו לי שהארלי יותר מהיר ,כי הארלי זה לא כלי מהיר.....יחסית למנוע....

לא יודע אני מעדיף כלי מהיר, אמין ,עם רעש יפה ושיהיה או כביש כביש כביש או דו"ש/שטח .

מזלג באורך הגלות מתלה קשיח וברגים בכל הארץ נשמעים לי כמו סיוט מתמשך .

ואם כבר קסטום אז שיהיה באמת ישן ,לא יאוחר משנת 70 ,אלא שהכל בהם הפוך ומוזר .

אומי

אומי, לפי הטיעון שלך, אין גם הרבה הגיון להחזיק MGB - היא רועשת, מקרקשת, קשה, וכל לאנטיס לוקחת אותה בזינוק. הלאנטיס גם עונה להגדרה של "כלי מהיר ואמין" (בוודאי שיחסית ל-MGB. למעשה אין שום "הגיון" ברכב קלאסי. אז מה?

לכלים האלו יש קסם משלהם, וכיף לאנשי ההארלי שעדיין מייצרים אותם. הייתי מוכן לקנות עכשיו MGB חדשה. עובדה שלמכוניות מורגן יש רשימת המתנה של 5 שנים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה גם לא כלכך צודק,

כשאתה משווה הארלי לאופנוע מודרני אחר,אז לשם ההשוואה צריך לבחור בהארלי חדיש יותר.

ובטח שלא לצ'ופר או כל וריאציה אחרת שהתפתחה על בסיס הארלי,

כיום הארלי נעימים לרכיבה ובסל"ד בינוני ומעלה לא מרגישים בהבדל בינו לבין אופנוע יפני חדיש,

הארלי מאיץ דיי טוב וגם המהירות הסופית שלו דיי מכובדת,

החסרון היחידי שלו הוא שהוא שתיין דלק.

כמו כן אני לא יודע מאיפה הסטיגמה שהארלי לא אמין?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

זה לא שהרכיבה על כלי קשה עושה אותך גבר להיפך, רק בזכות הפטריוטיזים, ואהבת הכלי למרות כל מגרעותיו תוך הדבקת לו התואר אופי, שרדה הארלי תקופות וימים קשים, לצערם זה ממש לא הספיק וכך עברו ההארלים שידרוג ועלו כמה וכמה כיתות, הגרעין הקשה של ההרליסטים, שכבר הולך ופוחת, עדיין שומר אמונים לתקופה הנוסטלגית והקשה של הדבר האמיתי, הייתי ממליץ לחבירנו ללכת על קסטום יפני דוגמת ה-EN500 או ה-VN800 ובמידה ומצא כי החיים יפים בצד הנמוך של הכביש, להמשיך לדבר האמיתי!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קצת צחקתי על ההתנסחות לא יותר מזה .

בדיון שלכם על ההארלי כתבתם שזה כלי לגברים, זה ממש לגברים, וזה רק לגבר שבגברים.

אז צחקתי עליכם קצת (ברוח טובה כמובן).

קובי ,לא אין שום הגיון לנסוע ב-MGB או חיפושיות ואפילו לא במוסטנג ,כולנו דפוקים בראש.

אני אישית מתלהב מכלי ששרד הרבה שנים, ובמיוחד אם מעט כאלה שרדו. מהסיבה הזו סוסיתא קוביה גריל עגול מאוד תמשוך אותי ,אבל אם ייצרו כזו 2007 זה יראה לי מיותר.

רכבתי על אנפילד כמה חודשים ,זה אומנם לא הארלי ועם נפח של טוסטוס לידו ,אבל אותו רעיון כללי.

שלא תבינו לא נכון ,לא באתי לבאס,אם זה מה שאתם אוהבים תהנו ,אולי אני גם יבקש סיבוב ,סתם צחקתי קצת על ההגדרות שלכם.

ושוב אם קסטום אז ממש ישן ועם כמה שיותר שינויים בתפעול.

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...