Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעמית

אני אנסה להסביר לך ,חוסר המידע בקשר לתיקון פחחות וחלודות נובע מכך שמקצוע זה הולך ונעלם ,והגרוע מכל אין דור המשך ,לא בענף הפחחות כאשר המצב בענף הצבע גרוע הרבה יותר

איני רואה דרך ,איך אפשר להסביר לאדם מן השורה כיצד ליישר כנף,האם ארשום לו כך:

קנה פטיש יישור מסוג "פנר" ,וסדן הנקרא "שש" התחל ליישר את המקומות הבעייתים

עבור לפצירת יישור, שיש ליצרה לבד על ידי כיפופה בעזרת ברנר,ורדד את השטח תוך כדי הרפיית הסדן ולחיצתו מהצד השני כאשר אתה בודק בזוית העין את הגלים

את המקומות הגבוהים עליך להוריד על ידי "חימומים" בעזרת ברנר(אגב אם הגענו למצב הזה הכנף כבר "נפוחה"והעניין מורכב יותר )

האם הכנף מרוחה בחומר קודם לשיפוץ?

האם היא חלודה?

האם הפח נענה לדרישותך או הוא קפיצי

אולי לא ניתן לעשות כלום וצריך להחליף?

האם ההלחמת "תופסות" את הפח הישן או מפוררות אותו

האם צריך לעבוד תחת מתיחה על ידי ג'ק ?

השיטות הן כחומר ביד היוצר והאמן לי גם אם תעסוק בענף 10 שנים ,תמצא את עצמך מסתבך מחדש

היום רוב הפחחיות,מתעסקות יותר בהחלפת חלקים ופחות ביישור ,עקב חלפים זמינים ,כאשר את המחיר שאתה חושב לשלם הם מרויחים תוך כמה ימים במקרה ביטוח ,ואילו הפרויקט שלך יקח מינימום חודש

לכן ,מידע מפורט מה לעשות ואיך ,יגרום לשני דברים

למחיר העבודה לעלות לרמות שלא תוכל לעמוד בהם

לפחח עצבני אשר אתה "מלמד" אותו כיצד לעבוד

יגאל

פורסם

בכללי אני רוצה להסביר את מצב הרכב.

פח ישר חוץ ממכה קטנה מאחור ומכה בכנף (כאילו שפתחו חזק מדי את הדלת), חלודה בקורות של הדלתות (מחלה של ספרינט), איפה שיש מכה בכנף ואולי יתגלה עוד משהו (ברצוני לציין שהרכב עד לפני כמה זמן היה ריק לגמרי בתא הנוסעים ולא התגלו חלודות כלל, לא מתחת לבידוד ולא בכלל), מסגרת השמשה הקדמית נראה ששופצה ולא על ידי חומר.

לפני הפחחות מוחלף מכסה מנוע (יורכב אחד מרכב לפירוק) ומוחלפות דלתות (פירוט לזה נתתי בשרשור אחר).

הרכב סה''כ ישר, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דבר איתי איתי לפני שאתה מתפזר לכל מיני כיוונים ועושה שטויות:

1. את העבודה של סרגיי תשפוט לאחר שתראה מכוניות שהוא עשה לפני שנתיים שלוש. - אני אראה לך, ותדע עם מי אתה מתעסק.

2. מהפחחים שאצל אנואר (המכונאי - לא הפחח) אני לקחתי את הג'יפ באמצע.

לסיכום, פה באיזור, אתה צריך להבין קצת ולדעת בדיוק מה אתה רוצה שיעשו על האוטו שלך לפני שאתה מכניס אותו, היינו אתה הופך להיות מנהל העבודה של כל העסק.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...