רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תחרות הגביע ע"ש ניר עוזדור ז"ל- 2007 התחרות לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. החברים אשר שיפצו כלי רכב דו גלגלי - אופנועים, קטנועים,תלת גלגלי, במהלך השנתיים האחרונות מתבקשים להציג מועמדותם בדחיפות במשרד המועדון! יש לפנות עד 31.03 למשרד המועדון להרשמה וקבלת החומר המתאים. אנו מבקשים שיפנו רק חברים/ות שחושבים/ות שכלי הרכב שלהם מתאים להגדרת הדרישות וזאת על מנת להקל על תהליך הבחינה וההערכה הראשוניים. הטקס: הזכייה תצוין בטקס מיוחד שייערך לבקשת דליה עוזדור בישוב להבים (מקום מגורי המשפחה) , בתאריך 26.05.07 (אם ירד גשם האירוע יידחה האירוע בשבוע אחד), אליו יתבקש להגיע עם רכבו . …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
I have a Ford Mustang convertible 1972 Auto 302 based in London in very good condition and I want to import it to Israel. Any one have an idea how much tax I will have to pay and how do you assess the tax on it ? Can you have pre rooling on the tax before you ship it to Israel ? Thanks for any reply Amitai
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 7 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
בימים אלה אני מתקין - לבד - תפוח גרירה ל 304 קבריו'. מישהו (קומפי??) זוכר את מגבלות הגובה החוקי מהקרקע (מינימום ומכסימום) של מרכז הכדור? לכל המעוניינים - אח"כ צריך אישור מעבדה מוסמכת (מבחן הפטיש ומבחן המשיכה), ולאחר מכן מסלול הבחינה במשרד הרשוי. תודה, T
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, הפיורי עתידה לצאת לישראל בתוך כחודש, אולי פחות, מניו ג'רזי, ארה"ב. אם מישהו מתכנן הובלה ימית בטווח הזמן הקרוב, אשמח לחלוק מכולה ולחסוך בעלויות. חג שמח לכולם, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 836 צפיות
שלום חברים, שאלה לי למבינים ולמנוסים מביניכם בעניין צמיגים, מידותיהם והחלפתם. לפי ספר היצרן, מידות הצמיגים לפיורי הן, בסימון האלפא-נומרי, G-78 ו- H-78. לפי טבלת המרה שמצאתי, מומלץ להחליף את המידות הללו בסדרה 75 של "P" ואז, בהתאמה, ל- G משוייך P215/75R15 ול-H משויך P225/75R15. השאלה היא האם ניתן, כדאי ואפשרי להמיר לסדרה "70" ואז ל- G נקבל P225/70R15 ול- H נקבל 235/70R15? מהי המשמעות של הסדרות והחלפת המידות? הפיורי שלי הגיעה עם P225/70R15 ובפיורי השנייה שטרם עשתה עלייה חשבתי "להגדיל" ל- 235 (בהנחה שהדבר ניתן להיעשות). תודה למשיבים, חמי
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני שבוע התגלה לפתע במפגשישישרון, שמישהי ממשתתפות המפגש, למדה בזמנו, בכיתות הנמוכות של ביה"ס היסודי אצל מישהי אחרת ממשתתפות המפגש. מסובך? אולי. למעשה הן נפגשות ומרכלות כמעט בכל שבוע במשך מספר חודשים, אך עד לא מזמן לא זיהו זו את זו כמורה ותלמידתה. לפני שבוע וחצי, תוך כדי שיחה על אחד מבתי הספר באיזור אמרה אחת מהן: אני לימדתי שם. אמרה השניה: אני למדתי שם. משם לשם, תוך בירור קצר, הסתבר שזו למדה והשניה לימדה באותה הכיתה. כמובן שלמפגש האחרון הובאו תמונות של סיום כיתה ב' ו ג'. התמונות לפניכם. המורה היא כמובן זו שעומדת. התלמידה המדוברת היא הילדה שלפני המורה בשיער בהיר קצר. שאלת הצוות: מי המורה ומי התלמידה. הפרס: קפה חינם במפגש…
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה היא כזאת, לאחר העבודה על הרצפה של הג'יפ שלי (CJ-5) שיחזרנו כמעט את כל הפח של הרצפה שהיה כמעט כולו רקוב. היינו 95% פח חדש ו 5% פח ישן ששוייף ונוקה (בעיקר בצדדים וכדומה - שאיליו רותך הפח הישן). למי שמבין, גם המכסים העשויים מפח (המתלבשים על ההילוכים וכו...) שויפו בצורה יסודית והוסרה מהם החלודה. האם עלי לצבוע קודם בצבע יסוד ואז לזפת? או ישר לזפת, ללא צבע יסוד? ואם כבר... אז לזפת את הרצפה גם מלמעלה? ואותה השאלה לגבי השילדה? (צבע יסוד ואז זפת, או שזה לא משנה וישר זפת)? פשוט נתקלתי בהרבה דעות נוגדות: חלק אמרו שצריך יסוד לפני וזה יגן על המתכת מפני החלודה יותר טוב מהזפת וגם אם הזפת מתחממת ומתרחקת קצת מהפח, הוא נשאר ובכל מקרה לא יזיק. וחלק אמרו שה…
הודעה אחרונה מאת D master, -
ג`ימקאנה גם לאספנות 1 2
מאת kobyiso- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1262183#post1262183 ביום שבת אנחנו עורכים אימון בג`אמקינה ודירפט יהיו גם כמה רכבי אספנות וגם רכבים מודרנים, למי שרוצה לבוא ולהתאמן מוזמן ליצור קשר. אין פה אלמנט של תחרות או "קריעת" רכבים מי שמועניין נשמח שיצטרף. בברכה קובי וניב.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
שלום לכולם. בעקבות ההודעה של דורון בפורום, התחיל להתארגן הפיקניק. נקבעה שעת יציאה ל - 8:00 בבוקר מצומת רעננה, עם איסופים בדרך. טל הגיע ראשון עם המיני, ואנו אחריו. תוך כמה דקות הגיעו יתר החברים. אולם עקב בעית השכמה של משפחת ..... שהגיעו מנתניה, יצאנו רק בשעה 08:20. בבוקר היה מזג אויר קריר ומעונן, נראה היה שעומד לרדת גשם ולהרוס לנו את התוכניות. על ההמשך תקראו בהמשך ... תמונות ראשונות של ההתארגנות והעמסת הבגאג' עד אפס מקום, וההתארגנות ליציאה בצומת רעננה. הערה: כל התמונות פורסמו עם מספרי רישוי גלויים באישור בעלי הרכבים !
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/MotorcycleDetails.php?CarID=20088 מישהו רוצה? הוא שווה בכלל את מה שמבקשים עבורו?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לאחר שיחה קצרה עם אחד הפועלים שעבדו אצלי בבית לאחרונה הוא סיפר לי על תופעה מרנינה בקרב תושבי הצפון, לפיה מוציאים רכבים לירדן לשם ביצוע תיקונים \ שיפוצים \ שחזורים של ממש לרכבים שונים, בהם רכבי אספנות. הייתי שמח לשמוע - אם למישהו פה יש נסיון עם הדבר או לחלופין, לקבל איזה לינק לאתר עם מידע על חובבי רכב בממלכה האשמית או מקור אחר של אינפורמציה רון.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
מי נוסע להשקה בחיפה של פיאט נובה ב13.04.07
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים אני מתעתד להעלות רכב ישן שנת 81 על הכביש. הרשיונות מוקפאים בערך כ - 8 שנים. במשרד הרישוי נאמר לי שלפני ביצוע הרישוי במכון רישוי רגיל יש להעביר את הרכב במכון תקנים בעלות לא נמוכה. מישהו שמע על זה? מה ההבדל בים מכון התקנים למכון רישוי? איפה זה מכון התקנים...קצת על עלויות אם מישהו יודע. האם יש דרך להתחמק מזה...אני כבר מתחיל לשקשק... למה? למה זה קורה לי????
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכבים ישנים שנקנו ממכרז של משרד הביטחון בצריפין שהיו פעם שייכים לצד"ל. (אין רישון רכב אבל יש שטר מכר). הרכבים מתחת ל1980. שאלתי היא:אם יש אפשרות להוצאת רישון ולהעלות לכביש כרכב אספנות?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעונינים !יש רעיונות, הצעותכם בבקשה אולי משהו באזור הרי ירושלים
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
צביעת רכב.
מאת burshtein-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
בזמנו בחור שבבעלותו 106 ראלי אדומה צבע את הרכב במחיר של 1,600 ש"ח. הבנתי שחלקכם מכירים את אותו פחח בשם ישראל מאלקנה ולכן אני זקוק לעזרתכם. לפני כחודש התקשרתי אליו בקשר לצביעה של הרכב שלי- אלפא 145. סיפרתי לו שקיבלתי את המספר מאותו בחור עם הראלי וכן את הסכום שאותו הוא שילם. דיברנו על כך שהצביעה שלי תעלה באותו איזור של מחירים. עבר זמן, חסכתי כסף והיום התקשרתי אליו בשנית כדי לראות מה אפשר לסגור ובאיזה מחיר. הוא אמר לי שהצביעה תעלה לי היום בין 2,500 ל-2,800 ש"ח,. ניסיתי להזכיר לו את אותו הבעלים של הראלי שצבע אצלו ב-1,600 ש"ח והוא אמר שאין לו מושג על מה אני מדבר ואין שום סיכוי לצבוע במחיר של 1,600 ש"ח. אחרי שחסכתי כל כך הרבה זמן את הכסף הזה בציפייה…
הודעה אחרונה מאת Talimann, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת, בוקר, אורזים את הילדים ונוסעים לסטף עם הרנו. כביש 1 מתל אביב עד מחלף הראל, הרנו עולה את העליות בכבוד. ימינה במחלף וכבר אנחנו בכבישים המתפתלים של הרי ירושלים. בכיכר לפני הסטף, הצטיידות קלה בבייגלה וזעתר וקדימה לסטף. אחרי שהיינו בסטף ונהננו עם כל עם ישראל החוגג, נסענו לרמלה. מהסטף שמאלה דרך צובא, ירידה בכביש עד צומת אשתאול, הברקסים מתחממים בפיתולים, אך הרנו לא מצייצת. שמאלה לכיוון בית שמש, ומיד ימינה בצומת שמשון. הכביש הפתוח עושה לרנו רק טוב. צומת נחשון ממשיכים ישר והופה אנחנו ברמלה, עצירה הכרחית אצל חליל והביתה לתל אביב. מצ"ב תמונות מהיום המקסים הזה. שתי תמונות ברכבת, בירידה לנתיבי איילון, מחכים למשפחה הנוספת שנסעה עימנו, לאחר מכן שתי תמונות…
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, בחג התפנה לי קצת זמן, אז ניגשתי להניע את המנוע, מדובר במנוע מתוצרת טריומף 1296 סמ"ק. המנוע לא הניע קרוב ל 4 שנים, בהזדמנות זו תודה לכל העצות ( שנמצאו ע"י חיפוש בשרשורים)להפעלת מנוע שעמד זמן מה. הבעיה היא שאין זרימת שמן כלל. לאחר החלפת שמן מנוע ופילטר חדש פירקתי את הפילטר והוא היה יבש ( כמובן לאחר הנעת המנוע לכ-10 דקות) לאורך המנוע קיימת תעלה עם נקודות ביקורת ע"י ברגים, פתחתי את הברגים וניקיתי ע"י לחץ אוויר כולל דרך הפתחים בבית הפילטר שמן, כל הפעולות לא עזרו. בשלב הבא פירקתי את אגן השמן ואת משאבת השמן, המשאבה נראית תקינה ומסתובבת. איזה בעיות נוספות יכולות למנוע את זרימת השמן במנוע? תודה שחר.
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התשובה : נכון... התמונה מפורסמת בשרשור אחר בהקשר אחר, אבל לדעתי הפוזה של המוס שווה שרשור משלה.... לזה אני קורא, אספנות מיושמת אפרופו ג'ימקאנות, אני עובד על ג'ימקאנה לחברי מועדון החמש ומכוניותיהם (קלאסיות-אספנות כמובן), פרטים בקרוב, מאוד. ליאור.
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 830 צפיות
שלום לכולם, יש לבן דוד שלי חיפושית מודל 74 והוא קנה אותה כאספנות, האוטו הוא אוטו יום יומי והוא רוצה לניסוע איתה לעבודה אבל יש חוק שאסור לנסוע איתה מהשעות 9-7 אז חשבנו אולי להסיר את ההגדרה של רכב אספנות מהרכב שהאוטו יחזור ליהיות "רגיל" ולא אספנות באופן חוקי כמובן, האם זה אפשרי? ועוד דבר החוק שאוסר ליסוע בין 9-7 בבוקר באמת מקיימים אותו?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כפי שאתם רואים הגיע הזמן 504 שנת יצור 77 הילוכים בהגגה מצב מכני מצוין עם טסט ונוסעת זקוקה לפחחות רצינית דש בורד סדוק אפשר גם להחליף ריפוד לכסאות האם כדאי בירדן, ברטעה או ( פתוח להצעות) תודה מראש יורקי נ.ב. יש עדיין פחחים טובים וזולים בצפון?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש אדם שמייבא קונטיינר לארץ בזמן הקרוב ע"מ לשלוח תיבת הילוכים של הונדה. מוכן לשלם בעין יפה תודה
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אירוע פסח- טיול אופנועים ומכוניות הטיול יתקיים ביום ה', חוה"מ פסח, 05.04.07. מה בתוכנית? בקור בסדנה לשפוץ ושחזור טרקטורים ישנים ועתיקים בליווי הדרכה והסברים של המארח, חבר המועדון, יהודה שחם (בעליו של ג'יפ 1942 אנגלי). נבקר בבית בד עתיק ומשוחזר ואם יתמזל מזלנו נזכה לראות כיצד מפיקים שמן. כל זאת בקבוץ עין שמר. בסיום הביקור נצא לפיקניק באנדרטת משמר הגבול בצומת ברקאי. מוזיאון אתר ההנצחה יפתח לחברי המועדון ביום זה. יש להצטייד במנגלים, בבשרים ,בשתייה ובשמשיות והרבה מצב רוח טוב. אלבומים ותמונות שיועברו בין הבאים יתקבלו בברכה! נכון- היינו כאן- אבל הפעם הביקור שונה! מנהלות: 1. ניפגש בתחנת הדלק פז- צומת הסירה הרצלייה בשעה 09:30. יציאה ב- …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני ממש ירוק בכל מה שקשור לרכבי אספנות ומאוד רוצה להיות בעלים של רכב כזה. אני נמצא ממש בדקה ה-90 לפני רכישה של יגואר דימלר 1967, אין לי שמץ של מושג מה צריך ואיך צריך לבדוק את היגואר (אני בקשר עם הבעלים ב e-maill) קבלתי מס' תמונות, לפי דעתי נראה לא רע.(מצורפות) האם היגואר הנ"ל מופיע בספר של "קראוס"? האם ניתן להשיג חלקי חילוף מקוריים? לפי דברי המוכר יוצרו ונמכרו רק 355 יחידות ! אשמח עם מישהו יוכל לעזור. רב תודות.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש פחחים\משפצים למניהם בארץ שעדיין משתמשים ב ENGLISH WHEEL? סתם מסקרנות...
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למי שלא יודע קניתי גם וולבו 245 שנת 76 בנוסף למוריס 1800 . הוולבו משודרגת לוולבו 245 משנת 85 כל החזית הוחלפה וכל הפנים של האוטו , הגה כוח גם הושתל . האמת אוטו נחמד למי שמחפש רכב לשימוש יום יומי . כרגע אני לא יגע בה היא תשאר כמו שהיא לימים טובים יותר.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
מפגשישי ת"א 30.3.07 1 2
מאת UFD41- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תמונות מפגשישי 30.3.07
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
המכירה מתקרבת לסיומה - הגולף של האפיפיור. בקושי בת שש, וכבר מכונית אספנות. למי שלא מכיר את הסיפור עדיין, בחור צעיר קנה לפני זמן מה גולף משומשת מסוחר, וגילה פתאום שהיד הראשונה נבחר לאפיפיור. המכונית מוצעת באיביי גרמניה למכירה, והיא דוגמא למכונית שהופכת לפריט אספנות בזכות ההיסטוריה שלה. המוכר מדגיש שהכסאות מעולם לא הוחלפו, כך שמי שירחרח מספיק חזק אולי יצליח עוד להריח מעט מרוח הקודש שנפח בה האפיפיור החדש. נמרוד
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מישהו יודע איפה משפצים דשבורד? קניתי ford capri בשעה טובה ואני חייב שיפוץ
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עקב זמן רב פנוי, אני שוקל את האפשרות לקנות רכב אספנות כלשהו במצב נסיעה ולשפץ לאט לאט. הכיוון הוא רכב קטן ופשוט, עברתי קצת על מודעות באינטרנט והגעתי ל-Autobianchi שהוא גם Abarth (הבנתי שזה דגם ספורט) עם מנוע 1000 ומשנת 1979 - ראיתי את התמונה, ונראה במצב טוב (מצורפת תמונה). המוכר דורש 2000 ש"ח וזה בסדר לדעתי, אם הרכב במצב נסיעה. ראשית, אני רוצה לשפץ את הרכב מכנית ורק לאחר מכן להתחיל בשיפוצים קוסמטיים (אם בכלל). בנוסף הרכב יהיה רכב ראשון לכל דבר, לא היה בבעלותי רכב בעבר ואני נהג חדש. בגלל זה הייתי מעוניין לברר קצת עלויות ואילו בעיות עלולות לצוץ בעת השיפוץ או סתם באמצע נסיעה. כל פרט נוסף יעזור, אז אל תשכחו דבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת NCI,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 207 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- carsgo
- JohnnyEnglish
- DIVON
- om2
- לירון .ה.
- flytomars
- natco
- טויוטה סופרה
- ANUTKK
- vigi
- NEW10
- פריג'י