רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הראש כואב, חברים שלי! את האמת שאני לא יודע מה לעשות, אני עומד בפני החלטה אולי הכי קשה בחיי, ואני מדבר בשיא הרצינות! לכן אני מבקש את עזרתכם בנושא הנ"ל! אז ככה, חבר יקר ממועדון החמש, הציע לי הצעה מאוד מפתה, ואת האמת שהסכמתי לה, כי למעשה זה החלום שלי רכב קבריולט. מה עוד מהסוג של הרכב שאני ואבא שלי ממש אוהבים,המצב הוא כזה! רובכם מכירים את הסוסיתא שלי (כרמל דוכס), שאני ממש אוהב, ואפילו יותר מזה, ממש התאהבתי בה ולכן ההחלטה ממש קשה לי. עבדתי עלייה ימים ולילות באופן עצמאי, כל דבר עשיתי לבד עם אבי היקר, חוץ מהצבע של הרכב, הכול נעשה באופן עצמי! האמת היא שקשה לי, ההחלטה קורעת אותי, זה נשמע אולי מצחיק אבל אכן כך! אני יודע שבמצב של היום מבחינה פיננסית אינני יכול להחז…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אודה לכל החברים בפורום לעזרתם . המדובר באותיות באנגלית plymouth אשר נעלמו באופן מסתורי ממכסה המנוע ומתא המטען. אם אתם מכירים מקומות, חנויות, מגרש חלפים. בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
חידת זיהוי.
מאת XOFIRX-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האמת שאני לא יודע מה האוטו הזה אבל ניתקלתי בו ברשת, הוא סיקרן אותי ולא ידעתי מה זה , ניראה כמו פולסוואגן כל שהיא. אופיר
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב להודעה שפורסמה ב- 26.4.06 ועברה שינויים בימים האחרונים .( ההודעה לפני התיקונים אצלי ) האם ייתכן שמסלפים את העבר של המועדון? מנסים לערוך את ההסטוריה מחדש ? מעניין מה השינויים הנוספים שנעשים בהודעות הפורום ללא ידיעת הנהלת הפורום? ותחשבו על כך... 26/04/06, 0:40 #4 Koby Millo vbmenu_register("postmenu_929663", true); אחראי פורום אספנות תאריך הצטרפות: אוקטובר 2003 מיקום: תל-אביב הודעות: 2,290 Re: אודות הפורום, אודות מועדון ה-5, מידע כללי על רכב קלאסי והודעות שוטפות הועד הנבחר של מועדון החמש התכנס לישיבתו הראשונה בתאריך 23 באפריל 2006. בישיבה הוחלט על מינוי בעלי תפקידים מקרב חברי ועד המועדון ומקרב מתנדבים נוספים. …
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
מי נוסע מחר לישיבה מהצפון? אני מחפש טרמפ
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! מי צילם במפגש פיז'ו סיטרואן שהיה היום?? אני אמנם צילמתי אך אין לי את הכלים למחוק המספרים אשמח אם מישהו שהיה יעלה תמונות אילן
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות אבל לא מצאתי אם מישהו יודע הוא מוזמן לענות לי להודעה או באי-מייל: [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אחת החלומות שלי מאז ומתמיד היה ה-lowrider. האם כיימת בארץ אפשרות חוקית של בניית lowrider? יש לי מערכת הידראולית וספקי הכח שלה וג'אנטים dayton's עם מתאמים. הבנייה כרוכה בהחלפת הבולמים, העברת צינורות והתאמת התא מטען של האוטו להכלת המערכת. בנוסף חיזוקים של החלקים הרופפים+ עוד כמה שינויים קטנים שחוץ מהג'אנטים והגובה של הרכב (שגם הוא נתון לכיוון) לא רואים כלום מבחוץ. האם ניתן לעבור איתה טסט מבלי להחליף בולמים כמה פעמים בשנה? הנה משהו להמחשה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cadillac-Fleetwood-BROUGHAM-1985-CADILLAC-FLEETWOOD-BROUGHAM-LOWRIDER-W-HYDRAULICS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6149QQitemZ4598065180QQrdZ1 במערכת הנ"ל יש שלוש משאבות, במערכת שלי יש 4. בברכה,…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 33 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
פינת המיליון דולאר:
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כמעט קיבלתי מכות מהנהג המקומי בגלל ההתעניינות ברכבו, אבל מה אני לא עושה בשבילך מצטער על האיכות הקלוקלת, מצלמת פלאפון...
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מתחבט בזמן האחרון בשאלה הזאת ולא יודע מה להחליט: יש לי כבר מכונית אחת ישנה (סוברית למי שזוכר) שאותה אני מאוד(מאוד ) אוהב והיא גם משמשת אותי לנסיעות היום יום ועושה את מלאכתה נאמנה (מיותר לציין יד אחרונה בהחלט=חתונה קתולית ), עד כאן הכל מושלם ,מכאן מתחילה הבעיה- בזמן האחרון אני מתלבט מאוד בקשר לרכישת רכב נוסף ספציפי(שיהיה בסטטוס אספנות)שרק מחכה לשיפוץ וכבר כמה שנים שאני עובר לידו וחולם שיהיה שלי ואיך הוא צריך להראות (בשמונה השנים האחרונות הוא משמש כמחסן מתחת לבנין... ), מצד שני אני לא באמת צריך אותו מבחינה הגיונית,אני מרגיש כאילו שזאת מלחמה של ההיגיון נגד הלב וההכרעה תיהיה בפנדלים אחרי הערכה... , באמת שאני לא יודע מה להחליט...
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. מזג אויר הפכפך סיבך לנו את ההחלטה אם נפגשים או לא. בסופו של דבר, היה קצת חשש לבוא, ונראה היה שלא יתקיים מפגש. למרות זאת, תפסתי רגע של אומץ "ויובש זמני" והחלטתי לנסוע למפגש, אולי יבואו... אם לא, השולחנות השמורים למועדון יישארו מיותמים. הגעתי ראשון (עם אשתי שתחי'ה), ולהפתעתנו אחרי כמה דקות הגיע דורון עם רותם הקטן, הקמע של המפגש, שבא תמיד עם המכוניות אספנות/משחק שלו. פתאום הגיע טל עם עוד חבר, למרות שקודם לכן אמר שיש גשם באור עקיבא "ולא יוצא מהבית", והגיע עוד אחד, ועוד אחת, ועוד ועוד, ולבסוף הגיעו למפגש ביום גשם זלעפות 8 מכוניות. בנוסף הגיעו גם חברים ללא מכוניות, ישבנו בתוך בית הקפה, והיה נחמד.
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- 6 תגובות
- 7 אלף צפיות
יש אחת כזו שמיסתובבת הרבה באיזור שלי בצבע זהב, רציתי לדעת קצת פרטים עליה ואם מישהוא מכיר אותה ספציפית. אני יודע שיש לה מנוע V8 והכי אהבתי את הכיסא נהג המיסתובב שלה ובכלל זה ואוטו מהמם. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 899 צפיות
לחברי המועדון, ביום ו' הקרוב, 23.03.07, לאחר שסיימתם את ה'שוק העתיק' בבוקר ולאחר שקיבלתם את ה'קייזר פרייזר' אחה"צ (אם לא ירד גשם כמובן), אתם מוזמנים להמשיך בשעה 22:00 למופע זמר עם אילנה כץ- זמרת ומנחת ערבי זמר. בערב זה אילנה כץ מארחת את אורי פיינמן במופע "את אחת"- שירים רומנטיים ישנים וחדשים וכן שירים מתוך תקליטו החדש המופעים יתקיימו במרכז הבמה - גני תקווה (בין סביון לקרית אונו). כל מי שיתקשר לקופה ויציג עצמו כחבר מועדון החמש יוכל לרכוש את הכרטיס ב- 30 שקלים בלבד! הטל' בקופה :7361313-03 (בבקשה לפנות לאתי, עידית , או פנינה ). בהנאה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נראה לי שהגעתי לפורום המתאים , ביום שישי לפני שבוע קיבלתי טלפון מקרוב משפחה , קבלן שצריך לפרק בנייין ישן במרכז , ומצא בתוך המחסן מכונית ישנה , מאחר שידע שאני מתעניין בנושא ענתיקות החליט לפנות אלי. קפצתי מיד ללא היסוס לרח' XXX ונכנסתי למחסן , חצי קומה מתחת לכביש . נדהמתי למצוא מכונית מדהימה,כמובן מתחת לשכבת אבק , אמריקאית , שלמה וגדולה , על החזית האותיות DODGE , 2 דלתות , קופה , אפילו אויר בצמיגים . הרכב שמור מאד , נראה שלם לחלוטין , והמפתחות בסוויץ'. במשך השבוע האחרון ניסיתי למצוא את הבעלים , חשבתי שאולי אחד הדיירים מתוך השמונה שגרו בבניין הוא בעל הרכב , אבל לדיבריהם הרכב היה שם כבר כשנכנסו , מזה שנים (לפחות 20 שנה) , ונראה להם שהבעלים נפטר , ורק איחס…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לחבר שלי יש אולצמוביל אומגה קופה שנת 74 . הוא מחפש מישהוא מחו"ל שאפשר ליצור איתו קשר להזמין חלקי פנים לרכב. אם הוא מישהוא הזמין חלפים כבר עדיף בישביל האמינות . תודה מראש יובל שרביט שבוע טוב עריכה - נא להקפיד על כתיבת כותרות עיניניות, ועל קריאת כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רק תראו עם מה האמריקאים המסכנים חייבים להתעסק. ממש לא להאמין שהיא רק בת 42... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mercedes-Benz-200-Series-Rare-Sunroof-1965-Mercedes-Benz-220Sb-Fintail_W0QQitemZ130088895209QQcategoryZ6329QQrdZ1QQcmdZViewItem ולחשוב שבסוף היא תמכר ב-5000 דולר. תסלחו לי - מי האידיוט שמוכר כזו יצירת אמנות במצב תצוגה? ועוד עם כזה מחיר התחלתי!
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השמועות אומרות שמנוע וגיר פז'ו 305 דגם ישן (1987 ומטה) יתאים בדיוק. כך אפשר לקבל 1,600 סמ"ק ו 5 הילוכים במקום 1,300 ו 4 הילוכים במקור. האם ההחלפה חוקית? מישהו מכיר במקרה מקור למכירת מנוע וגיר כאלה? תודה, T
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מועדון PSI מעוניין לאתר את בעלי הרכבים העתיקים של פיזו וסיטרואן על מנת לקיים מפגש של אז והיום. אשר יהיה ב17/3/07 ברעננה עזרתכם נחוצה מאוד. אשמח אם תיצרו איתי קשר דרך פה או דרך הפלאפון שלי 052-3934204 שחר מועדון PSI
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למשהוא יש למסירה\מכירה כיסוי שעמיד בגשם(לא חייב להיות כיסוי רכב, גם יריעה גדולה של חומר לגשם תיהיה טובה) מאזור המרכז תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
גיר ידני ידית ברצפה 1 2
מאת דורוןא-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי מכיר איזה מרצדס שנות 60-70 יובאה לארץ עם גיר ידני כאשר יידית ההילוכים לא היתה בהגה אלה בריצפה. נכנס לי שגעון חדש לראש להעביר את הידית לרצפה . לרכב יש אפילו חור הכנה שלי כמובן למי שלא מכיר 280SE
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
פורד אסקורט MK1 1 2
מאת דורוןא- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
טוב אז עוד אחת הצטרפה למשפצי האסקורט . מדובר על 1100 מבציר 74 בנגוד לדעתם של כמה מחברי הרכב לא יהיה מקורי אלה עד כמה שהתקציב יאפשר רפליקה שלRS2000 מנוע ניפוחים וכדומה....(דרך אגב זה אומר שחלקים פנימיים במיוחד יפרקו ויחלפו על ידי רכיבים מודרניים יותר,אז לכל יתר משפצי הפורדים ניתן לפנות אלי לחלקים גם לMK1 וגם לMK2.) כן רכב אחד מקורי לחלוטין (מרצדס) עד לפנסיה לנסיעה עם הנכדים וצעצוע לשחרר את המחלה .השיפוץ והשידרוג יהיה ככל הנראה ארוך אני מבטיח לעדכן בתמונות אך קודם כל צריך לגמור את העבודות על האסקורט של משפחת בן ארי. מצורפות תמונות של לפני ושל החלום שיוגשם בקרוב.ושל יתר היפיפיות שלי .
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
שנת ייצור בעיה?
מאת יורקי-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פיגו 504 ( בשימוש יום יומי) ברשיון רכב רשום שנת רישום 1977 ושנת ייצור 1978 משונה לא? מספר הרכב 903573 (רכב ירושלמ)י בחיפוש באתר מצאתי את טבלת מספרי הרישוי המצורפת ולפי הטבלה הרכב יוצר בשנת 1977 והוא כבר רכב אספנות האם זה נכון? ואם כן מה עושים תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
תמונה של רכב מתערוכת ז'נבה,אין לי מושג מה שם הרכב. בעוד 100 שנים ניניי נינים ישבו על גבי הפורום הזה ויתגעו שיש להם ענתיקה כזאת
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן, במקרה הכלי עצמו לא אספנות אבל חשבתי שבגלל שפה משפצים הרבה מכוניות חשבתי שזה יתאים לפה. יש לי שלדת אלומניום של אופנוע, הייתי רוצה לתת לה ציפוי אנודייז אדום. מי מבצע את זה בארץ וכמה זה עולה בערך? תודה מראש
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
קו חיפה- בירות
-
-
חידת זיהוי
מאת barak4*4- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי אני? *ההשתתפות אסורה על עובדי הפורום ובני ביתם.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 983 צפיות
אני עורך מחקר סוציולוגי לאוניברסיטת חיפה על אספני רכבים ומה שמאחד אותם חוץ מעניין הרכבים. בשביל זה אני צריך מתנדב או שניים לראיון של בערך שעה, ולשוחח קצת על אהבת האספנות ורקע אישי. אם מישהו יכול מחר (יום שישי), אני יכול להגיע לתל אביב מוקדם ולערוך את הראיון ב"קופי טו גו" ליד החניה של המפגש. הקפה עלי אם אין אפשרות ביום שישי, אני כנראה אשאר באזור המרכז גם ביום שבת. תודה מראש למתנדבים!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כואב....
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמו זו למשל:
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 67 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 181 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- המגיב
- ELI001
- 318i
- yoni2sh
- Avia
- yuvk
- דובצע
- zaf
- גולדן191
- 3n
- Shay Shd Dave