Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התמונה האחרונה של רן , רציתי לדעת איזה אוטו זה היה ?

בתודה יהודה

והתשובה היא

Buick Super Riviera 2-door Hardtop 1953

כך היא נראית מזוית אחרת בשדה

1986505631324eb2664sc9.jpg

וכך היא נראית משופצת

53buick2bm8.jpg

ליל מנוחה

אירית

פורסם
1719183-lg.jpg

והתשובה היא

Buick Super Riviera 2-door Hardtop 1953

כך היא נראית מזוית אחרת בשדה

1986505631324eb2664sc9.jpg

, דבר ראשון תודה על התגובה , ושנית אני מדבר על האוטו שצירפתי את התמונה שלו זה לא זהה לתמונה שלך

ליל מנוחה

אירית

בתודה וברכה יהודה

בברכה יהודה

Guest shlomimycars
פורסם

היי רן

זה תמונה בשבילך

כן נכון זאת שלי

img21970311061508og6.jpg

פורסם

אני לא יודע מה אחרים רואים בה, אני רואה את הפוטנציאל, אני מאוהב....ביג טיים-בהצלחה בשיפוץ ויש לנו מועדון ווספות פרטים בקרוב מאוד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
1719183-lg.jpg

היי יהודה

אתה צודק, בטעות התייחסתי לתמונה האחרונה באותו העמוד אבל הרווחת הסבר נוסף, אז הנה בא התיקון; האמת שהמכוניות הנטושות הללו רובן עברו "התעללות" ושינויים ולא תמיד אני בטוחה בזיהוי, ואז אני משתדלת להתמקד בפרטים כמו למשל צורת הגריל שבדר"כ מזוהה עם שנת הייצור, ועל כן אם אינני טועה זו ה - 1935 Plymouth PJ Deluxe Sedan

ולהשוואה הנה תמונה שלה בחיים, אהבתי את "חצוצרות", דרך אגב לא בכל הדגמים הן ישנן, בגרוטאה הנ"ל יש את החורים שלהן, דבר נוסף שעזר בזיהוי למרות שהן קיימות גם בחלק מהדגמים של ביואיק אבל זה מסיפור אחר.

g35hovorks2lu9.jpg

ערב נפלא

אירית

פורסם

תודה רבה לך , מעניין עד כמה מכונית "פשוטה" כמו פליימות שהיום לא אסתכל עליה בכלל , נראית כ"כ יפה כשהייתה בשנות ה30 , משום מה יש להן נוכחות ויופי שהיום חסר , וגם משהו שאומר אנחנו אנשי משפחה אמינים ומכובדים ולכן מכוניתנו המשפחתית מייצגת את הערכים שלנו

לא בטוח שיבינו מה שאמרתי אבל זו התחושה שהמכוניות האלו נותנות לי

ושוב תודה על האינפורמציה

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כמה מלים על תמונות:

"תמונה שווה אלף מילים", אמר מי שאמר, ותמיד כשמישהו מפרסם שירשור בפורום עולה דרישה לתמונה, "כי טוב מראה עיניים, מדיבור"...תמונה יכולה להכיל אינפורמציה קרה, תמונה יכולה לשדר אווירה, ותמונה יכולה לשקף את אומנות בעליה, אבל התמונות הטובות ביותר מספרות סיפור כולל המכיל את כל האלמנטים והתוצאה הסופית עולה על כל סך מרכיביה דוגמאות בהמשך....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ולמען שמו של רבי איתי בן-נון בעל הסוד שליט"א

Alfasud.jpg

הלו, הלו...

זה לא פייר, האלפות יצאו חלודות כבר מהמפעל :wink:

(ברק שהיו לו אלפא סוד ואלפא ספרינט).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...