רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכולם. אני חדש כאן, כפי שודאי הבחנתם. בבעלותי פיאט 127, מודל 1979, 904 סמ"ק. המצב המכני מעבר לסביר, היא מטופלת היטב במסגרת הדרישות שלה. אני כאן כדי לדעת כיצד אוכל לחדש אותה כמה שיותר. הפח מעט עקום, חסרים פסי ההגנה, יש כמה בקיעי חלודה והצבע לא לטעמי. אני רוצה להפוך אותה למושלמת, אבל לא יודע מהיכן להתחיל. מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 4 תגובות
- 820 צפיות
מישהו יכול להמליץ על בעל מיקצוע טוב שיודע לעשות ציפוי ניקל לחלקי מנוע? רצוי באיזור הצפון או מרכז
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איך היא ניראתה ליפני שנה , ואיך ניראית היום. לאחר הרבה שעות של עבודה והשקעה.
הודעה אחרונה מאת axgt, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי מצורפות כמה תמונות של החוגגים לרגל הפורים אריה ושרה בתחפושת, שרייבר הגיע מקנדה לבדוק שהכל בסדר, ועוד חלק מהחברים ...
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
תמיד שאני בשלבי סיום שיפוץ הרכב אני לא יודע באיזה צבע לצבוע אותו אשמח לקבל תגובות מדובר בדודג דארט 73 תודה מישל.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו לפתוח את הסתימות בלב: שיהיה יום מוצלח יותר מאתמול-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בעולם הרכב הקלאסי, משתמשים בביטוי time warp (קפיצה בזמן, או "עיוות זמן") כדי לתאר מכונית ישנה שנשמרה במצב מושלם ומקורי, לא עברה שיפוץ מימיה, וכאשר נכנסים לתוכה, מרגישים "קפיצה בזמן" עשרות שנים לאחור. לטעמי, יש במכוניות כאלו קסם מיוחד שחסר קצת במכוניות שעברו שיפוץ מושלם ולמעשה ניבנו מחדש. החלום של רבים מאיתנו הוא להגיע למחסן נידח ולמצוא שם את המכונית הקלאסית של חלומותינו, מתוחזקת פיקס עם טסט בתוקף ע"י קשיש חביב שנסע עליה 2000 ק"מ לשנה, והיא רק מחכה להצטרף לאוסף שלנו... מפעם לפעם יש ברי-מזל כאלו בינינו, כמו ליאור ברוך (מי אם לא...) והפרינץ, דרור והאופל רקורד, ואתמול ראיתי מועמדת חדשה לתואר "קפיצת הזמן" של החודש - הסימקה 1100 המתוארת כאן, באתר של ידידנו ליאור ברוך. מכונית …
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
"The Marker - Driver" : צילום שער + כתבה מרתקת על הנגר מחרוצים, והמרצדס 55' הכסופה שלו. לקרוא ולהנות..
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
ראיתי את ה-MAYBACH הזאת בתערוכה בגרמניה בשבוע שעבר... איזה יופי........
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
חלודה ביפניות ישנות-למה? 1 2
מאת yb-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מחשבה שעברה בראשי יותר מפעם-ידוע שלמכוניות האיטלקיות הישנות יש בעיית חלודה קשה (וכולנו שמענו סיפורים על לאנצ'יות שהחלידו לפני שהספיקו לסגור להם את כל הברגים במפעל... ), כל זה נבע כידוע ממתכת מצ'וקמת שהובאה מרוסיה מעסקאות סחר כאלה ואחרות, ועכשיו לשאלה שלי- מה הסיבה שגם בסובארו מהדגמים הותיקים נפוצה כל כך התופעה הזאת? ,לדעתי זה משהו מעבר להזנחה הכללית, איפה הם פישלו לפני עשרים -שלושים שנה? אולי זאת גם היתה בעית איכות של החומר כמו באטלקיות בשנים האלה?
הודעה אחרונה מאת ronenlev, -
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אתמול בלילה אני רוכב על הקטנוע שלי גוי מקס, עוצר ברמזור לידי נעמדת חיפושית כחולה משופצת נפלא שהבעלים ניסה לשמור על מראה מקורי. אבל - מי שאוהב מכוניות רואה מיד שיש פה משהו מיוחד. הגלגלים רחבים עם חתך נמוך, הכנפים מעט יותר רחבות בגלל שהגלגלים יותר רחבים. רעש מנוע שונה, דומה יותר לפורשה מאשר לחיפושית. על הדשבורד יש שעונים מדהימים. ואז, הוא נתן גז. אני חושב שהיתה בעיה ריגעית בקטנוע אני נתתי פול גז אבל הקטנוע לא נסע. החיפושית נעלמה בשניות. מי יודע יותר פרטים על החיפושית? מי שמכיר את האוטו יודע אל מה אני מדבר - אני בטוח שלא חלמתי.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סימו לב לתמונה הבאה-בכוונה נישמרת בגודל המקורי http://img259.imageshack.us/img259/9786/oldcar2he7.jpg הגגים?
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עוד שנה אספנות: לזריזים שביננו המחיר לא בשמים: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Goldwing-Gl-1000-1978-EXCELLENT-CONDITION_W0QQitemZ130084645973QQihZ003QQcategoryZ50002QQrdZ1QQcmdZViewItem אני רוצה סיבוב ארוך.....רן
ביום ראשון האחרון ניפטר אבי לאחר שנים של מחלת לב קשה. אבי שהיה צלם , השאיר תמונות ,ואלבומים ,בהם אני ומשפחתי מעיינים במהלך השבעה. בין התמונות, צילומים של רגעים מחיי היום יום בגבעתיים, רחובות והמכוניות שנסעו בהם. וצילומים ממלחמת יום הכיפורים, מאחר ואפשר רק שישה , אשלח עוד בהמשך
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אח של חבר טוב שלי עומד להתחתן בקרוב, והוא רוצה לנסוע לחתונה באוטו מיוחד. הבוס שלו קנה אולדסמוביל טורנדו (2 דלתות) שנת 75 מנוע V8 7.5L לפני שיפוץ. חוץ מפחחות וצבע האוטו במצב מכאני וחשמלי מפתיע לטובה. הבחור מעוניין לדעת עד כמה האוטו נדיר בארץ ומה שוויו הראלי בארץ כמשופץ. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, נראה שהגיעה השעה לייבא את הפיורי ה"חדשה" לארץ, מוקדם מהצפוי. אם מישהו מעוניין, אשמח לחלוק מכולה משותפת בייבוא מניו ג'רזי בטווח הזמן הקרוב. מניסיוני, ניתן לחסוך כך מעט כסף ולייעל את הליכי הייבוא. תודה חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני משפץ מיכל דלק ישן (ודי חלוד כמובן...) של רכב אספנות. שמעתי שלהגנת פנים המיכל ניתן, לאחר ניקוי החלודה, לבצע ציפוי של חומר אפוקסי. מדובר בחומר נוזלי המוכנס לתוך המיכל וע"י נדנוד המיכל "מצפה" את חלקו הפנימי. לאחר שהחומר היתקשה נוצרת דופן פנימית חדשה אטומה ונקיה למיכל הדלק. האם מישהוא מכיר ויכול לספק פרטים טכניים על החומר, מידת יעילותו, אופן השימוש וכמובן היכן ניתן לקנות... תודה, אילן.
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בשביל מי שמחפש דרך לקרב את הדור הצעיר (המאוד צעיר בשנותיו) לנושא המוטורי אני מציע וממליץ על הספר הקלאסי (כן, גם בספרים יש מי ומה שעונה לתואר "קלאסי") "מכונית הפלא". ביוזמת "איתמר מאתר הספרים" - המתמחה באיתור של ספרים שכבר מזמן נעלמו ממדפי החנויות - הודפסה מהדורה מחודשת של ספר ה"אספנות" הזה, וכך הוצג הדבר בדוא"ל שהגיע אליי: מכונית הפלא/ א. גבריאלי - ה. שטרים סִפּוּרוֹ שֶׁל מַתִי, הַמִּתְפַּלֵּל לִמְכוֹנִית כְּדֵי לא לְאַחֵר לְבֵית הַסֵּפֶר, וּתְפִלָּתוֹ מִתְגַּשֶּׁמֶת: מַר לְטָאִי מְחַכֶּה לוֹ בְּפֶתַח הַבַּיִת עִם מְכוֹנִית בַּעֲלַת יְכוֹלוֹת מֻפְלָאוֹת. מַהֲדוּרָה מְחֻדֶּשֶׁת. הוֹצָאַת אחיאסף, 2005. כְּרִיכָה קָשָׁה, 115 עַמּוּדִים. 55 …
הודעה אחרונה מאת נעים, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מבקש עזרתכם הדחופה לגבי הוצאת רשיונות לרכב אספנות שאין לו בעלים. אספתי אותו מגרוטאות ומתכוון לשפץ אותו ולהוציא לו רשיונות בדרך חוקית.. בבקשה למי שיש לו ידע בנושא זה שיעזור לי ויגיד למי לפנות ומה התהליך שצריך לעבור.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
הרכב אספנות
מאת רזי- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברתי (בלונדנית) שואלת אותי "מה זה שרשום רכב אספנות ליד המספר?" אמרתי לה זה רושמים לרכבים מעל גיל שלושים,אז היא אומרת "אתה בן 34 ,אתה יכול גם לרשום" מה אני יכול לעשות עם בלונדיניות?!
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי חיפושית . אני רוצה לקבל חוות דעת על מוסך בשם " יוסי פולקסווגן " מיהוד ( רחוב אבן גבירול 3 ) בעל חיפושית המליץ עליו. מישהו מכיר אותו? איך הוא עם חיפושיות? הוא מומלץ?
הודעה אחרונה מאת yellow1302, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מרצדס 280 שנת 85 האוטו במצב לא רע אבל דרוש שיפוץ קוסמטי חיצוני ופנימי בנוסף אני מחפש מכונאי טוב ואמין לטפל באוטו. אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי. בנוסף יש לי שאלה במהלך הנסיעה מדי פעם מערכת הבקרה (אני חושב) משמיעה 10 צפצופים, איו שום נורת אזהרה ואני לא מרגיש שום בעיה ברכב האם מישהו יודע מהו מקור הצפצופים. עמית
הודעה אחרונה מאת avi378, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יום שמש, השברולט נובה גרגרה לי מהבוקר "קח אותי לטיול, קח אותי לטיול" .... טוב נו, אמרתי, אם היא מבקשת כל-כך יפה... העובדה שהנובה קלה יחסית ובעלת הנעה אחורית מאפשרת לה לפזז בשבילי עפר בקלילות רבה, כך שהחלטתי ללכת עד הסוף ולקחת את הסוסים (כמה מאות, מי סופר?...) לטיול ביער צילמתי מעט תמונות, בהן ניתן גם לראות את השלב הלפני סופי של בניית פנים הרכב על-פי עיצוב אישי, (בהמשך השרשור הזה והזה) שבוע טוב לכולם ליאור. נ.ב. כל הנ"ל הוא סתם תירוץ להעלות תמונות של הנובה
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא אמור להתקיים ביום שישי הראשון של חודש מרץ?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה שמעתי כמה עדויות לגבי פרינץ 3 כחולה המסתובבת ברחבי ת"א - ר"ג. האם מישהו שמע? מישהו יודע למסור פרטים? תודה, כרמל
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום חברים יקרים! היום הסתובבתי ברחבי ת"א והבחנתי בסוסיתא מדהימה, סוסיתא אולי שנת 60/61 עם גריל עגול (כמו של יורם מקובר), אומנם לא במצב כמו של הרכב של יורם, אבל נראת ממש טוב! * מישהו מכיר את הרכב? ( בן אדם מבוגר נסע בה ) לאחר מכן עלה לי בראש מחשבה, שאולי כל אחד עם סוסיתא יעלה וירשום מעט על הרכב שלו: דגם, שנה, מנוע, יד, תהליך השיפוץ, וכ'ו... ואולי גם איכשהו נארגן טיול, או איזה מפגש מאורגן... לדעתי זה יכול להיות ממש נחמד!
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
חג פורים שמח - מפגשישי בסימן פורים 1 2
מאת Guest AKICHU- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קוד לבוש: תחפושת קוד מחווה: משלוח מנות אני באה מחופשת ומביאה אוזני המן לשולחן! סוף סוף סיבה למסיבה - מי עוד בעניין? חג פורים שמייח לכולם אירית
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
שיפוץ קמארו
מאת tal_gas- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לרכוש קמארו בין השנים 70-80 ולשפץ אותה. ורציתי להתרשם מהשיפוץ של ליאור בקמארו שלו. איכן ניתן לימצא את התמונות של השיפוץ שכן בפורום אני לא מוצא אותן
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מישהוא יכול להגיד לי מה זה pontiac M?.... בין שנות ה 60 ל 70+..... היא 4 דלתות דרך אגב.... ניראת משהו כמו בתמונה,(המכונית השלישית, והיא גם באותו צבע שאני ראיתי שיש בתמונה) http://mclellansautomotive.com/photos/H3517.jpg תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת grbil1,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 473 אורחים (הצג רשימה מלאה)