רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברי מועדון החמש מוזמנים לאירוע האופנועים השנתי שיתקיים בפורים, בתאריך 03.03.2007, יום שבת, בגן לאומי ירקון, מתחם תל אפק- אנטיפטריס, ראש העין . בלב האירוע תצוגת אופנועים של מועדון החמש בין השעות 10:00- 13:30. כמו כן, תהיה בגן הלאומי במהלך האירוע תצוגת אופנועים חדשים של "קמור" שיוצבו מול הקלאסיים , הפעלות פורימיות לכל המשפחה ,עמדת הסברה ללא תשלום בנושא ירידה משבילים מסומנים ,דוכני אוכל ויצירה בתשלום ודוכן של מועדון החמש. חברי מועדון החמש בעלי אופנועי אספנות ואופנועים קלאסיים, שנרשמו לאירוע מראש, יוכלו להיכנס לגן הלאומי ללא תשלום כולל רכב מלווה (עם בני/ בנות זוג בהצגת תעודה מזהה בלבד). הכניסה תהיה דרך השער האחורי של הגן הלאומי ויוצב שלט מכוון. נציג מטעם המועדו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג צמיגים עם פס לבן למרצדס שלנו בגודל 185/14. אני מצרפת דוגמה להמחשת הצמיגים המבוקשים. תודה ג'קלין
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 778 צפיות
לכל בעלי הפיאט ובמיוחד רכבי האספנות תוצרת פיאט.. למקרה שלא ידעתם מטעדון פיאט ישראל מקיים מיפגש היום בשעה 14:00 בחניון איצטדיון הדר יוסף . שבת שלום
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3362038,00.html
הודעה אחרונה מאת logo1, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חשוב לבעלי החיפושיות. היום בקרתי בסדנת מיזוג אויר שפיתחה והתקינה מע' מזגן בכוללת גם חימום לתא הנוסעים לחיפושיות. בגלל הצפיפות בתא המנוע נמצאו פתרונות טכניים יפים ומעניינים להתקנה היפה והמסודרת. למי שמעוניין אז מדובר ב "אייר קר" שבדרך מנחם בגין (דרך פ"ת לשעבר) 158 ת"א, קצת לפני ר"ג, טל' 03-6958440 או 03-6962885 ולבקש את זאב. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכולם שמתי לב שברשיון רכב החדש שקיבלתי החודש יש כמה שינויים מהרשיון הקודם, מי יודע מה אומרים שינויים אלו? שינוי ראשון - הוספת " M1 " ליד "מסוג: פרטי רגיל". שינוי שני- הוספת משפט "רשיון נהיגה מתאים B" במלבן שהיה ריק עד עכשיו בטור השמאלי למטה (מתחת לסעיף הנעה ורוחק סרנים). תודה אריק
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
פורום חדש נפתח באתר http://www.classicar.co.il הפורום ידבר ויעזור לבעלי מיני ולכול איש ואיש שירצה מידע על מיני הן חדשה והן קלאסית קישור: http://www.classicar.co.il/forum/forum_topics.asp?FID=30 קצת תמונות מהעבר ללא פורום כן ירבו בקיץ הקרב ובא מנהל הפורום טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר , אצל רפי 'רלקס' הרשקוביץ רפי 'רלקס' הרשקוביץ מארח את חברי מועדון החמש ביום שבת, 10.02.07, בין השעות 10:30- 12:30. המפגש יתקיים במוסך "טויוטה" של חבר המועדון רפאל הרשקוביץ. ליד המוסך ישנו מוזיאון פרטי לכלי רכב קלאסיים שיפתח לכבוד חברי המועדון בשבת. תוכלו לקרוא ולהתרשם מהמקום באתר הבא: www.ralex-cars.com חברי המועדון מוזמנים ע"י רפי לאירוח של קפה ועוגות בקפיטריה הנמצאת בקומה השנייה במקום (בבקשה להגיע עם כרטיס חבר בתוקף). ישנה חנייה מסודרת וסגורה למס' רב של אורחים. כתובת המוסך והמוזיאון: רח' בני ברית, צומת הנמל, בכניסה לאשדוד. טל': 088522470 ( מצ"ב מפה ופלייר פרסומי). במקרה גשם המפגש ידחה לשבוע שאחרי. לבירורים נוספים ניתן …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אולי מישהו יודע , האם ניתן - כבעל אזרחות כפולה (אירופית) - להביא מכונית על שמי ממדינה באירופה לעבור איתה את המכס וליסוע איתה בכבישי ארצנו בלי צורך לגיירה כהלכה? אח"כ ניתן לחזור עם האוטו לארץ המקור ולהחליף אותה שם בדגם חדש יותר. אודה על תשובה מלומדת ....
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר בסופר 8 קלאב סדאן 1938 במצב מעולה- רכב מדהים.....
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשרשור זה אפרט את תהליך בניית ושיפוץ תת השלדה של הפרינץ TTS. כמו תמיד, שאלות, חופשי תחילה, פירוק תת-השלדה והערכת מצב... ובכן, המצב הוא שצריך לפרק את הכל תמונה של ה-לפני: תת השלדה נשלחה לניקוי חול, משם לתהליך ציפוי אבץ ומשם לצביעה בתנור בצבע ברק ישיר (בתמונה, לאחר ציפוי האבץ, יחד עם המשולשים האחוריים): התמונה הבאה מראה את החלקים, מוכנים להרכבה על תת-השלדה, (סטייה שלי, אני מודה, כל החלקים חדשים/מחודשים לרמת תצוגה/שלמות): תחילת התהליך - הרכבת בולמי הבילשטיין, עם קיט הקוייל-אובר ואיתם, בולמי אייבך מונמכים קמעה: הבילשטיין הזה.. .דוגמן על זהו בינתיים, בולמים וקפיצים מותאמים, השבוע אני אמשי…
הודעה אחרונה מאת odednn, -
שיפוץ אגזוז
מאת odednn- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברים ברשותי רכב ישן עם אגזוז שעובד טוב אבל מחליד. אני מנצל את ההזדמנות שהרכב בחלקו מפורק ע"מ לחדש את האגזוז שהוא ייחודי ויהיה לי קשה להשיג כמותו. צבעו אדמדם חלוד. מה בד"כ עושים (חוץ מלמצוא חדש)? האם לשלוח אותו כמות שהוא לגילוון פותר את הבעיה ? האם גילוון מחליש אותו או אולי ההפך? (קודם לתהליך הגילוון מעבירים את החלק באמבטיות שמורידות את כל החלודה)? אשמח לשמןע תגובות....
הודעה אחרונה מאת odednn, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר בכמה רולס רויסים נחמדים לכל הדעות מישהוא מזהה את הרכב הראשון? ( השם קשור לאגדה אנגלית...) נ.ב לפי העיברית ניתן לראות שחזרתי לארץ (לפני יומיים) אחחח אין כמו בארץ - לבינתיים....
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
חנות חלפים
מאת רנו- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלשום קיבלתי מידע על חנות חלפים שנמצאת בחיפה היום לאחר תאום עם האיש הגעתי לשם לאחר שהתברר לי שהוא היה מתקן את הרנו 4 של הצבא מאוד התכזבתי שלא נשארו לו חלקי פח הכל נמכר לברזל אבל....... מצאתי שם: טמבונים חדשים באריזה לרנו 4 מדפי פלסטיק חדשים באריזה גרילים מנורות כמו כן לכול המעונינים יש לו חלקים שונים למכוניות הבאות: רנו 4 רנו 12 רנו 21 רנו 17 פגו 404 סוברו FF רק בקליות פורד אסקורט גריל חדש מהמם למודלים של שנות השבעים{מניקל}כמעט קניתי לשים בחדר החלקים הם בעיקר גרילים.בקליות לפנסים .פנסים יש לו גם דלת אחורית לאוסטין חדשה כול מי שמעוניין אני אמסור פרטים בפרטי וגם טלפון
הודעה אחרונה מאת רנו, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הודעה שפורסמה היום, הכוונה להביא לגריטה מכוניות שמעל 20 שנה. בעלי הרכב יקבלו פיצוי, ומה יהיה עלינו ? לא רוצים פיצוי, רוצים את הרכבים שלנו *(+_+)* ותחשבו על זה. מצורף קישור לכתבה נתי http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1052001
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפשת לרכוש כיסוי לרכב מישהו יכול להמליץ מה אמור להגן בכל השנה ? ולא יגרום ללחות וכ.. ? בנוסף היכן ניתן לרכוש במחיר נורמלי. תודה
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
- אחראי פורום
- 50 תגובות
- 13 אלף צפיות
אחרי הצבע:
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. משיחה עם אבי,העלנו אפשרות של התקנת הצתה אלקטרונית בקורטינה שלי. רציתי לדעת קצת פרטים: 1)מאיפה אפשר להשיג? 2)עלויות? 3)אפשרי להתקין לבד? 4) יהיה שינוי בנסיעה,תצרוכת דלק? תודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שימו לב מה נמצא באחד ממוסכי "דן" : משהו מצליח לזהות? הסיפור המלא בפורום תח"צ.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
ביום שישי הקרוב, 26.1.2007 יתקיים מפגש פורד בשעה 14:00 המפגש יערך בחניה אל איקאה בנתניה. מוזמנים כל אוהבי הפורד.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לאחרונה אני חושב להתחיל לשפץ מיני מיינור, ויש לי מס' שאלות: האם ניתן לשקם רכב זה מבלי להזמין חלקים מחו"ל? היכן ניתן למצוא חלקים לרכב- האם יש חנויות שעדיין מוכרות חלקים למיני 70-80? ודבר נוסף... אני גר בביניין משותף 15 בתי אב ויש לי חניה פרטית-לא מגודרת או סגורה, האם לדעתכם ניתן לשפץ רכב תחת הביניין? כלומר לא מבחינת השכנים וכו'... אלא האם זה ישים? בתודה מראש, עומרי
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
MGB בפתיח של YNET, פלוס בלונדינית בחינם... לצערנו (במיוחד של קובי ושלי) לפי הסטיקר על החלון מדובר בMGB הרשום בארה"ב, וכנראה הבחורה שם גם כן . . .
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב יוצר בין השנים 1968-1973, מישהו יודע אם יש לו תקינה בארץ ? יש לי פרוייקט מעניין בראש...
הודעה אחרונה מאת blavie, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום יש ברשותי מנוע דגם b-20 של ולוו כלומר מנוע 2000 סמק 4 צילינדר קרבורטור ששייך לרכב אספנות מסוג ולוו 121 1964. השאלה היא כיצד אפשר לשפר את המנוע כלומר יותר כוח סוס ? האים להחליף קמשאפט למשופר ?אם כן אז איזה? כמה מעלות או כמה rpm ? או קרבוראטור כמו weber 32/36 או אולי קרבוראטור כפול? אני יודע שהמנוע במצב הנוכחי מפיק 85 כוח סוס, כמה אפשר להוציא מימנו מקסימום? איפה אפשר להשיג את השיפורים הללו בארץ? שמעתי שאפשר לעלות את לחץ המנוע (כמו ולוו gt לחץ גבוה) עלידי חריטה של ראש המנוע ובכך להקטין את תא השריפה ואז לחץ המנוע יעלה האם זה נכון? אני מבקש יעוץ ממביני עיניין או אנשים שכבר עשו זאת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התחרות לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. יוזמי התחרות : משפחת עוזדור ומועדון החמש. מטרות התחרות: עידוד המצויינות בשיפוץ ושחזור של רכבי דו/ תלת גלגלי. הנצחת זכרו של ניר עוזדור ז"ל שהיה חבר מועדון החמש. העמקת הקשר בין מש' עוזדור וחברי מועדון החמש. הגביע יקרא על שמו של ניר עוזדור ז"ל, שנמנה על חובבי האספנות האמיתיים בתחום הרכב הדו גלגלי. לאחר מותו בטרם עת ביקשה משפחתו להנציח את זכרו בשילוב עם תחביבו/תחביבנו. לפיכך הוחלט על הענקת פרס על שמו מטעם מועדון ה-5 ומש' עוזדור, שיוענק מדי שנה, לחבר/ת המועדון ששיפץ/ה או שיקם/ה כלי רכב דו/ תלת גלגלי ממצב גרוטאה, או ממצב גרוע אובייקטיבי, והביא/ה אותו למצב תצוגה מושלם, מקור…
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה עושים במכס במקרה ואין לי חשבונית מקורית לקניית הרכב? יש אלטרנטיבות למסמכים אחרים שאפשר להביא? אם אני קונה רכב מאדם פרטי, לא תמיד יש קבלה.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
מה עושה רכב לישראלי ? 1 2
מאת yaziv-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מניח שלכל אחד ממכם יצא לראות מכוניות ולנחש האם הן ישראליות או לא. מה אתם מחפשים? מה מסגיר בדרך כלל את הרכב כ"ישראלי"? אני לומד עיצוב תעשייתי וקיבלתי תרגיל לצלם 50 תמוונות של דברים ישראלים. הנושא שבחרתי הוא רכבים ואני מחפש רעיונות של מה לצלם. עד כה צילמיתי: - חיפושית משופצרת לרכב ספורט. - חלונות פלסטיק דהויים נגד ידוי אבנים - וולוו סטיישן עם סרט כתום מאחורה. - שמשה מלאה במדבקות טסט של ה 15 שנה האחרונות. אני מחפש קצת לצאת מהבנליות ולמצא רעיונות קצת יותר מקוריים מקומבינות ואילטורים למשל. הייתי גם שמח לרעיות חיוביים ולא רק שליליים (בכל זאת לא הכל רע) אשמח לקבל כל רעיון או תמונות שלכם. תודה על העזרה בכל אופן. יריב.
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
-
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. עברה שנה והגיע עוד יום הולדת לאבי. שנה שעברה בעזרת חבר המועדון הגשמתי לאבי חלום בדמות הטסת מטוס קל פרטי ברחבי הארץ. הרף גבוה,והיומולדת ביום שישי הקרוב. אני והמשפחה שוברים את הראש כבר שבוע מה אפשר לקנות\לעשות\להפתיע אותו השנה. יש למישהו רעיונות? הסיבות שאני שואל כאן ולא באוף טופיק הם: 1)רובכם מכירים את אבי . 2)הרוב הגדול פה פחות או יותר בגיל של אבי (50+) בתודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
קרבורטורים 1 2
מאת ariel segal-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום משהו יודע מי מחזיק קרבורטורים חדשים או משומשים ? אני מתכוון למיבחר באמת רציני, חנויות או מוסכים או אתרים בארץ תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
איזו מרצדס זו?
מאת אומי5-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
__________________ מישהו מזהה?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -