Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליאור, אשמח אם תוכל לפרט עלות חידוש החלקים, והמקומות בהם בוצעה העבודה.

עלות חלקים שנרכשו חדשים פחות חשובה לי (אני לא מתכנן פרוייקט TTS בשבועות הקרובים :-) ), אבל אולי מעניינת אחרים.

שוב, קבל ח"ח על הפרפקציוניזם, דר. ג'קיל. :wink:

ניקוי חול עשיתי אצל יגאל ניקוי חול בת"א, כמה מאות שקלים לכמעט כל חלק ברכב.

ציפוי אבץ של כל בורג ורכיב ברכב עלה כ-800 ש"ח, אך לצערי המקום לא פעיל יותר עקב פטירת בעל העסק. אפשר לשאול את רפי מגלוונומטה ת"א מי מתעסק בציפוי אבץ.

לגבי עלות החלקים, לכל רכב זה שונה כך שאם יש שאלות ספציפיות, בבקשה :)

הסיבה פשוטה ומורכבת מתת לחץ ללחץ, על מנת ליצור זרימה אופטימלית לגאזים בעת הדחיסה של הבוכנה, והרי הבוכנות אינם עובדות יחד, אלה בזוגות, חלוקת היציאה של גזי הפליטה, מסודרת ע"י האגזוז המפותל בצורה כזו שמתבצעת מאין יניקה ביציאה, תת לחץ שמשחרר את הגזים מהר יותר מאגזוז רגיל. ומאפשר למנוע לפעול בחופשיות ויעילות.-רן

משורר נולד.... :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הסיבה פשוטה ומורכבת מתת לחץ ללחץ, על מנת ליצור זרימה אופטימלית לגאזים בעת הדחיסה של הבוכנה, והרי הבוכנות אינם עובדות יחד, אלה בזוגות, חלוקת היציאה של גזי הפליטה, מסודרת ע"י האגזוז המפותל בצורה כזו שמתבצעת מאין יניקה ביציאה, תת לחץ שמשחרר את הגזים מהר יותר מאגזוז רגיל. ומאפשר למנוע לפעול בחופשיות ויעילות.-רן

נכון חלקית, אבל לא ענית לי למה צריך את הפיתולים הללו, ובמיוחד את האחורי שמפותל למדי...

הרי היה אפשר לחבר את הצינור המרכזי לכל אחד מהצילינדרים בצורה טורית אם כן, כמו שבנויה "מרכזיה" של טפטפות נניח...

למה צריך את כל הברדק הזה? לא היה עדיף (אני יודע שלא) לחבר את כל הצינורות פליטה ישר לצינור אחד וזהו? לא יותר יעיל?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
נכון חלקית, אבל לא ענית לי למה צריך את הפיתולים הללו, ובמיוחד את האחורי שמפותל למדי...

הרי היה אפשר לחבר את הצינור המרכזי לכל אחד מהצילינדרים בצורה טורית אם כן, כמו שבנויה "מרכזיה" של טפטפות נניח...

למה צריך את כל הברדק הזה? לא היה עדיף (אני יודע שלא) לחבר את כל הצינורות פליטה ישר לצינור אחד וזהו? לא יותר יעיל?

גילי

אני לבקשתך נמנע מלענות... אבל אוסיף ואשאל/אחוד, מדוע התצורה הזו של 4 ל-2 ל-1 ולא תצורה של 4 ל-1 ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
אני לבקשתך נמנע מלענות... אבל אוסיף ואשאל/אחוד, מדוע התצורה הזו של 4 ל-2 ל-1 ולא תצורה של 4 ל-1 ;-)

ליאור.

הבהרת את הנקודה שאני רציתי להעלות, רק שאוצר המילים שלך גדול משלי... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ההסבר פשוט לכל זוג בוכנות יציאה משלו, אבל על מנת לשחרר גאזים מהר יותר מאריכים את אחד מהיציאות, הצינור הארוך אוגר יותר חום הגז מתפשט בלחץ ויוצא בנק' החיבור לזוג השני, ודוחף את הגזים המקדימים אותו, ויוצר תת לחץ לגזים שבאים אחריו

ובכך מסייע למשיכה שלהם....עברתי?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

על הצינורות להיות באורך זהה, מהלך דומה לזרימת הגז מכל בוכנה כדי שלא יווצר מצב בו גזים מבוכנה אחת מהווים התנגדות לגזים מבוכנה אחרת. ה'תת' לחץ באזור השסתומים נוצר בין היתר מאפקט ההתמדה של זרימת הגזים לכיוון היציאה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ניקוי חול עשיתי אצל יגאל ניקוי חול בת"א, כמה מאות שקלים לכמעט כל חלק ברכב.

ציפוי אבץ של כל בורג ורכיב ברכב עלה כ-800 ש"ח, אך לצערי המקום לא פעיל יותר עקב פטירת בעל העסק. אפשר לשאול את רפי מגלוונומטה ת"א מי מתעסק בציפוי אבץ.

לגבי עלות החלקים, לכל רכב זה שונה כך שאם יש שאלות ספציפיות, בבקשה :)

משורר נולד.... :)

ליאור.

שלום

רציתי לשאול :

1. מדוע לשלוח את הרכיבים הקטנים לגלוון אם במקום זה אפשר לצבוע באבץ עם מיכל תרסיס ??

2. אם אפשר לקבל קצת נתונים על תהליך ייצור האגזוז מנירוסטה? האם נירוסטה לא מחליד? היכן עושים זאת? כיצד עושים זאת?תמורת כמה ?

פורסם
שלום

רציתי לשאול :

1. מדוע לשלוח את הרכיבים הקטנים לגלוון אם במקום זה אפשר לצבוע באבץ עם מיכל תרסיס ??

2. אם אפשר לקבל קצת נתונים על תהליך ייצור האגזוז מנירוסטה? האם נירוסטה לא מחליד? היכן עושים זאת? כיצד עושים זאת?תמורת כמה ?

1. ציפוי אבץ הוא תהליך כימי, לא ניתן להגיע לתוצאה הנ"ל באמצעות שום מיכל תרסיס.

2. יוצר בסדנא בגרמניה בהזמנה אישית, אך התהליך (כיפוף וריתוך) דומה לבניית כל האדרס. נירוסטה לא מחליד. מי עושה בארץ... יש מישהו בשם סרדין, אם שמעת, את הפרטים שלו תאלץ להשיג ממקורות אחרים.... עלות האדרס נירוסטה, בהתאמה אישית, עזוב, לשאלה הבאה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
1. ציפוי אבץ הוא תהליך כימי, לא ניתן להגיע לתוצאה הנ"ל באמצעות שום מיכל תרסיס.

2. יוצר בסדנא בגרמניה בהזמנה אישית, אך התהליך (כיפוף וריתוך) דומה לבניית כל האדרס. נירוסטה לא מחליד. מי עושה בארץ... יש מישהו בשם סרדין, אם שמעת, את הפרטים שלו תאלץ להשיג ממקורות אחרים.... עלות האדרס נירוסטה, בהתאמה אישית, עזוב, לשאלה הבאה :)

ליאור.

תודה על התשובה....אבל מה זה "אדרס"?

פורסם
תודה על התשובה....אבל מה זה "אדרס"?

האגזוז הוא בד"כ המשתיק, דוד עמעום וכו'.

האדרס היא סעפת הפליטה "משופרת", באה להחליף סעפת פליטה מקורית ונותנת זרימת גזי הפליטה בצורה טובה יותר, בהתאם לאופי הנדרש מהמנוע.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
האגזוז הוא בד"כ המשתיק, דוד עמעום וכו'.

האדרס היא סעפת הפליטה "משופרת", באה להחליף סעפת פליטה מקורית ונותנת זרימת גזי הפליטה בצורה טובה יותר, בהתאם לאופי הנדרש מהמנוע.

ליאור.

רב תודות!

• תוכן חדש...