Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה אחרת שקשורה לעניין, תייר נכנס לארץ עם רכב ויוצא ללא הרכב, האם מישהוא במכס/ביקורת דרכונים יתהה וישאל אותו איפה הרכב או שזה בכלל לא מעניינם?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:shock:

תייר יכול להביא כל מכונית לארץ ולמכור אותה - והיא תוכל להישאר פה?

יכול להביא כל רכב בשביל לנסוע איתו- אבל למכור ו"לגייר" יהיה אפשר אך ורק רכב, שתואם את החוקים של היבוא- בדיוק כפי שאפשר לייבא רכבים מסויימים בלבד!

ובגירה- לא נראה לי, שהתייר לא יוכל לצאת מהארץ, אם לא לוקח את רכבו- תראה כמה רכבים ננטשים בארץ עם מספרים זרים! דוגמה האחרונה שאני מכיר- קרוואן- טרנזיט עם הגה ימין, שננטש בטיילת תל-אביב יחסית לא מזמן, ועכשיו ניגרר למיגשר הגרירות באותה הטיילת!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם תסתכל בתחילת השרשור תראה שכתבתי שמי שמכניס לארץ רכב לתקופה קצובה ללא מיסים נאלץ להפקיד ערבות על מנת להבטיח הוצאת הרכב בבוא היום.

זה לא יעניין את אף אחד - אבל הוא יפסיד את הערבות.

יש לי שאלה אחרת שקשורה לעניין, תייר נכנס לארץ עם רכב ויוצא ללא הרכב, האם מישהוא במכס/ביקורת דרכונים יתהה וישאל אותו איפה הרכב או שזה בכלל לא מעניינם?

יניב

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם תסתכל בתחילת השרשור תראה שכתבתי שמי שמכניס לארץ רכב לתקופה קצובה ללא מיסים נאלץ להפקיד ערבות על מנת להבטיח הוצאת הרכב בבוא היום.

זה לא יעניין את אף אחד - אבל הוא יפסיד את הערבות.

הבה נתחכמה קצת ......

ואם אותו תייר מסכן עושה , חס ושלום, תאונה עם הרכב והשבית אותו או שהרכב נגנב , מה אז? הרי הוא לא יכול להוציא

את הרכב מהארץ, מי נותן לו אישור שהרכב מושבת \ נגנב, האם אפשר לבטח רכב כזה בחברת ביטוח בארץ, מי יקח סיכון

(הכוונה לחברת ביטוח).

פורסם

לא צריך להתחכם, זו לשון החוק:

"...ביטוח רכב במחירו המלא (כולל המסים החלים)

רכב שיובא לתקופת ביקור - יש לבטח אותו במחירו המלא בשוק הישראלי, דהיינו כולל מלוא המסים. זאת, כדי להבטיח תמורה מחברת הביטוח במקרה של נזק שייגרם לרכב בתקופת הביקור.

מובהר בזה, שניתן לבטח את הרכב בנמלי היבוא בישראל".

• תוכן חדש...